مرحوم آیت الله کلباسی نجفی(مولف کتاب خصائص العباسیه) می گوید:
چون به آخر عمر رسیدم و اثر شایسته و ارزشمند و خالص از خود ندیدم که برجا گذاشته باشم ناراحت شدم و اگر رحمت پروردگار برایم مهیا نبود قطعاً ناامید میشدم ، تا اینکه به خاطر آوردم آنچه را به صورت پی در پی از رسول خدا صل الله علیه و اله روایت شده است که می فرماید:«مَثَلُ أهلِ بَيتي مَثَلُ سَفينَةِ نُوحٍ؛ مَن رَكِبَها نَجا و مَن تَخَلّفَ عَنها غَرِقَ »
مَثَل اهل بيت من، مثل كشتى نوح است كه هر كس سوارش شد نجات يافت و هر كس كه از آن باز مانْد غرق گشت.
و اما در فکر فرو رفتم که چگونه برای من میسّر است که سوار کشتی شوم و از کجا می توانم با آنان باشم؟؟
تا اینکه ناگهان گفتار خداوند از ذهنم گذشت ، آن جا که می فرماید: ( واُتوالبیوت من ابوابها..) و از درها ، به خانه ها درآیید ..
و دریافتم که عباس علیه السلام باب امام حسین علیه السلام است و کسی که به واسطه او میتوانم به حریم خامس آل عبا و ریحانه رسول خدا چنگ بزنم و از طریق او به کشتی نجات اهل بیت وارد شوم ،،چنانچه امیرالمومنین علی علیه السلام دَرِ ورودی شهر علم رسول خداست ،، حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام نیز باب عنایت و توجه برادرش امام حسین علیه السلام است ...
و این گونه شد که امیدوار شدم و شروع به تالیف کتاب خصائص العباسیه شدم..
و می فرمود هر چه میتوانید از حضرت عباس دست بر ندارید چرا که نزدیکترین راه به اهل بیت است ...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان حجاب جهاد کبیر است چون...
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حسین ما این روزها را دیده بود
#حسین_شریعتمداری
۱ ـ آن روز یکی از روزهای خیلی دور بود ـ دو هزار سال قبل از میلاد مسیح ـ نمرودیان از مراسم مذهبی خود به شهر بازگشته بودند... اتفاق عجیبی افتاده بود. بتهای خود را شکسته و فروریخته یافتند... «چه کسی با خدایان ما چنین کرده است»؟!... از این و آن پرسیدند... کسانی در پاسخ گفتند
«جوانی را شنیدیم که [به زشتی] از آنها یاد میکرد. نامش ابراهیم بود...
«او را به مقابل دیدگان مردم بیاورید تا گواهی دهند... ابراهیم را که فرا خواندند، پرسیدند: آیا تو با خدایان ما چنین کردهای؟ گفت؛ بت بزرگ چنین کرده است (ابراهیم بت بزرگ را نشکسته و تبر را به گردن آن آویخته بود)... از او بپرسید، اگر سخن میگوید!... جمعی از آن جماعت به خود آمدند و سر به تفکر فرود آوردند.. میدانستند که از خدایانشان کاری ساخته نیست و...
نمرود، حاکم ستمگر آن روزها (در بینالنهرین) که در مقابل استدلال ابراهیم به عجز آمده و فرومانده بود و در دیگر سو، جماعتی از پیروانش را میدید که به ابراهیم و آئين توحید او گرویدهاند، چاره کار را در به آتش کشیدن ابراهیم دید!...
