🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
🌸🍃 وَ إِبْرَاهِيمَ إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاتَّقُوهُ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ (16، عنکبوت)
🌸🍃 و (ياد كن) ابراهيم را آنگاه كه به قومش گفت: خدا را بپرستيد و از او پروا كنيد، اگر بدانيد اين (كار) براى شما بهتر است.
🌸🍃🌻🍃🌸
❇️ نکته: 🔻🔻🔻
✴️ حضرت ابراهيم عليه السلام، دومين پيامبر اولوالعزم است كه پس از نوح عليه السلام مبعوث شده است.
🌸🍃🌻🍃🌸
❇️ پیام ها: 🔻🔻🔻
1⃣ توحيد و تقوا، سرلوحه ى برنامه ى انبياست.
🌼 «اعبدوا اللّه واتقّوه»
2⃣ عبادت بدون تقوا كارساز نيست.
🌼 «اعبدوا اللّه واتقّوه»
3⃣ دستيابى به خير، در گرو خداپرستى و تقواست.
🌼 «اعبدوا اللّه واتقّوه ذلكم خير»
4⃣ كسانى كه به جاى توحيد و تقوا به سراغ غير خدا و فساد مى روند، در حقيقت جاهلند.
🔸(عالم بى تقوا، جاهل است.)
🌼 «ذلكم خيرٌ لكم ان كنتم تعلمون»
5⃣ با علم و پيشرفت آن، مى توان به مصالح تعبّد و تقوا دست يافت.
🌼 «ذلكم خيرٌ لكم ان كنتم تعلمون»
🌸🍃🌻🍃🌸
📲 *جهت عضویت* 👇
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخدا قسم ستون های هدایت در هم شکست
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین.
خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودىهایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى و قرار بده بهشت را برایم منزل و آسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان.
❇️ شرح دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان ( آیتالله مجتهدی )
🤲 اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ دَلِیلاً؛ خدایا یک راهی برای من پیدا بشود که تو از من راضی بشوی
💠 در حدیث آمده است که اگر می خواهید بدانید که آیا خدا از شما راضی هست یا نه؟ به خودت نگاه کن ببین که آیا از خدا راضی هستی یا نه؟ اگر تو از خدا راضی هستی، خدا هم از تو راضی هست و اگر راضی نیستی و ته دلت اعتراض داری که چرا فلانی دارد و من ندارم، بدان که خدا هم از تو راضی نیست. غالب ما در زندگی این طور هستیم که می گوئیم چرا خدا به من مال و اموال و ... نداده و به فلانی داده است!؟
🔥 ریشه غیبت حسادت است
💠 در روایت آمده است که «اَنتُم کَالمَرضَی وَ رَبُّ العَالَمِین کالطَبیب» شما مثل مریض هستید و خدا هم مثل طبیب است. الان در بیمارستان ها در یک اتاق ده نفر یا بیشتر بستری هستند و طبیب به هر یک دستور العمل خاص او را می دهد و هر مریضی برنامه غذایی خاصی دارد، بعضی از مریض ها هم برنامه پرهیز از غذاهای خاص را از طرف دکتر دریافت می کنند، اگر طبیب گفت: به آقای فلانی فلان غذای خاص را ندهید، آیا مریض با دکتر گلاویز می شود و شکایت می کند که چرا من نباید غذای مورد علاقه ام را بخورم؟ یا اطاعت می کند و تشکر؟ اگر عاقل باشد از دکتر تشکر می کند و هیچ چون و چرایی نمی کند، نسبت ما هم بخدا مثل همان طبیب و مریض هست و ما هم باید از خدا تشکر کنیم بخاطر خیلی از نداده ها، اگر می بینم که باجناق و فامیلم مال و اموال فراوان دارند و من ندارم خداوند مصلحت من را می خواسته است، اگر از خدا راضی شدی خدا هم از تو راضی می شود و اگر راضی نشدی شروع به غیبت از فامیل و آشنا می کنی که اگر فلانی مال و اموال دارد از راه حرام بدست آورده است و بدانیم که منشاء غیبت حسادت است و تا ریشه حسادت به واسطه راضی بودن از خدا قطع نشود این حال وجود خواهد داشت.
