فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*
#ترفند
تست سالم بودن شیر 👌
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦 ایده سبزه انار برای عید 🍃🍃🍃
#سبزه_انار😍👇
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
دیگه خوراکی بچتو نریز تو کیسه
بفرست برای مامانایی که بچه مدرسه ای دارن
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی برای #نظم_بخشیدن به کیسه پلاستیک های آشپزخانه
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#پاستاایتالیایی👩🍳
پنیر خامهای
ذرت شیرین و تازه پمینا
بیکن ایرلندی جذاب سولیکو
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
افرادی که نباید مقدار زیاد لبنیات مصرف کنند
👈افرادی که از درد مفاصل رنج میبرند و یبوست دارند
👈افرادی که سنگ کلیه ، مثانه ، کیسه صفرا دارند
👈افرادی که نفخ معده و روده دارند
👈زنانی که درد قاعدگی و شکم درد دارند
👈کودکانی که شب ادراری دارند
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده #تنگ_ماهی قرمز برای سفره هفت سین 😍
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوخت🖼🎉
گل بابونه😉
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
#ترفند_خانهداری
برای تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته آن را با آب گرم پر کنید و مقداری نمک همراه با سرکه به آن اضافه کنید و بجوشانيد تا کاملا پاک شود
⬅️روش دیگه آب بریزید توقابلمه با دوقاشق تایدماشینی پانزده دقیقه بجوشه، بعد مواد سوخته شده راحت کنده میشه. قابلمه رو هم سیم بکشید
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو نارگیلی 😍
مواد لازم :
شیر نارگیل
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
بیسکوییت لیدی فینگر ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای ۱۸۰ گرم
پودر نارگیل ½ پ
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
#شیرینی_عید
شیرینی خوشمزه عید 😉👇
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅
یک شیرینی بسیار خوشمزه براتون آوردم، بافت این شیرینی ترد و نرمه
#پتیفور ୨୧*。
#پتیفور_دورنگ ୨୧*。
-,✎مواد لازم :
دو پیمانه آرد سفید(بسته به نوع آرد ممکنه کمی بیشتر لازم بشه)
پودرقند نصف پیمانه
250 گرم کره نرم هم دمای محیط
یک عدد تخم مرغ
وانیل نوک قاشق چایخوری
-,✎طرز تهیه :
کره و شکر رو با همزن بزن, تخم مرغ و وانیلُ افزوده و تا زمانی که مخلوط پفکی بشه هم بزن، آرد الک شده رو کم کم اضافه کن و با دست یا همزن ورز بده تا یه خمیر خامه ای که به دست نچسبه حاصل بشه، خمیرُ در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال استراحت بده.
بعد از استراحت، موادُ به 2 قسمت تقسیم کن، به یک قسمت 1/4 پیمانه پودرکاکائو و به قسمت دیگه 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کن و خوب مخلوط کن.
حالا هر کدوم از خمیرهارو در قیف جداگانه بریز و از هر نوع ماسوره دلخواه برای قیف زدن استفاده کن.
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با طرح دلخواه پایپ کن.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 /15 دقیقه بپز (بعد از طلایی شدن لبه ها از فر خارج کن و اجازه بده خنک بشن)، (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن).
پس از خنک شدن، از سینی خارج کنُ با فیلینگ دلخواه شروع به چسباندن هر تکه به تکه دیگه کن.
با پودرپسته یا پودرفندق یا ترافل، بیسکویت اورئو خرد شده یا لوتوس پودر شده تزیین کن.
-,✎فیلینگ سفید:
مربای توت فرنگی یا زردآلو
شکلات سفید بنماری شده
-,✎فیلینگ قهوه ای:
نوتلا
شکلات تلخ بنماری شده
*نکات مهم :
*همه مواد به دمای محیط رسیده باشن.
*آرد ٣ بار الک بشه.
*علت خشک شدن انواع شیرینی ها:
باید مواد اولیه رو با دقت اندازه گیری کرد، زیرا زیاد شدن مقدار شکر و آرد ، یکی از دلایل سفت شدن شیرینیه.
• اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته بشه سفت میشه.
*برای پهن کردن خمیر روی میز کار، از دو ورق کاغذروغنی استفاده کن که مجبور به استفاده از آرد نشی، چون استفاده زیاد آرد باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه.
*اگه هنگام تهیه خمیر، خمیرُ زیاد ورز بدی، خمیر به روغن میفته و بعد از پخت، شیرینی یا خشک و سفت میشه.
[@khalaghaspz]
👩🍳____________💅