❇️ نفوذ، زیربنای فتنه ❇️
در کتاب ارزشمند کلیله و دمنه که خود با نفوذ به دست آمده است و به عنوان کتاب متن آموزشی سیاست و حکومت داری دربار ساسانیان تدریس می شده است، حکایتی است با عنوان " بومان و زاغان "؛ که سالیان سال جنگ دراز مدتی بین آنها حاکم بوده است و زاغ ها صدمات سختی از بوم ها یا همان جغدها خورده بودند. در نهایت زاغ ها تصمیم می گیرند با اجرای "استراتژی نفوذ" کار جغدها را برای همیشه یکسره کنند. یکی از زاغ ها با ترفندهایی زیرکانه اعتماد حاکمان جغدها را جلب و در مجموعه آنها نفوذ می کند، این اعتماد تا حدی بود که از کوچکترین اسرار جغدها نیز مطلع می شود و نصیحت و مخالفت برخی جغدها که دشمن، دشمن است و نباید به او اعتماد کرد و خوشبین بود راه به جایی نمی برد و زاغ نفوذی پس از اطلاع کامل از اسرار و برنامه های پیدا و پنهان جغدها، به یکباره غیبش می زند و با دستی پر به میان زاغ ها بر می گردد و با استفاده از این اطلاعات ارزشمند چنان حمله ای بر علیه جغدها طراحی و اجرا می کنند که دودمان جغدها برای همیشه بر باد می رود و کتاب نتیجه می گیرد که دلیل فراوانی جمعیت زاغ و ناچیز بودن جمعیت جغدها همین بوده است و نفوذ بیگانه بر تار و پود یک جامعه و یک حکومت می تواند آن جامعه را برای همیشه نابود کند!
درخشش خیره کننده و موفقیت روزافزون آرمان ها و اهداف متعالی انقلاب شکوهمند اسلامی ما در فتح قلوب ملت ها و بیداری رو به رشد امت اسلامی، زنگ خطر را برای حکام ظالم منطقه و جهان و نظام سلطه به صدا درآورد و لذا دشمنان قسم خورده حق و حقیقت و در راس آنها شیطان بزرگ، آمریکا از پای ننشستند و هر روز برایمان توطئه ای چیدند و مانعی تراشیدند. تحمیل جنگ نابرابر ۸ ساله در آغاز نظام و همزمان تحمیل ترور، بمب گذاری و ناامنی، محاصره ناجوانمردانه اقتصادی، اختلاف اندازی و تحریک قومیت ها، هواپیماربایی و ... از جمله برنامه های آشکار دشمنان خبیث ما بود؛ اما وقتی دشمن در عرصه جنگ سخت، خود را ناتوان و ما را قوی و متحد یافت، حیله دیگری کرد و به فکر جنگ نرم و کاشتن تخم شک و تردید در دلها و تاثیر بر اراده و باور مردم و مسوولین افتاد.
پروژه "نفوذ" که از اول انقلاب با نفوذ دادن کسانی مثل بنی صدر(عامل سیا) که رییس جمهور ایران اسلامی و انقلابی شد، آغاز گردیده ولی با شروع جنگ تحمیلی تا حدودی کمرنگ شده بود، پس از پایان جنگ شدت گرفت تا جایی که دشمن به خود جرات داد نتیجه سالها عملیات پیچیده خود را در فتنه سال ۱۳۸۸ بچیند که الحمدلله به فضل الهی با حضور مردم مومن و بصیرمان تیرشان به سنگ خورد.
نفوذ از طریق امواج رسانه ای به قلب خانواده ها و از طریق شبکه اینترنت به قلب و ذهن مخاطبین و از طریق نفوذ افرادش در عرصه های مدیریتی مثل مدیرعامل بانک ملی ایران که پس از اختلاس تاریخی و تحمیل خسارت حیثیتی برای نظام به طرز مشکوکی فرار و به آغوش اربابان خود پناه برد، شروع شده و کماکان ادامه دارد ولی مطمئنا دشمنان این نظام و این ملت مظلوم با بازنگری و بازمهندسی در شیوه هایشان، نفوذ به ارکان حساس تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام را نشانه گرفته اند تا مستقیم یا غیرمستقیم بر اراده، فکر و تحلیل مسوولین و مردم اثر بگذارند تا جایی که در کمال ناباوری حرف و خواسته دشمن از زبان فلان مسوول نظام شنیده می شود که دوستان را نگران و دشمنان را امیدوار و شاد می کند.
