eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.5هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
49.1هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
یه روش عالی برای سبزه عید! اسفنج را به شکل دلخواه برش داده و بمدت ۸ ساعت در آب بخیسانید و سپس روی آن را تخم شاهی یا خرفه بپاشید! 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🍗🥦🍗🥦🍗 سینه مرغ: ۳ عدد (۸۰۰ گرم) نمک فلفل سیاه پونه کوهی روغن زیتون گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم نخود فرنگی: ۵۰ گرم فلفل قرمز: ۱۰۰ گرم ماست یونانی: ۵۰ گرم (می توانید از هر ماست سفت پر چربی استفاده کنید) پنیر موزارلا: ۸۰ گرم (۵۰ گرم در چاشنی و ۳۰ گرم برای پاشیدن) طرز تهیه: وسط سینه ها را به صورت جیب برش بزنید. فیله را با نمک، فلفل، پونه کوهی و روغن زیتون مزه دار کنید ۱ ساعتی استراحت دهید. وسط سینه های مرغ با مخلوط گوجه فرنگی و فلفل، نخود فرنگی، ماست، پنیر (۵۰ گرم)، نمک، فلفل و پونه کوهی پر کنید. به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. مرغ ها از فر بیرون آورید مابقی پنیر روی آن ها بریزید و ۵ دقیقه دیگر با همان دما در فر بگذارید. 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند 5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 🌴🌱🌴 برای کاشت یه سبزه ی سبز از هسته های خرما استفاده کنید. تعداد بیشتری داشته باشید خیلی بهتر هست چون بعضی هسته ریشه نمیزنن و خراب میشن سعی کنید اول داخل پارچه نمدار ریشه دار کنید بعد بکاریدشون چون هسته های خراب رو می تونید داخل ریشه زده وریشه نزده ها جدا کنید وبعد بکاریدشون. بهمن ماه فصل مناسبی برای کاشت هسته های خرما به عنوان سبزه هستش چون دیر سبز میشن باید زودتر بکاریدشون. زیاد ابیاری نکنید جای خیلی سرد نذارید،خاک خشک نباشه مرطوب نگه دارید ونور کم هم نباشه. محیط خونه پشت پنجره با نور زیاد محیط خاک مرطوب نگه دارید وکاور کنید تا زودتر سبز بشن. 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥تکنیک درست کردن سوسیس خانگی پیشنهاد میکنم این آموزش و حتما ببینین خیلی راحت سوسیس سالم درست کنین👌 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 👌👌👌 مواد لازم گرم آرد سفید ؛نمك آشپزخانه ؛آب ؛روغن مایع طباخی برای تهیه این خمیر ابتدا مواد خشك را در ظرف بزرگی ریخته آب را اضافه كنید. مواد را با دست خوب مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. این خمیر را حداقل به مدت 10 دقیقه تمام ورز دهید تا كاملاً فرم پذیر شود. برای آزمایش آمادگی خمیر، مقدار كمی از آن را در دست گلوله كنید. اگر گلوله ترك نخورد و ازهم باز نشد خمیر آماده كار است. ابتدا خمیر را با وردنه به قطر 6 میلیمتر باز كنید و سپس با استفاده از قالب های شیرینی یا الگوهای مقوایی كه خودتان ساخته اید طرح های دلخواه را در آورید و برای ساختن فرم های حجیم مانند خوشه های انگور و یا انواع دیگر میوه ، پس از گلوله كردن خمیر می توانید به راحتی با انگشتان دست به آن فرم دهید. برای چسباندن خمیر از مقدار كمی آب استفاده كنید و با قلم مو به آن بزنید. رنگ آمیزی خمیر را به دو صورت می توانید انجام دهید. یك روش رنگ كردن خمیر ، قبل از ساخت مدل ها است كه با افزودن مقداری رنگ گواش به خمیر و ورز دادن آن به راحتی خمیر به رنگ دلخواه شما در خواهد آمد.👍 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥اگه کلید یدک (زاپاس) گم کردید با یه کارت میتونید بسازید به صورت موقت، نظرتون؟👌👌👌 🔥 @khalaghiat_tori 🔥