فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | با صبر تاریخی مردم غزه و علیرغم خواست دشمن، امروز فلسطین مساله اول جهان شده است
☝ مرور تصویری بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 هماکنون؛ پخش اینترنتی فیلم کامل شعرخوانی شعرا و بیانات رهبر انقلاب در دیدار شب گذشته شاعران
مشاهده این دیدار در روبیکا
🔍 از اینجا ببینید👇
Farsi.khamenei.ir/live
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔹با صبر تاریخی مردم غزه و علیرغم خواست دشمن؛
👈 امروز فلسطین مساله اول جهان شده است
👈 اقدامات تبلیغاتی و رسانهای مقاومت فلسطین تاکنون بسیار خوب و جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | توصیه شب گذشته رهبر انقلاب به ترویج معادلهای فارسی کلمات مثل استفاده از «رایانهسپهر» بهجای فضای مجازی و «بالگرد» بهجای هلیکوپتر و...
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 #کلیپ_صوتی | شعر رسانه است
👆 اشاره روز گذشته رهبر انقلاب به اهمیت شعر در عقب راندن دشمن در جنگ رسانهای امروز
🎧 بشنوید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 #پنجره | آرزوی بانوی شاعر هندوستانی که برآورده شد
🔹خانم آذرمیدخت صفوی از شعرای هندوستان: امشب با چشم خودم دیدم که رهبر معظم چقدر نسبت به شعر و ادب ذوق دارند و واقعا یک شخصیت منفرد هستند. سیاستمداران و کشورداران مختلف به امور ادبی و شعری اینقدر توجه ندارند.
➕ واکنش رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 آمادگی ورود به شبهای قدر
✏️ رهبر انقلاب: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند.
🌙 #بهار_معنویت | روز شانزدهم ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
▪️ویژه؛ رسانه KHAMENEI.IR برگزار میکند
🔹فراخوان ایدههای مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
▫️رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR از مخاطبین خود دعوت میکند تا پیشنهادها، نظرات و ایدههای خود را برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید از طریق صفحه ویژهی فراخوان به آدرس https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ ارسال نمایند.
➕پیشنهادهای دریافت شده پس از دستهبندی به مرور منتشر میشود و نظرات و راهکارهای مطرح شده برای عملیاتی شدن مشارکت مردمی در عرصه تولید، به دستگاههای مربوطه ارجاع داده خواهد شد.
♻️مخاطبان محترم میتوانند برای ارسال ایدهها به صفحه زیر مراجعه کنند👇
https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/
هدایت شده از خط حزب اللّه
📣 خط حزبالله ۴۳۷ | آغاز سالنو برای انسان مؤمن
🔹 چهارصد و سی و هفتمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «آغاز سالنو برای انسان مؤمن» منتشر شد.
🔸 یادداشتهفته این شماره خط حزبالله، با عنوان«برادروار در کنار هم» به این پرسش، پاسخ داده است که وظیفه ما در قبال وحدتملی چیست و چگونه همدلیاجتماعی را تقویت کنیم؟
🔹 اینشماره خط حزب الله، با عنوان «آغاز سالنو برای انسانمؤمن» گذری بر بیانات رهبر انقلاباسلامی درباره جایگاه و اهمیت شبهای قدر، داشته است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید جاویدالاثر حسین املاکی، تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
شماره ۴۳۷ نشریه خط حزبالله.pdf
2.8M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تلاوت سوره شمس توسط حضرت آیتالله خامنهای
🔹️در ماه مبارک رمضان، روزانه بخشی از تلاوت قرآن توسط رهبر انقلاب منتشر خواهد شد.
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 #معرفی_کتاب | پس از چهل سال
🔹کتاب «پس از چهل سال» چنانکه از نامش پیداست، اشارتی است به رویدادی مهم در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر(ص) که بسیار پژوهشگرانی در تحلیل آن قلم زدهاند، تا غباری که فتنههای اموی بر آن نشاندهاند بزدایند.
