#پوستر
🔰خوشا آنانکه با عزت ز گیتی
شهادت را پسندیدند و رفتند
➖۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
#فضای_مجازی
#حوزه_مقاومت_بسیج_حضرت_امیرالمومنین_علی_علیه_السلام
#مجتمع_گاز_پارس_جنوبی
باسلام و احترام
معرفی شهید جنگ تحمیلی #محمد حسین علم الهدی
شهید حسین علم الهدی:)!
سید حسین علمالهدی از فعالان قبل و بعد از انقلاب ۵۷ و فرمانده سپاه هویزه در جنگ ایران و عراق بود.
علمالهدی در سن ۲۲ سالگی در عملیات نصر کشته شد.
تاریخ تولد: ۸ ژوئیهٔ ۱۹۵۸، اهواز
فوت: ۶ ژانویهٔ ۱۹۸۱، شهرستان هویزه
محل دفن: یادمان شهدای هویزه
زاده: ۱۳۳۷; اهواز
فرماندهی: سپاه هویزه
بعد از انقلاب..
حمله به شهربانی و پادگان ارتش
علمالهدی همراه دوستان و جمعی از انقلابیان به ساختمان شهربانی اهواز حمله کردند، پس از تصرف ساختمان و دستگیری عوامل، وی اسلحهخانه را پیدا کرد که در آن انواع سلاحهای سبک و سنگین و مهمات وجود داشت. وی مهمات آنجا را به غنیمت گرفت.
علمالهدی سپس در تسخیر پادگان (لشکر ۹۲ زرهی ارتش) مستقر در اهواز شرکت کرد. در این یورش، بسیاری از عوامل ارتش از جمله تیمسار اسفندیاری فرماندار نظامی آبادان، دستگیر شدند.
حسین علمالهدی با احمد مدنی مخالف بود. این رفتارها در مواقعی موجب پرخاش حسین علم الهدی به احمد مدنی و درگیری لفظی میان این دو بود.
پس از متشنج شدن اوضاع خوزستان، او به همراه ۶ تن از دوستانش با مدارکی عازم قم (منزل روحالله خمینی) میشوند تا اوضاع را به اطلاع وی برسانند. خمینی آنها را برای رسیدگی به این موضوع به شورای انقلاب ارجاع میدهد.
علمالهدی با همراهی عبدالهادی کرمی با مدارک به دست آمده به سفارت آمریکا در تهران میروند (یک ماه پس از حمله به سفارت توسط دانشجویان پیرو خط امام)؛ در آنجا دانشجویان در حال طبقهبندی، استخراج مدارک و ترجمه آنها بودند، حسین مدارکش را به دانشجویان نشان داده و از آنها میخواهد در پی مدارکی در ارتباط با احمد مدنی در اسناد بهدست آمده از سفارت باشند. دو روز بعد گفته میشود که مدارکی از ارتباط مدنی با سفارت آمریکا بهدست میآید که توسط دانشجویان مطرح میشود، بدین سبب مدنی مجبور به استعفا از استانداری خوزستان و چندی بعد خروج از ایران شد.
علمالهدی که از مخالفت فرمانده سپاه در رابطه با شرکتش در عملیات آگاه بود، بهطور مخفیانه و بدون اجازه فرمانده سپاه به نیروهای عملیات میپیوست.
در یکی از این عملیاتها که توسط علی غیور اصلی فرماندهی میشد، علم الهدی در تاریکی شب و بهطور مخفیانه به آنها پیوست که هر چه علی غیور اصلی تلاش میکرد جلوی او را بگیرد و او را متقاعد به بازگشت کند، نتوانست.
علمالهدی با کشته شدن اصغر گندمکار (اولین فرمانده سپاه هویزه) و پیرزاده مسئول سپاه هویزه شد.