🔴نیکی هیلی روی بمبهای اسرائیلی را امضا کرد
🔹نیکی هیلی، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل که به فلسطین اشغالی سفر کرده هنگام بازدید از شهرکهای غیرقانونی در کرانه باختری متنهایی را روی چند بمب نوشت و آنها را امضا کرد.
🔹تصاویر منتشرشده در فضای مجازی حاکی است هیلی روی یک بمب نوشته است: «کارشان را تمام کنید. آمریکا همیشه اسرائیل را دوست دارد.»
🔹برخی از کاربران فضای مجازی اقدام نیکی هیلی را مصداق «تحریک به نسلکشی» و مستلزم محاکمه در دادگاههای بینالمللی دانستهاند./ فارس
🔴 #بیداری_ملت
🔰 عقلانیت و اقتدار در سیاست خارجی دولت شهید رئیسی
🔸شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی در حدود ۲ سال و نیم گذشته سیاست خارجیاش بر دوستی با همسایگان و قدرتهای منطقهای متمرکز بود و در این مسیر موفقیتهای چشمگیری به دست آورد که در فضای ملتهب روابط ایران با کشورهای غربی دریچهای مهم برای تعادل در روابط خارجی بود.
🔸به گفته کارشناسان، سیاست خارجی دولت سیزدهم دارای عقلانیت و اقتدار و مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت بود و عناصر اصلی آن را خنثیسازی و لغو تحریم، متوازنسازی روابط خارجی اقتصادی و سیاسی با اتکا به استراتژی نگاه به شرق و تعامل همسایگی تشکیل میداد. در عین حال مهمترین خط سیاست خارجی دولت سیزدهم بر استراتژی « مقاومت» در منطقه متمرکز شد.
🔸انتخاب حسین امیرعبداللهیان به عنوان وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با سالها تجربه و فعالیت در حوزه منطقه و کشورهای حوزه خلیجفارس گویای این موضوع بود که ایران در سطح استراتژی و تاکتیک تعیین شده، جدی است.
🔸در دولت سید ابراهیم رئیسی، ایران به عضویت کامل سازمان همکاری شانگهای درآمد. ایران در سال ۲۰۰۵ به عنوان عضو ناظر به سازمان همکاری شانگهای پیوست و یک سال بعد برای عضویت کامل در این سازمان درخواست داد. این درخواست بحثهای زیادی را در برداشت و سالها با تاخیر مواجه شد اما سرانجام در بیست و یکمین اجلاسیه سران در سال ۲۰۲۱، با عضویت کامل ایران موافقت شد.
🔻ایران همچنین در این مدت، به عضویت بریکس درآمد. عضویت ایران در بریکس گروه کشورهای (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) رسما از اول ژانویه ۲۰۲۴ آغاز شد.
🔸همچنین ایران موفق شد روابط دیپلماتیک خود را با تعدادی از همسایگان عرب و کشورهای آفریقایی از جمله عربستان سعودی، کویت، مصر، لیبی، سودان، جیبوتی، مالدیو از سر بگیرد که در سطح منطقه و بینالملل خبرساز شد.
🔸تحکیم روابط با چین و روسیه از دیگر اقدامات دولت سید ابراهیم رئیسی بود. دولت سیزدهم تعاملاتش با این دو کشور را در سطح سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی نسبت به دولتهای قبل از خود بسیار گسترش داد.
🔰 شولتز و ماکرون به دنبال اصلاحات فوری اقتصادی در اروپا
رئیسجمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان در مقاله مشترکی در یک رسانه غربی اعلام کردند که اتحادیه اروپا برای حفظ رقابتپذیری خود به اصلاحات فوری نیاز دارد و در غیر این صورت در معرض «خطر تضعیف استانداردهای زندگی» قرار میگیرد.
🔸خطر تضعیف یا حتی نابودی اتحادیه اروپا جدی است. این ادعای ما نیست و سران سیاسی اروپا بارها به آن اشاره کردهاند. سران اروپا این روزها نیز از یکسو به شدت نگران انتخابات پارلمانی پیش رو هستند که گفته میشود احزاب راست افراطی مخالف اتحادیه شانس زیادی برای پیروز شدن در آن را دارند.
