لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عبدالملکی در جریان سفر به آنکارا:
🔹هزار بسته سرمایهگذاری به ارزش ۲۰ میلیارد یورو به طرف ترکیهای عرضه خواهد شد.
🔹ترکیه جزو ۲۱ کشوری است که درباره احداث منطقه آزاد مشترک با آن مذاکره خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرهنگیان فرهیخته،یادشان نمی رود😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ستاره تنیس جهان در یک سخنرانی پر از احساس جایزهشو به کودکان غزه تقدیم کرد.
اینجام تا حرف از جنایات اسرائیل میشه یه عده صدای کفتار در میارن تا شنیده نشه!!!
" دختر پاییز "
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم ب
❓چه شد که «جرج جرداق مسیحی» که اتفاقا مذهبی هم نبود برای حضرت علی(علیهالسلام) کتابی نوشته است...
#میلاد_امام_علی
🇵🇸
🔴به پیشنهاد اردوغان در جلسه مشترک روسای جمهور مطرح شد؛همکاری مناطق آزاد ایران و ترکیه برای تحقق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
🔹رییس جمهور ترکیه در جلسه کمیسیون عالی همکاری دو کشور بر توسعه همکاری مناطق آزاد دو کشور بخصوص در مناطق مرزی جهت تحقق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری دو کشور تاکید کرد.
🔹در این دیدار که عبدالملکی نیز رییس جمهور را همراهی میکند، وزیر امور خارجه ترکیه پیشنهاد «ایجاد منطقه آزاد تجاری در مرز دو کشور» را مطرح کرد تا مورد بررسی قرار گیرد.
🔹 وزیر تجارت ترکیه نیز بر همکاری مناطق آزاد ایران و ترکیه تاکید کرد و امضای تفاهم نامه امروز بین مناطق آزاد ایران و ترکیه را مهم خواند.
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت دوم :
در باره حاکم نیشابوری مینویسد: عالمترین انسان هاست به حدیث صحیح و ناصحیح- او میگوید: فقد تواترت الاخبار ان فاطمة بنت أسد ولدت أمیرالمؤمنین علی بن أبی طالب كرم الله وجهه فی جوف الكعب. (مستدرک، ج 3، ص483)
روایات متواتری است که فاطمه بنت اسد، حضرت علی بن ابیطالب (علیه السلام) را در درون کعبه به دنیا آورده است.
2 - حافظ گنجی - که از علمای شافعی مذهب است نوشته است: صولد امیرالمومنین علی بن أبی طالب بمکه فی بیت الله الحرام لیله الجمعه لثلث عشرة لیلة خلت من رجب سنة ثلثین من عام الفیل و لم یولد قبله و لا بعده مولود فی بیت الله الحرام سواه إكراما له بذلك و إجلالا لمحله فی التعظیم (الگنجی الشافعی ، كفایة الطالب فی مناقب علی بن أبی طالب ، ص407)
امیر مؤمنان علیه السلام شب جمعه سیزده رجب ، سال سیم بعد از واقعه عام الفیل در داخل خانه خدا به دنیا آمد. كسی پیش از آن حضرت و بعد از آن در داخل خانه كعبه به دنیا نیامده است و این از فضائل اختصاصی آن حضرت است كه خداوند به جهت بزرگداشت مقام او عطا كرده است.
3 - آلوسی که از نظر اعتقادی، وهابی و سلفی و از اکابر این فرقه است نیز مینویسد : کون الامیر کرم الله وجهه ولد فی بیته، امر مشهور فی الدنیا و ذکر فی کتب الفریقین السنه و الشیعه ...و لم یشتهر وضع غیره كرم الله وجهه كما اشتهر وضعه بل لم تتفق الكلمة علیه. ، وما أحرى بإمام الأئمة أن یكون وضعه فیما هو قبلة للمؤمنین ؟ وسبحان من یضع الأشیاء فی مواضعها وهو أحكم الحاكمین - اینکه امیرالمومنین (علیه السلام) در درون کعبه به دنیا آمده است، شهرت جهانی دارد و در کتابهای شیعه و سنی آمده است. غیر از امیرالمومنین (علیه السلام)، برای کسی همچنین اتفاق نظری نیست که در درون کعبه به دنیا آمده باشد. وجه افتخاری برای امام أئمّه است كه در جائی كه قبله مؤمنین است به دنیا آمده باشد؟ سبحان خداوندی كه أشیاء را در مكان مناسبش می گذارد؛ و او حکیمترین حکیمان است.
