eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48.1هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید. تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظت فرنی برسد. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
اگر می خواهید شیر را برای مدتی طولانی نگه دارید، بهترین کار فریزکردن آن است. به این ترتیب که آن را به بخش های کوچک تقسیم و جداگانه فریز کنید 👸خانه داری ملکه ها👸 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧋😋 ▫️قالب یخ: ۳ فنجان ▫️قهوه دم کرده غلیظ و قوی: ۱ فنجان سرد ▫️شکر آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری ▫️خامه زده شده به مقدار دلخواه ▫️دارچین به مقدار دلخواه ▫️شکلات رنده شده به مقدار دلخواه 🔸کافی است قهوه دم کرده، شکر و یخ را در بلندر یا میکسر بریزید و میکس کنید. فراپه قهوه را در یک لیوان بزرگ بریزید و در صورت تمایل روی آن را با خامه زده شده، دارچین و شکلات رنده شده تزیین کنید. اگر طعم قهوه را دوست داشته باشید این یخ در بهشت برای روزهای گرم تابستان حسابی سرحال‌تان می‌آورد برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 رو داریم😍 اول سینی رو سمباده میکشیم بعد با یه پارچه نم دار گردو خاکش رو تمیز میکنیم کارم رو به وسیله غلطک رنگ اکر زدم بعد از اون شاپان رو با قلم روی کار زدم و با یه پارچه تمیزش کردم تا طرح چوب بشه .کف سینی رو رنگ سفید اکرولیک بزنید با قلم اینکارو انجام بدین چون غلطک به دیواره کارتون میگیره و رنگی میشه.طرح مورد نظر من ترنسفره که روی کف سینی چسبوندم و با یه پارچه تمیز روی سطح طرح کشیدم که حبابی زیر طرح نباشه بهش زمان میدیم تا خشک شه و بعد از چسب چوب شمال یا دکوپاژ استفاده کردم .وقتی چسب خشک شد برای ضد آب شدن و تثبیت نهایی کار وارنیش اکرولیک رو زدم 🤗🤗 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
جوش مجلسى كه معرف حضورتون هستن 😅 اون جوشايى كه ميفهمن عروسى دعوتى يه مهمونى مهم دعوتى يهو ميزنه بيرون😐 يا مثلا ميرى ارايشگاه خوشگل موشگل كنى ميرى بند ميندازى يا وكس ميندازى يهو صورتت با جوش چركى ميشه يكى 😐🤣 براى اين جوشا بهترين روش كه كارتونو سريع راه بندازه محلول كليندامايسين يا اريترومايسين با درصد پايين ، يعنى يكى دو درصد 🤔 به اين صورت كه با اين جوش كه مواجه شديد يكم ازين محلول با گوش پاك كن ، در روز دوبار ميزنيد روش ، فقطم رو جوش ميزنيد ، بعد ديگه اين خودش تا روز مهمونى به اميد خدااااا ريز ميشه و التهابش ميخوابه 😅 اين روش واسه جوش مجلسى و جوش التهابى خوبههه ولى نه ديگه در حدى كه مثلا صورتتون جوش زياد داره اينو بگيريد دستتون از صبح تا شب بماليد رو صورت😐 فقط سعى كنيد وقتى ديگه مجبوريد ازش استفاده كنيد خوبم جواب ميده 😅 قيمتشونم فك كنم الان ١٠ تومن باشه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
اگر سبزی پژمرده شد آن را خیس کرده ویک سیب زمینی 4قاچ شده داخلش بیندازید،سبزی‌ باجذب نشاسته به حالت اول برمیگردد برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥یک کلیپ آموزشی دیگر آوردم براتون 👌 ❤اینبار با روسری قواره بزرگ خیلی راحت و آسون 👌 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
رو بهتون آموزش میدم که و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉 مواد لازم نصف پیمانه جودوسر پرک نصف پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری عسل دارچین و چند برش میوه طرز تهیه ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم. جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید. ✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه . برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
شربت به لیمو به:دو کیلو شکر:دو کیلو آبلیمو:نصف استکان آب:4 لیوان طرز تهیه شربت به لیمو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
