فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️#دعاوشرح_دعای_روز_هشتم_رمضان
🔹اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ رَحْمَهَ الاْیتامِ وَاِطْعامَ اْلطَّعامِ وَاِفْشآءَ السَّلامِ وَصُحْبَهَ الْکِرامِ بِطَوْلِکَ یا مَلْجَاَ الاْمِلینَ
🔸خدایا روزیم گردان در این ماه مهرورزی نسبت به یتیمان و خوراندن طعام و به آشکار کردن سلام و همنشینی با کریمان به فضل و کرمت ای پناه آرزومندان.
🔰پیامهای دعا
۱. نوازش یتیمان
۲. اطعام فقرا
۳. سلامکردن آشکار
۴. دوستی و همنشینی با کریمان.
🔰پیام منتخب
🔻 افشای سلام، بهمعنای بلند سلامكردن نيست؛ بلكه بهمعنای آن است كه انسان با هر كسی روبهرو شد، سلام كند.
📚 جوادی آملی، عبدالله، ادب فنای مقربان، ج ۱، ص ۱۰۵.
🔻امام صادق(علیهالسلام) میفرمايد: «افشای سلام، اين است كه انسان به هر مسلمانی برخورد میكند، در سلام كردن بُخل نورزد.
🔻رسول خدا(صلیالله علیه و آله) نیز فرمود: «لایُستَکمِلُ عَبدٌ الایمانِ حَتّی یَکوُنَ فیهِ ثَلاثُ خُصالٍ، الاِنفَاقُ مِنَ الاِقتَارِ وَالاِنصَافُ مِن نَفسِكَ وَ بَذلُ السَّلامِ لِجَمِيعِ العَالَم
ايمان بنده كامل نشود، تا در او سه خصلت باشد: ۱) انفاق در راه خدا، با وجود تنگدستى، ۲) انصاف دربارۀ خود و ۳) سلامكردن به همه.»
📚 جزایری، سيد عبدالله،التحفة السنية، ص۶۵.
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
همراه با ماه خدا (8)
با سلام و درود بر کسانی که عدالت را نسبت به همه رعایت می کنند
برخورد امیر المؤمنین (ع) با درخواست مالی نزدیکان
بیت المال از آن تمام مسلمانان است و از دیدگاه امام علی (ع) همه در استفاده از آن یکسان هستند. آنچه به عنوان سهم به افراد داده می شد در برابر تعهد آنان در دفاع از اسلام است و باید یکسان پرداخت می گردید و تفاوتی بین عرب و عجم و تازه مسلمان و افراد با سابقه در بهره مندی از بیت المال نبود.
البته اين غیر از حقوقی بود که به افراد کارمند و اداری داده می شد. مثلا برای شریح قاضی حضرت حقوق خاص به مبلغ پانصد درهم تعیین کرد (اخبار القضاة، ج٢،ص ٢٢٧) . البته خود حضرت مانند ديگران از بیت المال سهم می برد.
بنا بر این اگر یکی از نزدیکان حضرت درخواست متفاوتی داشت پاسخ حضرت به آن منفی بود و اگر متوجه می شد برداشتی از بیت المال داشته و خود را از دیگران متفاوت می دانسته دستور جبران آن را می داد. داستان گردبندی که مسئول بیت المال علی بن ابی رافع به عنوان عاریه مضمونه به دختر علی (ع) داده بود مشهور است (طوسی، تهیب الاحکام، ج10، ص 151. سیمای کارگزاران، ج3، ص 802-808). هم چنین درخواست برادرش عقیل سهم و کمک بیشتری از بیت المال داشت و مخالفت حضرت با آن و مساوی دانستن برداشت بیشتر با سرقت مشهور است. عقیل هم به قولی به پیش معاویه رفت . البته برخی به شام رفتن عقیل را برای دریافت مال برای پرداخت قرض هایش بعد از خلافت حضرت دانسته اند و این از گزارشی که بلاذری دارد استفاده می شود(انساب الاشراف، ج2، ص 71. سیمای کارگزاران، ج3، ص 711).
یکی از کسانی که درخواست کمک مالی از حضرت کرد. عبد الله بن جعفر پسر برادر حضرت و دامادش شوهر حضرت زینب بود. او مشاور حضرت بود ولی سمت رسمی در دوران خلافت حضرت نداشت همان گونه که حسن و حسین (علیهما السلام) هم سمتی نداشتند. با این که علی (ع) به برادرش جعفر بسیار علاقه مند بود . اما این درخواست فرزند برادرش را رد کرد. فشار زندگى باعث شد كه روزى عبد الله بن جعفر به حضرت گفت: اى اميرمؤمنان! دستور دهيد به من كمكى كنند يا نفقهاى بدهند. به خدا سوگند نزد من چيزى نيست جز اين كه برخى از حيوانات پروارى خود را بفروشم!
حضرت به وى پاسخ داد:
لا وَ اللّه ما أَجِدُ لَكَ شَيْئاً إِلّا أَنْ تَأْمُرَ عَمَّكَ أَنْ يَسْرِقَ فَيُعْطيكَ؛ نه به خدا سوگند! براى تو چيزى نمىيابم جز اين كه به عمويت دستور دهى كه بدزدد آن گاه به تو بدهد. (ثقفی، الغارات، ص 43. سیمای کارگزاران، ج3، ص 707).
يعنى در صورتى مىتوانم به تو كمك كنم كه از بيتالمال مسلمانان چيزى بدزدم و به تو ببخشم. و اين گونه اعلام كرد كه حقّ برداشت اضافى از بيتالمال مسلمانان را ندارم. گر چه برای برای اقوام و نزدیکانم باشد. این در حالی است که خلیفه قبلی کمک به اقوام و نزدیکان خود را از باب صله رحم توجیه و روا میدانست(عسکری، الاوائل، ص 189).
🖌 حجتالاسلام والمسلمین استاد علیاکبر ذاکری، نویسنده و پژوهشگر
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
مستند صوتی شنود - 01.mp3
16.34M
🎙 مستند صوتی شنود
(تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان بقیه الله تهران)
🔺 تجربهگر #کتاب_شنود در پی حذف برخی قسمتهای کتاب #شنود، توسط ارشاد و نامفهوم شدن برخی قسمتهای آن و همچنین بیان برخی مطالب گفته نشده، تصمیم به روایت صوتی تجربه خود گرفته است و استاد امینیخواه مستندات روایی مرتبط با تجربه را بیان میدارد.
مروری بر نکات جلسه اول
🔻 بیان مطالب کتاب شنود بدون سانسور
🔻 روشن شدن زوایای وسیعی از عالم شیاطین
🔻 تصاویر عجیب شیاطین
🔻 اجناس مختلف شیاطین
🔻 بیماریای که تجربهام را رقم میزد.
🔻 گردابی که از جنس نور بود.
🔻 حضور اجدادم را حس میکردم.
🔻 پیرمردی که بسیار نورانی و با جذبه بود.
🔻 علاقه شدید و اشتیاق دو طرفه به فرشته مرگ
🔻 اعمالی که به آن تکیه کرده بودم.
🔻 جلوه نفس لوامه
#مستند_صوتی_شنود
#انتشار_حداکثری_با_شما
التماس دعا
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
مستند صوتی شنود - 02.mp3
16.23M
🎙 مستند صوتی شنود، قسمت ۲
(تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان بقیه الله تهران)
🔺 تجربهگر #کتاب_شنود در پی حذف برخی قسمتهای کتاب #شنود، توسط ارشاد و نامفهوم شدن برخی قسمتهای آن و همچنین بیان برخی مطالب گفته نشده، تصمیم به روایت صوتی تجربه خود گرفته است و استاد امینیخواه مستندات روایی مرتبط با تجربه را بیان میدارد.
مروری بر نکات جلسه دوم:
🔻 عنایتی که در کودکی شامل حالم شد
🔻 نیاتی که داشتم را می دیدم.
🔻 ارزش هر عمل را نشانم میدادند
🔻 احساس ورشکستگی به من دست میداد
🔻 صفرهایی که در کارنامه عمل ردیف میشد
🔻 اعمالی که فکرش را نمیکردم ارزشمند باشد را از من خریدند.