4 - ابن صباغ مالكی (855 هـ) می نویسید: ولد علی ( عليه السلام ) بمكه المشرفة بداخل البيت الحرام في يوم الجمعة الثالث عشر من شهر الله الأصم رجب الفرد سنة ثلاثين من عام الفيل قبل الهجرة بثلاث وعشرين سنة ، وقيل بخمس وعشرين ، وقبل المبعث باثني عشرة سنة ، وقيل بعشر سنين . ولم يولد في البيت الحرام قبله أحد سواه ، وهي فضيلة خصه الله تعالى بها إجلالا له وإعلاء لمرتبته وإظهارا لتكرمته - على عليه السلام در مكه مشرفه در داخل بيت الحرام ( كعبه ) در روز جمعه سيزدهم ماه خدا يعنى ماه رجب سال سى ام عام الفيل و بيست و سه سال پيش از هجرت به دنيا آمد پيش از او هيچ كس در كعبه متولد نشد ، و اين فضيلتى است كه خداوند به جهت بزرگداشت و بالا بردن مقام و اظهار كرامت او مخصوص حضرتش گردانيده است.
5 - در دهها منبع حدیثی و تاریخی معتبر دیگر از اهل سنت نیز میلاد ایشان در داخل کعبه، تصریح شده است، از جمله: مروج الذهب ، ابو الحسن مسعودی هذلی : ج 2 / ص2 چاپ مصر - تذكرة خواص الأمة، سبط ابن الجوزی حنفی: ص7 - الفصول المهمّة، ابن الصباغ مالكی: ج1 / ص173 به نقل أز ابن المغازلی، ص14، ص30)( پایان)
✨🍃🍂🌺🍃
🍃🍂🌺🍃
🍂🌺🍃
🌺🍃
🍃
✨ با حمایت از #ولایت_فقیه و #زمینه_سازی_ظهور، این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام وصل میشود، إن شاء الله. ✨
#متن 2⃣0⃣1⃣
💢 چرا اولیاء خدا تنها ماندند 💢
💠 قسمت چهل و ششم
✍ اگر به زندگی حضرت نوح علیه السلام توجه کنیم، میبینیم که در طول #۹۵۰_سال نبوتِ حضرت، #تنها_هشتاد_نفر به ایشان پیوستند.
📜 وقتی که به تاریخ و روایات در مورد زندگانی و نبوّت حضرت نوح علیه السلام توجه میکنیم، میبینیم که قوم ایشان #دچار_امتحانهای_عظیمی شدند، که در پی آن آزمایشها، #عدهای_دچار_نفاق شده و از نوح نبی جدا میشدند .
شاید سؤال کنید، آن امتحانهای سخت چه بود ⁉️👇👇👇👇
↩️ به حضرت نوح علیه السلام فرمان داده شد؛ که باید #خرما_بخورید و #هستههای_خرما_را_بکارید، وقتی که درخت به ثمر نشست، آن حادثهٔ عظیم رخ خواهد داد .
🔰 آن درختان خرما ثمر میداد و #باز_هم_فرمان_صادر_میشد که باز هم هستههای خرما را بکارید، تا درخت ثمر دهد، آنگاه آن حادثه عظیم رخ میدهد و #چندین_بار_این_واقعه تکرار میشد و هر بار تعدادی دچار #نفاق میشدند و نوح را تنها میگذاشتند .