این ادویه هایی که توی عکس گفتم رو میتونید با هم مخلوط کنید پودر کنید و با یکم سرکه آب غوره روغن زیتون یه قاشق چای خوری از پودر ادویه سالاد یه سس سالاد سالم درست کنید یا میتونید به سبزیجات بخار پز شده بزنید و برای مزه دار کردن گوشت هم استفاده میکنم خیلی عالیه فقط چون بوی قوی داره باید کم استفاده بشه در حد یک قاشق چای خوری امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🥰🥰🥰 ادویه ها: شوید خشک زیره ترخون پودر سیر نعنا تخم گشنیز شنبلیله پودر پیاز تره کوهی فلفل قرمز برگ کرفس سماق آویشن گلپر نمک پاپریکا دودی پ.ن: هر کدوم از ادویه ها رو دوست داشتین میتونین به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید یا اگر سبزی خشک دیگه ای که دوست دارید.اگر رژیم گیاهخواری دارید خیلی با پاستای سبزیجات خوشمزه میشه. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🍛 😋 🔸یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم. توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
💥زرد چوبه را در مرحله انتهایی پخت به غذا اضافه کنید ✅ اگر زردچوبه را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنید و مدت زمان حرارت هم بالا باشد،هیچگونه تاثیری درغذا نخواهدداشت برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
تکنیک ساده مبارزه با آفات گیاه استفاده از چوب کبریت یه تکنیک ساده برای بهبود ظاهر و حال گیاه‌تونه❗️ کافیه یه بسته چوب کبریت پیدا کنید و تعدادی از چوب کبریتا رو مثل تصویر توی خاک اطراف گلتون فرو کنید. توجه داشته باشید که باید سر چوب‌کبریت‌ها رو در خاک فرو کنید. فسفر و گوگرد موجود روی سر چوب کبریت آفات رو فراری داده و به این ترتیب گیاهتون نفس راحتی می‌کشه. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
👆☺️ «سلام من دیوار خونمون رو خودم درست کردم گفتم شاید برای کسی مفید باشه اول با چسب کاشی روی دیوار نمای اجر رو کار کردم بعد زمینه رو یکدست یکدست پرایمر زدم دودست رنگ‌سفید پلاستیک سه دست رنگ اکرلیک سفیدتا زمینه اماده شد بعد با استفاده و ترکیب رنگ روغن و دستمال روی زمینه نمای سنگ رو ایجاد کردم .در اخر هم روی سنگ هارو رنگ زدم میدونم اینکار یکم سخته واسه کسی که با رنگ کار نکرده اما خیلی ها هم ماشاالله هنرمندن 👏 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
💢برای تغییر دکوراسیون اتاق پذیرایی، مبلمان را هل ندهید و نکشید، آنها را بلند کرده و حمل کنید. کشیدن مبلمان روی زمین، حتی به طول چند سانتی‌متر، آسیب فراوانی به آنها وارد می‌کند. همچنین برای بلند کردن صندلی باید به جای دسته، میله زیر نشیمن را گرفت؛ زیرا دسته‌ها اغلب تعمیر شده‌اند. روی میز را باید جدا حمل کرد. آن را ا دو طرف و قائم بر وضعیت گرفته و بلند کنید. بدین ترتیب حمل آنها آسان‌تر می‌شود و احتمال شکستن ترک‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از بازشدن در کشوها و قفسه‌ها، هنگام حمل و نقل، باید آنها را قفل کرد یا با طنابی محکم بست. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
💢کابینت ها حداقل سالی یک بار به گردگیری و شست وشو نیاز دارند و اگر نایلون های کف آن ها را هم عوض کنید لطف بزرگی در حق خودتان کرده اید. شاید نوع نایلونی که برای کف قفسه ها انتخاب می کنید چندان اهمیتی برای تان نداشته باشد، اما بهتر است از این به بعد به این موضوع توجه کنید.کابینت هایی که نزدیک زمین است به نایلون های مقاوم تر و کلفت تری نیاز دارد، ولی می توانید از نوع جدیدی از نایلون های شیشه ای نیز استفاده کنید که کف کابینت ها می چسبد. پس از این که گرد و خاک بین شیارها و درزهای کابینت ها را کاملاً تمیز کردید با خیال راحت نایلون را پهن کنید و ظرف و ظروف را روی آن بچینید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
برای تمیز کردن لکه های سرسخت فرش از قرص های ماشین ظرفشویی استفاده کنید ی دونه قرص رو بندازید توی لگن اب و مثل شامپو فرش بکشید روی فرش مثل روز اولش میشه. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
برای پاک کردن سینک دستمال را آغشته به سرکه کنید و حداکثر نیم ساعت روی لکه ها بزارید سپس با یک اسفنج نایلونی و آب و صابون سینک را بشورید و ابکشی و خشک کنید 💢روش بعدی: استفاده ازمایع دستشویی هست برق انداختن سینک استیل با آراد ! آراد در برق انداختن استیل کارساز باشد البته روش برای زمانی کاربرد دارد که سینک پراز چربی نباشد مایع ظرفشویی،ارد،حوله ابتدا سینک با مایع ظرفشویی بشورید و بزارید کاملا خشک شود ارد را رو سینک بپاشید و بعد از چند دقیقه با یک دستمال و با حوله خوب بسابید و جلا دهید. خواهید دید چ خوب براق میشود برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🧇 😋 ▫️سینه مرغ پانصد گرم ▫️پنیر پیتزا صد گرم ▫️پنیر پارمسان صد گرم ▫️سس خردل دو ق.غ ▫️پیاز یک عدد متوسط ▫️پودر سیر نصف ق م ▫️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری ▫️پودر سوخاری یک لیوان ▫️تخم مرغ سه عدد 🔸سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخم‌مرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد. تخم‌مرغ‌های باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن. با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید) ناگت رو اول به تخم‌مرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
گرفتگی سینک مشکل را با نمک و آب جوش از بین ببرید. اگر گرفتگی جدی نیست یا به تازگی شکل گرفته است، می توانید اقدامات سبک تر را انتخاب کنید. نمک باعث می شود لوله از داخل پاک شود و همزمان باکتری ها و بوهای ناخوشایند را از بین ببرد. از آنجا که اثر آن بسیار کم است، احتمالاً باید چندین بار این کار را تکرار کنید به خصوص اگر گرفتگی بیشتر از حد انتظار باشد نصف فنجان نمک را بردارید و درون سوراخ تخلیه بریزید. یک کتری آب جوش را روی نمک بریزید. مراقب باشید که آب داغ روی دست یا بدن شما نریزد. شیر آب گرم را باز کنید و سوراخ تخلیه را با آب بیشتری بشویید. در صورت احساس ضرورت تکرار کنید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
برنج....٣ پيمانه عدس.... ١/٥ پيمانه(من يه پيمونه ريختم) مرغ ريش ريش شده و يا كوشت چرخ كرده.... ٣٠٠ گرم كشمش پلويي پياز داغ چيپسي هويج سرخ شده زعفران دم كرده....دو قاشق غ اول عدس رو كمي نيم پز ميكنيم.حدودا يك ربع بجوشه كافيع.آبكش ميكنيم و ميذاريم كنار.برنج رو كه از قبل خيس كرده بوديم رو مثل هميشه آبكش ميكنيم.فقط يك دقيقه قبل از آبكش كردن برنج عدس هامونو بهش اضافه ميكنيم و بعد آبكش ميكنيم.ته ديگ رو ميذاريم.هرچيزي كه دوست داريد،نون،سيب زميني حلقه اي،سيب زميني رنده شده،بسته به ميل خودتون.برنج و عدس آبكش شده رو ميريزيم،كمي آب و روغن ميديم و دمكني رو ميذاريم و يكم شعله رو زياد ميكنيم تا اصلاحا دم بده و بعد از بخار دادن شعله رو كم ميكنيم. پياز رو سرخ ميكنيم.هويج رو سرخ ميكنيم.اگر از گوشت چرخ كرده استفاده ميكنيد هم ميتونيد با كمي پياز داغ و زردچوبه تفتش بديد تا سرخ بشه و هم ميتونيد به صورت گوشت قلقلي سرخ كنيد و سرو كنيد.من اينجا از مرغ ريش ريش شده استفاده كردم.كشكش رو هم با حرارت خيلي كم تفت ميديد و زود از حرارت برش داريد.زعفرون هم براي برنج زعفرونيش استفاده ميكنيد. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🌸🍃 دریک قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاید بعد آلوها را داخل آب میریزیم فقط دوسه دقیقه بجوشد وپوستش ترک بردارد بعد آلوهارا آبکش کرده تا آب اضافی خارج شود بعد داخل سینی استیل دونه به دونه آلوها را میچینیم ودر آفتاب یا دستگاه میوه خشک کن یا فر میگذاریم تا خشک شود این مدلی آلو درسته باهسته خشک میشود درآفتاب مردادماه ۲روز طول کشید تا خشک شد عکس دوم آلوها را باهسته گیر هسته هاشونو درآوردم برش زدم ویکروزه درآفتاب خشک شد 😋 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من تمام خورشتا و آبگوشت وسوپ ،قلم گاو ،حبوبات به جز عدس رو توى اين ميريزم و نرم ميشه ، عدس به اين دليل نميريزم كه توى قابلمه هم زود نرم ميشه. فقط غذاهايى كه لعاب ميندازه و باعث ميشه راه هاى هوايى رو بپوشنه رو كلا توى زودپز نزاريد خطرناكه. درشو كه باز ميكنيم يه قابلمه داره كه بيرون مياريم از جنس تفلون هس و نميچسبه و اينكه وقتى مثلا ميخوام خورشت درست كنم اول قابلمه رو روى گاز ميذارم و مواد كامل تفت ميدم و آب جوش كه اضافه كردم ديگه شعله رو خاموش ميكنم و قابلمه رو ميزارم توى زودپز و درشو ميزارم و ميزنم توى برق . گردونه رو ميچرخونيم و بهش زمان ميدم مثلا من خورشتا رو معمولا روى عدد ٥٠ تا ٧٠ متغير ميزارم ،بعد كه زمانش به پايان رسيد باز قابلمه رو در ميارم و ميزارم با شعله ملايم حدود ١٠ دقيقه تا جا بيفته برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