هدایت شده از بیداری ملت
🛑۱۶ آذر ۱۳۹۵
حضور آقای احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی روحانی
۱۶ آذر ۱۴۰۱
حضور شهید احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی رئیسجمهور رئیسی
✅اخبار تهران
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
♦️جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران : صهیونیست ها معتقدند که رژیم صهیونیستی 80 سالگی خودش را نخواهد دید، یعنی کمتر از 6 سال دیگر ...
🔹در خصوص تجزیه طلبان در اقلیم، ما صبر و تحملی داریم و بعد از آن اقدام مستقیم خواهیم کرد
🔹در اثر بی کفایتی شاهان قاجار منطقه آذربایجان از ایران جدا شد 😉
🔹با اشرافی که داریم تعداد زیادی از جاسوسان صهیونیستی را گرفته و خواهیم گرفت
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🛑۱۶ آذر ۱۳۹۵
حضور آقای احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی روحانی
۱۶ آذر ۱۴۰۱
حضور شهید احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی رئیسجمهور رئیسی
✅اخبار تهران
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
🔥هفتاد سالگی مرگ بر آمریکا❗️
🔻یکی از نکات زیبای رهبر انقلاب در مورد #روز_دانشجو اینست که «شعار #مرگ_بر_آمریکا یادگار ۱۶آذر ۱۳۳۲ است».
🔻این یعنی ۱۶ آذر۱۴۰۱، شعار «مرگ بر آمریکا» وارد هفتاد سالگی می شود!
🔻این یعنی، آمریکا پیش از اینکه با جمهوری اسلامی دشمن باشد با ایران دشمن بوده است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خروش امروز یک دختر کرد در دانشگاه علامه طباطبایی
▪️من امروز با چادر اومدم به تریبون چون دوستانی هستن که میخوان آزادیای که در باورمه رو جور دیگهای جار بزنن و پَستش کنن.
▪️من مخالف کشتار در کردستانم.
▪️من مخالف بازیچه کردن کُردهام.
▪️من مخالف نسل کشی و غارت کردها توسط کومله و پژاکم.
▪️من امروز میخوام صدای زن باشم
▪️به خاطر ژن، صدای ۵۶۲ زن شهیدهی کردستانی
▪️به خاطر ژیان، صدای ۱۱ هزار شهید سنی
▪️ به خاطر ئازادی، صدای تک تک لالههای آزاده کرد
▪️برای ژن ژیان ئازادی
#زن_عفت_افتخار
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از خبرنامه و طنز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خروش امروز یک دختر کرد در دانشگاه علامه طباطبایی
▪️من امروز با چادر اومدم به تریبون چون دوستانی هستن که میخوان آزادیای که در باورمه رو جور دیگهای جار بزنن و پَستش کنن.
▪️من مخالف کشتار در کردستانم.
▪️من مخالف بازیچه کردن کُردهام.
▪️من مخالف نسل کشی و غارت کردها توسط کومله و پژاکم.
▪️من امروز میخوام صدای زن باشم
▪️به خاطر ژن، صدای ۵۶۲ زن شهیدهی کردستانی
▪️به خاطر ژیان، صدای ۱۱ هزار شهید سنی
▪️ به خاطر ئازادی، صدای تک تک لالههای آزاده کرد
▪️برای ژن ژیان ئازادی
#زن_عفت_افتخار
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
#آذربایجان
🔰 تلویزیون جمهوری آذربایجان: نیروهای ایرانی خرابکاران ارمنی را آموزش می دهند!
قرهباغ کوهستانی منطقهای پر تنش در قفقاز است و علیرغم پایان جنگ دوم قره باغ در دو سال پیش همچنان رنگ آرامش را به خود نمیبیند. جمهوری آذربایجان همه تلاش خود را برای کنترل ۱۰۰ درصدی بر این منطقه که عمدتا ارمنی و دارای اقلیت کرد ایزدی است بهکار بسته و هر بار سوژه تازه ای را برای دستیبابی به هدف خود مطرح میکند. تازه ترین اتهام زنی تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان اعزام مستشاران ایرانی با همراهی نیروهای صلحبان فدراسیون روسیه به قره باغ کوهستانی (ناگورنو کاراباخ/ داغلیق قاراباغ/ آرتساخ) و آموزش خرابکاران ارمنی در کاپان ارمنستان است!