«حَرِّقُوهُ وَانْصُرُوا آلِهَتَكُمْ... او را بسوزانید تا خدایان خود را یاری کرده باشید»... همان حرکتی که نمرودیان مستکبر غرب امروزه با احساس ناتوانی و استیصال در مقابل موج فراگیر و پرشتاب گرایش مردمان به اسلام عزیز، به آن روی آوردهاند... آتش زدن قرآن!... و خدای مهربان به آتش فرمان داد که «يَا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَ سَلَامًا عَلَى إِبْرَاهِيمَ... ای آتش برای ایراهیم سرد و بیآسیب باش». و چنان شد که خدا فرموده بود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269958
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فارین پالیسی: تحریمها خودمان را نابود خواهد کرد
مجله نامآشنای آمریکایی در حوزه روابط بینالملل ضمن انتقاد جدی از اصرار مقامات این کشور به اعمال تحریم، تاکید کرده است که در نهایت این واشنگتن خواهد بود که از این رویه اقتصادی و مالی متضرر میشود.
تحریم یکی از مهمترین ابزارها در سیاست خارجی آمریکا است همانی که واشنگتن خیلی زود و بیحوصله به آن متوسل میشود تا سایر کشورها را متقاعد یا بهتر بگوییم مجبور کند تا به خواستههای یکجانبه تن دهند و چون و چرا نکنند. یعنی واشنگتن از مزیت اقتصادی خود استفاده میکند تا سایر کشورهای جهان را تحت فشار قرار دهد. تفاوتی نمیکند که کشوری دوست یا دشمن آمریکا باشد، اثرات مخرب تحریم تحت شرایطی همه را هدف قرار میدهد و البته این موضوع برای آمریکایی که تنها منافع خود را به حساب میآورد، اهمیتی ندارد. اینکه تحریمها تا چهاندازه و تا کجا میتواند منافع آمریکا را تامین کند و تاکنون چه نمرهای را در چارچوب سیاست خارجی واشنگتن کسب کرده، خود بحث جدا و مفصلی است که تازهترین گزارش فارن پالیسی به آن پرداخته و سعی کرده تا پاسخ کامل و مناسبی برای آن ارائه کند.
این مجله آمریکایی در مطلبی تحلیلی، ضمن توضیح و تشریح توسل بیش ازاندازه دولت واشنگتن به تحریمها در مقابله با کشورهای دیگر، فاش کرده است که در شرایط فعلی یکپنجم اقتصاد دنیا به نوعی مشمول تحریمهای آمریکا شده است. این گزارش همچنین پیشبینی کرده که اصرار آمریکا به اعمال تحریم نتیجهای به غیر از زوال قدرت سیاسی و اقتصادی آمریکا در پی نخواهد داشت. مجله فارنپالیسی در این یادداشت تحت عنوان «عشق آمریکا به تحریمها موجب زوال این کشور خواهد شد» تصریح کرده است: «تدابیری که برای تنبیه کردن کشورهای مستبد طراحی شدهاند در حال از بین بردن همان نظم غربی هستند که این تحریمها قرار بود حفظ کنند»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269932/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ما مرده بودیم
خمینی ما را زنده کرد...
مقام معظم رهبری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
◾️ نوام چامسکی: تمام مراکز انرژی منطقه که برای آمریکا مهم بود، تحت تسلط شیعیان است!
◾️ با اینکه کربلا ۲۵۰ سال قبل بخشی از ایران بوده، حسین(ع) را غیر ایرانی معرفی کنید!
◾️ نباید مراکز انرژی دنیا دست پیروان آئینی ضدِ آمریکایی باشد...
۱۴۰۲/۵/۱
بیش از ده سال پیش نوام چامسکی کتابی با عنوان "دخالت ها" می نویسد.
کتابی از سوی یک فیلسوف آمریکایی که در آن به مسئله ی "ژئوپلیتیک شیعه" و تسلط معجزه آسای پیروان یک مذهب (که جمعیت چندانی هم ندارند) بر مهم ترین مراکز در خاورمیانه اشاره میکند.
در بخشی از این کتاب نوام چامسکی میگوید:
ایران در مسئله ی مذهب تشیع محوریت پیدا کرده و این دقیقا بزرگترین کابوسی است که آمریکا هرگز تصور آن را نمیکرده است.