اگر در فتنه ۸۸ توهین به اصل ولایت فقیه، توهین به حضرت امام و حضرت آقا و توهین به مقدسات بالاخص حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به عنوان اقدام ساختارشکن و در روز روشن و با کمال وقاحت توسط نفوذی ها طراحی و اجرایی شد، هیج بعید نیست خط جدید فتنه و جریان نفوذ، اطاعت ظاهری از ولی فقیه و دادن شعارهای ارزشی و حتی انقلابی باشد تا با این پوشش و با اقدامات به ظاهر قانونی، دیپلماتیک، روابط اقتصادی، تجاری و... به جنگ و استحاله نظام بیایند چرا که نفوذ و نفوذی ها مرتب رنگ و چهره و شیوه عوض می کنند.
حضرت آقا امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: "جامعه ای اصلاح نخواهد شد مگر اینکه مدیران آن اصلاح شوند، حکومت ها و مدیریت ها صالح نمی شوند مگر آنکه توده ها در صحنه بمانند" و لذا حضور یکپارچه ی همراه با ایمان و بصیرت مردم در همه صحنه ها و میدان های انقلاب و کشور و توجه جدی به اوامر و هشدارهای ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و همچنین اعتماد به وعده نصرت الهی و بیاعتمادی محض به دشمنان بالاخص شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، یقینا توطئه های رنگارنگ دشمن را نقش بر آب خواهد کرد ان شاالله
ابوالحسن شیرمحمدی_۲۲ آبان ماه ۹۵
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
سیستان تا یک فاجعه ۶ ماه فاصله داشت، پیدا کردن قطرهای آب در هزاران شهر و روستای منطقه سختترین کار دنیا بود...
حالا با یک کار فنی و ۲۴ ساعته و اجرای رینگ پروژه شامل بزرگترین #آبشیرینکن خشکی دنیا، دیگر کسی دغدغه آب ندارد...
فردوسی زنده بود، از حماسه ایرانیها دهها شاهنامه مینوشت...
نجفآبادی
روحت شاد رئیسی...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
پاسخ حضرت #آیتالله_کعبی
به سؤالات مكرر مؤمنين
درباره #انتخابات_ریاست_جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
قال اميرالمؤمنين عليه السلام:
و لَو أنّ النّاسَ حِينَ تَنزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ و تَزولُ عَنهُمُ النِّعَمُ ، فَزِعوا إلى ربِّهِم بِصِدقٍ مِن نِيّاتِهِم و وَلَهٍ مِن قُلوبِهِم ، لَرَدَّ علَيهِم كُلَّ شارِدٍ ، و أصلَحَ لَهُم كُلَّ فاسِدٍ.
[نهج البلاغة : الخطبة 178.]
أميرالمؤمنين علي بن أبي طالب عليه السلام میفرمایند:
اگر مردم به هنگامى كه دچار ضربه های سنگین شوند و نعمت ها از ايشان زوال مى پذيرد، با نيّت هاى درست و دل هاى مشتاق، به پروردگارشان پناه برند، بىگمان هر گريختهاى را به آنان باز گرداند و هر فسادى را برايشان به اصلاح آورد.
شهدای بزرگ خدمت بویژه #شهید_جمهور مرحوم آیت الله سید ابراهیم رئیسی رضوان الله تعالی علیهم اجمعین
نعمت بزرگ الهی بودند و ملت بزرگ ایران با بدرقه باشکوه ادای دین کردند.
برای تکمیل این بدرقه با شکوه و خلق حماسه ملی هشتم تیرماه انتخابات ریاست جمهوری؛
با تضرع به درگاه پروردگار متعال و دعا و ابتهال و توسل به پیامبر و آل اطهر علیهم صلوات المصلین بویژه ساحت قدسی بقية الله الاعظم صاحب الامر و الزمان عجل الله تعالى فرجه الشريف.
به دنبال سؤالات مكرر مؤمنين ایدهم الله درباره انتخابات ریاست جمهوری برای عمل به وظیفه شرعی در این شرایط حساس تاریخی و برخورداری از انتخابات پردستاورد بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای دام ظله العالی به نظر میآید #جبهه_انقلاب لازم است اقدامات زیر را در اسرع وقت در قالب #تشکیل_ستاد_انتخابات ریاست جمهوری برای انتخاب رئیس جمهور فعال، پرکار، آگاه و آشنا به مبانی انقلاب اسلامی انجام دهد.