🔹ادعای اعزام مستشاران ایرانی
ادعای رسانههای جمهوری آذربایجان علیه جمهوری اسلامی ایران پایانی ندارد. اینبار شبکه تلویزیونی دولتی “آذ تی وی” جمهوری آذربایجان در گزارش اخبار ساعت ۲۰ (۱۹:۳۰ به وقت تهران) با تیتر “۱۴ فرد ایرانی با هویت افشا شده کیستند؟” جمهوری اسلامی ایران را به اعزام مستشار نظامی به قره باغ و آموزش نظامی شبه نظامیان این منطقه در خاک ارمنستان متهم کرده است.
آذ تی وی ابتدا با نمایش تصاویری از تردد خودروی پلیس نظامی صلحبانان فدراسیون روسیه در جاده گوریس به خانکندی (استپاناکرت) گفته است: “هویت ۱۴ تبعه ایرانی که ۱۲ نفرشان اهل ایذه هستند و به صورت غیرقانونی برای آموزش تروریست ها (شبه نظامیان ارمنی) با همراهی صلحبانان روسی وارد اراضی تازه آزاد شده شدهاند افشا شده که اسناد هویتی آنها جعلی است. فهرستی بدست آمده از این افراد را ارائه می کنیم: – حیدری، عبدالله، الان رحم – محمدی، داریوش، عباس – امیر تولمرانی السا، محمد – صلاح صوری دوراکی، محمد – محمدی، عارف، حسین – الماسیان نهضت و ابراهیم، محمد – محمدی، عبدالله، مهرعلی – محمدی، نصرالله، مهرعلی – صفاری، حسین، حاتم – کوروانت، تختعلی سیر، حسین – محمدی، امید، مهرعلی – محمدی، مختار، باراحمد – صلاح صوری، کرامت، نادر“
🔹نماینده مجلس آذربایجان: هر اقدام ایران خرابکاری است
جوانشیر فیضی اف نماینده مجلس ملی جمهوری آذربایجان کسی است که با مواضع ضد ایرانی تندش شناخته میشود. وی در گفتگو با این شبکه، مدعی حمایت همه جانبه ایران از ارمنستان شده است: “حمایت ایران از ارمنستان فقط از جنبه سیاسی نیست و در زمینه نظامی و تجهیزات و دیگر زمینه ها نیز به آنها کمک می کند. ایران در اقدامات خرابکارانه علیه آذربایجان هم مشارکت می کند. صدور محصولات ایرانی به ارمنستان هم به نفع این کشور تلقی می شود و می توان گفت که اقدام خرابکارانه است.(!)“
🔹ادعای تاسیس پایگاه مخفی ایران در ارمنستان
شبکه آذ تی وی در ادامه ادعاهای خود گفته است: “یادآوری میکنیم که بیشتر اعضای این گروه با نیت سوء، از شهر ایذه ایران هستند.”
اتهامات واهی آذ تی وی به نوعی با زمینهسازی و مرتبط با اتفاقات چند هفته اخیر چیده و برنامه ریزی شده است. بهخصوص اینکه موضوع رویدادهای اخیر در ایذه و مرگ کیان پیر فلک کودک ۱۰ ساله و مجروحیت شدید پدرش، هنوز روی خط خبرها دنبال میشود.