چامسکی البته در ادامه کابوس بزرگتر را همراهی اهل سنت با این اتحاد مذهبی عنوان کرده (که به آن اشاره خواهیم کرد)
قبل از آنکه به این بخش برسیم یک نکته را مورد توجه قرار دهید:
امریکا و غرب به انرژی عراق و دیگر نقاط منطقه ی غرب آسیا از جمله نقش ویژه ی بحرین در خاورمیانه و #خلیج_فارس اشراف کامل داشته است.
از حدود 300 سال پیش و همزمان با موج استعمارگری غربی ها در آفریقا و آسیا، سر و کله ی مشرق شناسانی از جمله فرانسوی ها و انگلیسی ها در غرب آسیا به ویژه ایران پیدا میشود.
آنها میکوشند از فرهنگ ایرانی ها سر در آورده و بفهمند ملت های منطقه مسائل را چه طور میفهمند.
در آن سالها عمده ی مشرق شناسان (به ویژه فرانسوی ها) تلاش میکنند از آئین ایرانی ها که برای پاسداشت شهدای نقطه ای در خاک ایرانِ وقت (کربلا) صورت میگرفته، سر در آورند.
برای مثال در همین خصوص ژان باتیست تاورنیه (مشرق شناس فرانسوی) یک نمونه از تجربیات خود درباره تعزیه در روز سوم ژوئیه 1667 (10 محرم 1078) را که در محضر شاه ایران مشاهده میکرده به ثبت رسانده است.
برگردیم به امروز !
بحرین، عراق و ایران، به لحاظ نقش خود در منطقه، موقعیت جغرافیایی و تسلط بر مراکز انرژی مهم بوده اند.
300 سال پیش که اوج تلاش های استعمار بوده، هر سه در تسلط ایران بوده اند.
به اعتراف عمده ی مشرق شناسان، مذهب تشیع نقش ویژه ای در حفظ این سه داشته است.
عراق و به ویژه کربلا که صفوی ها برای حفظ آن تلاش های بسیاری کرده بودند از ایران جدا و توسط عراقی ها حدود ۲۵۰ سال پیش اشغال میشود.
استعمار بحرین را هم از ایران جدا میکند.
بعد همان عراق را (به مانند کاری که اکنون در باکو و بحرین انجام میدهند) به دشمنی علیه ایران (کشور مادر) تبدیل میکند که در جنگ تحمیلی خودش را نشان میدهد...
مسئله اینجاست که همه ی اینها مجددا با باورهای مذهبی مشترک ملت هایشان در یک مسیر قرار گرفته اند. آن هم در حالی که به لحاظ جغرافیایی درون مرزهایی مشترک تعریف نمیشوند.
نوام چامسکی علت را غیر مستقیم در کتاب خود (به مانند خیلی های دیگر) اینگونه بیان میکند:
نفوذ ایران در «هلال شیعی» تلاش آمریکا را برای کنترل منابع انرژی خاورمیانه به چالش میکشد.
منابع مهم انرژی جهان در مناطق شیعه نشین خاورمیانه شامل جنوب عراق، مناطق همجوار عربستان سعودی و همچنین ایران قرار دارد.
علاوه بر آن، ایران دارای ذخایر عظیم گاز هم است. بدترین کابوس واشنگتن این است که یک ائتلاف شیعه، کنترل مهمترین ذخایر نفت جهان را مستقل از آمریکا برعهده گیرد و آمریکا در این نبرد شکست بخورد.
به جملات آخر چامسکی دقت کنید: بیم آن میرود این ائتلاف آمریکا را شکست دهد....
مسئله ای که امروز همه به آن اعتراف کرده اند ده سال پیش توسط وی پیش بینی شده است.