نام ستاد:
#امتداد_گفتمان_شهید_جمهور
اهم فعالیت:
الف: بیان و تبلیغ مکتب حکمرانی
"شهید جمهور" بر اساس اصول:
۱. ولایتمداری
۲. خستگی ناپذیری
۳. کار آزمودگی
۴. مردمی بودن
۵. اخلاق مداری در سیاست ورزی
۶. پشتیبانی از جبهه مقاومت
۷. تسلیم ناپذیری در برابر آمریکا و صهیونیزم
۸. صداقت و ساده زیستی
۹. برخورداری از عمق معرفتی و بینش اسلامی
۱۰. تحولگرایی
۱۱. برنامهریزی برای جهش تولید با مشارکت مردم
۱۲. فساد ستیزی و عدالتگرایی
ب: دعوت به شرکت پرشور در انتخابات و خلق حماسه مکمل بدرقه شهید جمهور
ج: پرهیز از چند قطبی کردن جامعه به بهانه طرفداری از برخی از نامزدهای جبهه انقلاب
د: #روشنگری بر پایه جمله دلسوزانه و پرحرارت رهبری تحت عنوان " #دلم_سوخت "
ه: رعایت اخلاق در تبلیغات ورقابتهای انتخاباتی و فعالیتهای رسانه.ای
و: همدلی و همافزایی و همگرایی با جبههی انقلاب و پرهیز از تک روی در تعیین مصداق اصلح در انتخابات و توجه ویژه به اجماع نسبی جبهه انقلاب.
والله المستعان و هو ولی التوفیق
قم المقدسة _ #عباس_کعبی؛ ۱۴۰۳/۳/۱۶
#جبهه_انقلاب
#امتداد_گفتمان_شهید_جمهور
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رئیس جمهور جدید این ۳ کار را انجام ندهد.
مجتبی لشکربلوکی
بگذارید با یک خاطره شروع کنم. کسی می گفت که در یکی از ماموریت های خارجی در تیم همراهان وزیر بودم. لیست همراهان وزیر در آن سفر کاملا معلوم بود. می گفت دیدم که یکی از معاونین وزیر که در لیست نبود هم سر و کله اش پیدا شد؛ ساعت ۲ شب پرواز از فرودگاه امام! نشسته بودیم در پاویون. تشریفات اداری انجام شد. همه رفتیم به سمت هواپیما. آن معاون ماند. برایم جای تعجب شد. از وزیر پرسیدم که چرا فلانی نیامد. گفت که پروتکل است که وقتی وزیر، کشور را ترک می کند، یکی از معاونین می آید تا آخر دقایق نزد وزیر باقی می ماند تا اخرین نکات و هماهنگی را انجام دهد تا زمانی که وزیر در ایران نیست بر اساس آخرین نکات همه چیز تدبیر شود.
واقعا چه پروتکل احمقانه ای! در جهانی که شما در حین سفر و در اوج آسمان هم به اینترنت دسترسی داری! اصلا چه نیازی هست که یک معاون وزیر را نیمه شب به فرودگاه خارج از شهر بکشانی و او فردا خمار و خواب آلوده در مورد مهم ترین مقتضیات حوزه کاری خودش تصمیم گیری کند؟
با خودم فکر کردم که این پروتکل از اول احمقانه نبود. هیچ پروتکلی احمقانه نیست. ما آدم ها هستیم که احمق هستیم. پروتکل ها زمانی که بوجود می آیند بر اساس تجربه و خرد جمعی و تاریخی به این نتیجه می رسیم که این کار لازم است. در لحظه تولد دلیل منطقی دارند اما در گذر زمان که شرایط متفاوت می شود دیگر به آن پروتکل نیاز نیست ولی ما آن را حفظ می کنیم!
این خاطره را بهانه می کنم و به رئیس جمهور جدید چند پیشنهاد ساده میدهم:
۱) سخنرانی نکنید!
