eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥ایده های کاربردی که دیدنشون برای همه خانما لازمه😍😜 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥با مقوا و رزین سینی تونو تغییر اساسی بده 😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 کتلت مرغ مغزدار😋 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم ✔️ با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥😍 📍نكته هاي مرصع پلو 📍 . 🔑من مرصع پلو رو با فيله حلزوني درست مي كنم 🔑🥕هويج رشته اي رو با روغن حيواني و كمي شكر تفت دادم و نصف استكان آب اضافه كردم و يك ربع زمان دادن تا بپزه و كامل آبش كشيده بشه براي 🔑🍊مرصع پلو از خلال پوست پرتقال هم استفاده ميشه كه من اين بار نداشتم، نريختم، ولي براي درست كردنش، پوست پرتقال رو نازك خلال كنين و دقت كنين قسمت سفيدش رو كامل جدا كنين، بعد دو دفعه هر بار به مدت يك ربع داخل آب با چنتا تكه يخ بريزين و آبكشي كنين ، بعدش دو دفعه داخل آبجشو بذارين چند دقيقه بجوشه، اينجوري تلخيش گرفته ميشه، بعدش با كره يا روغن حيواني تفت بدين، 🔑براي خلال پست و بادوم هم من فقط كمي داخل روغن مي ريزيم ، تفت نمي دم چون رنگ پسته تغيير مي كنه خيلي دوسش ندارم، در اين مورد اگر پيشنهادي دارين بگين 🔑🍇براي زرشك هم يك ربع خيس مي كنم بعد با شكر و روغن حيواني يا كره همزمان مي گذارم روي حرارت و تفت ميدم ، خيلي كم ، به حدي كه شكر آب بشه، زياد بمونه تيره ميشه 🔑براي كشمش هم مثل زرشك يك ربع خيس مي كنم و بعد همزمان بهش روغن اضافه مي كنم و ذارم روي حرات و يك تفت كوچيك ميدم ، كشمش نبايد زياد حرارت ببينه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 باسلیقه تزئین جعبه کلید برق خیلی خلاقانه س ببینید 😍👆 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 ایده های کابردی🐼 ایـــــــــده بگیریم🔥 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🍹🍡🥗 مواد لازم: ژله در رنگ های مختلف به دلخواه (توت فرنگی، شاتوت ،بلوبری ،سیب ،انبه ،هلو ) ژله آلورا ژلاتین شیر (دل بخواهی) طرزتهیه: ابتدا ژله ها رو با ۳/۴ پیمانه آبجوش جداگانه حل کرده به روش بنماری میزاریم هم دمای محیط بشه سپس شیری که هم دمای محیط یعنی هر دو هم دما باشن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه (اینجا برای سفت تر شدن ۲ ق غ ژلاتین اضافه شد دقت کنید اول شیر بعد ژلاتین اضافه شود)و داخل ظرف تخت ریخته طوری که قطر ژله ۱ سانت باشه و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده. ژله آلورا رو جداگانه درست کنید می تونید برای سفت تر شدنش ژلاتین هم اضافه کنید ، حالا ژله های رنگی رو به شکل مکعبی برش بزنید داخل یک ظرف قاطی کنید کف قالب رو چرب کرده ژله های رنگی داخل قالب بریزید بعد ژله آلورا ک خنک شده رو روشون بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدید برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