📊 نقشه راه | نمودار بیانات در #دیدار_کارگران. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
📥 دریافت نسخه PDF👇
🔰 عهدی برای «جهاد تا شهادت»
🔻 رهبر انقلاب: حضرت امیر [میفرماید]: من و عمویم حمزه و برادرم جعفر و پسر عمویم عبیده، بر یک موضوعی با هم توافق کردیم، با خدا و پیغمبرش معاهده کردیم... بر یک امری که قاعدتاً «جهاد حتّی الشهادة» است؛ یعنی ما در این راه، در این حرکت، بیمحابا میرویم تا لحظهی شهادت. بعد حضرت میفرماید: این رفقا، [این] سه نفر از من جلو افتادند... این سه نفر «قَضى نَحبَه» هستند؛ وَ اَنا وَاللّهِ المُنتَظِر.
🌷 سالگرد شهادت حضرت حمزه(ع)
📝 متن کامل بیانات را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49537
🔰 پیغمبر اکرم از جناب حمزه الگویی برای همیشهی تاریخ درست کرد
🔻 رهبر انقلاب: خود پیغمبر اکرم به نظر میرسد که از همان لحظهی اوّل که جناب حمزه شهید شد، خواستند از او الگو درست کنند؛ اینکه پیغمبر به او لقب «سیّدالشّهدا» دادند؛ و بعد [وقتی] وارد مدینه شدند... فرمود که حمزه گریهکننده ندارد... همه گفتند که قبل از اینکه برای شهید خودمان گریه کنیم بر حمزه گریه خواهیم کرد... این [یعنی] پیغمبر میخواهد حمزه را برجسته کند... این الگوسازی است و برای آن روز هم فقط نیست؛ برای همیشهی تاریخ و همهی مسلمین است.
💻 @Khamenei_ir
🔰 جناب حمزه (ع) از اصحاب غریب و ناشناخته رسولاللّه (ص) است
🔻رهبر انقلاب: جناب حمزه (علیه السّلام) یکی از اصحاب غریب رسولاللّه (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) است، آن هم با آن نقشی که ایشان داشته است. در هنگام ایمان آوردنش... که علناً فریاد میزند من مسلمان شدم... بعد، مسئلهی هجرت، ورود در مدینه و تأثیراتی که شخصیّت ایشان داشته در بنای این عمارت باشکوه اسلامی... بعد هم در جنگ بدر و جنگ احد... با این وضعیّت، این بزرگوار ناشناخته است.
📝 متن کامل بیانات را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49537
🔰 فیلم فاخر «الرّسالة» توانست زندگی حضرت حمزه(ع) را به تصویر بکشد
🔻حضرت آیتالله خامنهای: خدا رحمت کند مصطفیٰ عقّاد را و باید تشکّر کنیم از او که در فیلم «الرّسالة» این شخصیّت بزرگ [جناب حمزه] را در قالب یک اثر فاخر ــ انصافاً فاخر است؛ بخصوص بخش مربوط به حمزهاش که خب بازیگرش هم بازیگر فوقالعاده معروف و مهمّی است- توانسته تا حدودی زندگی این بزرگوار را به تصویر بکشد. ۱۴۰۰/۱۱/۵
📥 دسترسی به مجموعه سخننگاشت 👇🏼
khl.ink/f/49539
🔰 #تحلیل_و_تبیین | حمزه سیدالشهداء (ع)، مایه فخر اهلبیت(ع)
👈 برشی از مقاله بررسی جایگاه حضرت حمزه از منظر معصومین(ع)
📝 یادداشتی از آقای علیجمعه حیدری،
پژوهشگر علوم اسلامی
🔹 از فضائل حمزه این است که در قیامت یکی از پرچمداران رسول خدا صلیاللهعلیهوآله خواهد بود؛ زیرا طبق روایتی که از آن حضرت نقل شده است، در قیامت چهار لواء به نام حمد، تهلیل، تکبیر و تسبیح به او عطا میشود و رسول خدا صلیاللهعلیهوآله لوای تکبیر را به حمزه سیدالشهدا میدهد.
