🌸 ســـلام
🍃به دلهای گرمتان
🌸سـلامی به
🍃قلب پاک و پر مهرتان
🌸آرزو میکنم امروزتون
🍃از شوق سر ریز باشید
🌸و لبخندی به بلندی آسمان
🍃رو لبهاتون نقش ببندد
ســـ😍✋ـــلام
🌸صبح قشنگ دوشنبه تون گلباران 🌸
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
🎀 اگه دوست داری خیلی مقرون بصرفه و اقتصادی #سرویس_بهداشتی تمیز و درخشان و خوشبویی داشته باشی این دو تا ترفندو یاد بگیر ✨
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
🎀 دیگه کیکتو داغ داغ از قالب جدا کن ✨👌🏻
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
20.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
🎀 #نخ_گره خورده رو دور ننداز ببین چقدر خلاقانه کاربردی استفاده کرد✨
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 دو مدل دسر یخچالی با ۱ مواد اولیه🥮😍
مواد لازم #دسر_شکلاتی و #دسر_زعفرانی👩🏻🍳🧑🏻🍳👇🏻
شکر نصف لیوان فرانسوی
شیر ۳ لیوان🥛
گلاب یکسوم لیوان
خامه ۱ پاکت بزرگ
پودر کاکائو۳ ق غ خ 🍫
زعفران یک سوم لیوان
پودر ژلاتین۳ ق غ
✅خامه رومستقیم داخل مواد نریزید گوله میشه
✅میتونید کمی هل همداخل دسر زعفرانیاضافه کنید ✨
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
🎀 ماهی شکم پر شمالی به روش ننه جون ✨😋
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
🎀 تا حالا خودت تو خونه #پنیر_پیتزا درست کردی
#پارت1و2
دیگه از بیرون نخر✨👆😍
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
🎀 مواد لازم برای درست کردن #پنیر _پیتزا خونگی
شیر خام ۴ کیلو
سرکه سفید ۱ لیوان
نمک ۴ قاشق غذاخوری
یک ظرف آب و یخ
طرز تهیه :شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا به دمای ۵۵ الی ۶۰ درجه برسه
نکته : در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می توانید با انگشت خود دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار دهید و گرمای آن را حس کنید ولی دستتون نسوزد یعنی دمای شیر حدودا بین ۵۵ تا ۶۰ درجه است
بعد ازینکه به دمای مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنید و سرکه رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا شیر بِبُرَد و دَلَمه ببندد
در قابلمه ببندید و اجازه بدید حدود ۳۰ دقیقه استراحت کند تا رویه ببندد
بعد از استراحت آبکش کنید و شیر های دلمه شده رو خوب فشار بديد تا آب اضافی خارج شود✨
به آب پنیر ۴ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بذارید روی حرارت و اجازه بدید تا به دمای ۷۵ درجه الی ۸۰ درجه برسه ،حرارت رو خاموش کنید
نکته :اگر بخواهید حرارت را با انگشت خود تست کنید، باید زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار می دهید نتوانید بیش از ۲ ثانیه آنرا درون شیر نگه دارید
حالا پنیر را سه مرتبه هر بار به مدت ۲۰ ثانیه درون آب پنیر قرار می دهید.
سپس از آب پنیر خارج می کنید و با دست ورز می دهید تا پنیر کشدار شود. پس از اینکه پنیر را سه مرتبه درون آب قرار دادیو و ورز دادید یک کاسه آب و یخ اماده کنید و پنیر را درون کاسه حدود ۵ دقیقه قرار دهید
آب و یخ باعث میشه به پنیر شوک وارد بشه و در واقع پخت پنیر متوقف میشود
پنیر را حدود ۶ ساعت بذارید داخل فریزر و سپس با رنده درشت رنده کنید و استفاده کنید
به همین راحتی و به همین کشداری✨🍕🍕😍
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