🔸«اولاف شولتز»، صدر اعظم آلمان و «امانوئل ماکرون»، رئیسجمهور فرانسه در همین راستا در مقالهای مشترک برای «فایننشال تایمز» چشم انداز خود را از اروپا ارائه دادند و اعلام کردند که اتحادیه اروپا برای حفظ رقابتپذیری خود نیاز فوری به اصلاح دارد.
#سرویس_خارجی
🔰 نقش رئیسی در گشایش قابل توجه در روابط ایران و کشورهای عربی
🔸«حضور قابل توجه نمایندگان کشورهای عربی در مراسم تشییع ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران، سؤالات زیادی را درباره آینده روابط ایران و کشورهای عربی در محافل سیاسی مطرح کرده است».
🔸وبسایت بیبی سی انگلیس با طرح این موضوع نوشت: در دوران ریاست جمهوری رئیسی، گشایش قابل توجهی در روابط تهران با کشورهای عربی مشاهده شد. نمونه بارز آن، امضای توافق با عربستان در سال ۲۰۲۳ بود که به هفت سال قطع روابط دیپلماتیک دو کشور پایان داد. روابط ایران با کشورهای عربی دیگری مانند مصر و تونس هم پیشرفتهایی داشت و عدهای این بهبود روابط را از دستاوردهای مهم دولت رئیسی ارزیابی میکنند.
🔻نمایندگان و مسئولان ۶۸ کشور در مراسم ابراهیم رئیسی و همراهانش، که روز چهارشنبه در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، شرکت کردند. شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، قیس سعید، رئیسجمهور تونس و وزرای خارجه عربستان، امارات، بحرین، کویت، عراق، مصر و اردن از جمله رهبران و نمایندگان بلندپایه حاضر در این مراسم بودند. قیس سعید، رئیسجمهور تونس، برای اولین بار از زمان رسیدن به این مقام، به ایران سفر کرد و با رهبر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
🔻بعضی تحلیلگران معتقدند که حضور دو تن از رهبران کشورهای عربی، و نمایندگان دیپلماتیک بلندپایه دیگر در این مراسم، میتواند به عنوان نشانهای از تغییرات احتمالی در روابط ایران و کشورهای عربی ارزیابی شود.
🔻حَکم امهز، تحلیلگر سیاسی معتقد است این حضور نتیجه اقدامات دیپلماتیک دولت رئیسی بوده و نشاندهنده باز شدن درهای روابط ایران با کشورهای عربی و حوزه خلیجفارس است.
🔸مبارک آل عاتی، نویسنده سعودی معتقد است که حضور نمایندگان عربستان و کشورهای حوزه خلیجفارس در مراسم تشییع رئیسجمهوری ایران، نشانهای از تمایل این کشورها به ادامه روند کاهش تنش و تقویت روابط با ایران است، و میتواند به اجرای عملی توافقنامههای امضاشده بین ایران و عربستان، به ویژه توافقات امنیتی منجر شود.
#خبر_ویژه
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸«همه چشمها به رفح دوخته شده»
#سرویس_اجتماعی
🔰 ابطحی: از روحانی ضربه خوردیم نباید این سیاست را تکرار کنیم
🔸معاون حقوقی و پارلمانی در دولت اصلاحات و رئیس دفتر خاتمی در آن دولت گفت: حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی به جریان اصلاحطلبی ضربه زد.
🔸محمدعلی ابطحی به فرارو گفته است: «بخشی از افرادی که نامشان به عنوان کاندیدای انتخابات مطرح میشود، بیشتر جنبه تبلیغاتی وجود دارد. با این وجود جامعه ما به تحولاتی بزرگ در حوزه سیاست خارجی، اقتصاد و مسائل اجتماعی نیازمند است؛ بنابراین تاکید من بر این است که هر شخصی رئیسجمهور کشور شود، راه دشواری را در پیش خواهد داشت.»
🔸این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «تا وقتی که اعلام رسمی کاندیداتوری از سوی اشخاص حقیقی مطرح نشود، ترجیح میدهم درباره اقبال افراد صحبت نکنم، اما در مجموعه اصلاحطلبان، با انگیزه اصلاحطلبی، که موفقترین دوره مدیریت بعد از انقلاب را در کشور داشتند، افراد زیادی وجود دارند که برحسب شرایط میتوانند در پست ریاست جمهوری ایفای نقش کنند، البته مشروط بر آن که بحرانهایی شبیه به ماجرای رد صلاحیتها در کار نباشد.