ما از رئیس جمهور هیچ انتظاری نداریم که سخنرانی کند. اصلا چه نیازی هست که شما در روز کارگر، کارمند، معلم، روز قوه قضائیه و صدها روز دیگر سخنرانی کنید. به سخنرانی هفته دولت و نوروز و گزارش دهی فصلی کفایت کنید. اصلا چه نیازی هست که شما در رخدادهای مختلف سخنرانی کنید. هر سخنرانی شما میلیاردها تومان برای ما آب می خورد. اصلا اصلا مبالغه نمی کنم: هزینه های انتظامی و امنیتی (چک و خنثی)، هزینه فرصت مدیرانی که جهت ادب باید از دستگاه های خود بیایند و منظم بنشینند و به حرف های نه چندان کلیدی شما گوش کنند. هزینه استهلاک جاده و ماشین های دولتی، هزینه تیم اداری تجهیز فضا و ....
ما از رئیس جمهور انتظار داریم پشت میزش بنشیند، تمرکز کند و چند تصمیم مهم بگیرد. همین! ما به سخنران نیاز نداریم! کشور ما نیازمند تصمیمات خردمندانه، جسورانه و حاصل اجماع است. شما باید تصمیم بگیرید. سخنرانی را به دیگران واگذار کنید.
۲) پروتکل های بی فایده تشریفاتی را ادامه ندهید!
مثلا همه فکر می کنند که رئیس جمهور وقتی می رود یک استانی، باید تیم استاندار، امام جمعه و نمایندگان مجلس باید به استقبال بیایند. یک دختر کوچک زیبا را هم هماهنگ می کنند که برای شما شعر بخواند. پیش خودتان حساب و کتاب کنید که همین تشریفات چقدر زمان و هزینه از جیب بیت المال خرج می کند. شجاع باشید و دستور بدهید تمام تشریفات استقبال را حذف کنند. مستقیم تشریف ببرید به جلسه تصمیم گیری و نه سخنرانی. ما مالیات و نفت نمی دهیم که برای شما تشریفات استقبال و بدرقه فراهم کنند.
۳) بیش فعال نباشید!
مملکت ما پر از مساله است. اما قرار نیست یک رئیس جمهور همه مسائل را حل کند. رئیس جمهور باید حداکثر ۵ مساله اصلی را از هزاران مساله انتخاب کند و آن را حل کند. اینکه شما راجع به همه چیز صحبت می کنید. راجع به همه چیز جلسه می گذارید. راجع به همه چیز اظهار نظر می کنید. راجع به همه چیز تصمیم می گیرید نشانه آن است که اولویت و ضداولویت (نااولویت) ندارید. مدیری که توانایی تشخیص اولویت ها را از مسایل فرعی تر و کم اهمیت ندارد، اولین شرط مدیریت و عقلانیت را نقض کرده است. می دانم که تحت فشار هستید که راجع به همه چیز واکنش نشان دهید ولی اگر در این مسیر بیفتید این راه انتها ندارد!
☑️⭕️تجویز راهبردی پایانی:
خلاصه می کنم؛ سخنرانی نکنید، تصمیم گیری کنید. کورکورانه پروتکل های باقی مانده از ادوار قبلی را تکرار نکنید. جسارت داشته باشید و پروتکل های بی فایده، تشریفاتی و هزینه زا را کنار بگذارید. شجاعت داشته باشید و مسائل فرعی را در پای مسائل اصلی قربانی کنید و تمرکز کنید روی اولویت های سرنوشت ساز و توسعه آفرین.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
نابودی امت اسلامی را پیامبر عزیزتر از جانمان در این سه رفتار میدانند:
🔸به جای حق محوری و دین مداری، منافع باندی، جناحی و قومی اصل، مبنا و محور باشد.
🔸به جای جهاد و مبارزه مستدام و استقامت در راه دین خدا، آرمانهای الهی_انسانی و اطاعت از امام زمان، تسلیم شرایط و جو شدن و توجیهگری و سازشکاری پیشه خود ساختن.
🔸مطالب سست، سبک و نامعتبر را نشر دادن و بازگو کردن.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار به عزیزان امنیتی!
مهره سوخته و وادادهای مثل احمدینژاد نکند در آستانه انتخابات ترورش کنند تا برای نظام مظلوم ما هزینهتراشی کنند...
دست دادن علنی با خانمها، زبر سوال بردن حجاب، حضور در جاهای شلوغ و... عادی نیست
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مرج البحرین یلتقیان، بینهما برزخ لایبغیان، فبأي الاء ربكما تكذبان، يخرج منهما اللؤلؤ و المرجان
سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام و حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها مبارکباد
حضرت امام خامنهای:
در امر ازدواج سختگیری نکنید
"به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛ من خواهش میکنم و تقاضا میکنم از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند؛ هیچ سختگیری لازم نیست. بله، یک مشکلات طبیعی وجود دارد -مسئلهی مسکن، مسئلهی شغل و از این مسائل- لکن «اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه»؛ خب، این قرآن است. ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند".