🔻 عنایتی که حضرت زهرا (س) به من کردند.
🔻 جانی که حفظ کردم، جانم حفظ شد.
🔻 ماجرای همسرم و اتفاق عجیبی که افتاد
🔻 هیچ عمل خالصی نداشتم
🔻 شرمندگی که سراسر وجودم را فرا گرفته بود.
🔻 دغدغه ای که خدا از من خرید.
🔻 اگر دوست داشته باشی امام زمان را یاری کنی، در زمره ی یاران حضرتی.
🔻 چه شد که برگشتم.
#مستند_صوتی_شنود
#انتشار_حداکثری_با_شما
التماس دعا
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃
#دعاوشرح_دعای_هر_روز_ماه_رمضان
#دعای_روز_نهم_ماه_رمضان
اللهُمَّاجعَللیفیهِنَصیباًمِن رَحمَتِک الواسِعَهِواهدِنیفیهِلِبَراهینِک السّاطِعَهِوخُذبِناصِیتیالیمَرضاتِک الجامِعَهِبِمَحَبَّتِکیاامَلَالمُشتاقِینَ.
🔸خدایا! مرا نصیبی کامل از رحمت واسعۀ خود عطا فرما و به ادله و براهین روشن خود، هدایت فرما و اختیار مرا در دست گیر و به سوی خشنودیت که جامع هر نعمت است، سوق ده. به حق محبتت، ای آرزوی مشتاقان!
🔰پیامهای دعا
۱. درخواست بهرهمندی از رحمت واسعۀ الهی
۲. راهنمایی بهسوی براهین و ادلۀ روشن الهی
۳. سوق بهسمت موجبات خشنودی خداوند
۴. محبت خداوند نسبت به بندگان
🔰پیام منتخب
✍️خداوند دارای دو رحمت است:
الف) رحمت عام و مطلق: این رحمت فراگیر است و شامل همۀ موجودات، اعم از مؤمن و کافر و بد و خوب میشود. «وَ رَحْمَتی وَسِعَتْ کُلَّ شَیْءٍ؛ رحمتم همهچيز را فراگرفته است».(اعراف/ ۱۵۶)
ب) رحمت خاص: اين نوع از رحمت، در برابر غضب خاص قرار دارد و مخصوص اهل ايمان و نيکوکاران است که شامل کافران و منافقان نمیشود. «إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِينَ؛ رحمت خدا به نيکوکاران، نزديک است». (اعراف/ ۵۶)
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
این عید سعید عید اسعد باشد
ملت به پناه لطف احمد (ص) باشد
بر پرچم جمهوری اسلامی ما
تمثال مبارک محمد (ص) باشد.
🇮🇷#۱۲فروردین
#روزجمهوری_اسلامی
#گرامی_باد🇮🇷
شعر از حضرت امام خمینی( ره)
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
28.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽#کلیپ
🏴«مادر امت»
ویژه رحلت حضرتخدیجه (سلاماللهعلیها)
▪️مقام معظم رهبری، امام خامنهای (مدظلهالعالی)
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
همراه با ماه خدا (شماره 9)
با سلام و درود بر کسانی که پیرو ولی خدا بودند.
👈محرومان از سهم بیت المال
امیر المؤمنین بیت المال را بین تمام مسلمانان به طور مساوی تقسیم می کرد و تفاوتی بین عرب و عجم قائل نبود. این تعهدی برای افراد ایجاد می کرد که از رهبر و نظام اسلامی دفاع کنند. و برای افرادی که سمتی داشتند حقوق جدا گانه بود و در باره قضات در عهد نامه مالک بیان می کند آن قدر باید به قاضی داد تا نیازش بر طرف شود.
اما امیر المؤمنین(ع) با رعایت عدالتی که داشتند دستور دادند که سهمی از بیت المال به جمعی داده نشود. نام سه تن را ذکر می کنیم:
1. عبدالله بن عمر 2. سعد وقاص 3. اسامة بن زید. این سه بیعت نکرده و در جنگ جمل از حضرت حمایت نکردند.
سر گذشت عبد الله بن عمر که با حضرت بیعت نکرد جالب است. در جریان قیام مردم مدینه که بنی امیه را بیرون کردند و عبد الله بن مطیع حاکم مدینه شد. شخصا برای بیعت با وی رفت و به حدیث نبوی استناد کرد (صحیح مسلم، ج6، ص 22) و زمانی که حجاج ثقفی حاکم مکه و مدینه شد و آل زبیر را بر انداخت از ترس که قبلا با ابن مطیع طرفدار آل زبیر بیعت کرده بود برای بیعت با حجاج شبانه نزد وی رفت و حجاج گفت با پایم بیعت کن، او مدعی بود پیامبر فرموده: هر کس بمیرد و برای او امامی نباشد در زمان جاهلیت مرده است (ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج13، ص242 ).
وقتی اسامه به حضرت پیام داد و درخواست سهم از بیت المال کرد امام در پاسخ وی نوشت:
شَكَكْتَ في حَرْبِنا فَشَكَكْنا في عَطائِكَ؛ تو در جنگ همراه با ما شك كردى، ما هم در عطاى تو شك كرديم( دعائمالاسلام، ج1، ص392).
از این کلام حضرت استفاده می شود که دادن سهم از بیت المال در برابر آمادگی افراد برای اطاعت از حاکم اسلامی و دفاع از اسلام است.
طبق گزارشی عبد الله بن عمر، سعد وقاص و مغیره برای دریافت سهم از بیت المال با حضرت دیدار کردند و امام حاضر نشد به آنها سهمی اختصاص دهد. بعد از گفت و گو با آنها، آنان را باز گرداند و چيزى [از بيتالمال] به آنان نداد (وقعة صفّين، ص 551 : فَرَدَّهُمْ وَ لَمْ يُعْطِهِمْ شَيْئاً).
با این که حضرت در باره سعد و ابن عمر می فرماید: آن دو حق را یاری نکردند و از باطل دفاع نکردند(نهج البلاغه، صبحى صالح، حكمت 263، ص521 ). آنان جزو حزب قاعدین بودند.
اما اسامه نماینده فرستاده و نامه نوشته است. حضرت در پاسخ وی نوشت: إنَّ هذَا الْمالَ لِمَنْ جاهَدَ عَلَيْهِ و لكِنْ لي مالاً بِالْمَدينَةِ فَأَصِبْ مِنْهُ ما شِئْتَ؛ به تحقيق اين مال از آنِ كسى است كه جهاد كند؛ ولى براى من مالى در شهر مدينه است هرچه مىخواهى از آن بردار(الغارات، ص395).
حضرت طی نامه ای به حاکم مدینه چنین نوشت: لا تُعْطِيَنَّ سَعْداً وَ لاَ ابْنَ عُمَرَ مِنَ الْفَيْءِ شَيْئاً فَأَمَّا أُسامَةُ بن زَيْدٍ فَإنّي قَدْ عَذَرْتُهُ فِى الْيمينِ الَّتي كانَتْ عَلَيْهِ؛ البته سعد و فرزند عمر را چيزى از فىء و بيتالمال مده؛ اما اسامة بن زيد، او را در سوگندى كه خورده معذور مىدارم(رجال كشّى، ص39. سیمای کارگزاران ، ج ۳). سعد و ابن عمر از حق دفاع نکرده و به آن پشت کردند از این روی از بیت المال محروم شدند.
🖌 حجتالاسلام والمسلمین استاد علیاکبر ذاکری، نویسنده و پژوهشگر
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترت را به ازدواج مردى با تقوا درآور؛ زيرا اگر دخترت را دوست داشته باشد، گرامىاش مىدارد و اگر دوستش نداشته باشد به او ظلم نمىكند.
امام حسن مجتبی(علیهالسلام)
✳️رهبری که ۵۵ سال نماد تعهد به همسرش را حفظ کرده است...
#رهبر
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
D1737421T16149802(Web).mp3
17.4M
🎙حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
عضو هیئت علمی المصطفی
▪️فضائل #حضرت_خدیجه (سلام الله علیها)
#صوت
#حضرت_خدیجه
#ماه_رمضان
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🏴🍃
#دعاوشرح_دعای_هر_روز_ماه_رمضان
#دعای_روز_دهم_رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلِینَ عَلَیْکَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیْکَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْکَ بِإِحْسَانِکَ یَا غَایَهَ الطَّالِبِینَ
🔸خدایا! مرا در این روز از آنانکه بر تو توکل کنند و نزدت فوز و سعادتیابند، قرار ده و مرا از آنان که مقربان درگاه تو باشند، قرار ده. به حق احسانت، ای منتهای آرزوی طالبین!
🔰پیامهای دعا
۱. توکل بر خدا
۲. قرارگرفتن جزء رستگاران
۳. قرارگرفتن جزء مقربان درگاه الهی
۴. احسان خداوند به بندگان
🔰پیام منتخب
✍️انسان باايمان، بايد در امور گوناگون به خداوند توكل کند و معتقد باشد كه خدا خير او را میخواهد: «وَ عَلَی اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمؤمِنونَ؛ و مؤمنان بايد تنها بر خدا توكل كنند!» آلعمران، آيۀ ۱۲۲
اما از اين نكتۀ مهم نبايد غافل شد، توكل هنگامی معنا پيدا میكند كه ما وظيفه و عمل صحيح خويش را انجام داده باشيم و پس از آن توكل كنيم.
مردی در زمان رسول خدا(صلیالله علیهوآله)، میخواست با توكل به خدا شترش را نبندد و آن را رها سازد؛ اما پيامبر به او فرمود: «ابتدا شترت را ببند و سپس توكل كن.»
ابن ابیالحدید، شرح نهجالبلاغه، ج ۱۱، ص ۲۰۱
نتیجۀ توكل بر خدا: «وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَهُ» طلاق، آيۀ ۳
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهم رمضان سالروز رحلت حضرت خدیجه (س) همسر گرامی پیامبر اعظم است. حضرت خدیجه همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت. پیامبر (ص) به احترام خدیجه، در طول حیات او همسر دیگری برنگزید و پس از درگذشت وی همواره از او با نیکی یاد میکرد. کمکهای مالی حضرت خدیجه (س) موجب غنای پیامبر (ص) شد. از رسول خدا (ص) نقل شده که «هیچ مالی به من سود نبخشید، آنگونه که ثروت خدیجه (س) به من سود بخشید». بنا بر روایات اسلامی، پیامبر (ص) از اموال خدیجه (س) در راه کمک به آزادی بدهکاران، یتیمان و بینوایان استفاده میکرد. حضرت خدیجه (س) سه سال قبل از هجرت، در ۶۵ سالگی در مکه درگذشت و در قبرستان معلاة به خاک سپرده شد.
قبرستان معلاة که ایرانیها آن را با نام قبرستان ابوطالب میشناسند یکی از زیارتگاههای مسلمانان در مکه مکرمه به شمار میآید. این مکان را به نام مقبره بنیهاشم نیز میشناسند. این قبرستان محل دفن بسیاری از افراد خاندان بنیهاشم و برخی از نزدیکترین یاران رسول خدا(ص) است.
قبرستان معلاة قدیمیترین قبرستان شهر مکه است. پس از قبرستان بقیع در مدینه، همواره در کانون توجه مسلمانان و حجگزاران و زائران به ویژه شیعیان قرار داشته واز زیارتگاههای شیعه به شمار میرود.
حضرت عبدالمطلب وحضرت ابوطالب علیهماالسلام در این مقبره دفن هستند، همچنین حضرت خدیجه سلاماللهعلیها و به گفته برخی فرزند پیامبر(ص)، قاسم که در کودکی از دنیا رفت نیز در کنار هم دفن میباشند. پیش از این بارگاه حضرت خدیجه سلام الله علیه و قاسم دارای گنبد و بارگاه بود.
🇮🇷💠خاکریز فرهنگ و اندیشه/ #مطالب_مستند_و_جدید 🌹
✅هماکنونعضوشوید👇👇
@khakrizf