📣 فراخوان دورههای عمومی و تخصصی آموزش معارف انقلاب اسلامی
🔻مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در راستای تبیین و شناساندن معارف انقلاب اسلامی، با استفاده از «ظرفیتهای آموزشی نوین» و «روزآمدِ علمی» اقدام به طراحی، تولید و اجرای دورههای آموزشی متنوع با هدف ارتقای نظام دانایی عموم علاقه مندانِ معارف انقلاب اسلامی و شکلدهی نهضتی معرفتی و تبیینی به صورت فراگیر نموده است.
🔸 مخاطبین اصلی این دورهها «دانشجویان و طلاب»، «بانوان» و «نوجوانان» سراسر کشور میباشند.
👈 مطالعه جزئیات بیشتر و ثبتنام در دوره:
https://khl.ink/f/49371
📝 بازخوانی | «مبدأ تاریخِ تحولات جدید دنیا»
🔸«اگر ما حادثهی نوزدهم دی را مبدأ تاریخ تحولات جدید دنیا بدانیم، شگفتآور نیست و سخنی به گزاف گفته نشده است.» ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
🔸«روز نوزدهم دی بدون شک یکی از ایاماللَّه است. این روز در تاریخِ بعد از خود و مسیر حرکت در طول انقلاب و نهضت، تأثیر اساسی داشت.» ۱۳۸۲/۱۰/۱۸
🔸«حادثه [نوزدهم دی] از ابعاد مختلفی قابل توجه و تأمل است: هم بصیرت در این حادثه موج میزند، هم موقعشناسی، هم دشمنشناسی، هم مجاهدت و اقدام و فداکاری.» ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
🔸«اگر حادثهی نوزده دی قم نمیبود، آن حوادث گوناگون شهرستانها و سلسلهی اربعینها که مردم را به میدان مبارزه کشاند، به وجود نمیآمد. اگر آن تحولات و آن حوادث نبود، ۲۲ بهمن به وجود نمیآمد، انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید» ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
🔹 این عبارات حضرت آیتالله خامنهای به روشنی، اهمیت و جایگاه تاریخی قیام مردم قم در ۱۹ دی ماه ۱۳۵۶ را نشان میدهد. حادثهای که برآمده از «ایمان و غیرت دینی مردم» و برخوردار از عنصرِ «بصیرت و موقعشناسی» بود و به نوبهی خود مبدأ تحولات مهمِ منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ شد.
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سخنان اخیر رهبر انقلاب دربارهی حادثهی ۱۹ دی سال ۵۶، در این گزیده بیانات ابعاد گوناگون این حادثهی تاریخی را براساس بیانات ایشان بازخوانی میکند.
🔍 متن کامل این گزیده بیانات را از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49369
🎞 مجموعه #گزیده_فیلم از بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم قم منتشر شد.
📥 قابل استفاده جهت تولید محصولات چند رسانهای👇
https://khl.ink/f/49363
🔰 #تحلیل_و_تبیین | مرد مأموریتهای سخت
👈 گفتاری از رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا، درباره شهید سلیمانی
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی، در گفتاری از سردار محمد شیرازی، ریاست دفتر نظامی فرماندهی معظّم کل قوا، به بررسی گوشههایی از مراودات نظامی شهید سلیمانی با رهبر انقلاب پرداخته است.
🔹 به ایشان گفتم برنامهای در دست بررسی است که از نیروی قدس تشویقی بشود، میخواستم ببینم نظر نهایی شما چیست؟ آن روز واقعاً چهره حاجقاسم لبخندی داشت که تابهحال ندیده بودم. اصلاً انگار روی پای خودش بند نمیشد. خیلی خوشحال بود و حال خوشی داشت. ایشان فرمود بهترین تشویق برای نیروی قدس، دیدار با حضرت آقاست.
🔹 همکاران ما در نیروهای مسلح همیشه مشکل داشتند و میگفتند حاجقاسم هیچوقت این پیوستش را -به قول خودشان- نمیگیرد و اگر تشویقی باشد، میگوید اگر از جانب حضرت آقاست، من میگیرم، ولی پولش را نه، اگر پولی هست خودتان به کسی که نیاز دارد بدهید.
🔺 در بعضی بخشها کار آنچنان کار سخت بود که هر کس بود، دوام نمیآورد و در نهایت میگفت وقتی امکانش نیست، من دیگر تکلیفی ندارم. تکلیف تا وقتی است که توانایی باشد. ایشان نه، وجودش را میگذاشت برای اینکه این کار باید بشود.