شبکه تلویزیونی آذ تی وی همچنین مدعی تأسیس پایگاه مخفی ایران در این منطقه شده و آن را به سرکنسولگری تازه تاسیس در شهر کاپان مرکز استان سیونیک ارمنستان گره زده و تصریح کرده است: “اطلاعاتی در زمینه پایگاه مخفی نیروهای ویژه ایرانی در این منطقه وجود دارد. اداره دیپلماتیک (سرکنسولگری) تازه افتتاح شده ایران از این قاعده مستثنی نیست. حتی احتمال دارد که ایران در کاپان آموزش خرابکاران ارمنی را آغاز کرده است.“
این گزارش دوباره به موضوع ۱۴ نفر ادعایی اشاره کرده و افزوده است: “مشاهدات یک خبرنگار ساده نشان می دهد که (این ۱۴ نفر) با همه رفتارهای خود کارکنان سازمان های امنیتی هستند. این اخبار اگر رسمی هم نباشند، به صورت غیر رسمی دقیق هستند. چون این ۱۴ نفر در هیچ شبکه اجتماعی عضو نیستند و در پایگاه های شبکه های اجتماعی هیچ داده ای از آنها موجود نیست. این ۱۴ نفر با اسناد ساختگی یکجا حرکت نمی کنند و در صورتی که با یکدیگر حرکت کنند،(؟) یک اقدام امنیتی خطرناک است.“
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83642
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#سوریه
🔰 #یادداشت: نگاهی بر پروژه آشوب در سویداء
اعتراضات مردمی در شهر سویداء در جنوب سوریه پس از مدتی بهطور هدفمند به خشونت و درگیری کشیده شده است. در این تجمعات که به بهانه کمبود سوخت، قطعی برق و مشکلات معیشتی برگزار میشود، تعدادی از غیرنظامیان و نیروهای امنیتی سوریه کشته و زخمی شدهاند. اما واقعیت ماجرا چیست؟
طی ماههای اخیر، برخی از اهالی استان سویداء در اعتراض به عملکرد نامناسب مدیریتی مسئولین سوری و وجود برخی مشکلات و کمبودها، دست به اعتراض زده و تجمعاتی را در این استان برپا کردند. از آنجایی که جنوب سوریه همواره مورد توجه بسیار سرویسهای جاسوسی از جمله موساد بوده است، این تجمعات با حضور عناصر رژیم صهیونیستی جهت دهی و تشدید شده و پس از مدت کوتاهی به درگیریهای مسلحانه کشیده شد. اگرچه برخی از این عناصر توسط نیروهای امنیتی سوریه و متحدان بازداشت شدند اما شواهد موجود و بررسی تجمعات اخیر در سویداء، نقش آفرینی عناصر مرتبط در این اعتراضات را تایید میکند و نشان میدهد استان سویداء همچنان محل حضور عوامل مرتبط با سرویسهای جاسوسی خارجی میباشد.
این عناصر تنها با تحریک گسلهای موجود و برجسته کردن ضعفهای دولت سوریه و حضورهای میدانی این تجمعات را به خشونت کشیدهاند اما مشکل اصلی که راه را برای تحرکات و جولان عناصر خارجی در سویداء هموار کرده است، شرایط نامناسب اقتصادی و عدم رسیدگی به خواستههای مردم این استان توسط مقامات سوریه میباشد.
با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان و مشکلاتی مانند کمبود سوخت، قطعی مکرر برق و همچنین افزایش خشونتها و تنشها در سویداء، ممکن است مشکلات معیشتی به مرور زمان و حمایتهای دشمنان مقاومت به یک معضل امنیتی خطرناک تبدیل شده و یک چالش جدی مشابه آنچه که در ابتدای درگیریهای سوریه در استان درعا شاهد آن بودیم مجددا برای دولت مرکزی سوریه تکرار شود.
در حال حاضر از شدت درگیریها در شهر سویداء کاسته شده است و اعزام نیروهای امنیتی و پلیس نظامی به این شهر آرامش نسبی را برقرار کرده است. اما شواهد میدانی حاکی از آن است که گروههای مخالف در حال برنامه ریزی برای دور جدیدی از آشوب ها در این شهر هستند و احتمالا در روزهای آتی شاهد یکسری از ناآرامی ها در این منطقه باشیم.
▪️بیشتر بخوانید:
تنشهای امنیتی در شهر سویداء + ویدیو
نویسنده: مصطفی پاکدل
👈 مشاهده یادداشت در:
✅ https://iswnews.com/83646
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 تحولات #فلسطین، ۱۵ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” توماس نایدز، سفیر آمریکا در تلآویو با بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب لیکود که مکلف به تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی شده است، دیدار و گفتگو کرد.