🔰 روزه اسب آسیابی
🔷 باید سعی کنیم حسادت را از دل بیرون کنیم و روزه ما روزه خواص باشد که چشم و مو و پوست وهمه اعضاء و جوارح در حال روزه باشند ، کسانی که روزه می گیرند و فقط به نخوردن و نیاشامیدن اکتفاء می کنند، مثل اسب آسیاب هستند که هر چه راه می روند باز هم سر جای اولشان هستند.
🔰 فقط دور خود نگردیم
📜 آقایی نقل می کرد؛ سال ها قبل در مشهد کاروان سرایی بود و آسیابانی، آسیابان بر گردن اسب خود زنگوله ای آویزان کرده بود خیلی سر و صدا هم داشت. به او گفتم چرا این را بسته ای و اعصاب مردم را به هم می ریزد.ایشان گفت: این را بسته ام که اگر حیوان ایستاد متوجه بشوم گفتم: اگر ایستاد بود و گردنش را تکان داد و تو از کجا متوجه می شوی که او دارد کار می کند یا گردنش را تکان می دهد؟ گفت: تو را به خدا این پدر سوختگی ها را به این حیوان یاد ندهید.
اسب عصاری و آسیاب از صبح تا غروب حرکت می کند و آخر شب که نگاه می کند می بیند که سر جای اولش هست و فقط دور خود گشته است. روزه ای که فقط صرف نخوردن و نیاشامیدن است و چشم و گوش روزه دار نیستند ، مثل حرکت همین اسب آسیاب هست و از روزه هیچ بهره ای جز گرسنگی و تشنگی نمی برد و در جا می زند و اول ماه و آخر ماه رمضان هیچ تفاوتی نکرده است
💠 در حدیث آمده است؛ کسانی که جاهل هستند، و روزه حقیقی نمی گیرند و عبادت خالص انجام نمی دهند مثل «حمار الطاحونه» یعنی «الاغ آسیاب» هستند.
عبادت کننده بی علم و دانش مثل الاغ آسیاست که می گردد و بیرون نمی رود از جای خود یعنی او را به سبب عبادت ترّقی حاصل نشود و مرتبه او بلند نگردد به خلاف کسی که با علم و دانش عبادت کند زیرا که به سبب عبادت از جای خود بیرون رود و مرتبه او بلند گردد.
👇👇
👇👇
🔰 وفاداری را یاد بگیریم
💠 در حدیث آمده است که سگ ده خصلت خوب دارد، یک صفت او این است که از صاحبش راضی است، هر چه به او بدهند گله نمی کند و راضی است؛ وفا دارد و صاحب خودش را رها نمی کند. ولی ما اگر دو مرتبه دعا بکنیم و مستجاب نشود در خانه خدا را رها می کنیم؛ این صفات خوب را یاد بگیریم.
📜 حکایت:
شیخ عباس قمی(ره) در کتاب سیر المنازل، مقامات العلیه داستانی نقل می کند: عابدی بود که در کوه های لبنان عبادت می کرد و هر شب از عالم غیب برای او افطاری آماده می شد، تا این که شبی برای او افطاری نیامد و این شخص عابد از کوه پایین آمد و در خانه گبری رفت و در آن جا هم سگی زندگی می کرد؛ عابد از گبر تقاضای نان نمود و آن گبر کافر سه قرص نان به او داد، سگ به دنبال عابد آمد و عابد یکی از سه قرص نان را به او داد، ولی باز هم سگ به دنبال عابد می آمد و ناچار قرص دوم نان را هم به سگ داد، ولی باز هم سگ به دنبال عابد می آمد و بالاخره عابد عصبانی شد و گفت: تو چقدر بی حیا هستی؟! من از صاحب تو سه قرص نان گرفته ام و دو تای آن را به تو داده ام ولی باز هم تو مرا رها نمی کنی؟! سگ به صدا درآمد و گفت: تو بی حیا هستی، من سالها بر در خانه این گبر بوده ام و خیلی وقت ها به من غذا نداد، ولی با وجود این او را رها نکردم ولی تو یک شب بی غذا ماندی از پای کوه آمدی در خانه گبر،
صفت خوب دیگر سگ این است که در شب کم می خوابد « لایَنامُ بِاللیل اِلَّا قلیل »
🤲 وَ لاَ تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ عَلَیَّ سَبِیلاً؛ خدایا کاری کن که شیطان در ماه رمضان و بعد از آن به من راه پیدا نکند.