چامسکی آن سالها البته هشداری دیگر هم این چنین میدهد: روزی عبدالله اردنی از هلال شیعی میگفت اما او امروز میگوید ترس من دیگر از هلال شیعی نیست، بلکه ترس جدی تر این است که اینها بتوانند با اهل سنت متحد شوند (ترسی که با پیوستن حماس به مقاومت واقعیت یافته...)
برای زدن این مهم، در حالی که مرزها را در هم شکسته و کشور مادر را تجزیه کرده اند، اما بازهم ملت ها را متحد می بینند فقط یک راهکار دارند: اعتبار زدایی از حضرت سیدالشهدا و محرم !
اگر همین حقیقت را ببینیم پشت پرده ی حملات بی امان سایبری-رسانه ای کنیزان و غلامان بن سلمان و نوکران یزید در مجازی مشخص میشود.
این شب ها دوستانی به ما پیام داده بودند: هیچ سالی در این مراسم ها شرکت نکرده بودیم، به خاطر حرف هایی که مطرح شد، امسال برای اولین بار در عمرمان شرکت کردیم...
اصلا بحث ما همین است.
ما داریم از یک برگ برنده صحبت میکنیم، اگر درکش کرده ایم با تمام وجود باید به دیده شدنش کمک کنیم تا همچنان بازی را به نفع #محور_مقاومت (که پایتختش ایران است) پیش ببرد...
دشمن بیخودی به ترس نیفتاده است!
#آقای_تحلیلگر
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونهایی از نقشه شوم دشمن برای هویت زدایی و انحراف شیعه را ببینیم
و تا قبل از عاشورا این ویدئو رو پخش کنیم تا همه بفهمند وقتی رهبر فرزانه و عزیزمون منع این کارهارو می کنند چون منشاء آن انگلیس و اتاقهای فکر دشمنان اسلام و تشیع است و متاسفانه سربازان داخلی و نفوذی دشمن مثل فرقه شیرازی و بهاییها آن را سعی میکنند عملیاتی کنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
جوانان بنی هاشم بیایید ....
مرحوم آیت الله سید محمدکاظم قزوینی که از علما و واعظ کم نظیری بودند، میفرمودند: یک شب در کربلا خوابی دیدم. دیدم در محضر یک سید بسیار نورانی و زیبا هستم، حضرت فرمود: سید محمد کاظم، من از این شعری که شما ایرانیها میخوانید، خیلی خوشم میآید. عرض کردم؛ آقا شما چه کسی هستید، فرمود علی اکبر! صلواتاللهعلیه
منظور حضرت همان شعر معروف بود؛
جوانان بنی هاشم بیایید
علی را بر در خیمه رسانید
خدا داند که من طاقت ندارم
علی را بر در خیمه رسانم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
امشب سخنران مراسم نکتهای گفت که در نوع خودش خیلی جالب توجه بود.
گفت فردی خطاب به علامه امینی بیان کرد: اگر من، پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) و امام حسن و حسین (ع) را قبول داشته باشم اما مثلا حضرت ابوالفضل (ع) را قبول نداشته باشم آیا دینم مشکلی دارد؟!
علامه امینی بهش جواب داد: حضرت ابوالفضل(ع) که جای خود دارد، تو اگر حتی نسبت به یکی مثل منِ امینی هم -که ترویج دهنده دین خدا هستم- بغض داشته باشی، دینت کامل نیست!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نیرنگ_شامی
هربار که از خیمه معاویه بوی شکست به مشام میرسد، بیصفتان پای #قرآن را به میان میکشند.
چیز تازهای نیست؛ تاریخ در حال تکرار است...
پشت پرده اهانت به قرآن کریم
برشی از سخنرانی محمدامین اصغری در شب هفتم محرم | هیئت مهدیاران بیرجند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ قاطعانه یک روحانی در رسانه ملی به اراجیف و خزعبلات جواد خیابانی و برنامه مهلا.