– در ۱۲ آذر ماه، دهها نفر از ساکنان بوینس آیرس، پایتخت آرژانتین با برپایی تظاهراتی مقابل سفارت رژیم صهیونیستی، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.
– مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در هشتمین مجمع گفتگوی مدیترانهای در رم پایتخت ایتالیا اظهار داشت: رژیم صهیونیستی میداند که موضع آنکارا در قبال قضیه فلسطین ثابت است و هرگز تغییر نمیکند.
– اتحادیه اروپا در واکنش به شهادت شمار زیادی از فلسطینیها در کرانه باختری طی روزهای اخیر تاکید کرد که افزایش تنش و خشونت در کرانه باختری و قدس، بسیار نگران کننده است.
– در ۱۲ آذر ماه، گروههای مقاومت فلسطین، شهرک صهیونیستنشین ناحل عوز واقع در شرف غزه را هدف حمله راکتی قرار دادند. ساعاتی بعد، هواگردهای ارتش رژیم صهیونیستی نیز در پاسخ به این حمله، پایگاه قادسیه متعلق به کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در غرب خان یونس، یک زمین کشاورزی در شرق گذرگاه رفح و یک برجک دیدهبانی متعلق به مقاومت فلسطین در شرق خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را هدف حمله قرار دادند. این حملات تلفات جانی نداشته است.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله هوایی رژیم اسرائیل به نوار غزه + ویدیو
– در ۱۳ آذر ماه، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل با استقبال عبداللطیف بن راشد الزیانی، وزیر خارجه بحرین وارد منامه، پایتخت این کشور شد و با حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین دیدار و گفتگو کرد.
▪️بیشتر بخوانید:
سفر رئیس رژیم صهیونیستی به بحرین
– در ۱۴ آذر ماه، دهها شهرکنشین یهودی تحت حمایت نیروهای پلیس اسرائیل به مسجد الاقصی تعرض کردند.
– در ۱۴ آذر ماه، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل پس از ورود به ابوظبی، با عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات دیدار و گفتگو کرد.
– در ۱۴ آذر ماه، توماس نایدز، سفیر آمریکا در تلآویو با بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب لیکود که مکلف به تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی شده است، دیدار کرد. بر اساس اعلام رادیو ارتش رژیم اسرائیل، این دیدار ساعتها به طول انجامید.
– در ۱۴ آذر ماه، در پی یورش نظامیان رژیم اسرائیل به محله الهدف در جنین، درگیری مسلحانه شدیدی بین آنها و نیروهای مقاومت فلسطین به وقوع پیوست. همزمان با این درگیری، نظامیان رژیم صهیونیستی، یحیی السعدی، فرزند شیخ بسام السعدی از رهبران اسیر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در اردوگاه جنین را به اسارت گرفتند و پس از این اقدام، به طور کامل از اردوگاه جنین عقبنشینی کردند.
▪️بیشتر بخوانید:
آخرین اخبار از درگیریهای نظامی در کرانه باختری، ۱۴ آذر ۱۴۰۱
– در ۱۴ آذر ماه، نظامیان اسرائیلی، روستای فلسطینی العراقیب در صحرای النقب را برای ۲۱۰ مین بار متوالی تخریب کردند.
– در ۱۵ آذر ماه، شهرکنشینان صهیونیست به روستای “قراوه بنی حسان” در سلفیت حمله کرده و خسارت زیادی به باغهای زیتون فلسطینیها وارد کردند.
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/83653
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#افغانستان #پاکستان #تاجیکستان #ازبکستان
🔰 تحولات آسیای میانه، ۱۵ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” ذهاویت بن هیلل، سفیر رژیم اسرائیل در ازبکستان، در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی گردشگری تاشکند ۲۰۲۲ میلادی با تاج الدین جوره زاده، رئیس کمیته توسعه گردشگری تاجیکستان پیرامون مسائل گردشگری دیدار و گفتوگو کرد.