۱۳۹۴/۰۴/۲۰
#ازدواج_آسان
#جوانی_جمعیت
#ولایتپذیری_در_همهی_موضوعات
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
گفته میشود
۸ نفر از کاندیداها تاییدصلاحیت شدهاند
شورای نگهبان در ابتدا به صدا و سیما برای آمادهسازی دکور مناظرات انتخاباتی برای شش کاندیدا خبر داده بود
اما روز گذشته طی تماسی، از احتمال افزایش دو صندلی دیگر خبر داده است
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فرق میکند چه کسی رئیسجمهور باشد؟
"وطن امروز" نوشت:
«رئیسجمهور در ایران اختیاراتی زینتی دارد» حدود سال 98 از سوی جریانی ناامید که توان حل مسائل را نداشت مطرح شد
بر اساس القای مسئولان دولت دوازدهم و آنچه از نظرسنجی تیر سال 1400 میدانیم، در آن زمان حدود 34 درصد جامعه معتقد بود با تغییر دولت وضعیت کشور تغییری نمیکند
اما در خرداد سال 1403، تنها 28 درصد اعلام کردهاند فرقی ندارد چه کسی رئیسجمهور شود
یعنی در حدود سه سال سطح امید در جامعه 6 درصد افزایشیافته است
اما این ادعا همچنان توسط اقلیت اصلاحطلب تکرار میشود، عباس عبدی در "اعتماد" نوشت:
«فرق نمیکند که چه کسی رئیسجمهور شود؛ چون اصلاح روندهای جاری در کشور فراتر از اختیارات رئیسجمهور است»!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
معاون قوه قضائیه فاش کرد:
صاحبان سعودی اینترنشنال به التماس افتاده اند تا با آنها برخورد نکنیم، ما با تروریست ها مماشات نخواهیم کرد....
اسرائیل و سعودی پروژه ای را علیه ایران آغاز کردند که شکست خورد. چپقِ تک تک وطن فروشهایی که در این سیرک برای کارفرمای یهودی-سعودی دلقک بازی کردند چاق خواهد شد....
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون سیاسی ریاست جمهوری:
بحرین از طریق روسیه به ایران پیغام داده است تا روابطش با ایران عادی شود
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
جریان اصلاح طلب و غربگرا دو برنامه مشخص نسبت به دو کاندیدای شاخص جبهه انقلابی دارد:
یکی را در نزد اقشار خاکستری متحجر، غیر قابل انعطاف و خشک معرفی میکند و میگوید با رئیس جمهور شدن او باید منتظر تحریمهای شدیدِ بیشتری مواجه باشیم و همچنین قطع ارتباط و تعامل به جامعه جهانی!!
دیگری را در نزد قشر مذهبی و انقلابی یک تکنوکراتِ لیبرال معرفی میکند که اگر رئیس جمهور شد ظریف میشود وزیر امور خارجهاش و خط دولت حسن روحانی را دنبال میکند!!
حال، چرا ما دل به دروغها و تخریبهای او بدهیم و در پازل او بازی کنیم؟! ما چرا ناخواسته با او همدست شویم و شخصیتهای انقلابی را تخریب کنیم تا شانس پیروزی کاندیدای متمایل به جریان غربگرا افزایش پیدا کند؟!!!
یادمان باشد جریان غربگرا دست پرورده روباه پیر است که سیاست همیشگی است "تفرقه بیانداز و حکومت کن" هست. با ایجاد اختلاف بین کاندیداهای انقلابی و طرفدارانشان، عملا سبد رای ما را میشکنند، ما را در مقابل هم قرار میدهند و انرژی ما را موطوف به درگیری درون جبههایم میکنند تا خود با فراغ بال بتوانند با وحدت درون جریانی اصلاح طلبان به جمع آوری رای قشر خاکستری اقدام کنن و در نهایت یک حسن روحانی دیگری را به ما تحمیل کنند.