🔸 در روایات متعدد نسبت به زیارت قبور مطهر رسول خدا صلیاللهعلیهوآله و ائمه معصومین علیهمالسلام و همچنین قبور شهدا و اولیای خدا از جمله زیارت قبر حضرت حمزه تأکید و توصیه شده است. در روایتی از رسول خدا صلیاللهعلیهوآله نقل شده است که فرمود: «کسی که مرا زیارت کند و عمویم حمزه را زیارت نکند، در حق من جفا کرده است.»
🔹 حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها برای شمارش تسبیح معروفش (۳۴ اللهاکبر، ۳۳ الحمدلله و ۳۳ سبحانالله)، در ابتدا از نخ پشمینهای که گرههایی در آن ایجاد کرده بود، استفاده میکرد و بعد از شهادت حضرت حمزه، از تربت قبر او تسبیحی ساخت و تسبیحش را انجام میداد.
🔸 امام صادق علیهالسلام میفرمایند: «(بافضیلتترین زیارات)، زیارت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله، زیارت اوصیای آن حضرت، زیارت حمزه و زیارت امام حسین علیهالسلام است.»
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49547
🔰 #تحلیل_و_تبیین | قرآن به ایمان حضرت حمزه (ع) گواهی میدهد
👈🏻 نگاهی به مقاله بررسی فضائل حضرت حمزه(ع) در قرآن
📝 یادداشتی از خانم مدینه امانی، عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی بنتالهدی
🔹یکی از راههای شناخت افراد صدر اسلام، توجه به آیاتی است که درباره آنها نازل شده است. مضمون آیاتی که در مدح افراد یا مذمت آنها نازل شده است، بیانگر شخصیت و ویژگیهای آنهاست.
🔹حمزةبنعبدالمطلب ملقب به اسدالله، اسدالرسول و سیدالشهدا، فرزند رئیس مکه بود؛ مادرش هاله، دخترعموی آمنه، مادر رسول خدا بود؛ او برادر رضاعی پیامبر و رفیقی مهربان برای پیامبر بود؛ او حتی قبل از اسلام آوردن، به توهینهای ابولهب و مشرکان نسبت به پیامبر پاسخ میداد.
🔹حضرت حمزه در جنگ احد با دو شمشیر میجنگید؛ شهادت او در جنگ احد و مثلهشدن پیکرش بعد از شهادت به دست هند مصیبتی بزرگ برای پیامبر و مسلمانان بود و زنان انصار پیش از گریه بر کشتگان خود بر حمزه میگریستند؛ پیامبر اکرم در نماز بر پیکر او بهجای پنج تکبیر، هفتاد تکبیر گفت.
🔹 از ابنعباس نقل شده است که آیه دویست آلعمران (وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُون) در شأن مصطفى صلىاللَّهعلیهوآله و علی علیهالسلام و حمزه سیدالشهداء نازل شده است.
🔹رسول خدا صلیاللهعلیهوآله درباره آیه ۳۸ و ۳۹ سوره عبس فرمود چهرههاى خندان و دلهاى شاد متعلق به فرزندان عبدالمطلب است. من و على، حمزه، جعفر طیار، حسن، حسین و فاطمه در قیامت از قبرها برمىخیزیم، در حالى که چهرههاى ما مانند آفتاب نورانى است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49546
دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار می نماید:
🔰نشست تخصصی مبنا
🔸"تاثیرتدابیر و سیاست های راهبردی رهبر معظّم انقلاب(مدّظلّه العالی) در پیشرفت فناوری هسته ای"
📍استاد: مهندس اسلامی
ریاست محترم سازمان انرژی اتمی
▫️زمان:چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت
ساعت ۱۵:۳۰
▪️ثبت نام وحضور مجازی با ارسال عدد ۲۰ به سامانه ۱۰۰۰۴۰۰۲۰
🔰 #بهرسمآیهها | ارزش والای معلمی
🔺️ مرور آیات مورد اشاره در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
📷 رهبر انقلاب شامگاه دوشنبه بر پیکر حجتالاسلام و المسلمین فاطمینیا نماز میت اقامه کردند
◾ حضرت آیتالله خامنهای شامگاه دوشنبه (۱۴۰۱/۰۲/۲۶) با حضور در کنار پیکر مرحوم حجتالاسلام و المسلمین حاج سیّدعبدالله فاطمینیا ضمن قرائت فاتحه، بر آن عالمِ واعظ نماز میت اقامه کردند. در این مراسم جمعی از نزدیکان و بستگان مرحوم حجتالاسلام و المسلمین فاطمینیا نیز حضور داشتند.
◽ حجتالاسلام و المسلمین حاج سیّدعبدالله فاطمینیا، از وعّاظ خوشبیان، محقّقان و مورخان اسلامی و اساتید برجسته اخلاق تهران بود که پس از طی یک دوره بیماری دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ به لقاءالله پیوست.
▫️ رهبر انقلاب در روز گذشته نیز طی پیامی با تسلیت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین فاطمینیا، اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالمِ واعظِ درس آموز را منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان دانستند و از خداوند متعال رحمت و غفران و پاداش وافر برای ایشان مسئلت کردند.
💻 @Khamenei_ir
پیام رهبر انقلاب اسلامی به فعالان حوزه جمعیت با تأکید بر جوانشدن نیروی انسانی کشور:
تلاش برای افزایش نسل و حمایت از خانواده از ضروریترین فرائض و سیاستی حیاتی است
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروریترین فرائض دانستند.
متن پیام که امروز در نشست ستاد ملی جمعیت توسط دکتر فروتن دبیر ستاد قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
KHAMENEI.IR
📚 همپای مسافر اردیبهشت، روایتی از سفر رهبری به کردستان منتشر شد
🔻 تازه ترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی با عنوان «همپای مسافر اردیبهشت» به قلم مهدی قزلی به نمایشگاه کتاب تهران رسید.
📒 این کتاب روایتی از سفر استانی رهبر معظم انقلاب به استان کردستان در سال ۱۳۸۸ است که به همت انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدظلّهالعالی) در سالگرد این سفر تاریخی منتشر شد و از روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت در غرفهی این انتشارات عرضه میشود.
🔸 همپای مسافر اردیبهشت، روایتی صمیمانه، از سفر ۸ روزهی رهبر انقلاب به استان کردستان در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ است.
معظمله در این سفر، در شهرهای سنندج، مریوان، بیجار و سقز حضور داشتند و این سفر، برکات و آثار زیادی داشت که با قلم نویسنده به برخی از آنها اشاره شده است.
🔸یکی از اتفاقات خاص این سفر، این بود که گروههای جداییطلب و تروریستی منطقه از ده روز قبل دست به خرابکاری و فعالیتهای مسلحانه میزنند که این اتفاقات، با هدف برهم زدن برنامهی سفر رهبر انقلاب بوده ولی با این وجود، نتوانستند خدشهای به این سفر و رویداد تاریخی وارد کنند.
🔹مهدی قزلی که نویسندهای شناخته شده در حوزهی روایت و سفرنامه است، همراه تیم رسانهای در این سفر حضور داشته و این کتاب ماحصل روزنوشتها، یادداشتها و روایت او از مسافر اردیبهشت کردستان است.
🔸کتاب «همپای مسافر اردیبهشت» تازه ترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی، با ۱۲۶ صفحه و ۸ قطعه عکس از این سفر تاریخی، در دسترس علاقمندان قرار گرفته است و مخاطبان میتوانند در نمایشگاه کتاب تهران، این کتاب و دیگر عناوین این انتشارات را از غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی واقع در شبستان اصلی ابتدای راهروی ۶ تهیه نمایند.
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔺 رهبر انقلاب در پیامی به فعالان حوزه جمعیت بر اهمیت فرهنگسازی در کنار تدابیر قانونی برای افزایش نسل و جوانی نیروی انسانی کشور تأکید کردند
👈🏻 چارهجوئی حیاتی، برای آینده هولناک
📝 متن پیام را بخوانید:
https://khl.ink/f/50261
🔰 #تحلیل_و_تبیین | تغییر ساختار دانشبنیان، در تقسیمکار اجتماعی
🔻 گفتوگو با دکتر حامد حاجیحیدری، استادیار و عضو هیأت علمی دانشکدهی علوم اجتماعی دانشگاه تهران
🔸بخش عمدهای از آنچه امروز نهفقط در ایران، بلکه در سرتاسر جهان و حتی کشورهایی که در خط مقدم توسعه متعارف هستند، به «بحران بیکاری» توصیف میشود، بازمیگردد به اینکه ماهیت تازه اقتصاد، یا همان اقتصاد دانشبنیان و فناورانه، بهدرستی از جانب سیاستمداران، حتی از جانب عمدهای از اقتصاددانان و عالمان علوم رفتاری درک و پذیرفته نشده است.
🔹بهرغم تصور معمول، پذیرش نقش تازه فناوری و دانش در «تقسیمکار»، نهتنها بحران اشتغال را تشدید نمیکند، بلکه به اشتغال خلاق ابعاد تازهای میبخشد و اساساً آن را از گره بحران خارج میسازد.
🔸هر نوع سازمان دانشبنیان، قلب ساختار مدنی آینده را میسازد؛ و نهفقط فرصتهای شغلی، بلکه هر نوع ظرفیت کنشگری آینده را نظم و نسق و شتاب میبخشد.
🔹ما احتیاج به یک نوآوری در فرمول و قاعده آموزش داریم که تغییرات آینده را در خود هضم کند و ضمن حفظ ثبات کلی خود ذاتاً چابک و تطبیقیابنده و یادگیرنده باشد.
🔸 باید ضمن حفظ اهتمام محوری به موضوع تغییر نظام تقسیمکار، مفهوم «اشتغال» را تنوع بخشید تا پاسخگوی تحول عظیم روی داده در عرضه نیروی کار انسانی و فناورانه گردد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/50245
🌷 #سخننگاشت | تلاش برای جوانی جمعیت وظیفه ضروری همه است
🔻 رهبر انقلاب در پیام به فعالان حوزه #جمعیت: تلاش برای #افزایش_نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از #خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد.
📝 متن پیام را بخوانید:
https://khl.ink/f/50261
🔰 خط حزبالله ۳۴۱ | خیزش مقاومت، افول اشغالگران
🔻 شمارهی سیصد و چهل و یکم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «خیزش مقاومت، افول اشغالگران» منتشر شد.
👈 در شماره این هفته خط حزبالله، گزیدهای از بیانات منتشر نشده آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان در سال ۱۳۶۷ با عنوان «باید فرهنگ پهلوانی، جوانمردی و مردانگی را رشد بدهیم» منتشر شده است.
🔹️ خط حزبالله در گزارش هفته خود، با عنوان «خیزش مقاومت، افول اشغالگران»، به این سؤال پاسخ داده است که ترور اخیر یک خبرنگار زن فلسطینی در کرانه باختری و حمله صهیونیستها به مراسم تشییع او نشانه چیست؟
🔹️ خط حزبالله، به مناسبت پیام رهبر انقلاب به نشست ستاد ملی جمعیت و در آستانه ۳۰ اردیبهشت که به عنوان روز ملی جمعیت نامگذاری شده است، ابعاد مختلف مسئله جمعیت را براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای بازخوانی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، رضا حاجی زاده تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
🔰 انتشار نخستینبار
🔺️ بیانات سال ۱۳۶۷ آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان
💻 @Khamenei_ir
🔰 پهلوانی در تاریخ ما توأم با گذشت و جوانمردی بوده است
🔻 آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان: پهلوانی در تاریخ گذشتهی ما توأم با گذشت و فداکاری و مردانگی و جوانمردی است... ما برای احیای همین روح جوانمردی هم که هست، بایستی آن فرهنگ را در جامعه رشد بدهیم و پرورش بدهیم. ۱۳۶۷/۲/۲۷
🏷 انتشار بهمناسبت روز #فرهنگ_پهلوانی و #ورزش_زورخانه_ای
💻 @Khamenei_ir
🔰 ورزش باستانی یک فرهنگ است
🔻 آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان: #ورزش_باستانی برای ما فقط یک ورزش نیست؛ یک تاریخ است، یک #فرهنگ است؛ یعنی چند هزار سال سابقهی تاریخی و سابقهی فرهنگی... با خودش دارد که بسیار ارزشمند است. ۱۳۶۷/۲/۲۷
🏷 انتشار بهمناسبت روز #فرهنگ_پهلوانی و #ورزش_زورخانه_ای
💻 @Khamenei_ir