جنگ هیبریدی عربستان علیه ایران.pdf
444.4K
💥مقاله پژوهشی جنگ هیبریدی #عربستان علیه ایران
♻️این مقاله تحلیلی ساختارمند از جنگ ترکیبی عربستان علیه ایران ارائه کرده و گفته تلاشهای زیادی برای تمام عیار نشدن جنگ میان ایران و عربستان شده است.
#جنگ_ترکیبی #رسانه #سیاست_خارجی
🍀مطالعات غرب آسیا🍀
@iranfact
💥سلاح استراتژیک آمریکا ناکارآمد خواهد شد!
♻️ مجله تخصصی «فارن افرز» نوشت:
🔹تحریمها برای مدتها سلاح دیپلماتیک مورد علاقه واشنگتن بوده است. پاسخ دولت بایدن به حمله روسیه به اوکراین نمونهای از آن است. با این حال، روزهای طلایی تحریمهای آمریکا ممکن است بهزودی بر سر آید.
🔹 همانطور که واشنگتن بیش از پیش به تحریمها تکیه میکند، بسیاری از کشورهای تحت تحریم نیز شروع به مقاومتر کردن اقتصادهای خود کردهاند.
🔹 یکی از این روشها تبادل دوجانبه ارز است که به کشورها اجازه دور زدن دلار را میدهد و نیاز به استفاده از ارز سوم برای تجارت را از بین میبرد. توسعه سیستمهای پرداخت غیرغربی و ارزهای دیجیتال هم ابزارهای دیگر هستند.
🔹 دلیلی وجود ندارد که تصور کرد روابط آمریکا با روسیه و چین بهبود یابد و پکن و مسکو تلاشهای ضد تحریمی خود را دو چندان میکنند. همه اینها به این معنی است که در عرض یک دهه تحریمهای یکجانبه آمریکا ممکن است بیتاثیر شود.
🍀مطالعات غرب آسیا🍀
@iranfact
💥قهرمان سازی این بار از صدام
♻️رغد صدام، دختر صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق، همزمان با نزدیک شدن شانزدهمین سالگرد اعدام پدرش پیامی را برای مردم عراق ارسال کرد؛
🔻رغد صدام در پیام صوتی خود که در حساب توئیتر منتشر کرد، گفت: عزیزان! این روزها شانزدهمین سالگرد اعدام پدرم رئیسجمهور صدام حسین است. برای رسیدن به یک پیروزی و رسیدن به آزادسازی عراق از دست اشغالگران استوار خواهیم بود.
🔻او با خواندن آیاتی از قرآن به پایدار نبودن ظلم و نابودی قوم ظالمین اشاره کرد و گفت به زودی دوران جدیدی در عراق توسط قهرمانان خاموش وطن آغاز خواهد شد.
👌چقدر این ادبیات و رفتارها شبیه فعالیت های ربع پهلوی است،
وقتی در ایران پس از چهل سال بتوان چنان پهلوی را تطهیر کرد که شعار رضا شاه روحت شاد بسرایند، چرا نتوان از صدام قهرمان سازی کرد!
اگر فردا گفتند صدام هم اهل شعار آزادی خواهی و طرفدار دموکراسی بود نباید تعجب کرد... .
🍀مطالعات غرب آسیا🍀
@iranfact
۴۴ دستاورد دولت سیزدهم در سکوت کامل خبری در آستانه ۴۴ مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:(بخش اول)
۴۴ دستاورددولت سیزدهم تا به امروز
از ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ لغایت ۱۰ دیماه ۱۴۰۱
۱-رساندن آمار مرگ و میر ناشی از کرونا به عدد تک رقمی و گاها صفر بمدت چندین روز و هفته متوالی.
۲-واردات و تولید واکسن کرونا مطمئن و قابل مصرف انسانی به اذعان سازمان بهداشت جهانی و کشورهای استرالیا روسیه یوئد مجارستان سوئیس و .... بدون پیوستن به fatf و امضای برجام
۴-عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان شانگهای که حجم تبادلات تجاری در بین کشورهای این پیمان سه برابر تبادلات اتحادیه اروپا و آمریکاست.
