🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️#کلاس_مجردها❤️)
🔵باید و نباید های#تحقیقات_در_ازدواج
🍂دو نوع تحقیق
🔸️تحقیق اولیه
🔸️تحقیق اصلی
♻️تحقیق اصلی،از پنج گروه:دوستان صمیمی،فامیل،همکار،همکلاسی،همسایه
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
هر روز صبح
نیایش را پر از نیاز
نیاز را پر از وصال
و وصال را پر از خدا کنیم
هر روز صبح
چشمها را پر از هوای ناب
گوشها را پر از جواب
و تنفس را پر از آفتاب کنیم
و هر روز صبح
متفاوت باشیم از دیروز
لبریز باشیم از امروز
و خالی باشیم از فردا
سـ🌸ـلاااااام
صبحتان زیبا و پرگل
روزتان پر از خنده و شادی
و لحظههایتان ماندنی
071.mp3
3.35M
#انس_با_قرآن_مجید
#ختم_قرآن_مجید
حزب هفتاد و یکم (۲۱ الی ۵۲ نور)
👤 با صدای استاد پرهیزگار
#التماس_دعا_برای_ظهور
#آیات_نور
#حزب هفتاد و یکم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- راهيابى به نور هدايت خداوند، با رفت و آمد به مساجد به دست مىآيد.
2- مكانها يكسان نيستند و بعضى از آنها، بر بعضى ديگر برترى دارند.
3- مساجد بايد از خانههاى ديگر بهتر و برتر باشند.
4- بزرگى و عظمت، مخصوص خدا و مواردى است كه او اجازه مىدهد.
5- اصل در استفاده از مساجد، نماز و ذكر خداست، نه مراسم ديگر.
6- درهاى مسجد بايد در اوقات نماز باز باشد و كسى حقّ ندارد آن را ببندد.
7- تسبيح خداوند، بايد هر صبح و شام تكرار شود.
#استاد_قرائتی
#صبحتبخیرمولایمن
عیدتان مبارک، عزیز دلهای ما
🏝اگر قرنها پیش ،
مسیحیان نجران
از فراز باروهایشان،
چشم به راه بودند تا
جان پیامبر را نظاره کنند ...
امروز دنیا با نهایت استیصال،
در انتظار شما،
فرزند حیدر است
تا بازآیید
و در برابر دیدگان حیرت زدهاش،
در رگهای منجمد و مردهاش،
جانی تازه بدمید...
بازآیید
ای شهسوار زهرایی ما...🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝مباهلہ، فخرمایہ مهدوے🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
💠 شرح مختصر جریان مباهله
قسمت 1⃣
💢موقعیت جغرافیایی:
بخش با صفای نجران، با هفتاد دهکده تابع خود، در نقطه مرزی حجاز و یمن قرار گرفته است. در آغاز طلوع اسلام این نقطه، تنها نقطه مسیحی نشین حجاز بود که مردم آن به عللی از بت پرستی دست کشیده و به آیین مسیح (علیه السلام) گرویده بودند.
💢دعوت به اسلام:
پیامبر اکرم، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله)برای گزاردن رسالت خویش و ابلاغ پیام الهی، به بسیاری از ممالک و کشورها نامه نوشت یا نماینده فرستاد تا ندای حق پرستی و یکتاپرستی را به گوش جهانیان برساند. هم چنین نامه ای به اسقف نجران، «ابوحارثه»، نوشت و طی آن نامه ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت فرمود.
💢نامه حضرت محمد (صلی الله علیه وآله)به اسقف نجران:
مشروح نامه پیامبر (ص)به اسقف نجران چنین بود: «به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (علیهم السلام). [این نامه ایست] از محمد (صلی الله علیه و آله وسلم)، پیامبر خدا، به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع) را ستایش می کنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا فرا می خوانم. شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند درآیید و اگر دعوت مرا نپذیرفتید باید به حکومت اسلامی مالیات (جزیه) بپردازید تا در برابر این مبلغ، از جان و مال شما دفاع کند] و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود».