🔻اگرچه اصلاحطلبان در انتخابات مجلس فعال نبودهاند و بسیاری از آنان در انتخابات شرکت نکردهاند، اما انتخابات ریاست جمهوری، یک مرحله جدید سیاسی است و گرچه به شخصه چندان امیدوار نیستم، اما نمیشود یک گروه سیاسی، همان روال گذشته را ادامه دهد، بلکه باید فعال شود تا واکنش طرف مقابل را ببیند.»
#خبر_ویژه
🔰 چند نکته درباره نرخ مشارکت صلاحیت و تعهدات نامزدهای انتخابات
👤 #محمد_ایمانی
🔸برخی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، شرط افزایش یا کاهش مشارکت عمومی در انتخابات را «بودن/ نبودن» و «تایید/ عدم تایید» نامزدهای مورد حمایت آنها میدانند. آنها همچنین مشارکت خود را مشروط به تایید فلان یا بهمان نامزد وانمود میکنند.
🔸این ادعا در حالی است که تندروترین نامزدهای این طیف (مصطفی معین، تاجزاده، و برخی سران گروهک نهضت آزادی و حزب منحله مشارکت)، در انتخابات شورای شهر دوم و یا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ حضور داشتند؛ اما در انتخابات شورای شهر، پایینترین میزان مشارکت رقم خورد، و در انتخابات ۸۴، مصطفی معین در میان ۸ نامزد، پنجم شد. (بعد از احمدینژاد، هاشمی رفسنجانی، کروبی، قالیباف، و بالاتر از لاریجانی و مهرعلیزاده)
🔸آنها همچنین برخلاف ژست مخالفخوانی و قهر و ناز، در انتخابات اخیر مجلس، ۱۶۵ نامزد رسمی (و چند ده نامزد چراغ خاموش) داشتند و حالا هم ادعا میکنند که دارای فراکسیون ۸۰ تا ۱۰۰ نفره در مجلس هستند.
🔸موضوع دیگری که نشانه بیصداقتی این طیف با مردم است، توقعآفرینی بیقاعده قبل از هر انتخابات، و مسئولیتناپذیری و مظلومنمایی و ادعای بیاختیاری پس از پیروزی در برخی انتخاباتها (سالهای ۱۳۷۶، ۱۳۸۰، ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶) است.
🔸بر این مبنا، هر کدام از این افراد یا همطیفانشان اگر نامزد شدند، باید قبل از هرگونه صلاحیتسنجی ابتدائی، از آنها اقرار گرفت که ادعای فقدان اختیارات، دروغ است.
🔸با این تفاصیل، ریاست جمهوری جایگاه خطیری است و شورای نگهبان باید فارغ از همه هیاهوهای سیاسی، حداقل شرایط نامزدی را طبق اصل ۱۱۵ قانون اساسی در داوطلبان احراز کند:
🔻«رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور».
#نگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غوغای دهها هزار نفری و تظاهرات لندن نشینها در حمايت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیمصهیونیستی در رفح
،
🖌 تفکر و باورهای اصلاح طلبان بدون رتوش ( گرگها طمع ریاست دارند)
⛔️محمد خاتمی:
احکام قرآن متناسب با زندگی قبیله ای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست.
کیهان ۱۲/۶/۷۸
⛔️اکبرگنجی:
خمینی متعلق به موزه تاریخ است. ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
اگر این حجاب مانع حضور زن شود، قطعا مضر است.۱۶/۸/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
مشکل این نیست که زنان چگونه لباس بپوشند، مشکل این است که زنان بتوانند در عرصه مختلف حضور داشته باشند.
روزنامه همبستگی ۱۶/۸/۷۹
⛔️جهانبخش محبی نیا:
موسیقی و رقص و سکس باید شرعی شود.
آفتاب امروز ۳/۷/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است.
نشریه کیان
⛔️عبدالکریم سروش:
فرهنگ شهادت خشونت آفرین است، اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان میشود.
روزنامه نشاط ۱۲/۳/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
ولایت پیامبر بعد از او به کسی منتقل نشده است.
روزنامه صبح امروز ۱۶/۶/۷۸
⛔️ابراهیم اصغر زاده:
حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد.
آفتاب امروز ۲/۶/۷۸
⛔️محمد کاظم محمدی اصفهانی:
به خود خدا هم میتوان اعتراض کرد، و اورا فتنه گر نامید.