خدا نگهدارت باشه. کاش همه ی خطبا اینگونه مقابل جماعت وا می ایستادند و روشنگری میکردند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این برش از بیانات سردار مشفق از مسوولین امنیتی کشور که سالها پیش مطرح و منتشر شد را حتما ببینید تا قسمتی از نقشه شوم دشمن در نفوذ و مدیریت فضای مذهبی کشور بالاخص هیاتهای عزاداری برایتان روشنتر شود...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین نوکر نمیخواد، حضرت عباس هم سگ نمیخواد
امام حسین شیعه میخواد و شیعه...
#استادرحیمپورازغدی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مردم به سوال اگر امسال آخرین محرم عمرتان باشه ؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق به حسین در خون بچه شیعه است و با همه دنیا هم عوض نمیکنه، اینو شیربچههامون هم با تمام وجود درک میکنند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یزید هم مجلس عزاداری برای امام حسین(ع) گرفت!
فقط با یک شرط!
بحث سیاسی و اینکه چه کسی امام را کشت و... ممنوع!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فَقَطَعُوهُ بسُیوفَهُم اِرباً اِرباً...
به یاد علیاکبرهای عزیزمان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
در کرب و بلا بیطرفان، بیشرفانند
تاریخ همان است حسینی و یزیدی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
معنای دقیق کلمات عاشورا و تاسوعا چیست ؟
.
اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشتهاند که چون عشر و عاشر از یک ریشهاند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم؛ و بر همین قیاس تاسوعا را نیز که با تسع و تاسع شباهت ظاهری دارند روز نهم ماه محرم گفتهاند. اما این معنا به دلایل زیر اشتباه است:
آیا واژه عاشورا برای دهم ماهها دیگر نیز به کار میرود؟ مثلاً آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
آیا اگر امام حسین(ع) مثلاً در یازدهم محرم شهید میشد، آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض میشد و عاشورا واژه دیگری داشت؟
در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعدهای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثناپذیر نیستند؛ بطور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش میشوند: اول – ثانی - ثالث - رابع ... و یا اولاً – ثانیاً - ثالثاً - رابعاً و... چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعدهپذیر باشند؛ یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ کرد؛ مثل تاسوعا – عاشورا – ثامونا – سابوعا-..، اما میبینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمیکنند؛ لذا نمیتوانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
عاشورا؛ روز معاشرت با امام(ع)
عشر به کسر عین و عشرت، به معنای معاشرت و مصاحبت است. معاشر به ضم میم یعنی مصاحب و عاشر اسم فاعل عشر است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر عشرت است. خداوند میفرماید: «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹) با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق؛ «وَ لَبِئْسَ الْعَشِیر ُ» (حج/۱۳) چه بد دوستی انتخاب کردهاند و چه بد معاشر و رفیقی است.
العاشور از ریشه عشر به کسی گفته میشود که معاشرت خصلت او باشد. العاشوراء جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان میشود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه میکنند؛ و عاشورا مبالغه است از میل به معاشرت؛ یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام(ع) به شدت بالا میرود.
تاسوعا؛ روزی برای وسعت ظرفیت
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد، عدد بودن تاسوعا نیز مورد تردید قرار میگیرد و معنی نهم را از دست میدهد. اتسع به فتح الف یعنی گروههای ۹ نفره شدند. اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد - گشاد شد - فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن و گشاد شدن. بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین؛ یعنی رگها گشاد شدند و ظرفیت شان برای عبور خون زیاد باشد. التاسوع چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد و بالاخره التاسوعا یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایجاد کرد؛ و تاسوعا این معنی را پیدا میکند: روزی که ظرفیت بالا میرود و در سینهها فراخی ایجاد میشود و به جای تنگی، وسعت مییابد.
این دو نام از ابداعات امام سجاد (علیهالسلام) است و اگر در بعضی از روایات از پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) از عاشورا گفته شده است، اکثرا جعلیات بنیامیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین (علیه السلام) است، اما در مورد تاسوعا تقریباً نداریم که قبلاً از امام سجاد (علیه السلام) لغت تاسوعا به کار برده شده باشد و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلی عاشقانه است...