💢عکس العمل نجرانی ها
نمایندگان پیامبر(ص)و که حامل نامه دعوت به اسلام از جانب پیامبر (ص)بودند، وارد نجران شدند و نامه را به اسقف نجران دادند. او نیز شورایی تشکیل داد و با آنان به مشورت پرداخت. یکی از آنان که به عقل و درایت مشهور بود گفت: «ما بارها ازپیشوایان خودشنیده ایم که روزی منصب نبوت ازنسل اسحاق (ع)به فرزندان اسماعیل(ع) انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست که محمد(ص) که از اولاد اسماعیل (ع) است همان پیامبر موعود باشد». بنابراین شورا نظر داد که گروهی به عنوان هیئت نمایندگان نجران به مدینه بروند تا از نزدیک با محمد (ص)تماس گرفته، دلایل نبوت او را بررسی کنند.
💢گفتگوی پیامبر (ص)با هیئت نجرانی
پیامبر اکرم (ص)در مذاکره ای که با هیئت نجرانی در مدینه به انجام رسانید آنان را به پرستش خدای واحد دعوت کرد. امّا آنان بر ادعای خود اصرار داشتند و دلیل الوهیت مسیح را، تولد عیسی(ع) بدون واسطه پدر می دانستند.
💢در این هنگام فرشته وحی نازل شد و این سخن خدا را بر قلب پیامبر (ص) جاری ساخت: «به درستی که مَثَل عیسی نزد خداوند مانند آدم است که خدا او را از خاک آفرید». در این آیه، خداوند، با بیان شباهت تولد حضرت عیسی (ع) و حضرت آدم (ع)، یادآوری می کند که آدم(ع) را با قدرت بی پایان خود، بدون این که دارای پدر و مادری باشد، از خاک آفرید و اگر نداشتن پدر گواه این باشد که مسیح(ع) فرزند خداست، پس حضرت آدم(ع) برای این منصب شایسته تر است؛ زیرا او نه پدر داشت و نه مادر.
اما با وجود گفتن این دلیل، آنان قانع نشدند و خداوند به پیامبر خود، دستور مباهله داد تا حقیقت آشکار و دروغ گو رسوا شود.
💢مباهله، آخرین حربه:
خداوند پیش از نازل کردن آیه مباهله، در آیاتی چند به چگونگی تولد عیسی (ع) می پردازد و مسیحیان را با منطق عقل و استدلال روبرو می کند و از آنان می خواهد که عاقلانه به موضوع بنگرند.
بنابراین پیامبر، در ابتدا سعی کرد با دلایل روشن و قاطع آنان را آگاه کند، اما چون استدلال موجب تنبّه آنان نشد و با لجاجت و ستیز آنان مواجه گشت، به امر الهی به مباهله پرداخت.
💢خداوند در آیه 61 سوره آل عمران می فرماید: «هرگاه بعد از دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو بیایید فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان، و ما خویشان نزدیک و شما خویشان نزدیک خود را فرا خوانیم؛ سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغ گویان قرار دهیم».
💢دیدگاه بزرگان نجران درباره مباهله:
در روایات اسلامی آمده است که چون موضوع مباهله مطرح شد، نمایندگان مسیحی نجران از پیامبر مهلت خواستند تا در این کار بیاندیشند و با بزرگان خود به شور بپردازند.
💢نتیجه مشاوره آنها این بود که به افراد خود دستور دادند اگر مشاهده کردید محمد(ص) با سر و صدا و جمعیت و جار و جنجال به مباهله آمد با او مباهله کنید و نترسید؛ زیرا در آن صورت حقیقتی در کار او نیست که متوسل به جاروجنجال شده است و اگر با نفرات بسیار محدودی از نزدیکان و فرزندان خردسالش به میعادگاه آمد،بدانید او پیامبر خداست و از مباهله با او بپرهیزید که خطرناک است...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج