📝 تحلیلی بر تحولات اخير فلسطین
🔻درباره تحولات روز جمعه فلسطین و خیزش فلسطینیها چند نکته تحلیلی را می توان مدنظر داشت:
1⃣ این تحولات پس از آن آغاز شد که رافائل موریس، رهبر جنبش افراطی بازگشت به کوه معبد اعلام کرد که مراسم قربانی عید پسح یا فطیر را در مسجدالاقصی برگزار میکنند.
2⃣ این جنبش افراطی در سال ۱۹۶۷ توسط فردی به نام «گرشون سالمون» یکی از افسران ارتش رژیم صهیونیستی بنیان نهاده شد و خواهان تخریب مسجدالاقصی و اخراج تمام مسلمانان و مسیحیان از آنچه «سرزمین اسرائیل» مینامند، هستند.
3⃣ این گروههای افراطی، تخریب مسجدالاقصی و ساخت معبد هیکل سلیمان را آغازگر جنگ آخرالزمانی آرمگدون میدانند.
4⃣ دولت نفتالی بنت پس از عملیاتهای فلسطینیها در روزها و هفتههای اخیر، تا مرز انحلال دولتش پیش رفته و برای بهرهگیری سیاسی از رأی یهودیانِ ارتدوکسِ افراطی، از وجود چنین حرکتهای افراطی حمایت میکند.
5⃣ واکنش همه گروههای فلسطینی و دیگر گروههای مسلمان سایر ملل اسلامی نشان میدهد، برخلاف عدول برخی سیاستمداران عرب از آرمان فلسطین، شاهد یک موج هویت خواهی دینی در میان ملت فلسطین و سایر ملل هستیم و این مقاومت در سرزمین غزه باقی نخواهد ماند و به دیگر مناطق هم خواهد کشید.
6⃣ این حرکت ناشیانه صهیونیستها در سالگرد نبرد سیفالقدس در ۲۰۲۱ - که صهیونیستها عاجزانه و ملتمسانه به دنبال آتشبس بودند - نشان داد که نفتالی بنت در مسیر نتانیاهو قدم گذاشته است که جز شکست، نتیجهای برای او نخواهد داشت.
7⃣ سخنرانی فرمانده نیروی قدس و واکنش وزارت خارجه کشورمان نشان میدهد که برخلاف دیگر سیاستمداران و دولتمردان خودفروخته، جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی گروههای مقاومت بوده و خواهد بود.
─═ 🍀🌼🍀═─
📝 گوش و بینیهای بریده در هرمز
🔻 #جزیره_هرمز در سال ۸۸۶ ه.ش (۱۵۰۷ میلادی) توسط آلفونسو آلبوکرک پرتغالی به اشغال در آمد. پرتغاليها در طول بیش از صدسال حضور در هرمز، جنایات فراوانی را از خود ثبت کردهاند.
🔸 به نقل کتابهای تاریخی، آلبوكرك دست و پاي اسيران را به اصطلاح خود براي «رضاي خدا» بدون ابراز اندك شفقتي ميبريد و آنها را ناقص الاعضاء ميساخت.
🔹 سياحاني كه پس از خروج پرتغاليها از #خليجفارس به اين منطقه مسافرت كردهاند در سفرنامههاي خود به كرات از مردماني ياد ميكنند كه گوش و بيني نداشتهاند و اظهار ميكردهاند كه گوش و بيني آنان را دريانوردان پرتغالي بريدهاند.
📚 كتاب تحفة المجاهدين في احوال البرتغاليين
👤 نويسنده: زينالدين بن عبدالعزيز المعبري المليباري
#جنایات_غرب
─═ 🍀🌼🍀═─
تفسیر۱۴.mp3
2.5M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎧 تفسیر آیات قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
4️⃣1️⃣ قسمت چهاردهم: عمل بر اساس شرایط (آیه ۶۵ سوره مبارکه انفال)
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
هدایت شده از خواهران نفیسه کاشان
جشن میلاد کریم آل طه
همراه با ضیافت افطاری
حلقه شهیده راضیه کشاورز
نوجوانان سطح یک
شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱
پیاده روی نشاط
فوتبال دستی
هفت سنگ و...
و مولودی خوانی ، مسابقه
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خواهران_نفیسه
#حوزه_مقاومت_خواهران_حضرت_زهرا
#ناحیه_کاشان
#ماه_امید
#طلوع_امید
#نسل_فیروزه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سالروز شکفتن اولین گل خوشبوی بوستان فاطمی مبارک باد.
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
═ 🍀🌼🍀═
🔰 #یادداشت_تحلیلی/ چرا نامگذاری❓
💠 ذهنیت نسلهای گذشته از نامگذاری سالها در ایران کهن به عناوین باستانی بر میگردد و در افسانههای دوران قدیم درباره علت این نامگذاری، داستانهایی وجود دارد که با بدیهیات ذهن آدمی نیز سازگار نیست. این نامها سالیان درازی بر تارک سالهای هجری شمسی مینشست و از نمادهای آنها در صفحات تقویمها و سالنامهها و هرچیزی که با سال جدید مرتبط بود، استفاده میشد. نامگذاریهایی که نه تنها هیچ سودی برای زندگی مردم نداشت، بلکه موجبات رواج هر چه بیشتر خرافه در میان آنها میشد.
🔹نمادی خوش یُمن بود و نمادی دیگر بد یُمن، نمادی نشانه نعمت بود و نمادی نشانه نقمت و دهها دلیل بیپایه و اساس برای اسم سالها عنوان میشد و چون مردم ایران پیوند دیرینهای با قصه دارند، همین داستانها سینه به سینه از نسلی به نسلی منتقل میشد. از این نامها هنوز هم ردپایی در آداب و سنن ایرانی برجای مانده؛ اما نسلهای امروز اهمیتی به آنها نمیدهند.
✅اما در سطحی متفاوت و نگاهی کلانتر، فصل جدیدی از نامگذاری سالها از دهه 70 در جمهوری اسلامی رایج شد و آن انتخاب نام یا شعار برای یک سال بود. رهبر معظم انقلاب برای اولین بار در پیام نوروزی سال 1378 نامی برای سال برگزیدند و این موضوع پس از آن در طول حدود نیم قرن گذشته، این نامگذاری و انتخاب شعار فراخور شرایط و موقعیت و با لحاظ مقتضیات زمان به صورت یک سنت انجام میشود و همه ساله گوشها بر امر رهبر حکیم انقلاب است تا ببیند چه نام و شعاری برای سال جدید برگزیدهاند.
🔸درباره فلسفه نامگذاریها نظرات گوناگونی وجود دارد. برخی این اقدام رهبری را در راستای تعیین نقشه راهی برای مدت زمان یک ساله کشور و ملت میدانند که در پرتو آن همت و اراده مسئولان و مردم بر پیمودن یک مسیر مشخص قرار بگیرد و نتایج روشنی از آن حاصل شود. عدهای هم علت این انتخاب عناوین را جلب توجه همگانی به یک مشکل و نقیصه میدانند که حاکی از اشراف دیدهبان انقلاب به مسائل کلان و راهبردی کشور و نشانه ژرفاندیشی و دوراندیشی ایشان است که میخواهد با وحدت و اتحاد و عزم و اراده ملی مشکل یا مانعی را از سر راه پیشرفت کشور بردارد.
👈🏻با همه این دیدگاهها و نظرها ممکن است برای برخی این پرسش پیش بیاید که این نامگذاریها تا چه حد در رفع مشکلات یا رسیدن به اهداف مورد نظر مؤثر بوده و آیا اصلاً صرف نامگذاری تأثیری در تحقق یک شعار دارد یا خیر؟ در پاسخ باید گفت، هدف از تعیین نام و نماد و شعار مشخص برای یک سال لزوماً به معنای تحقق کامل آن هدف یا رفع کامل آن مشکل نیست؛ بلکه هوشیار کردن آحاد جامعه اعم از مردم و مسئولان نسبت به یک موضوع مهم ملی است که متعاقب آن انگیزههایی برای رسیدن به آن هدف، به فعل در میآیند و فضای عمومی جامعه نیز برای نیل به این هدف مشخص مهیا میشود. این در کنار اقداماتی است که دولت و حاکمیت در قالب برنامههای کوتاهمدت و بلندمدت برای رسیدن به آن هدف طراحی و دنبال میکند و نتیجه آن گامهای مؤثری بوده که در طول این سالها برداشته شده؛ اما نیازمند همت مضاعف برای تحقق کامل است.
✍🏻علی حیدری
#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
#ثامن20
#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخی نکات کلیدی جزء پانزدهم قرآن کریم
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حدیث زندگی | ظلمهایی که در زندگی روزانه باید از آنها دوری کرد
#ماه_مبارک_رمضان
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
─═ 🍀🌼🍀═─
هدایت شده از خواهران نفیسه کاشان
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 مسابقه کتابخوانی
از کتاب فوق العاده "شنود"
📌 با تخفیف ۷۰ درصد
به مبلغ ۱۰ هزارتومان
✅ خرید و دریافت کتاب
شبهای ماه مبارک رمضان در جلسات قرآن
❇️آدرس جلسات هرشب در همین کانال اطلاع رسانی میشود.
🏆 قرعه کشی و اعلام برندگان
عید سعید فطر
#ماه_امید
#طلوع_امید
#نسل_فیروزه_ای
#حوزه_مقاومت_بسیج_حضرت_زهرا
🏳 واحد فرهنگی هنری بسیج نفیسه
@khaharanenafiseh