🔹افغانستان:
۱- ننگرهار:
در ۱۵ آذر ماه، بر اثر انفجار بمب در بازار صرافی شهر جلال آباد دستکم شش نفر زخمی شدند. هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.
۲- کابل:
– در ۱۰ آذر ماه، ملا محمد حسن آخوند، نخست وزیر طالبان طی فرمانی مدار علی بامیانی، از بزرگان اهل تشیع را به سمت معاون امور شهری در وزارت شهرسازی و مسکن طالبان منصوب کرد.
– در ۱۰ آذر ماه، مسلحین وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان فعالیت رادیو “صدای آمریکا” و رادیو “آزادی” را به دلیل تفرقه افکنی در افغانستان ممنوع اعلام کردند.
– در ۱۵ آذر ماه، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان از دستگیری عامل حمله مسلحانه به سفارت پاکستان در کابل خبر داد. طبق اظهارات مجاهد، این فرد از اتباع خارجی و عضو گروه تروریستی داعش است. (جزئیات بیشتر)
۳- قندهار:
در ۸ آذر ماه، بر اثر تیراندازی نیروهای جبهه آزادی افغانستان به خودروی حامل مسلحین طالبان در محله خواجکبابای شهر قندهار، یک نفر از مسلحین طالبان کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
۴- خوست:
در ۱۰ آذر ماه، مسلحین اطلاعاتی طالبان از قاچاق یک پهپاد به پاکستان در محله کندی واقع در شهر خوست جلوگیری و سه نفر را به جرم قاچاق بازداشت کردند.
۵- بلخ:
– در ۱۰ آذر ماه، مسلحین طالبان دستور کوچ اجباری چهارصد خانواده از ساکنان محله کود برق واقع در شهرستان دهدادی را صادر کردند. اکثر این افراد از کارمندان حکومت پیشین هستند.
– در ۱۵ آذر ماه، بر اثر انفجار بمب در مسیر اتوبوس حامل کارمندان گذرگاه مرزی حیرتان در چهارراهی سیدآباد شهر مزار شریف، هشت نفر کشته و بیش از ۱۰ نفر زخمی شدند.
۶- در ۱۱ آذر ماه، منابع خبری داعش تصاویری از بیعت عناصر این گروه در افغانستان با ابوالحسین الحسینی القرشی، خلیفه جدید داعش منتشر کردند.
🔹تاجیکستان:
۱- دوشنبه:
در ۸ آذر ماه، دهمین نشست “گفتوگوهای امنیتی هرات” در هتل حیات ریجنسی در شهر دوشنبه برگزار شد. در این نشست نمایندگان کشورهای تاجیکستان، آمریکا و احمد مسعود شرکت کردند.
۲- در ۹ آذر ماه، “جان مارک پومرشایم” سفیر آمریکا در تاجیکستان قبل از پایان یافتن دوره ماموریتش در این کشور با “سراج الدین مهرالدین” وزیر خارجه تاجیکستان پیرامون مسائل دوجانبه دیدار و گفتوگو کرد. لازم به ذکر است در دوره مدیریت پومرشایم، پایگاه های تاجیکستان در مرزهای افغانستان با کمک آمریکا ایجاد و تجهیز شد و فعالیت سازمانهای مردم نهاد وابسته به مستشاران آمریکایی گستردهتر شد.
۳- ذهاویت بن هیلل، سفیر رژیم اسرائیل در ازبکستان در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی گردشگری تاشکند ۲۰۲۲ میلادی با تاج الدین جوره زاده، رئیس کمیته توسعه گردشگری تاجیکستان دیدار و گفتوگو کرد. وی در پیام توییتری خود به گفتگوی سازنده خود با جوره زاده درباره فراهم کردن زمینههای سفر گردشگران اسرائیلی به این کشور اشاره کرده است. شایان ذکر است که موضوع گردشگری یکی از پوششهای مناسب برای نفوذ و فعالیت جاسوسان سازمان های صهیونیستی در کشورهای دیگر است. در این راستا، سازمانهای صهیونیستی در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای جذب نیروهای فارس زبان از کشورهای اطراف ایران مثل تاجیکستان و افغانستان کردهاند.
