3604946_40kb.mp3
1.17M
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
📖 تلاوت نور
🏴تلاوت ترتیل صفحه ای قرآن کریم
🏴امروز، صفحه ۹۶: وَاسْتَغْفِرِ اللَّهَ ۖ ...
🎙استاد پرهیزکار
🕧 زمان: ۲ دقیقه و ۲۷ ثانیه
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام
386.3K
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
◾️ امام سجاد عليه السلام:
... بِنا يُنزِلُ الغَيثَ ، و بِنا يَنشُرُ الرَّحمَةَ ، و يُخرِجُ بَرَكاتِ الأَرضِ ، و لَولا ما فِي الأَرضِ مِنّا لَساخَت بِأَهلِها؛[1]
"خداوند" باران را به سبب ما"اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام" نازل می کند و به سبب ما، رحمت را منتشر می نماید و بركتهاى زمين را بیرون می دهد و اگر كسى از ما در زمين نمى بود، زمین اهل خود را درکام خود فرو مى بُرد.
📚1.أمالي الصدوق، ص۱۵۶ ، ح ۱۵.
🎙یوسف شیخ
🕧 زمان: ۱دقیقه و۲۸ ثانیه
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام
🏴🏴🏴🏴🏴
_گفتـــم خدایا؛
ازبیناون ھمهگناهــےڪهڪــردم...؛
ڪدومـــومیبخشـــے...؟!
لبخنــدزد وگفت:
{•#اناللهیغفرالذنوبجمیعا♥️•}
همشــو...
توفقطبیـــا...!
منهمشومیبخشــمفدایســرت...
⋆C᭄زندگے بــا خدا زیــباستC᭄⋆
آذر منصوری: آماده جنگ علیه حجاب هستم!
آذر منصوری
اصلاحطلبان ساختاری و رادیکال تلاش میکنند مساله حجاب را به امری سیاسی ارتقاء دهند.
سرویس سیاست مشرق- بررسی آخرین دیدگاههای آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات نشان میدهد که اصلاحطلبان یکی از اهداف خود در خصوص هجمه به لایحه و حجاب و عفاف را تلاشی ذیل معارضه با بیانیه گام دوم انقلاب برای تحقق جامعه اسلامی تعریف و تفسیر میکنند.
در این رابطه آذر منصوری شرایط کنونی کشور را محصول تلاش برای تحقق جامعه اسلامی در راستای اهداف بیانیه گام دوم انقلاب دانسته و تأکید میکند که تحلیل نادرست و غیرواقعبینانه از مقتضیات جامعه امروز ایران آنهم پس از فاجعه مرگ مهسا و وقوع جنبش اعتراضی گسترده، موجب شده است که نقدها و نصایح مصلحان و دلسوزانی مانند آقای خاتمی راه بهجایی نبرد و کمافیالسابق در بر همان پاشنه بچرخد.
دبیر کل حزب اتحاد ملت همچنین در یادداشتی در روزنامه اعتماد با طرح این ادعا که درآیات و روایات معتبر اجباری در مواجهه با پوشش در جامعه وجود ندارد، میکوشد لایحه حجاب و عفاف را توجیهگر رفتارهای سلبی منجر به فوت شهروندانی همچون مهسا امینی تعریف کرده و از جانب دیگر مجازات کشف حجاب کنندگان را بهمثابه اعلام جنگ با جامعه بازنمایی نماید.
منصوری ضمن هشدار مبنی بر اینکه تأکید بر مقابله با بیحجابی موجب شکلگیری یک رنسانس خواهد شد، تصریح میکند، خلاصه کردن همه نمادهای در پوشش زنان، آنهم در شرایطی که حداقل ۲۰ میلیون نفر زیرخط فقر زندگی میکنند و جامعه و خاصه زنان از انواع تبعیضها رنج میبرند، حرکت و اقدامی است که فقط میتوان نام خود براندازی روی آن گذاشت. باید توجه داشت که این خود براندازی را تنها نباید در تشدید این مناقشه و رودررویی با نظام خلاصه کرد، ابعاد ویرانگرتر آن را باید در رنسانسی دید که دیر یا زود با اصرار بر این سیاستها به وقوع خواهد پیوست.
گفتنی است با توجه به مطالب مطرحشده از سوی آذر منصوری میتوان گفت:
۱- اصلاحطلبان ساختاری و رادیکال تلاش میکنند مساله حجاب را به امری سیاسی ارتقاء داده و از جانب دیگر آن را نمادی از تلاش حاکمیت برای تحقق جامعه و حکومت اسلامی ذیل گام دوم انقلاب تعریف و تفسیر کنند.
۲-رادیکالهای اصلاح طلب به تعبیر خود میکوشند تامساله حجاب اختیاری را خواست اکثریت مردم تعریف کنند تا حجاب اجباری را بخشی از پازل نظام برای تحقق حکومت اسلامی تعریف و آستری از محتوای طالبانی بر سیاستهای فرهنگی نظام دوخت و دوز کنند.
۳- جریان تندرو در جناج اصلاحطلب سعی دارد تا حجاب اختیاری و پوشش اختیاری را از حوزه شرع و قانون خارج و به مساله سبک زندگی تقلیل دهند و هرگونه مقابله قانونی با پدیده کشف حجاب را «جنگ با جامعه» بازنمایی کنند.
۴- تندروهای اصلاحطلب در حال به نمایش گذاشتن راهبردی هستند که در آن مسئله حجاب بهعنوان یک اهرم در نزاع با حاکمیت فعال سازند و بیان این تعبیر که ادامه سیاستهای نظام در خصوص حجاب اجباری به رنسانس خواهد انجامید!
اصلاحطلبان: لایحه حجاب تصویب شود شورش میکنیم! / ستاد انتخاباتی میانهروها اعلام موجودیت کرد؟
1
انتشار «متن نهایی لایحه حجاب و عفاف» در کمیسیون قضایی مجلس ایران، کافی بود تا موج وسیعی از مخالفتها را در خصوص این مصوبه در رسانههای اصلاحطلب و معاند شکل دهد.
سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارشها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل بانام «ویژههای مشرق» شمارا در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامههای کشور قرار میدهیم.
در این ویژهنامه، نگاهی به آخرین مواضع جناحهای سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته میشود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافتهای مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید
************
روزنامههای امروز یکشنبه هشتم مردادماه در حالی چاپ و منتشر شده است که واکنشها به لایحه حجاب، بازتاب محرم ۱۴۰۲ در سیاست، بازار مسکن و کاهش قیمت، پرواز قیمت مرغ از نرخ مصوب و آمد و رفت معنادار «رابرت مالی» به صحنه مذاکره در صفحات نخست روزنامههای امروز برجسته شده است.
انتشار «متن نهایی لایحه حجاب و عفاف» در کمیسیون قضایی مجلس ایران، کافی بود تا موج وسیعی از نقدها، مخالفتها و اعتراضات را در خصوص این مصوبه در فضای مجازی معاند و رسانههای اصلاحطلب شکل دهد.
روزنامه سازندگی ارگان سیاسی و رسانهای حزب کارگزاران درباره این لایحه نوشته است:
متن نهایی لایه عفاف و حجاب که ابتدا قوه قضاییه تنظیم و به دولت ارائه کرده بود روز پنجشنبه پنجم مرداد با اعمال اصلاحاتی در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی این بار با نام لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب منتشر شد. اصلاحات و تغییراتی که کمیسیون قضایی مجلس پیشنهاد داده است مجازات عدم رعایت قوانین جمهوری اسلامی در قبال حجاب و مقاومت در برابر مجرمان قانون را نسبت به متن اولیه قوه قضاییه تشدید کرده است؛ هیچ قانونی نمیتواند با بخش بزرگی از جامعه به مقابله و ستیز بپردازد باید توجه داشته باشیم به اینکه زنانی که به حجاب الزامی باور ندارند از لحاظ شخصیتی شخصیت مجرمانهای ندارند و قانون اگر به مقابله با این بخش از جامعه بپردازد بیشک با شکست مواجه خواهد شد!
روزنامه هممیهن نیز لایحه جدید را غیر واقعبیانه و منتج به آشوبهای خیابانی خوانده و مینویسد:
در خصوص اینکه گرایش افکار عمومی نسبت به الزام قانونی حجاب چیست، شواهد فراوانی وجود دارد. با وجود این اگر تصمیمگیرندگان اصلی درباره آن تردید دارند، میتوان با انجام پیمایشهای معتبر آن را دریافت و با رجوع به اطلاعات و دیدگاههای کارشناسانه در خصوص اصلاح قانون و تغییر رویهها و رویکردها نسبت به مسائل زنان و سایر مسائل و مشکلات جامعه اقدام بهموقع به عمل آورد. در غیر این صورت پایههای مردمی حکومت روزبهروز فرسودهتر میشود و شکاف مردم و حاکمیت به نقطههای بحرانی میرسد که هزینههایش برای جامعه ایران قابل پیشبینی نیست.
این روزنامه اصلاحطلب نوشته است:
در عین حال، در موضوعات دیگری که شناخت گرایش افکار عمومی و اجماع کارشناسی با چنین روشهایی ممکن نباشد یا شکاف اجتماعی درباره آنها زیاد باشد، توسل به رفراندومهای معتبر برای دریافت نظر اکثریت مردم و عمل براساس آن، رویه خردمندانه و متعارفی است که در قانون اساسی هم پیشبینی شده و هر حکومتی که بنیادهای مردمسالارانه و مصالح بلندمدت جامعه و حکومت برایش اهمیت داشته باشد، گریزی جز توسل به آن به هنگام ضرورت ندارد.
روزنامه اعتماد نیز در گزارشی مشابه سایر روزنامههای زنجیرهای داخلی و رسانههای ضد انقلاب خارجی نوشته است:
این نوع مصوبات و قوانین هرگز دوامی نخواهند داشت. برخی قوانین در زمان رژیم پهلوی وجود داشتند که این قوانین متروک ماندند. نسخ نشدند و قانون بعدی آنها را کنار نزد؛ بلکه متروک به کناری افتاد. آنقدر با بیمیلی جامعه و بدنه کارشناسی مواجه شده بود و ناکارآمد و کژکارکرد بود که متروک ماند و کنار گذاشته شد. مصوبه اخیر حجاب و عفاف هم از این دست قوانین خواهد شد و متروک به کناری گذاشته خواهد شد. البته وقتی در مجلس به جای حقوقدانان، متفکران و متخصصان، افرادی سیاسی و غیر کارشناس حضور داشته باشند، طبیعی است که مردم شاهد یک چنین مصوباتی از کمیسیونی باشند که عنوان حقوقی و قضایی بر تارک آن وجود دارد!