❇️ اکنون تفکر کنید؛ هر بار که این واقعه رخ میدهد، #مردم_غربال میشوند و عدّهٔ زیادی نوح علیه السلام را رها میکنند و توجه کنید، که طرفداران نوح، نیاز به چه #صبر_عظیمی داشتند که پای کار این ولیّ خدا بمانند .
✅ عدهای اینگونه پای کار این ولیّ خدا ماندند و #صبر_پیشه_کردند و گفتند: ای نبیّ خدا ! اگر هزار بار این قضیه تکرار شود باز هم ما با تو خواهیم بود و همین #صبوری_و_ایستادگی، باعث شد که فرمان خدا فرا رسد و آن کشتی نجات ساخته شد .
⬅️ و نکته جالب اینکه هنوز خبری از #طوفان_و_باران نبود، عدهٔ زیادی نوح علیه السلام را مسخره میکردند و به ایشان زخم زبان میزدند، که چرا اینقدر وقت خود را صرف ساختن این کشتی میکنی؟ و نوح با مهربانی و صبر و تأمّل جواب آنان را میداد .
👈 #ارتباط_واقعهٔ_زندگانی_نوح علیه السلام با زمانهٔ ما در این است که اکنون باید با #صبر_و_استقامت_به_امر_زمینه_سازیِ ظهور پرداخت و در این راه #صبور_بود و روشنگری کرد تا #یاران_و_مقبولیت_عمومی ایجاد شود و بستر برای حضور امام زمان عجل الله تعالیٰ فرجه الشریف فراهم شود .
🎙مدیر مجموعهٔ فرهنگی مذهبی یاوران امام زمان عجّل الله { #سيدعلیرضاحسینی }
✅ #نشر_این_مطلب_صدقه_جاریه_است.
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈•
شبکه افق چراغ خاموش یک کار نمایشی ساخته!
روی آنتن شبکه افق یک سریال اومده که شخصیت اصلیش یک روحانی مشاور هست و درباره مشکلات خانوادههاست.فکر کنم برای اولین باره که یک سریال در صداوسیما تولید میشه که داخلش داره آموزش میده در مواقع اختلافات خانوادگی و زن و شوهری چه کار باید بکنیم. کار خوبی بود فقط کاش بیشتر بهش بپردازند تا مردم از سریال شبکه افق خبردار بشن. درضمن اسمش سریال مشاوره هست./
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا
💖مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ
❤️أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلیِّ بنِ أَبِی طالِب وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🌸پیشاپیش میلاد فرخنده
💖مولای متقیان حضرت
❤️علی علیه السلام
و روز پدر بر برادران بزرگوار گروه مبارک باد.
💐🌺🥀🌹
🌹🥀🌺💐
🌹صلوات بر محمد و آل محمد
بسم الله الرحمن الرحيم
آیاتی که درباره اعتکاف نازل شده، عبارت است از:
1 - وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُودِ-(سوره بقره بخشی از آیه 125) و ما به ابراهیم و اسماعیل امر کردیم که خانه مرابرای طواف کنندگان و مجاوران و رکوع کنندگان و سجده کنندگان پاک و پاکیزه کنید.
این آیه شریفه اشاره دارد به پیمانی که خداوند متعال از حضرت ابراهیم(ع) و فرزند بزرگوارش گرفته است تا خانه خدا را برای طواف کنندگان و کسانی که در آن جا میخواهند معتکف شوند پاکیزه کنند.
2- وَأَنْتُمْ عَاكِفُونَ فِي الْمَسَاجِدِ (سوره بقره بخشی از آیه 187)و در حالی که در مساجد مشغول اعتکاف هستید
در این آیه شریفه چهار دستور الهی بیان شده است؛ از جمله آن چهار حکم، انجام دادن واجبات و مستحبات و ترک کردن برخی مباحات در حال اعتکاف در مساجد است.
چنان که مشخص است، آیه اول، مسئله اعتکاف را در مسجدالحرام و اطراف خانه خدا و آیه دوم، اجرای این عمل الهی را در کلیه مساجد بیان کرده است.