انتخاب با ماست؛ میتوانیم مشغول تخریب و درگیری با همدیگر شویم و ریاست جمهوری را تقدیم اصلاح طلبان کنیم. میتوانیم با یکدیگر اجماع کنیم و با وحدت پیروز انتخاباتِ پیش رو شویم./رضوی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از این سخنرانی علی لاریجانی در اردیبهشت ۹۸، #صادرات_نفت ایران روزانه یک میلیون بشکه دیگر نیز کاهش یافت؛
و با «برجامیزه کردن» شبکه فروش و شفافیت آن برای آمریکا، رقم صادرات به تقریبا صفر رسید.
بدون عبرت از گذشته، در دولت سوم روحانی، حذف مجدد ایران از بازار نفت محتمل است.
احسان حسینی
که می گفتید از بن سلمان خبر دارید و نمی توانند تولید نفت را افزایش دهند؟ با این حجم از ضرر و زیان به مملکت و شعارهای تو خالی، ادعای منجی گری هم دارید؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
آن هشت سال خسارتبار که گذشت، باید به فکر آینده بود!
مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود، #شورای_نگهبان اسیر تبلیغات و هوچیگری یاران روحانی نشود!
#یک_عمر_پشیمانی!
محسن انبیائی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هرگز به عقب بر نمی گردیم
رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۰بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در دیدار با کارآفرینان و تولیدکنندگان فرمودند: ما (در دهه ۹۰ ) یک دهه عقب ماندگی داریم. حل مشکلات اقتصادی نیازمند رشد بالا و مستمر است.
اواخر دولت دهم و ۸سال دولت یازدهم و دوازدهم منتسب به دولت تدبیر و امید دوران حکمرانی دولت احمدینژاد و حسن روحانی بود که به تعبیر رهبری معظم انقلاب، کشور از لحاظ پیشرفت اقتصادی یک دهه عقب ماندگی را تجربه کرد.
فتنه ۸۸ و در امتداد آن انحراف احمدی نژاد و برخی از نزدیکان او در دولت دهم و عدم تمرکز کافی بر حل مشکلات مردم از یک سو و صدور قطعنامه های شورای امنیتِ سازمان ملل از سوی دیگر از اواخر سال ۱۳۹۰ باعث به هم ریختگی و کاهش ثبات اقتصادی و اثرگذاری در بازار و زندگی مردم گردید.
اگر به شاخص های اقتصادی این دهه نگاه کنیم آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار نشان می دهد که در اکثر سالهای دهه نود به خصوص در اواخر این دهه رشد اقتصادی نزدیک به صفر بوده است.
تورم حدود ۶۰درصدی، افزایش ۸برابری قیمت دلار و ۱۰ برابری قیمت سکه، افزایش سرسام آور قیمت زمین، مسکن و خودرو در این دهه و تعطیلی سریالی کارخانجات و کارگاههای تولیدی و دو رقمی شدن بیکاری در کشور از جمله تبعات عقب ماندگی اقتصادی و شرطی سازی اقتصاد به مذاکرات برجام و رفع تحریم ها از جانب دولت منتسب به اصلاحات_اعتدال است.
مردم ایران با تمام وجود، بی عملی دولت به اصطلاح تدبیر و امید را بر سر سفره و زندگی خود حس کردند . دولتی که رئیس جمهورش در ایام کرونا کشور را ویدئو کنفرانسی اداره می کرد و منتقدین را برنمی تابید و از قیام کربلا درس مذاکره می گرفت لایق این ملت شجاع و انقلابی نیست. لذا بازگشت به آن دوران یعنی خسران و عقب گرد تاریخی و خیانت به آیندگان.