۵-خریداری یک بندر فوق تجاری توسط ایران در استان آستاراخان روسیه
۶-عقد قرارداد مشارکت با شرکت کشتیرانی آستاراخان جهت ساخت ۵ سکوی نفتی در بنادر این استان به جهت بهره برداری مشترک
۷-پرداخت ماهانه ۱۰ همت از بدهی دولت قبلی
۸-افزایش پایه حقوق کارگران،کارمندان و بازنشتگان
۹-ده برابر کردن یارانه نقدی
۱۰-مدیریت مصرف گندم و کلزا و آرد گندم
۱۱-آزادسازی قیمت نان و جلوگیری از قاچاق آرد یارانه ای
۱۲-آزادسازی قیمت روغن و جلوگیری از قاچاق کلزا و روغن
۱۳-کاهش واردات پالم به کشور
۱۴-بی نیازی واردات به انواع آنتی بیوتیکها
۱۵-بی نیازی به واردات انواع واکسن و سرم و صادرات این محصولات تولیدی
۱۶-افزایش مثبت تراز صادرات و واردات کشور در یکسال منتهی به آدرماه
۱۷-دستیابی به تولید پهباد تمام رزمی و صادرات آن به یکی از قطبهای نظامی دنیا
۱۸-افزایش فروش یک میلیون بشکه نفت و تسویه حساب بصورت نقدی با وجود تحریم
۱۹- احیای کارخانه ها و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل. این اقدام نیز در حالی رخ داد که در دولت سیزدهم نه برجام احیا شد و نه تغییری در وضعیت ایران در FATF به وقوع پیوست.
۲۰- احیای کارخانه های ارج، آزمایش، فولاد ازنا، ذوب آهن اردبیل و...تحول در کارخانه هایی از جمله هفت تپه و هپکو و آذرآب تنها بخش کوچکی از تغییرات مثبت در این خصوص در طول فعالیت دولت سیزدهم است.
۲۱-نبود قطعی گاز در زمستان گذشته و امسال
که در دولت روحانی هرسال قطعی داشتیم که یکی از علل این تغییر، امضا و اجرای قرارداد سوآپ گازی میان ایران، ترکمنستان و آذربایجان بود.
۲۲- امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد دلاری با شرکت گازپروم روسیه .
۲۳- در دولت قبل برخی دولتمردان مدعی بودند که تا تحریم ها لغو نشود و ایران به عضویت FATF درنیاید، سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین به مرحله اجرا نخواهد رسید. اما در دولت سیزدهم این مسئله محقق شد و ایران وارد فاز اجرایی سند همکاری ۲۵ ساله با چین شد.
۲۴- چندی پیش سید ابراهیم رئیسی به دعوت رسمی رئیسجمهور چین در چهاردهمین اجلاس سران بریکس و جمع دیگری از کشورها موسوم به «بریکس پلاس» که به صورت مجازی برگزار شد، سخنرانی کرد. بریکس شامل کشورهایی از جمله چین، روسیه، هند، برزیل و آفریقای جنوبی است. بریکس نمایانگر نیمی از جمعیت جهان است و بخش قابل توجهی از قدرت اقتصادی دنیا را در اختیار دارد. نکته قابل توجه اینجاست که در اجلاس اخیر بریکس پلاس صرفا ایران از منطقه غرب آسیا دعوت شده بود. در حال حاضر ایران به صورت رسمی برای عضویت در بریکس پلاس درخواست داده است و این درخواست با استقبال اعضای بریکس روبهرو شده است.
۲۵- در دولت قبل از یکسو برخی دولتمردان مدعی بودند که خودکفایی در کشاورزی مزخرف است. همین طیف وقتی سخن از تعاملات اقتصادی بین المللی مطرح می شد، مدعی می شد که تا برجام و FATF به سرانجام نرسد، شاهد این روند نخواهیم بود.
اما در دولت سیزدهم در راستای دیپلماسی فعال اقتصادی شاهد وقوع تحولات مثبت و قابل توجهی هستیم. در همین راستا ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی، یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایران قرار داده است. به عقیده کارشناسان، زمینهای کشاورزی ونزوئلا از شرایط مناسبی برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا برخوردار است. در یک نمونه دیگر روسیه نیز اعلام کرده که ۱۰۰ هزار هکتار زمین کشت فراسرزمینی در اختیار ایران قرار میدهد.
۲۶-تا سه ماه آینده موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) به مرحله امضا میرسد که زیرساخت مهمی در مبادلات تجاری محسوب میشود. براساس این موافقتنامه ۸۰ درصد تعرفههای گمرکی بین ایران با ۵ کشور عضو این اتحادیه(ارمنستان، روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان) صفر خواهد شد.
۲۷- جمهوری اسلامی ایران از اعضای فعال گروهبندیهای بین المللی و منطقهای و اقتصادی از جمله سازمان D8 گردید در حوزه همگرایی اقتصادی و تبادل تجاری نیز در حال ایجاد بنیانهای تجارت آزاد هست و بزودی موافقتنامه منطقه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اورآسیا را نهایی خواهیم کرد.