⁉️ حالا اگر بخواهیم شیطان به ما راه پیدا نکند چه باید کرد؟
🔰 راههای دفع شیطان
💠 در حدیث آمده است، سه طایفه اند که شیطان با ایشان کار ندارد: « ثلاثه معصومون من ابلیس و جنوده »
⬇️⬇️⬇️
1⃣ یکی« الذاکرون لله» کسی که یاد خدا باشد
2⃣ و دیگری « المستغفرین بالاسحار » کسانی که در سحرها استغفار می کنند
3⃣ و سوم « الباکون لله » کسی که از خوف خدا گریه می کند. شیطان با او کاری ندارد .
🤲 وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِی مَنْزِلاً وَ مَقِیلاً
خدایا بهشت را منزل من قرار بده و آسایشگاه ما را بهشت قرار بده؛
🔶 اگر با ایمان از دنیا بروید شفاعت شامل حالتان می شود و اهل بهشت می شوید.
🤲 یَا قَاضِیَ حَوَائِجِ الطَّالِبِین
ای خدایی که حوایج طالبین را برآورده می کنی.
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
بخش اول دعای 45 صحیفه سجادیه
(دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
اللَّهُمَّ یا مَنْ لَا یرْغَبُ فِی الْجَزَاءِ وَ یا مَنْ لَا ینْدَمُ عَلَى الْعَطَاءِ وَ یا مَنْ لَا یکافِئُ عَبْدَهُ عَلَى السَّوَاءِ.
ای خدایی که در برابر احسان به بندگان پاداش نخواهی، و از عطا و بخشش پشیمان نمیگردی، ای کسی که مزد بنده خود را بیش از عمل او میدهی،
مِنَّتُک ابْتِدَاءٌ، وَ عَفْوُک تَفَضُّلٌ، وَ عُقُوبَتُک عَدْلٌ، وَ قَضَاؤُک خِیرَةٌ.
نعمتت بیاستحقاق به بندگان رسد، و عفوت تفضل، و مجازاتت عدالت، و قضایت عین خیر است.
إِنْ أَعْطَیتَ لَمْ تَشُبْ عَطَاءَک بِمَنٍّ، وَ إِنْ مَنَعْتَ لَمْ یکنْ مَنْعُک تَعَدِّیاً.
اگر بخشش کنی عطایت را به منّت آلوده نکنی، و اگر عنایت نکنی از باب ستم نیست،
تَشْکرُ مَنْ شَکرَک وَ أَنْتَ أَلْهَمْتَهُ شُکرَک، وَ تُکافِئُ مَنْ حَمِدَک وَ أَنْتَ عَلَّمْتَهُ حَمْدَک.
آن که تو را شکر کند شکرش کنی، در صورتی که خودت آن شکر را به او الهام فرمودی، و هر که تو را بستاید پاداشش میدهی در حالی که آن ستایش را خودت به او تعلیم کردی،
تَسْتُرُ عَلَى مَنْ لَوْ شِئْتَ فَضَحْتَهُ، وَ تَجُودُ عَلَى مَنْ لَوْ شِئْتَ مَنَعْتَهُ، وَ کلَاهُمَا أَهْلٌ مِنْک لِلْفَضِیحَةِ وَ الْمَنْعِ، غَیرَ أَنَّک بَنَیتَ أَفْعَالَک عَلَى التَّفَضُّلِ، وَ أَجْرَیتَ قُدْرَتَک عَلَى التَّجَاوُزِ.