آنچه در قرآن کریم درباره اعتکاف مشاهده میشود، کلی است. جزئیات مراسم اعتکاف و آداب آن در روایات و کتب فقهی بیان شده است.ضمناً
- آیه 90 سوره طه؛
- آیه 138 سوره اعراف؛
- آیه51 تا 53 سوره انبیاء
- آیه 69 تا 74 سوره شعراء؛
مسئله اعتکاف را درباره بتپرستان که حاکی از جمع شدن به دور بتان و انجام دادن مراسم بت پرستی است، بیان می کند.
اعتکاف، از نظر معنای لغوی، به معنای محبوس ماندن و مدت طولانی در کنار چیزی بودن است، ولی وقتی به عنوان یک عبادت از آن یاد میشود، مقصود، ماندن در مسجد برای عبادت میباشد که دارای احکام و آداب مخصوصی است، از جمله آن که این مدت دست کم باید سه روز باشد و در آن سه روز، روزه گرفته شود و یک سری رفتارها و عادات نیز باید ترک گردد.
اسلام با رهبانیت وکنارهگیری از اجتماع، سخت مخالف است و حدیث مشهور:
لا رَهبانِيَّةَ فِي الإِسلام؛ در اسلام رهبانیت نداریم.(بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 65، ص 319)
شاهد این مطلب است، ولی با توجه به نیاز انسان، به خلوت کردن با خدای خود، آن را به گونهای صحیح و پسندیده، مورد توجه قرار داده است و برنامههایی برای او در این زمینه ترتیب داده است که از خلوت بسیار ساده و مختصر نماز، شروع میشود و با خلوت شبانه که برای نماز شب و مناجات شبانه پیشنهاد شده و کمی از خلوتهای اوقات نماز، طولانی تر و دارای آداب بیشتری است، ادامه می یابد: وَمِنَ اللَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نَافِلَةً لَكَ عَسَىٰ أَنْ يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقَامًا مَحْمُودًا؛ (سوره اسراء آیه 79) و پاسی از شب را از خواب برخیز و قرآن و نماز بخوان.
بسم الله الرحمن الرحيم
فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ - در هر خوشه، صد دانه باشد!(سوره بقره بخشی از آیه 261)
تو یک دانه کاشته ای، اما خاک خوب آن را صد دانه کرده تحویل ات می دهد. این اِعجاز خاک است. همان که در زیر پایت است و هر روزه بی توجه بر آن گام می نهی! اگر دانه را به باد می دادی آن را می پراکند، اگر به آتشش می سپردی، آن را می سوزاند، اگر به سیلابش می انداختی با خودش می برد. اما این خاک متواضع و بی صداست که حَبّه را در خویش می پرورانَد و از شیرهٔ وجود خود تغذیه اش می کند، تکثیرش می نماید، و آنگاه بی منت همه را تقدیم تو می کند. خاکی بودن و مفید بودن و اخلاص را باید از خاک آموخت. ای دوست، حَبّه را با حُبّ ارتباطی تنگاتنگ است. از یک رگ و ریشه اند. یک محبت، صد محبت به تو تحویل می دهد. این هستی هوشمند است و هیچ دانهٔ با اخلاصی را بی جواب نمی گذارد. یک، 100 می شود! در 100 باز همان یک را می بینی! منتها اینبار با قابلیت های فراوان! و شیطان حقیقت را ندانست آنگاه که به غرور گفت؛ مرا از آتش آفریدی و او را از خاک و گِل! ندانست که خاک را کاری است سترگ، که آتش از آن عاجز است! ای دوست خاکی ام، خاکی بودنت را پاس بدار، پاکش بدار، حفاظت کن و آن را با هوس ها و خودخواهی ها و امیال تاریک به شوره زاری عَفِن تبدیل مکن. تو از این خاک است که به افلاک می روی. این تجربهٔ خاکی است که تو را عروج می بخشد. یکِ تو، با این خاک است که صد می شود. زمین ات را پاس بدار.