🇮🇷به ما بپیوندید🇮🇷
#کانال_خبری_مرصاد_ایران
#مهدی_خسروی_اندبیلی
۴۴ دستاورد دولت سیزدهم در سکوت کامل خبری در آستانه ۴۴ مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:(قسمت دوم)
۲۸- انتشار صورتهای مالی نزدیک به ۴۰۰ شرکت بورسی و غیربورسی و انتشار حساب افراد بد حساب و ابر بدهکاران بانکی از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در حوزه شفافیت بود که این اقدام در دولتهای قبل بی سابقه بود
۲۹-تجارت با کشورهای همسایه از ۲۰ میلیارد دلار به ۵۰ میلیارد دلار افزایش یافته است و در سه ماهه اول امسال بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۳۶۳ میلیون دلار کالا با کشورهای همسایه تبادل شده است.
۳۰- طی سال های گذشته دیپلماسی فعالی مشاهده نمیشد و آنچه بود نگاه به غرب و متوسل شدن به برجام و اف ای تی اف برای حل مشکلاتی بود که میشد با اراده و عزمی حل شود.در دولت جدید تیمی قوی و مقتدر شکل گرفت و در راستای منافع ملی اولین گام ها را برداشتند، در واقع دیپلماسی انفعال به فعال مبدل گشت و امروز می بینیم با گذشت یک سال از تشکیل این تیم، غرب جرات هیچگونه تصورات و خیال باطی در راستای برجام را ندارد.
۳۱-حل مشکل فاضلاب خوزستان ظرف ۳ ماه
۳۲-سفرهای هفتگی و امید بخش به استانهای مختلف مسئولین دولت و حضور در میان مردم حادثه دیده حوادث مختلف.
۳۲-همسان سازی حقوق معلمان پس از دهه ها معطلی در این دولت صورت پذیرفت.
۳۳-اجرای همگانی بیمه سلامت برای کل شهروندان ایرانی
۳۴-ابلاغ بخشنامه پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی بدون ضامن
۳۵-افزایش ۳۰۰ درصدی وام ساخت مسکن روستایی
۳۶-آغاز ساخت ۴ میلیون مسکن در قالب نهضت ملی مسکن که ۴۴۳ هزارواحد جهت تحویل به متقاضیان اقدامات اولیه از قبیل اختصاص زمین و مشخص نمودن پیمانکار صورت گرفته است.
۳۷-احیای صنعت فضایی و قرارگرفتن اولین ماهواره (نور ۲) در مدار ۵۰۰ کیلومتری
۳۸-حذف امضای طلایی مسئولان و فعال شدن سامانه صدور مجوزات
۳۹-سه برابر شدن سود سهام عدالت و پرواخت بکجا به مردم
۴۰-انجام مذاکرات عزتمندانه نه ذلتمندانه برای رفع تحریمهای ظالمانه
۴۱-تقویت تعاملات مجلس و نمایندگان شهرستانی و مجامع نمایندگان استانی با رییس جمهور
۴۲-بازگشت ۷۳ درصد ارز حاصل از فروش نفت در گذشته طی یکسال اخیر
۴۳-آغاز طرح جهاد آبرسانی به ۱۰ هزار روستای بالای ۱۵ خانوار
۴۴-تسلیم انگلیس و پرداخت بدهی ۵۳۰ میلیون دلاری این کشور به دولت ایران پس از ۴۰ سال
🇮🇷 به ما بپیوندید🇮🇷
#کانال_خبری_مرصاد_ایران
#مهدی_خسروی_اندبیلی
عالم پر است ازتو، غایب منم ز غفلت
تو حاضری ولیکن من آن نظر ندارم ....
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببينيد| رهبرمعظم انقلاب: مردم در #٩دی غائله فتنه را ختم کردند؛ درود بر مردم ایران🌹
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂 حکمت ١١٣ :
وَ لَا تِجَارَةَ كَالْعَمَلِ الصَّالِحِ، وَ لَا رِبْحَ كَالثَّوَابِ
⚡️ ترجمه :
و هيچ تجارتى چون عمل صالح نيست و هيچ سودى چون ثواب آخرت نيست.
🔴 همه تاجران، براى سود تجارت مى کنند. و سود، هر چقدر ماندگارتر باشد، ارزشمند تر است.
سودهاى مادى و دنیوى ناپایدار و در معرض زوال و فانى شدنى است ولى عمل صالح که سرچشمه ثواب ابدى اخروى است از هر تجارتى پرسودتر است.
💥 سودهاى مادى همه از بین مى روند ولى ثواب الهى همواره باقى و برقرار است.
#نهج_البلاغه
🔶 @Nahj_Et