پرده میپوشی بر آن که اگر میخواستی رسوایش میکردی، و جود و کرم کنی بر آن که اگر میخواستی از وی دریغ میکردی، در صورتی که هر دو مستحق رسوایی و دریغ تواند، امّا تو تمام امورت را براساس تفضل بنا نهادهای، و قدرتت را بر آئین گذشت مقرّر کردهای،
وَ تَلَقَّیتَ مَنْ عَصَاک بِالْحِلْمِ، وَ أَمْهَلْتَ مَنْ قَصَدَ لِنَفْسِهِ بِالظُّلْمِ، تَسْتَنْظِرُهُمْ بِأَنَاتِک إِلَى الْإِنَابَةِ، وَ تَتْرُک مُعَاجَلَتَهُمْ إِلَى التَّوْبَةِ، لِکیلَا یهْلِک عَلَیک هَالِکهُمْ، وَ لَا یشْقَى بِنِعْمَتِک شَقِیهُمْ، إِلَّا عَنْ طُولِ الْإِعْذَارِ إِلَیهِ، وَ بَعْدَ تَرَادُفِ الْحُجَّةِ عَلَیهِ، کرَماً مِنْ عَفْوِک یا کرِیمُ، وَ عَائِدَةً مِنْ عَطْفِک یا حَلِیمُ.
و با آن که با تو به مخالفت برخاسته با بردباری روبرو میشوی، و به آن که در حق خویش ستم کرده مهلت میدهی، با صبر و بردباری خود مهلتشان میدهی تا به حضرتت بازگردند، و در مؤاخذه عاصیان شتاب نمیکنی تا به توبه موفق شوند، تا هلاک شونده آنان بدون رضای تو هلاک نشود، و تیره بختشان به نعمتت بدبخت نگردد مگر پس از قطع بهانه و بعد از اتمام حجت همه جانبه بر او، و این همه بزرگواری و آقایی از عفو و گذشت توستای بزرگوار، و بهرهای است از محبتتای بردبار.
بخش دوم دعای 45 صحیفه سجادیه
(دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
أَنْتَ الَّذِی فَتَحْتَ لِعِبَادِک بَاباً إِلَى عَفْوِک وَ سَمَّیتَهُ التَّوْبَةَ، وَ جَعَلْتَ عَلَى ذَلِک الْبَابِ دَلِیلًا مِنْ وَحْیک لِئَلَّا یضِلُّوا عَنْهُ،
تویی که بر بندگانت دری به سوی بخشش خود باز کردهای، و آن را باب توبه نامیدهای، و بر آن درِ گشوده راهنمایی از وحی خود قرار دادهای، تا آن را گم نکنند،
فَقُلْتَ -تَبَارَک اسْمُک-: «تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً عَسى رَبُّکمْ أَنْ یکفِّرَ عَنْکمْ سَیئاتِکمْ وَ یدْخِلَکمْ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ یوْمَ لا یخْزِی اللَّهُ النَّبِی وَ الَّذِینَ آمَنُوا مَعَهُ، نُورُهُمْ یسْعى بَینَ أَیدِیهِمْ وَ بِأَیمانِهِمْ، یقُولُونَ رَبَّنا أَتْمِمْ لَنا نُورَنا، وَ اغْفِرْ لَنا، إِنَّک عَلى کلِّ شَیءٍ قَدِیرٌ»؛
پس خود - که نامت والا و مبارک است - فرمودی: «به سوی خدا توبه خالص و بیپیرایه آورید، باشد که پروردگارتان گناهان شما را محو کند، و شما را داخل بهشتهایی نماید که نهرها از زیر آن روان است، در آن روزی که خداوند پیامبر خود و آنان را که به او ایمان آوردند خوار وذلیل نمیکند، درحالی که نورشان پیش رویشان و از جانب راستشان روان است میگویند: خداوندا نورمان را کامل کن، و ما را مورد مغفرت قرار ده، که تو بر هر چیز توانایی».