روزنامه ایران ۲۴/۴/۷۹
⛔️محسن کدیور:
معصومین ع فقط در کلیات و اصول اسوه اند.
ماهنامه کیان بهمن ۷۷
⛔️محسن کدیور:
امروز خدا در جامعه هیچ کاره است.
نشریه پژوهش های قرآنی سال ۷۹
⛔️هاشم آقاجاری:
در حکومت های دینی، نه تنها دین افیون توده هاست که افیون حکومت ها نیز هست.۲۵/۱/۸۱
⛔️رجبعلی مزروعی:
حضرت علی (ع) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است.
حریم ۲۳/۱۱/۷۸
⛔️محمد مجتهد شبستری:
فعل و قول معصوم حجت نیست.
کیان بهمن ۷۷
⛔️علیرضا علوی تبار:
ما پیشرفت نمیکنم چون در جامعه ما هنوز خدا نمرده است.
یا لثارات ۴/۳/۷۹
⛔️اکبر گنجی:
حرکت اصلاح طلبان ما عاقبت به جدایی دین از سیاست خواهد انجامید.
مصاحبه با شبکه آلمانی ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد رضا خاتمی:
مبنای مشروعیت هر کاری فقط رأی مردم است.
جمهوری اسلامی ۸/۶/۷۹
⛔️بهاء الدین خرم شاهی:
کافر و بی دین هم خودی است.
صبح امروز ۲/۶/۷۸
⛔️عزت الله سحابی:
معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند.
روزنامه عصر آوارگان ۱۶/۱۰/۷۸
⛔️عطاالله مهاجرانی:
نظریه غیرت دینی ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است.
روزنامه آریا ۱۶/۱/۷۹
⛔️سعید حجاریان:
تفکر فقیهی نمیتواند فرهنگ عاشورا را بازسازی کند.
روزنامه ایران ۳۱/۱/۷۸
⛔️احمد نراقی:
وحی برای انسان های بعد از زمان خود، قابل فهم نیست.
هفته نامه آبان، ۱۱/۱۰/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
حقیقت ثابت نداریم، حتی در دست انبیاء و معصومین.۲۲/۶/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
هنرمند اصیل هم به نحوی به فضای آمیخته با ابتذال نیازدارد و گرنه از دل و دماغ می افتد.
۲/۸/۷۹
... چه جریانی را جایگزین شهدای خدمت خواهید کرد؟ خود دانید❗️
🖌#مهدوی_ارفع
#شهید_جمهور
#رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روابط_آزادی
#دختر_پسر
♨️ این خود شما هستید که تعیین میکنید چه دستی میتونه دستتون رو بگیره، یه دست گِلی یا یه دست تمیز! 🔞
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
☫ قرارگاه مردمی اجتماعی امام صادق(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رئیس_جمهور_شهید
#دولت_مردمی_خدمتگزار
♨️ فیلمی از تواضع آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی که در فضای مجازی عراق پربازدید شده
👌 تصاویر خضوع رییس جمهور شهید ایران آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی و وضعیت زندگی مادر ایشان در بسیاری کشورها به عنوان الگو در حال چرخیدن است.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
☫ قرارگاه مردمی اجتماعی امام صادق(ع)
مصطفی
تا به کی ، این دل دیوانه ، به تو رو بزند
عشق ، در پای تو افتاده ، و زانو بزند
چشم من ، منتظر دیدن تو باشد و اشک
روز و شب ، راه تو را یکسره ، جارو بزند
ذکر خیرت ، همه جا هست، شنیدم صیاد
دیده چشمان تو و ، رفته که آهو بزند
شاپرک مست شده، دور شما می گردد
آمده پیش تو زنبور ، که کندو بزند
زودتر ، با دل دیوانه ی من ، راه بیا
ترسم این است، کسی دست به جادو بزند
لطف کن ، با خبر آمدنت ، شادم کن
تا به کی لشگر غم ، در دلم اردو بزند
🍀
سلام،،خوبان ایمانی، مهربانان، دوستان، عزیزان دلم،موفقیت این نیست که هیچ وقت
شکست نخوریم اما باید از شکست خوردن درس بگیریم سخت باشیم ولی سخت نگیریم
الهی بحق خوبیهایتان خیر وبرکت خداوند برشما نازل شود وبرای شما وخانواده هاتان
سلامتی وخوشبختی وخوشحالی آرزو دارم🤲💐💐💐
ارادتمند.نوری ثابت 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چند داغ شهید رئیسی، داغ بزرگی است و نبود ایشان جبرانناپذیر است، اما این جملات #امام_روحالله برای همیشهی تاریخ است. این روزها بهتر و بیشتر بشنویم ...
بزرگترین مرجع بیانات امام خمینی(ره)
🔹بسم الله الر حمن الرحیم 🔹
عزیزانی که دنبال دولت انقلابی هستید، در انتشار حداکثری این متن و صوت دلایل اصلحیت آقای جلیلی که امتداد شهیدرئیسی می باشد، کوتاهی نکنید.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
❎نظر شخصیتها و رسانههای ضد انقلاب و صهیونیستی دربارۀ دکتر سعید جلیلی و ترس و اضطراب از ریاست جمهوری ایشان:👇🏻
◀️گاردین: به نظر می رسد جلیلی از مورد اعتمادترین و نزدیکترین دوستان آیت اللّٰه علی خامنهای باشد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
◀️روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: جلیلی از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری است.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
◀️جروزالم پست روزنامه صهیونیستی: اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است. احتمال ریاست جمهوری جلیلی نیز دلهره آور است!
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
◀️ان بی سی نیوز: سعید جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنهای، کسی است که با رَویهٔ خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجهٔ مطلوب دنبال شوند.
✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
◀️بی بی سی فارسی: سعید جلیلی ویژگیهایی دارد که میتواند وی را به «ستاره نوظهور» این دور از رقابتها تبدیل کند. او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی، چه در سخن و چه در عمل، تابع خط و نگاه رهبری است و این را به ویژه در پرونده هستهای اثبات کرده است. بنابراین آقای جلیلی میتواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هستهای و نحوهٔ تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد، به اسم و امضای آیت اللّٰه خامنهای و مجری متواضع او تمام شود.
✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡✡
◀️ الجزیرة: دلایل اقبال بیشتر اصولگرایان همفکر با آیت اللّٰه خامنهای به سمت سعید جلیلی را اینگونه برمیشمارد:
نزدیکی افکار جلیلی به آیت اللّٰه خامنهای، مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی دربارۀ جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
◀️صدای آمریکا: با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۹۲ باشد.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
◀️گاردین: جلیلی کسی است که تز دکترایش در خصوص “سیاست خارجی پیامبر اسلام” بوده است! و در تعامل با غرب با رویکرد مقاومتی، نمایندگان غربی را شگفت زده کرد. وی در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که به دنبال تغییر سازوکار میباشد و در خصوص سیاست خارجه نیز میخواهد تا از تهدیدها، فرصت به وجود آورد.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
◀️هفته نامه ویک: اگر جلیلی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود انتخابات برای آمریکا فاجعهبار خواهد بود و این آروزها بر باد خواهد رفت.
جلیلی به عنوان یک رزمندهٔ قسمخورده زمانی گفته بود که هدف ایران «ریشهکن کردن سرمایهسالاری، صهیونیسم و کمونیسم و ترویج گفتمان اسلام ناب در جهان» است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
◀️روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور: جلیلی مردی همیشه انقلابی بوده است و به شدّت به رهبر ایران آیت اللّٰه خامنهای وفادار است. او قهرمان مقاومت در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
◀️ سوزان مالونی یکی از نویسندگان مطرح اندیشکده بروکینگز: دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصههای ریاست جمهوری را که آیت اللّٰه خامنهای مد نظر دارد، به طور کامل داراست. جلیلی زبان نرمتری نسبت به احمدی نژاد دارد، کارهایش را با نظم و دقّت بیشتری انجام میدهد و قابل اطمینانتر است. تفاوت مهم دیگر او با "احمدی نژاد" نوآوریها و توانایی فوق العاده رسانهای اوست.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
◀️بی بی سی فارسی: سیاستمداری که راه رفتن او به سبب پای مصنوعیاش صدمات جنگ ایران و عراق
را تداعی میکند و شیوهٔ رفتار سادهاش بیش از هرچیز یادآور رفتار سیاستمداران صدر انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
◀️علیرضا نوری زاده: مسند نشینی سعید جلیلی فاجعهای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسلهای آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری برمیآید...؟
به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که سعید جلیلی انتخاب نشود.
#جلیلی_امتداد_رئیسی