لذا با نگاهی اجمالی به دهه نود و فرمایش رهبر حکیم انقلاب در خصوص یک دهه عقب ماندگی به واسطه وجود دولتهایی که دچار انحراف و یا انفعال شدند می توان دریافت برای تحقق پیشرفت و عدالت مورد تاکید معظم له که شایسته ملت ایران باشد بایستی دولتی فعال، پرکار،آگاه و معتقد به مبانی انقلاب روی کار آورد که رئیس جمهور و کابینه اش مجریان واقعی منویّات امام جامعه و ادامه دهندگان راه شهید جمهور باشند تا بتوانند در گام دوم انقلاب، جمهوری اسلامی ایران را به قله های پیشرفت و تمدن نوین اسلامی برسانند./ابوالفضل فرحبخش
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
دکتر مهدی جمشیدی :
«تکنوکراتهای لیبرال» و «تکنوکراتهای شبهانقلابی»، هر دو با اندکی تفاوت، در یک مدار هستند و «آرمانگرایی انقلابی» را به حاشیه میرانند. رقابت انتخاباتی، میان این «سه گفتمان» است. گفتمان سوم، فقط یک نمایندهی تمامعیار و حداکثری دارد. او همان کسی است که این روزها، غرب از حضورش دچار هراس شده است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
نرخ رشد اقتصادی ۳۰ اقتصاد بزرگ در دوره ۲۰۲۴-۱۹۸۰
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
تا اینجای کار، حقیقتاً معدل و #میانگینِ #سعيد_جلیلی از مابقی نامزدها بالاتر است به چند جهت:
۱. اخلاق، ادب و تقوا
۲. شناخت نظام مسائل کشور
۳. دارای ایده حکمرانی نو، طرح وبرنامه
۴. نگاه واقعگرا به روابط بینالملل
۵. اعتقاد به توان داخلی و جوانان برای اصلاح امور کشور
۶. پاکدستی و طهارت مالی و دقت در بیتالمال
صلاحیت امری نسبی است. ما انسانهای عادی معصوم نیستیم. حداقلها موارد فوق است.
خطوط قرمز هم:
۱. ویژهخواری و رانتخواری برای خود، خانواده، وابستگان، دوستان و قبیله سیاسی
۲. مرعوب و تسلیم در برابر قدرتهای زورگو و زیادهخواه
۳. نگاه سکولار به حاکمیت و حکومت
۴. سوءتدبیر و ضعف مفرط در مدیریت
۵. نداشتن نگاه عدالتمحور در طرحها و برنامهها
و ...
داود مدرسییان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
این چیزها را به من و شما نگفتند!
مکانیسم ماشه، شاهکار حیرت انگیز مذاکره کنندگان است و به این معناست که طبق بندهای ۱۰-۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱، اگر یک کشور عضو برجام به شورای امنیت اعلام کند که ایران برجام را نقض فاحش کرده،در آن صورت هفت قطعنامه ای که در شورای امنیت در گذشته علیه ایران صادر شده بودند، مجددا به صورت اتوماتیک باز میگردند!!حتی چین و روسیه هم نمی توانند وتو کنند!
چون طبق ماده توافق شده در وین، شورای امنیت ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره «استمرار تعلیق تحریمها»!!( و نه اعمال تحریم ها) رای گیری کند و لذا با این طراحی آمریکا و قبول تیم مذاکره کننده اصلا «وتو» کردن معنا ندارد
گویا دولتهای اروپایی استفاده از مکانیزم ماشه را برای انتخابات ۱۴۰۴ طراحی کرده بودند تا بتوانند از جریانات غربگرا در داخل ایران حمایت کنند اما با شهادت ناگهانی آیت الله #رئیسی ترویکای اروپا به طور شتاب زده وارد عمل شد و تلاش میکند این ماشه را بچکاند.
پینوشت ۱:
چند درصد مردمی که صادقانه به تیم مذاکره کننده و مجلس وقت به خاطر رفع تحریمها اعتماد کردند میدانند که چنین بندهای خطرناکی مورد پذیرش قرار گرفته است؟
پینوشت۲:
به نظر شما آیا کسانی که در این شاهکار نقش موثر داشتند،واقعا این صلاحیت را دارند که دوباره در معرض انتخاب مردم قرار بگیرند؟ آیا پاسخ اعتماد صادقانه پیشین مردم به درستی داده شد؟
پینوشت۳:
این روزها زمان #انتخابات است و ایام دقت و هوشمندی و اندیشیدن به چگونگی تداوم راه رئیس جمهور شهیدی که جز برای ایران قوی گام برنداشت و با خون خود پای این حرفش را امضا کرد
حمیدرضا ابراهیمی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این افشاگری مرحوم حاج احمدآقا خمینی درباره معاون عباس آخوندی که جاسوس انگلیس از آب در اومد گوش کنید تا متوجه بشید
روحانی و آدمهاش چه خوابی برای انتخابات و آینده ایران دیدهاند!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تفرقهٔ جبههٔ حق!
پیام مخاطب
امیرالمومنین از اینکه یارانش در فرمانبرداری و انجام وظایف خود تنبل بودند بسیار گلهمند بودند؛ در خطبهٔ ۲۷ فرمودند:
«شگفتا، شگفتا! به خدا سوگند قلب را مىمیراند و غم و اندوه را (به روح انسان) سرازیر مىکند که آنها (شامیان غارتگر) در مسیر باطل خود، چنین متّحدند و شما، در طریق حقّتان، اینگونه پراکنده و متفرّق»!
