eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48.1هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥چند تا ترفند خونه داری عالی😍 مخصوصاً تخمه پوست کندن که واقعاً ویژه است😘 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آموزش گیره پوم پومی گربه 😍😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 مدل لباس ببینید چه خوشگل و ساده با لباس باباها میشه برای بچه ها لباسای شیک درست کرد👏👌 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 سبد خوشگل مناسب گیفت و تزیینی و.... برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥روش های استفاده از ماشین ظرفشویی برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 زیبای پارچه ای😍😍😍 از دستش ندید دوستان😊 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥اموزش یک باکس پرطرفدار که در سایزای مختلف میتونید اونو درست کنید 😍👌 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 تابستونی😋😍 طرز تهیه با قاشق اسکوپ، طالبی ها رو به شکل گرد در بیارید. توی قالب بریزید و روشون رو ژله آلورا بریزید (در کلیپ به جای ژله آلورا از پودر ژلاتین و شکر استفاده شده). حالا بعد از نیم بند شدن ژله، ژله شیر یا بستنی رو درست کنید و روی آن بریزید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥شیرینی مربایی و نگینی مواد لازم: آرد....یکو نیم پیمانه+ یک ق غ پودر قند....یک دوم پ شیرولرم....یک ق غ سرپر نباشه عسل یا شربت بار....یک ق م نمک....نوک ق چ زرده تخم‌مرغ....یک عدد کره....صد گرم وانیل... یک سوم ق چ کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعد آرد رو اضافه کنید،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال حدود نیم ساعت تا کمی سفت بشه سپس خمیرو باز کنید و کاتر بزنید فرو از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید وشیرینی رو حدود ده دقیقه در فر بذاریدتا زماتی که زیرش کمی تغییر رنگ بده وقتی خنک شد بینش مارمالاد بزنید نکات: _بعد از اضافه کردن ارد خمیر رو زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافیه چون خمیر به روغن میافته و شیرینی سفت میشه _اگر احساس کردین خمیر شله و انسجام نداره میتونید یک قاشق ارد مخلوطش کنید _ضخامت خمیر باید حدود ۴میلیمتر باشه چون بعد پخت ضخیمتر هم میشه _خمیر رو بین دوتا نایلون باز کنید تا راحتتر باز بشه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥ساخت گوشی با چسب حرارتی وکاموا برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥استفاده از روسری بعنوان هدبند برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥چند ایده کاربردی و آسان❤️❤️❤️ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