برگرفته از کتاب «سفری از عاشورا تا اربعین» تألیف عبدالله مستحسن
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
گویا عمر سعد و ابن زیاد با خدا مشکلی نداشتند، با امام حسین مشکل داشتند!
آنها حاضر بودند روز و شب نماز بخوانند و روزه بگیرند اما به حرف امام حسین گوش ندهند!
جالبه، کل یاران امام حسین ۷۲ نفر بودند که نصف اونها هم غلام و بیسواد و لات بودند!
پس علما و خواص جامعه کجا بودند؟
هیچی، داشتند استخاره میکردند و به دنبال مصلحت اندیشی بودند و مشغول طاعت و عبادت ظاهری!
اما اون غلام و بیسواد و مسیحی، معرفتش به امام حسین، بیشتر از اونها بود.
نماز بی ولای او
عبادتی است بی وضو
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال متحیرانه روسها از فرمانده عملیات آزادسازی بوکمال: این ابوالفضل کیه؟؟!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر آقاجان ما زیبا و عالی و ساده حرف اصلی و حق را می زند !
ما نمی توانیم به بهانه جذب به هیات، هر عملی را انجام دهیم و با هر نوع سبک آهنگی مداحی کنیم و لخت شویم و بالا پایین بپریم و بگوییم اینگونه جوانان جذب می شوند !
مجلس عزای امام حسین (ع)، حرمت دارد، هر کاری نباید کرد. اینکه برخی سخنران ها و مداح ها هم میگویند "ولش کن" بگذار هرکار دوست دارد بکند، حرفی از اساس غلط است
انسان به هیات می آید تا اشتباهاتش جبران شود، تا رشد کند، اگر قرار باشد اشتباهاتش به او تذکر داده نشود ( البته با زبانی خوش و نرم)، یعنی همان مسیر غلط خودت را ادامه بده که قطعا درست نیست
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حضرت امام خامنهای:
«درس حسین بن علی علیهالسلام به امت اسلامی این است که برای حق، برای اقامه عدل و مقابله با ظلم، باید همیشه آماده بود و همه موجودی خود را به میدان آورد»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتابی که امام زمان عج به علامه محمدتقی مجلسی توصیه کردند
کتابی که به واسطه آن عدهای از مردم اصفهان مستجابالدعوه شدند
#راجی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
صحنه به دار کشیدن آزادیخواهان تبریزی به دست لشگر پلید روس به سال ۱۲۹۰ روز عاشورا
هنگامی که روس ها در حال دار کشیدن آزادیخواهان و دلاوران تبریز در روز عاشورای سال ۱۲۹۰ بودند صدای طبل و سنج از کوچه پسکوچه های تبریز شنیده میشد و مردم تبریز در حال عزاداری برای امام حسین علیه السلام بودند.
عده ای زنجیر زن، عده ای سینه زن و عده ای قمه زن.....
فرمانده روس اینگونه گفت: میترسیدم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند و در آن صورت چه بر سر ما می آمد !!
اما جمعیت عظیم! مردم شیعه (سکولار)! عزادار فقط عزاداری و گریه کردند.
زنجیر و سینه و قمه زدند و به اعدام ۹ دلاور آزادیخواه خود توجهی نکردند.
آری این است نتیجه اسلام سکولار، این است اسلام منهای سیاست و این چیزی است که #شیعه_انگلیسی به شدت به دنبال ان است و برای آن میلیاردی هزینه میکند.
براستی در هیئتی که دغدغه مبارزه با اسرائیل و آمریکا نباشد ابن زیاد سینه میزند، شمر اشک میریزد و یزید ضجه می زند...
آری این است نتیجه بیبصیرتی و هیئت سکولار!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi