یکی قطره باران ز ابری چکید خجل شد چو پهنای دریا بدید
که جایی که دریاست من کیستم؟
گر او هست حقا که من نیستم
چو خود را به چشم حقارت بدید
صدف در کنارش به جان پرورید
سپهرش به جایی رسانید کار
که شد نامور لؤلؤ شاهوار
بلندی از آن یافت کاو پست شد
در نیستی کوفت تا هست شد
تواضع کند هوشمند گزین
نهد شاخ پر میوه سر بر زمین
امام رضا عليه السلام
🔹 إذَا نَزَلَتْ بِكُمْ شَدِيدَةٌ فَاسْتَعِينُوا بِنَا عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ
🔸هرگاه برای شما پیشامد سختی روی داد، به واسطه ما از خداوند کمک و یاری بجویید
بحار الأنوار ج۹۱ ص۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
**تا خدا هست تو را چاره ی درمانی هست
تا خدا هست تو را راه به پايانی هست
تا خدا هست دگر درد غم عشق نگو
تا خداهست فرار از در زندانی هست
تا خدا هست خدا در نفست ميپيچد
تا خدا هست در اين نيم تنه جانی هست
تا خدا هست پريشان نشود خاطر من
تا خدا هست در اين خانه نگهبانی هست
تا خداهست نفس جلوه ای از ذات خداست
تا خدا هست خدا حضرت ربانی هست
تا خدا هست در اين نيل مدد کاری هست
تا خدا هست تو را موسی عمرانی هست
تا خدا هست نفسهای شقايق جاريست
تا خدا هست محمد گل بستانی هست
تا خدا هست خدا هست خدا هست
تا خدا هست نفسهای تو رحمانی هست**
#سبک_زندگی_اسلامی
#انرژی_مثبت🍃🍃
🌸🍃 @enerjiemosbat
أ فَرَأیْتُمْ ما تَحْرُثُونَ * ءَ أنْتُمْ تَزْرَعُونَهُ أمْ نَحْنُ الزّارِعُونَ * لَوْ نَشاءُ لَجَعَلْناهُ حُطامَا فَظَلْتُمْ تَفَکَّهُونَ * إنّا لَمُغْرَمُونَ * بَلْ نَحْنُ مَحْرُومُونَ».
الواقعة: ۶۳ ۶۷. قرآن:
«آیا چیزی را که میکارید دیده اید؟ آیا شما میرویانیدش یا ما رویاننده ایم؟ اگر میخواستیم خاشاکش میساختیم تا در شگفت بمانید. [و گویید: ]ما غرامت زدگانیم. بلکه ما بی نصیب ماندگانیم».
🔹✨✨🔹💠🔹✨✨🔹
امام رضا عليه السلام:
پيامبران اولو العزم در حقيقت بدين سبب اولو العزم ناميده شده اند كه داراى شريعت و آيين بودند.
چون هر پيامبرى بعد از نوح عليه السلام بر شريعت و روش او و تابع كتاب وى بود، تا زمان ابراهيم خليل(ع)
و هر پيامبرى در روزگار ابراهيم(ع) و پس آن بر شريعت و راه ابراهيم و پيرو كتاب او بود، تا زمان موسى(علیه السلام)
و هر پيامبرى در زمان موسى(ع) و بعد از آن بر شريعت و طريقه موسى(ع) و تابع كتاب او بود، تا زمان عيسى عليه السلام
و هر پيامبرى در روزگار عيسى عليه السلام و بعد از آن بر روش و شريعت عيسى(ع) و پيرو كتاب او بود، تا زمان پيامبرِ ما محمّد صلى الله عليه و آله.
اين پنج تن اولو العزم هستند و آنان برترين پيامبران و رسولان عليهم السلام مى باشند.
📔عيون أخبار الرِّضا : ۲/۸۰/۱۳
🔹✨✨🔹💠🔹✨✨🔹
عنه صلی الله علیه و آله: ثَلاثٌ مَن لَم یَکُن فِیه لِمَ یَتِمَّ لَهُ عَمَلٌ: وَرَعٌ یَحجُزُهُ عَن مَعاصِی اللّهِ، و خُلُقٌ یُدارِی بِهِ النّاسَ، و حِلْمٌ یَرُدُّ بِهِ جَهلَ الجاهِلِ.
الکافی: ۲/۱۱۶/۱. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: سه چیز است که هر کس نداشته باشد هیچ عملی از او تمام و کامل نیست: پاکدامنی و ورعی که او را از نافرمانی خدا بازدارد و خویی که به سبب آن با مردم مدارا کند و بردباری و حلمی که به وسیله آن رفتار جاهلانه نادان را دفع کند.
حضرت امام موسی بن جعفر علیهالسلام: خداوند متواضعان را به اندازه تواضعشان بالا نبرد، بلکه در خور مجد و عظمت خود بالا برد.(بحارالانوار ج ۷۵ ص ۳۱۴)
ایت الله محمدباقر تحریری: انسان باید در جهت رسیدن به کمال
ّ از آن (کمال حقیقی) آگاهى یابد و سپس در راه رسیدن
حقیقى او
به کمال حقیقى و موانع آن بکوشد و در جهت عمیق تر کردن این
آگاهى، تلاش پیگیر کند. همچنین از این فرمایش رسول خدا صلیاللهعلیهوآله غفلت نورزد:
اُف بر کسى که (وقت)خود را در هر جمعه اى براى
امر دینش خالى نگذارد تا به آن ملزم گردیده و از دینش بپرسد. با
ّ با تلاش پیگیر و تفحص و تحقیق در علوم میتوان قلب را شاداب نگه
داشت. چنانکه امام على علیهالسلام در بیان اوصاف علم و عالمان فرمود:
وحفظه الفحص و (از اسباب) محفوظ ماندن علم، تفحص و
جستجو کردن است. برگرفته از کتاب گام های آغازین سلوک
الإمامُ الصّادقُ علیه السلام: سِتُّ خِصالٍ یَنتَفِعُ بها المؤمنُ مِن بَعدِ مَوتِهِ: وَلدٌ صالِحٌ یَستَغفِرُ لَهُ، و مُصحَفٌ یَقرَأُ فیهِ، و قَلِیبٌ یَحفِرُهُ، و غَرسٌ یَغرِسُهُ، و صَدَقةُ ماءٍ یُجرِیهِ، و سُنَّةٌ حَسَنَةٌ یُؤخَذُ بها بَعدَهُ.
----------
: الخصال: ۳۲۳/۹. امام صادق علیه السلام: شش چیز است که مؤمن بعد از مرگ خود از آنها بهره مند میشود: فرزند صالحی که برای او آمرزش بطلبد، قرآنی که از روی آن تلاوت میکند، چاهی که حفر مینماید و درختی که مینشاند و نهر آبی که در راه خدا جاری و وقف میکند و سنّت (روش) پسندیده ای که از خود بر جای میگذارد و بعداز او به آن عمل میشود.
الإمامُ الباقرُ علیه السلام: کانَ أبی یقولُ: خَیرُ الأعمالِ الحَرْثُ، تَزرَعهُ فَیَأکُلُ مِنهُ البَرُّ و الفاجِرُ، أمّا البَرُّ فَما أکَلَ مِن شیءٍ استَغفَرَ لکَ، و أمّا الفاجِرُ فما أکَلَ مِنهُ مِن شَیءٍ لَعَنَهُ، و یَأکُلُ مِنهُ البهائمُ و الطَّیرُ.
----------
امام باقر علیه السلام: پدرم میفرمود: بهترین کارها کشاورزی است ؛ چیزی را میکاری و نیک و بد از آن میخورند. نیکوکار میخورد و برایت از خدا آمرزش میطلبد و بدکار میخورد و آنچه خورده او را لعن و نفرین میکند و چرندگان و پرندگان نیز از آن بهره مند میشوند.: الکافی: ۵/۲۶۰/۵.
حضرت امام علی بن موسی الرضا علیهالسلام: هر کس از خدا توفیق بخواهد و تلاش نکند، خود را مسخره کرده است. میزان الحکمه ح ۲۷۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗یا امام رضا
🎊قطره ای نیست که
💗با لطف تو دریا نشود،
🎊سائلی نیست که
💗از عشق تو شیدا نشود
🎊پیشاپیش میلاد
امام رضا علیه السلام مبارک🎊💐
ألّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷🔰🌸🍃━━━┓
@shamim_mrf14
┗━━━🍃🌸🔰🌷━━━┛
امام صادق علیه السلام فرمودند: برادران، سه گروه هستند: دسته اى از آنان مانند غذایند كه همیشه به آن، نیاز است
و آن، خردمند است. دسته دوم مانند بیمارى و آفت است و آن، نادان است. گروه سوم مانند داروست و
آن، حكیم است.
تحف العقول، ص ۳۲۳
🔰 زنجیره عمل به قرآن
👈 حضرت آیتالله خامنهای: خواندن و حفظ قرآن مقدمه فهمیدن، و فهمیدن مقدمه عمل به قرآن است.
🏷 #کتاب_زندگی
به سرزمین تصویر آیهها بپیوندید👇
@forghan_fa
اشرف مخلوقات وقتی خدا تو را خلق کرد و از روح خودش به تو دمید، به خودش احسنت گفت. تو را اشرف مخلوقات
خلق کرد و منحصر به فرد نامید. اکنون تو هستی که باید ببینی آن را قبول کرده ای یا نه! ببین میان آنچه خدا
خواســته و تویی که هستی، چقدر تفاوت وجود دارد و بعد چند گام به سمت آنچه خدا خواسته است،
یعنی اشرف مخلوقات بردار و خودت را به بهترین صفات اخلاقی مزین کن!
📂 #تیتر_اول
🔹برای از سرگیری رابطه با مصر مشکلی نداریم
🔸حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و هیئت همراه، روابط ایران و عمان را روابطی دیرینه و ریشهدار و خوب خواندند و گفتند: ما معتقدیم گسترش روابط دو کشور در همه زمینهها، به نفع هر دو طرف است.
ایشان با اشاره به مذاکرات طرفهای ایرانی و عمانی، خاطر نشان کردند: نکته مهم آن است که این مذاکرات تا رسیدن به نتایج محسوس، به صورت جدی پیگیری شود و در نهایت ارتباطات گسترش یابد.
رهبر انقلاب اسلامی به موضوع خطر حضور رژیم صهیونیستی در منطقه نیز اشاره کردند و افزودند: سیاست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن، ایجاد اختلاف و نبود آرامش در منطقه است، بنابراین همه کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای خاطر نشان کردند: افزایش همکاری عمان و ایران حائز اهمیت است زیرا دو کشور در آبراه بسیار مهم تنگه هرمز دارای اشتراک هستند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اظهارات سلطان عمان مبنی بر تمایل مصر برای از سرگیری روابط با جمهوری اسلامی ایران، تاکید کردند: ما از این موضع استقبال میکنیم و مشکلی در این زمینه نداریم.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درخصوص اظهار خرسندی سلطان عمان از آغاز روابط مجدد ایران و عربستان گفتند: این موضوعات نتیجه سیاست خوب دولت جناب آقای رئیسی برای گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است. ایشان در پایان اظهار امیدواری کردند با گسترش ارتباطات دولتها، امت اسلامی شوکت و عظمت خود را بازیابد و درکنار هم قرار گرفتن ظرفیتها و امکانات کشورهای اسلامی، به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامی باشد.
در این دیدار که حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیسجمهور نیز حضور داشت، آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، سیاست عمان را گسترش روابط با همسایگان بهویژه جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: در مذاکرات تهران، در مورد عرصههای مختلف همکاری، گفتوگو و تبادلنظر شد و امیدواریم با استمرار این گفتوگوها، روابط دوکشور بیش از پیش گسترش یابد و نتایج عملی آن برای هر دو طرف مشهود...
ادامه مطلب
🖌#یادداشت_روز
🔹اهل خمین؛ برای جهان
#سید_محمد_عماد_اعرابی
خرداد 1368، بیمارستان قلب جماران؛ قلب همه ایران بود. دوم خرداد عمل جراحی امام خمینی(ره) به صورت موفقیتآمیز در بیمارستان جماران انجام شد. پزشکان پیشتر در 28 اردیبهشت با بررسی آزمایشها و حال عمومی امام(ره) تشخیص سرطان معده داده بودند و پس از بررسیهای نهایی، عمل جراحی، امری ناگریز بود. آقا روحالله اما در کمال آرامش همه چیز را به پزشکان سپرده بود و به دستورات آنها تمکین میکرد. هر بار پس از تشریح وضعیت بیماری و درخواست پزشکان از او؛ پاسخ امام(ره) یک جمله ساده بود: «هر طور شما صلاح میدانید عمل کنید.» امام(ره) پیشتر نیز برای مداوا در بیمارستان بستری شده بود اما به روایت اطرافیان این بار ظاهرا همه چیز فرق داشت. در همان روز اول ورود به بیمارستان برخلاف دفعات قبل، حاج احمد آقا را به گرمی در آغوش گرفتند و از او خداحافظی کردند. این اتفاق روزهای بعد و در ارتباط با افراد دیگر نیز بارها دیده شد؛ انگار آقا روحالله داشت از عزیزانش دل میبُرید.
صبح جمعه پنجم خرداد 1368 بود که حجتالاسلام هاشمی پیش از اقامه نماز جمعه به ملاقات امام(ره) رفت. ارزیابی پزشکان از عملِ سه روز پیش خوب بود و حال امام(ره) را نیز رضایتبخش میدانستند اما وقتی آقای هاشمی به ایشان گفتند اگر پیغامی برای مردم دارید بفرمایید تا در نماز با آنها در میان بگذارم؛ امام(ره) گفت: «به مردم عزیز بفرمایید دعا کنند که خداوند مرا بپذیرد.» دکتر سید محمدرضا کلانتر معتمدی یکی از پزشکان معالج حاضر در اتاق میگوید: «این حرف مانند پتکی به سر من خورد، نگرانی همه وجودم را فرا گرفت... نظیر همین کلمات را به همسرشان هم گفته بودند و من آن را شنیده بودم.»
شنبه، ششم خرداد 1368 حاج احمد آقا امام(ره) را برای هواخوری به حیاط بیمارستان بردند. آقا روحالله با اشاره به ساختمانی که مقابلشان بود پرسید: «احمد! این ساختمان روبهروی من کجاست؟» حاج احمد آقا پس از آنکه پاسخ داد این ضلع شرقی حسینیه جماران است و شما تا به حال از این زاویه آن را ندیدهاید، گفت: «انشاءالله خوب میشوید، با هم میرویم داخل حسینیه و دوباره مشغول همان کارهایتان میشوید.» امام(ره) باز هم از رفتند، حرف زد و گفت: «احمد تو مطمئن باش که من از این کسالت خوب نمیشوم و میمیرم.» حاج احمد با آنکه ناراحت شد سعی کرد حرف را عوض کند اما آقا روحالله دوباره تأکید کرد: «همین است که میگویم.»
با وجود تلاش پزشکان اما روند بهبودی امام(ره) ادامهدار نبود. هر چه نیمه خرداد نزدیکتر میآمد، ضعف و بیحالی ایشان بیشتر میشد. روز سیزدهم خرداد پزشکان هم قطع امید کردند. هیچ دارویی برای بالا آوردن فشار خون امام(ره) مؤثر نبود. دکتر فاضل، یکی از پزشکان معالج امام(ره) به حاج احمد گفت: «آقا تا یکی دو ساعت دیگر، بیشتر نمیتوانند حرف بزنند. شما برو هر چه میخواهی از آقا بپرس.» حاج احمد آقا وارد اتاق شد، امام(ره) با آن حال بیرمقشان مشغول نماز بودند؛ در واقع امام از شب گذشته نخوابیده بود و پیوسته نماز میخواند. آقا روحالله حسابی با خدا گرم گرفته بود. حاج احمد میخواست صحبت کند اما نتوانست؛ فقط آقا را نگاه کرد. ساعت سه بعدازظهر همان روز صدای بوق هشدار دستگاههای پزشکی متصل به امام(ره) اتاق را پُر کرد. ساعت 10:30 دقیقه شب روح خدا به خدا پیوست؛ درست در همان ساعتی که همیشه میخوابید....
ادامه مطلب
📌 #خبر_ویژه
🔹جشن تولد نشریات غربگرا برای جنایتکار جنگی بزرگ آمریکا
در حالی که برخی نشریات غربگرا مانند شرق، برای صدسالگی هنری کیسینجر جشن تولد گرفته و ابراز ذوقزدگی کردند، یک نشریه آمریکایی تاکید کرد که وزیر خارجه اسبق این کشور، مرتکب جنایات بسیاری شده اما هرگز عذرخواهی نکرده است.
نشریه وُکس در تحلیلی نوشت: جشن تولد صدسالگی «هنری کیسینجر» اخیرا در باشگاه اقتصادی نیویورک در منهتن برگزار شد. حضار یکصدا میگفتند: «تولدت مبارک، هنری عزیز». کیسینجر چند روز پیش از آن شمع کیک تولد 100سالگیاش را فوت کرد و سپس دستاش را شبیه «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور اسبق ایالات متحده بالا برد.
میراث کیسینجر به عنوان استراتژیست جنگ سرد، مشاور بانفوذ ریچارد نیکسون و جرالد فورد رؤسای جمهوری اسبق و نماینده دیپلماسی آمریکا کماکان پابرجا باقی مانده حتی اگر مدت زمان زیادی از ترک دولت و مناصب رسمی توسط او گذشته باشد. این در حالیاست که او عمر بیشتری در مقایسه با همتایاناش داشته است. علیرغم سابقه تسهیل شرایط بروز جنایات در جهان، کیسینجر کماکان در مورد چگونگی پایان جنگ در اوکراین یا جلوگیری درگیری با چین اظهارنظر میکند. او باعث طولانیتر شدن جنگ ویتنام شد. او سبب شد درگیری به لائوس و کامبوج گسترش یابد. همچنین، در جریان صدور فرمان بمباران توسط او از سال 1969 میلادی به این سو 150 هزار شهروند غیر نظامی در کامبوج جانشان را از دست دادند. کیسینجر از رهبران پاکستان و اندونزی حمایت کرد رهبرانی که هریک 200 هزار نفر را در کشورهای همسایه کشته بودند. او همچنین ژنرالهای ارتش آرژانتین که دهها هزار نفر از آرژنتینیها را ربوده و ناپدید ساخته بودند در آغوش گرفت و از ژنرال پینوشه در شیلی حمایت کرد.
کیسینجر هرگز به دلیل تصمیمات مرتبط با خارج از کشور عذرخواهی نکرد و رهبران کمی از ایالات متحده تا به امروز چنین کردهاند. «کریستوفر هیچنز» متفکر و نویسنده انگلیسی در سال 2001 میلادی در یکی از آثارش این موضوع را مطرح کرد که کیسینجر مسئول ارتکاب حمایت جنگی بوده و باید محاکمه شود. کیسینجر به ندرت به پرسشهای خبرنگاران در مورد جنگ ویتنام پاسخ میدهد. کیسینجر به اصل «عذرخواهی نکنید»پایبند بوده است. این بخشی از چگونگی مقاومت و زنده ماندن ریگان، بوش و ترامپ در عرصه سیاسی بود. کیسینجر این الگو را ایجاد کرد که شما میتوانید سیاست خارجی را مانند شطرنج بازی کنید و مجبور نیستید در داخل کشورتان برای پیامدهای فاجعهبار تصمیماتتان در کشورهای دیگر پاسخگو باشید. روشهایی که نیکسون و کیسینجر برای دور زدن نظارت دموکراتیک در سیاست خارجی به کار گرفتند به یک معیار تبدیل شد. در نتیجه این روند بود که دولت بوش چنین شیوهای را برای بیاعتبار کردن منتقدان و انتشار اطلاعات نادرست در مورد حمله به عراق به کار گرفت....
ادامه مطلب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تهران بن بست ندارد
گفت و گوی تفصیلی کیهان با علیرضا زاکانی؛ شهردار پایتخت
📆 10 خرداد 1402 در روزنامه کیهان بخوانید ...
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹روابط اقتصادی ایران و عمان شتاب گرفت
پس از سفر رئیسجمهور کشورمان به عمان در سال گذشته و سفر متقابل سلطان عمان به ایران طی دو روز گذشته، مناسبات اقتصادی دو کشور در آستانه جهش قرار گرفت.
سفر سال گذشته رئیسجمهور کشورمان به عمان و سفر سلطان عمان به تهران در دو روز گذشته که با امضای تفاهمنامههای اقتصادی قابلتوجهی همراه بود، مناسبات تجاری دو کشور را در آستانه جهش قرار داده است.
در همین زمینه موافقتنامه مطالعه و همکاری درباره میدان مشترک هنگام (با نام عمانی بخاء غربی) در جریان سفر هیثم بنطارق آلسعید به ایران روز یکشنبه (هفتم خردادماه) با حضور
سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری و سلطان عمان، بین دو طرف امضا شد.
همچنین در حاشیه دیدار وزیر صمت ایران و وزیر بازرگانی عمان بهعنوان رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور، تفاهمنامه همکاری در زمینه صادرات خودرو از ایران به عمان و صادرات مجدد به سایر بازارهای ثالث میان مدیرعامل ایرانخودرو و بخش خصوصی عمان به امضاء
رسید.
سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد کشورمان هم درباره دستاوردهای اقتصادی این سفر توضیح داد: در سفر هیئت عمانی به ایران، یک توافقنامه جهت تشکیل کمیته مشترک سرمایهگذاری بین ایران و عمان به امضا رسید که براساس آن دو کشور طرفهایی را معرفی کردند تا پروژههای سرمایهگذاری، چه در عمان و چه در ایران به تأیید این کمیته مشترک برسد و بهسرعت وارد مرحله اجرا شود.
وی ادامه داد: همچنین یک توافقنامه حمایت از سرمایهگذاری مورد توافق طرفین قرار گرفته که بعد از طی مراحل در مجلس عمان، به امضای دو طرف خواهد رسید.
در همین ارتباط عضو اتاق بازرگانی ایران میگوید: با توجه به نقش و جایگاه تاریخی که عمان در طول تمام سالهای گذشته در منطقه داشته سفر سلطان این کشور به ایران میتواند مقدمه توسعه روابط اقتصادی در بخشهای مختلف باشد.
مهدی علیپور در گفتوگو با ایسنا به ظرفیت قابلتوجه توسعه روابط دوجانبه ایران و عمان اشاره کرد و توضیح داد: عمان در حال حاضر بهدنبال فعال کردن یکی از بنادر خود به عنوان هاب انرژی منطقه است که با راهاندازی آن قطعاً امکان استفاده از این منبع برای ایرانیها به وجود خواهد آمد. از طرف دیگر برای واردات کالا از عمان و سایر کشورها نیز میتوان روی ظرفیت این کشور حساب باز کرد....
ادامه مطلب