👈 جزئیات خبر به همراه تصاویر در:
✅ https://iswnews.com/83661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔹 پاکستان:
۱- خیبرپختونخوا:
– در ۷ آذر ماه، بر اثر حمله مسلحین تحریک طالبان پاکستان (TTP) به کاروان ارتش پاکستان در روستای تحصیل مکین واقع در منطقه وزیرستان جنوبی، دو نفر از سربازان پاکستانی کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.
– در ۱۰ آذر ماه، بر اثر درگیری مسلحین تحریک طالبان پاکستان (TTP) و نیروهای ارتش پاکستان در منطقه شیوا در وزیرستان شمالی یک نفر از مسلحین تحریک طالبان و یک سرباز پاکستانی با نام “حوالدار فروش خان” کشته شدند.
۲- در ۷ آذر ماه، تحریک طالبان پاکستان (TTP) با نشر اعلامیهای آتش بس با نظامیان این کشور را لغو کرد. در بیانیهای تحریک طالبان پاکستان آمده است: «ما همه صبرمان را به کار بستیم تا روند مذاکرات خراب نشود، اما ارتش و سازمان استخبارات پاکستان حملاتشان را متوقف نکردند؛ بنابر این اکنون حملات تلافیجویانه ما نیز در سراسر کشور آغاز خواهد شد.»
۳- در ۷ آذر ماه، ژنرال “سید عاصم منیر” رئیس ستاد ارتش پاکستان استعفای ژنرال فیض حمید، فرمانده سپاه بهاولپور را پذیرفت. ژنرال “فیض حمید” رئیس سابق سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (ISI) و از نظامیان نزدیک به عمران خان، نخست وزیر پیشین این کشور است.
۴- در ۹ آذر ماه، بر اثر انفجار در مسیر مینی بوس حامل نیروهای پلیس پاکستان در شهر کویته واقع در ایالت بلوچستان، سه نفر از جمله یک افسر پلیس کشته و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. برخی منابع محلی علت این انفجار را برخورد عامل انتحاری با مینی بوس پلیس عنوان کردهاند. تحریک طالبان پاکستان مسئولیت این حمله تروریستی را به عهده گرفته است.
۵- به گزارش منابع خبری ارتش آزادیبخش بلوچ (BLA)، عناصر این گروه در ۱۰ آذر ماه، با چند نارنجک به یک پاسگاه نظامی ارتش پاکستان در منطقه پنجگور واقع در ایالت بلوچستان حمله کردند. بر اثر این حمله دو تن از نیروهای پاکستان زخمی شدند.
همچنین در حمله عناصر این گروه به یک پست نظامی ارتش پاکستان در منطقه خضدار در ایالت بلوچستان نیز چهار نیروی ارتش پاکستان زخمی شدند.
👈 جزئیات خبر به همراه تصاویر در:
✅ https://iswnews.com/83661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#آذربایجان #ایران
🔰 پیام کتبی باکو به تهران؛ درباره ورود شهروندان ایرانی به قره باغ کوهستانی توضیح دهید!
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” باکو خواستار توضیح تهران برای ادعای ورود غیرمجاز شهروندانش به قره باغ کوهستانی(ناگورنو کاراباخ) و بخشی از خاک این کشور شده است.
آیخان حاجی زاده مدیر بخش مطبوعاتی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در یک کنفرانس خبری از ارسال پیام کتبی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو برای شفافسازی درباره ادعای ورود غیرمجاز شهروندان ایرانی به خاک کشور مطبوع خود خبر داده است. وی بدون اشاره به وجود مدارک این ادعا افزوده است: “ما در حال حاضر منتظر پاسخ طرف مقابل هستیم.“
وی در پاسخ به پرسش درباره ادعای ورود ۱۴ شهروند ایرانی به خاک جمهوری آذربایجان در روزهای گذشته تصریح کرده است: “هر گونه سفر به قلمرو جمهوری آذربایجان باید مطابق قوانین داخلی این کشور و اصل استقلال و تمامیت ارضی باشد.“
🔹قره باغ کوهستانی؛ ورود ممنوع
طبق قوانین جمهوری آذربایجان ورود به منطقه قره باغ کوهستانی با سخت گیری فراوان همراه است. این سخت گیری در صدور ویزا دیده می شود و گزینه پرسش درباره چرایی ورود به منطقه قره باغ کوهستانی نیز در آن دیده می شود. هر شهروند خارجی که بدون اجازه این کشور وارد این منطقه شود و مهر ویزای دولت ارمنی (دفاکتو) این منطقه (موسوم به آرتساخ) را در گذرنامه خود داشته باشد برای همیشه نمی تواند ویزای آذربایجان را دریافت کند. معمولا ویزای دولت ارمنی ناگورنو کاراباخ روی صفحه گذرنامه درج نمی شود و یک برگه جداگانه برای این کار اختصاص می يابد. هم اکنون ویزای ورودی این منطقه در داخل خاک ارمنستان دریافت می شود. همین مسئله باعث شده تا مرزبانی جمهوری آذربایجان از تمام افرادی که مهر ویزای ارمنستان را دارند درباره ورود به قره باغ کوهستانی سوال کند. البته مواردی نیز دیده می شود که دارندگان ویزای ارمنستان یا با سخت گیری وارد آذربایجان شده اند و یا اینکه اصلا اجازه ورود ندارند.
🔹زمینه سازی رسانه ای پیش از اعلام وزارت خارجه
شبکه آذ تی وی آذربایجان در گزارشی مدعی شده بود که همه این افراد عضو سازمان های امنیتی هستند که با مدارک تقلبی و همراهی صلحبانان فدراسیون روسیه وارد مناطق تحت کنترل قره باغ کوهستانی شده اند تا به شبه نظامیان ارمنی آموزش خرابکاری دهند.
▪️بیشتر بخوانید:
تلویزیون جمهوری آذربایجان: نیروهای ایرانی خرابکاران ارمنی را آموزش می دهند!
🔹بحران قره باغ کوهستانی به زبان ساده
قره باغ کوهستانی (ناگورنو کارباخ) بخشی از منطقه قره باغ است که در غرب جمهوری آذربایجان قرار دارد. شبه نظامیان ارمنی ساکن منطقه خودمختار ناگورنو کاراباخ در سال ۱۹۹۸ میلادی و دو سال پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق بر سر پاکسازی قومی و استقرار ترکهای مسقطی اخراج شده ازبکستان در خوجالی، با واحدهای پلیس جمهوری شوروی آذربایجان درگیر شدند. این درگیری در سال ۱۹۹۱ با فروپاشی شوروی تشدید شده و با برگزاری رفراندوم جدایی از ترکیب آذربایجان و اعلام استقلال در این ناحیه و منطقه شاهومیان (خارج از ناحیه خودمختار قره باغ کوهستانی) به یک جنگ تمام عیار چریک های ارمنی با ساکنان آذری و نیروهای مسلح آذربایجان مبدل شد. سرانجام در سال ۱۹۹۲ با دخالت مستقیم جمهوری ارمنستان، منجر به اشغال بیشتر مناطق قره باغ بهدست ارامنه شد. اکنون در وضعیت پس از جنگ دوم قره باغ بیشتر اراضی اشغالی از ارمنستان بازپس گرفته شده است اما ساکنان ارمنی قره باغ کوهستانی از کنترل و تحویل باقیمانده این منطقه به دست آذربایجان جلوگیری می کنند. آنها خواستار جدایی از این کشور هستند ولی تاکنون به عنوان یک دولت شناسایی نشده اند. در حال حاضر و پس از جنگ دوم قره باغ، نیروهای صلحبان روسیه در یک ماموریت پنج ساله تا سال ۲۰۲۵ در این منطقه مستقر شده و دو سال از ماموریت آنها در این منطقه گذشته است.
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83684
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9