فَمَا عُذْرُ مَنْ أَغْفَلَ دُخُولَ ذَلِک الْمَنْزِلِ بَعْدَ فَتْحِ الْبَابِ وَ إِقَامَةِ الدَّلِیلِ!
پس عذر کسی که از ورود به آن خانه غفلت کند پس از گشوده شدن در و به پا داشتن راهنما چه خواهد بود؟
وَ أَنْتَ الَّذِی زِدْتَ فِی السَّوْمِ عَلَى نَفْسِک لِعِبَادِک، تُرِیدُ رِبْحَهُمْ فِی مُتَاجَرَتِهِمْ لَک، وَ فَوْزَهُمْ بِالْوِفَادَةِ عَلَیک، وَ الزِّیادَةِ مِنْک،
و تویی که در معامله با بندگانت بر عطای خود افزودهای، تا در این تجارتشان از عنایت تو سود برند، و در حرکت کردن به جانب تو کامیاب گردند، و از حضرتت بهرهای افزون دریافت نمایند،
فَقُلْتَ -تَبَارَک اسْمُک وَ تَعَالَیتَ-: «مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها، وَ مَنْ جاءَ بِالسَّیئَةِ فَلا یجْزى إِلَّا مِثْلَها»؛
به همین خاطر، تو خود - که نامت مبارک است و بس والایی - فرمودی: «هر کس که یک کار نیک کند ده برابر آن پاداش دارد، و هر کس یک کار بد کند جز به مانند کارش عقوبت نبیند»،
وَ قُلْتَ: «مَثَلُ الَّذِینَ ینْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ کمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ فِی کلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ، وَ اللَّهُ یضاعِفُ لِمَنْ یشاءُ»؛
و نیز فرمودی: «مثل آنان که اموالشان را در راه خدا انفاق میکنند مانند دانهای است که هفت خوشه رویانده، در هر خوشه صد دانه باشد، و خداوند برای هر که بخواهد آن را چند برابر کند»
وَ قُلْتَ: «مَنْ ذَا الَّذِی یقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً کثِیرَةً»؛
و فرمودی: «کیست آن که به خداوند قرض الحسنه دهد تا خدا آن را چندین برابر سازد؟»
وَ مَا أَنْزَلْتَ مِنْ نَظَائِرِهِنَّ فِی الْقُرْآنِ مِنْ تَضَاعِیفِ الْحَسَنَاتِ.
و امثال و نظائر این وعدهها که در قرآن درباره چند برابر کردن کارهای نیک فرو فرستادهای.
🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️
🍃 شرح دعای 45 صحیفه سجادیه
(دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
حجةالاسلام حسین انصاریان
✴️ امام سجاد علیه السلام ماه مبارك رمضان را عيد اولياء الله ميداند.
✴️ در مقدمهٴ اين دعا حضرت كليّات نعمتهاي الهي را ميشمارد و اينكه بخشش هاي خداي سبحان ابتدايي است، نه از روي استحقاق.
✴️ يكي از بهترين بخششهاي خداوند سبحان، ماه مبارك رمضان و روزهٴ اين ماه است
✴️هيچ زماني، به عظمت زمان ماه مبارك رمضان نيست. گذشته از آنكه شب قدر را در آن قرار دادي، اين ماه را ظرف نزول قرآن كريم قرار دادي
🔹 اگر كسي با قرآن باشد همراه قرآن بالا ميرود
🔹 و اين را بر ملّت مسلمان منّت نهادي؛
✴️ وداع براي كسي است، كه با ماه مبارك رمضان مأنوس بوده
✴️ انسان از دوستش و يا كسي كه مدّتي با او مأنوس بوده خدا حافظي ميكند.
✴️ رسول خدا (ص) نيز در خطبهٴ شعبانيه فرمود:
✴️كسي كه رفق اين ماه بوده و باشد، بركت و رحمت و مغفرت اين ماه را هم دريافت ميكند.
