حرارت دادن عسل در آب جوش سرطان زاست!
✍🏻حرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF میشود. HMF یک ترکیب ۶ کربن جامد با رنگ زرد و دمای جوش پایین و محلول در آب است. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
🔸 این سم به راحتی از روده جذب و در بدن متابولیزه میشود و دارایی خاصیت جهش زاست، یعنی ایجاد سمیت ژنتیکی میکند. افرادی که این ماده را استفاده کردند، متابولیتهای ثانویه تولید شده از آن را میتوان از ادرارشان جدا کرد
#ترفند
‼️خمیر جوش شیرین و آب اکسیژنه رو روی سینی های فر بمالین و بذارین یک ساعت بمونه👌
🔷 بعد به راحتی با اسکاچ سینی رو برق بندازین
خمیر جوش شیرین و پراکسید هیدروژن🤗👌
#خانه_داری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت ایده برای گوشهها و کنجهای خانه
#ایده
#هنروخلاقیت
تمیزکردن کامل تشک ها 👌🛏
کمی جوش شیرین روی تشک بپاشید و چند ساعت بعد آن را با جارو برقی تمیز کنید جوش شیرین گرد و غبار باکتریها و بوی بد تشک را از بین میبرد🧹✨
#ترفند_خانه_داری
#برق_انداختن_سینک_ظرفشویی
با استفاده از نوشابه سینک ظرفشویی تان را برق بیندازید .
اسکاج را بردارید، نوشابه را داخل سینک بریزید بااسکاج بشوییدو سپس آن را با آب بشویید. نتیجه فوق العاده ای را خواهید دید.
#ترفند_خانه_داری
#سینک_ظرفشویی
﮼پشتصحنهخانهداری 🤗🥰
،من حدودا ده سال این ماشین لباسشویی و دارم و تایکسال پیش از کارش راضی بودم ،ولی یه مدت بود که لباسارو تمیز نمی شست و لک و بوی عرق روی لباس باقی میموند یعنی بوی پودر اصلا نداشت لباسا .از یه جا شنیدم که جوش شیرین با سرکه رو بریز تو جا پودری ماشین و بذار دو ساعت کار کنه بدون لباس ،درجه اب داغ هم فعال کن منم همین کارو کردم و نتیجش شد همین گوله پودرو کلی رسوب که از داخل ماشین در اومد و جالبه بدونید این گوله پودر و دو روز تو لگن اب انداختم باز نشد 🤭 و بعدش لباساروانداختم شست و واقعا از روز اولش هم بهترو تمیز تر شست😍 امیدوارم که تجربه من به کارتون بیاد.
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانوم بلا یعنی این 😊☝️
#ایده
#هنروخلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
#ترفند
پیاز را به این شکل خورد کنید تا دیگه دچار سوزش چشم نشید.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گلدان با گچ 🌺🌸
#ایده
#هنروخلاقیت
#زودپز_برقى
من تمام خورشتا و آبگوشت وسوپ ،قلم گاو ،حبوبات به جز عدس رو توى اين ميريزم و نرم ميشه ،
عدس به اين دليل نميريزم كه توى قابلمه هم زود نرم ميشه.
فقط غذاهايى كه لعاب ميندازه و باعث ميشه راه هاى هوايى رو بپوشنه رو كلا توى زودپز نزاريد خطرناكه.
درشو كه باز ميكنيم يه قابلمه داره كه بيرون مياريم از جنس تفلون هس و نميچسبه و اينكه وقتى مثلا ميخوام خورشت درست كنم اول قابلمه رو روى گاز ميذارم و مواد كامل تفت ميدم و آب جوش كه اضافه كردم ديگه شعله رو خاموش ميكنم و قابلمه رو ميزارم توى زودپز و درشو ميزارم و ميزنم توى برق .
گردونه رو ميچرخونيم و بهش زمان ميدم مثلا من خورشتا رو معمولا روى عدد ٥٠ تا ٧٠ متغير ميزارم ،بعد كه زمانش به پايان رسيد باز قابلمه رو در ميارم و ميزارم با شعله ملايم حدود ١٠ دقيقه تا جا بيفته