🔍 متن کامل را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=49301
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 انتشار نخستینبار
📹 ببینید | روایت رئیس دفتر نظامی فرماندهی کل قوا از اهدای نشان ذوالفقار توسط رهبر انقلاب به حاج قاسم سلیمانی
🔺 حاج قاسم میگفت به تشویق نیاز ندارم، رضایت رهبری برای من کافی است
🔍 متن کامل گفتگو را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=49301
🔰 دیدارنگار ۹۰ | «در مسیر احیایِ اعتماد و امید مردم»
📝 ویژه بیانات در ارتباط تصویری با مردم قم
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «در مسیر احیایِ اعتماد و امید مردم» توصیههای کلیدی رهبر انقلاب برای حفظ و تقویت رویکرد و حرکتِ مردمی دولت بررسی شده است.
👇👇
90 (2).pdf
2.32M
📝 #دیدار_نگار | بیانات در ارتباط تصویری با مردم قم. ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🔰 #تحلیل_و_تبیین | تسلیمناپذیری در برابر استکبار؛ محور سیاست خارجی انقلاب
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشتی از آقای محسن پاکآیین، دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران به بررسی تلاشهای دشمنان برای حساسیتزدایی از اصول سیاست خارجی انقلاب اسلامی پرداخته است.
🔹 مقابله با سلطهگری و عدم همراهی با سلطهگران نیز یکی از اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده و پایبندی و حساسیت نسبت به این موضوع در سالهای پس از انقلاب هیچگاه کاهش نیافته است.
🔹 امروز آمریکا مصداق اتمّ و کامل استکبار است و در مقابل دشمنیها و زورگوییهای او نباید تسلیم شد. ایران یک کشور اسلامی است و سیاست خارجی آن نیز متخذ از اسلام و منبعث از اهداف و آرمانهای بلند انقلاب است.
🔹 در بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران، اصول سیاست خارجی با رفتوآمد دولتها با سلایق مختلف سیاسی، تغییر نمیکند و دولتها در انتخاب تاکتیکها و ابتکارات اجراییِ راهبردهای سیاست خارجی تأثیرگذارند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49376
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 تاکید رهبر انقلاب بر نقش اهالی فکر، بیان و فضای مجازی در برابر برنامهریزی وسیع دشمن برای کمرنگ کردن مبانی انقلاب، در ارتباط تصویری با مردم قم
👈🏻 مقابل حساسیتزدایی از اصول انقلاب باید ایستاد
💻 @Khamenei_ir
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 بازنشر
📹 نماهنگ | لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در منزل شهید احمدی روشن
👈🏻 انتشار بهمناسبت سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید مصطفی احمدی روشن
💻 @Khamenei_ir
🔰 وقتی شهید احمدی روشن خواب رهبر انقلاب را دیده بود
👈 وقتی در دیدار خانواده شهید احمدی روشن، رهبر انقلاب قرآنی را به همسر شهید اهدا کردند، او قرآن را گرفت و آرام گفت: مصطفی خواب دیده بود بالای تپهای شما به سرش دست کشیدید. رهبر پرسید: کی؟
همسر شهید جواب داد: ۲۰ روز پیش حدوداً. و بعد یک خواهش کرد از رهبر: آقا توی نماز شبهاتون علیرضا را دعا کنید، برای صبرش!
و رهبر قول داد...
🖥 بخشی از روایت حضور رهبر انقلاب در منزل شهید احمدی روشن در سال١٣٩٠
💻 @Khamenei_ir
🖋 دانشمندان سربلند ایران
👈🏼 بررسی نقش مجاهدت نخبگان علمی در اقتدار کشور به مناسبت سالگرد شهادت شهیدان احمدی روشن و علیمحمدی
🔹حوالی ظهر روز ۲۱ دیماه ۱۳۹۰ و درست یکروز مانده به دومین سالگرد ترور و شهادت دانشمند شهید دکتر مسعود علیمحمدی، خبری روی خروجی رسانهها رفت که محدود به داخل ایران نماند. یک انفجار در خیابان شریعتی، تقاطع خیابان شهید گلنبی اتفاق افتاده بود. زمان زیادی از پخش خبر اولیه نگذشته بود که مشخص شد، این صدای انفجار مربوط به یک عملیات تروریستی بوده است؛ سوژه ترور جوان سیودو سالهای بود به نام مهندس مصطفی احمدیروشن، فارغالتحصیل دانشگاه صنعتی شریف و معاون بازرگانی مجتمع بازفرآوری اورانیوم ایران؛ تأسیساتی که همه آن را به نام سایت هستهای نطنز میشناسند.
🔹 ترور مصطفی، اقدام جدیدی نبود. دو سال قبلتر از آن و در ۲۲ دیماه ۱۳۸۸ ،دکتر مسعود علیمحمدی، استاد برجسته گروه فیزیک ذرات بنیادی دانشگاه تهران هم در حال عزیمت به دانشگاه و در مقابل منزلش در قیطریه تهران، هدف حمله تروریستی قرار گرفت و به شهادت رسید.
📜 #گزارش_هفته این شماره را در khl.ink/khat مطالعه کنید