اینقدر اهل باطل با پشتکار و پُر تلاش بودند، و اهل حق تنبل بودند، که امیرالمومنین علیهالسلام آرزوی عجیبی کردند؛ در خطبهٔ ۹۷ فرمودند:
«به خدا سوگند! بسيار دوست داشتم معاويه شما را با نفرات خود مبادله مىکرد، همچون مبادله کردن دينار به درهم! ده نفر از شما را از من مىگرفت و يک نفر از آنها را به من مىداد...».
سالها گذشته و امروز نیز اهل باطل در دشمنی خود بسیار پُرتلاش هستند، ما نیز مدّعی پیروی از امیرالمومنین علیهالسلام هستیم؛
مهمترین سوال این است که امروز، ما در انجام وظایف خودمان چگونه عمل میکنیم؟! آیا متحد هستیم؟ یا به هر بهانهای خودی را میدریم؟!
مبادا امام زمان به ما بفرمایند: ای کاش ۱۰ تا مثل شما را میدادم و....
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشدارِ امام خمینی به ما...
اگر گروههای شما باهم اختلاف پیدا بکنند، ممکن است اشخاصی که لایق این مقام نباشند، به این مقام برسند!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
امام خمینی رحمهالله علیه:
من در میان شما باشم یا نباشم به همه شما وصیت میکنم نگذارید این انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیافتد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
آب به کدام آسیاب میریزید؟!
#حسین_شریعتمداری
یکی از مدعیان اصلاحات و از دستاندرکاران این جریان سیاسی که سابقه محکومیت به جرم فروش اطلاعات به بیگانگان را نیز در کارنامه خود دارد، در شهریورماه سال ۱۳۹۵ (قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶) در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند»!
اظهارات دیگری از یک مدعی اصلاحات را بخوانید. روز ۵ مهرماه ۹۱ در مصاحبه با «عصر ایران» میگوید: «آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست (لقب تقلبی که مدعیان اصلاحات به نیروهای طرفدار انقلاب داده بودند) خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به اصلاحطلبان اضافه نمیکند. اهمیت آقای ناطق در این است که در آنسو قرار دارد نه در این سو! ناطق نوری اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست میدهد. آقای ناطق باید در آن سو خوب بازی کند»!
اوایل آذرماه ۱۳۹۴، دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به آقای لاریجانی میگوید: «ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده است مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد»!
دیروز یکی از اعضای مطرح جبهه اصلاحات که عنوان نظریهپرداز این جبهه را نیز یدک میکشد در توئیتی اعلام میکند که نسبت به بیانیه انتخاباتی این جبهه (بیانیه موسوم به راه گشایان) نقد جدی دارد ولی به خاطر شرایط انتخابات و رقابتهای پیشروی جناح اصلاحطلبان با نیروهای انقلابی، از بیان موارد مورد انتقاد خویش خودداری میکند و مینویسد؛ انتقادات خود را به بعد از انتخابات موکول میکنم!
حالا به آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
به جرأت و با اطلاع میتوان گفت که این حرکت زشت و پلشت و دشمنپسند فقط از سوی برخی از مدعیان هواداری (تاکید میشود مدعیان هواداری و نه هواداران واقعی) این یا آن کاندیدا در جریان است و بدیهی است که طرفداران واقعی و نامزدها از این جرگه بیرونند بنابراین انتظار آن است و انتظاری خدا پسندانه و قانونمدارانه نیز هست که نامزدها به صراحت از تهمتزنندگان اعلام برائت کنند و آنها را - که عدهای قلیل هم هستند- دعوت به رعایت اخلاق کنند و اگر از این حرکت پلشت دست نکشیدند در ادعای هواداری آنها تردید کرده و آنان را از خود برانند.
شرایط کنونی جهان اسلام و آوردگاه میان اسلام با پرچمداری جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی با میدانداری آمریکا و صهیونیستها یادآور این حکایت از زبان سعدی است و هشدار به افراد یاد شده که، آب به کدام آسیاب میریزید؟!
#یادداشت_روز کیهان
https://kayhan.ir/fa/news/289689
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هدایت شده از شیپورچی🎺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما به کسی مثل او نیاز داشتیم و باز هم نیاز داریم!
https://eitaa.com/sheiporchi