🌟🌙🌟🌙🌟🌙
❇️ بهترین استفاده از ماه خدا
🌟🍃 *ما سودي كه در اين ماه برديم، هيچ تاجري در هيچ گوشهٴ دنيا نبرده
🌟🍃 انسان مسافري است كه سفر ابد در پيش دارد.
🌟🍃رهتوشهٴ آن سفر ابد را بايد همين چند روزه تهيه كند.
🌟🍃 در اين ماه درهاي آسمان بر روي مؤمن باز ميشود.
🌟🍃و مؤمن ميتواند با وارستگي، به باطن عالم راه پيدا كند.
🌟🍃براي گروهي نسبت به نیازشان آغاز سال، یک ماه خاصی است.
مثلا کشاورز ماه پرباران، دانش آموز، ماه مهر، منتظران عید نوروز، ماه فروردین و...
🌟🍃 اما ماه سالکان الی الله، ماه مبارک رمضان است.
🌟 *ماه محاسبه است.
🌟🍃از اين رو امام سجاد علیه السلام فرمود:
🌟 هيچ كسي در سراسر جهان به اندازه ما در اين ماه استفاده نكرد
🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin
🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️
🍃 ادامه شرح دعای 45 صحیفه سجادیه
(دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
(حجةالاسلام حسین انصاریان)
🌟 ماه تسلّط بر شيطان
❇️ سلام بر تو اي رفيقي كه كمک كردي تا ما بر شيطان مسلط شديم.
❇️به راستي انسان در اين ماه بر شيطان مسلّط ميشود و به خاطرات شيطاني گوش فرا نميدهد.
❇️ تو براي ما مصاحب خوبي بودي، كه ما توانستيم بر شيطان .
❇️ما نه تنهادر بُعدِ سلبي از دست شيطان نجات پيدا كرديم و كار بد نكرديم،
❇️ بلكه در بُعد اثباتي هم پيروز شديم و راههاي خير را به خوبي و آساني طي کرديم.
❇️ اگر در غير ماه مبارك رمضان، كار خير را به سختي انجام ميداديم، در اين ماه به آساني انجام داديم. تو باعث شدي كه ما راه احسان را با سهولت طيّ كرديم.
🌟 آزادي از بند شهوات و تأمين سعادت
🌟 در ادامه فرمود:
🌟«السلام عليك ما أكثر عتقاء الله فيك».
❇️سلام بر تو اي ماه، چه بسيار بندههايي را كه خدا در زمان تو آزاد كرده است.
❇️ خدا آنان را كه گرفتار آتش و رذايل اخلاقي بودند، از اين بندها آزاد كرده و چه نعمتي بهتر از آزادي است؟
🌟امام صادق (عليهالسلام) در بيان صفات انسان ديندار فرمود:
🌟 «ورفض الشهوات فصار حرّاً»
📙امالی شیخ مفید، ص64
❇️ او شهوت و بيبند و باري را ترك ميكند در نتيجه آزاد ميگردد.
❇️نعمتي بالاتر از آزادي و آزادگي نيست، كه انسان گرفتار شهوت و غضب و بردهٴ هوى نباشد و زمامش را به دست هوس نسپارد.
🌟«وما أسعد من رعي حُرمتك بك»
❇️ چقدر سعادتمند شد كسي كه احترام تو را حفظ كرد و مواظب بود تا در اين ماه حرف بد نزند، خيال و گناه بد نكند.
❇️ سلام بر تو اي حقيقت ماه مبارك رمضان كه محو كنندهٴ گناه هستي.
❇️ عيب را ميپوشاني و گناه را محو ميكني.
❇️ *اول پوشاندن و ستر، و بعد مغفرت است.
❇️ ابتدا خداي سبحان ميپوشاند كه آبروي انسان محفوظ بماند، سپس ميبخشد، ستّاربودن زمينهٴ مغفرت غفّار را فراهم ميكند.
❇️چقدر خوب است انسان تا ميتواند، آبروي ديگران را حفظ كند، خدا هم آبروي او را حفظ ميكند.
🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️
خادمین امیرالمومنین(ع) در ایتا 👇
http://eitaa.com/khademineAmiralmomenin