🔹در این میان «پس از چهل سال» بیش از آنکه به تحلیل آثار صلح امام حسن علیه السلام بپردازد، با تغییر زاویه دید، نقشآفرینی مردم و خواص جامعه را پررنگ ساخته و به تحلیل زمینههای پذیرش صلح میپردازد.
🔹تردیدی نیست که پذیرش صلح از سوی امام حسن علیه السلام اقدامی هوشمندانه و برخاسته از خرد سیاسی آن ولی الله بوده است. اما سخن اینجاست که چه اتفاقی افتاد تا حجت خدا که وظیفه دارد جامعه را از ولایت طاغوت دور سازد، در صلح درآمد و حکومت را به او واگذار کرد؟
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/55825
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 حکم روزه کسی که بعد از اذان صبح به وطن میرسد
⁉️ اگر فردی در ماه رمضان قبل از اذان صبح به قصد سفر از وطن حرکت کند و بعد از اذان صبح به مقصد برسد، آیا روزهاش صحیح است؟
✅ در فرض سؤال اگر چنین فردی پیش از ظهر به وطنش برسد یا به جایی برسد که میخواهد ده روز در آنجا بماند، چنانچه کاری که روزه را باطل میکند انجام نداده باشد، روزهاش صحیح است.
🆔 @khamenei_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | تذکر رهبر انقلاب در دیدار شاعران درباره اهمیت تقویت حافظه ادبی مردم و انس با شعر
✏️ گاهی در تلویزیون هم ما میشنویم؛ پای تلویزیون نشستهایم، مجری یک شعر غلط میخواند که اعصاب انسان خُرد میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 امروز تأثیرگذاری رسانه در عقب راندن دشمن، بیش از موشک و پهپاد است
✏️ رهبر انقلاب: امروز در دنیا چالشها و درگیریها چالشهای رسانهای است. بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و مانند اینها تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر میگذارند و دلها را تحت تأثیر قرار میدهند، ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهند. جنگ، جنگ رسانهای است؛ هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد ــ هر هدفی ــ موفّقتر خواهد بود.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 رهبر انقلاب ضمن اشاره به نقش تقویت رسانهها در رسیدن به اهداف
👈 سلاح رسانهایِ شعری ما ایرانیها قدرتمند است
✏️ رهبر انقلاب: شعر بحمداللّه در کشور ما رو به پیشرفت و رو به اوج است، به معنای واقعی کلمه، نه فقط به معنای کمّیّت؛ این را باید قدر دانست و باید دنبال کرد... شعر «رسانه» است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها چالشهای رسانهای است... هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد ــ هر هدفی ــ موفّقتر خواهد بود. بنابراین، تکلیف شعر و شعرا معلوم شد. میراث شعری ما ایرانیها در دنیا کمنظیر است... ما با این میراث ادبی و شعری، سلاحِ رسانهایِ شعریمان قدرتمند و قوی و اثرگذار و نافذ است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | توصیه اخیر رهبر انقلاب به وزارت آموزش و پرورش درباره ورود هر چه بیشتر شعر فارسی به کتب درسی
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پروردگارا! توفیق خودت را بر مردم نازل کن
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: پروردگارا! مدد و توفیق خودت را بر این ملت نازل کن. پروردگارا! رفتار ما، نیت ما، عمل و اقدام ما را مرضی خاطر ولیعصر (ارواحنافداه) قرار بده. پروردگارا! روزبهروز بر نشاط ملت ایران بیفزا.
🔹️رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- گزیدهای از دعاهای رهبر انقلاب در انتهای دیدار اقشار مختلف مردم را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 «ساخت هنری» شرط اثرگذاری شعر است
✏️ رهبر انقلاب: شرط [اثرگذاری شعر] این است که شعر، به معنای واقعی کلمه هنر باشد، هنری ساخته شده باشد. شعرهایی داریم که اسمشان «شعر» است، لکن در آنها مایهی هنر یا نیست یا خیلی کم است؛ اینها اثرگذار نیستند. شعر بایستی اثر هنری باشد. در شعر فارسی، شما ببینید مثلاً شعر حافظ که در واقع در اوج شعر هنری ما است، روی گوته اثر میگذارد، روی اقبال اثر میگذارد، روی کسانی که فارسی را بلد نیستند اثر میگذارد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 «مضمونیابی» و «لفظ استوار» لازمه شعر هنری است
✏️ رهبر انقلاب: اگر بخواهیم شعر هنری باشد، روی چه چیزی بیشتر باید تکیه کنیم؟ معلوم است: روی جسم و روح، روی لفظ و مضمون. با الفاظ سست، با الفاظ نه چندان محکم و استوار و پُرمعنا، نمیشود اثر هنری ساخت... وانگهی مضمون؛ مضمون، هم از موضوع برمیخیزد، هم از کیفیّت بیان موضوع برمیخیزد... شما ببینید خیلی از موضوعاتی که در اشعار هندیگوهایی مثل صائب یا کلیم وجود دارد، در اشعار دیگران هم هست، منتها کیفیّت بیان اینها جوری است که مرتبهی شعر را بالا میبرد. بنابراین، هم مضمونیابی و هم لفظ استوار ــ این دو عنصر ــ لازمند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #حدیث_زندگی | بداخلاق از خدا دور است
✏️ شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 شماره ۱ از ۵ | گزارشی از دیدار رمضانی شعرای فارسیزبان با رهبر انقلاب
💗 محفل عاشقان ایران در انتهای خیابان کشوردوست
🔹️ شعرخوانی برقعی که تمام میشود آقا میگویند: «قصیده بسیار خوبی بود. تشبیبش هم تشبیب جدیدی بود؛ تشبیب به انار!» بعد هم به مزاح که اینها هنر قمی بودن است و از قمیها بر میآید. برقعی فرصت را مناسب میبیند تا به تک موسوی گرمارودی پاتکی دوستانه بزند. روی هوا نخ را میگیرد: «قم است و انار و انجیر البته بدون کرونا!» گرمارودی اولین نفری بود که شعر خواند. سرودهای از زمستان ۹۸ و یادآور روزهای اوج کرونا که در آن ایام توسلی هم به حضرت رضا علیهالسلام کرده بود؛ در توضیح یکی از ابیات اشارهای به این موضوع کرد که یکی از اولین جاهایی که عوارض کرونا همهگیر شد، شهر قم بود.
🔹️ حالا آن تک با پاتک «قم و انار و انجیر و بدون کرونا» یِ برقعی مواجه میشود و جمع میزند زیر خنده. عقب نشستهام و نمیتوانم واکنش گرمارودی را ببینم. هنوز خندهها فرود نیامده، قزوه هم بعدی را حواله میکند که قم قُنَبید هم دارد. آنهایی که شنیدند، خندهشان فرود نیامده، کف باند را لمس نکرده دوباره اوج میگیرند. بعدا که جستجویی میکنم معلومم میشود قنبید نوعی گیاه کممصرف از تیرهی کلمهاست که در قم بیش از سایر نقاط کشور کشت و مصرف میشود. گویا آبگوشت طبخ شده با آن هم فواید زیادی دارد. وسط نگارش روایت یک جلسهی مهم ادبی، یک شوخی قزوه کار را به کجا که میرساند. رها کنم...
🔹️ شعرخوانی برقعی، سرودهای طولانی در مدح حضرت زهرا سلاماللهعلیها است. لابلای ابیات، اوج میگیرد و فرود میآید. فراز و فرودهای حسابشده در کنار مضمون و تعابیر استعاری و تشبیهات ابیات که به فراخور ماجرا گریزهایی هنرمندانه به بعضی وقایع تاریخی هم دارد، جمع را هم به وجد میآورد و صدای تشویق و احسنتها را هم بلند میکند. فضا میرود به شعرخوانی هفده سال قبل خودش دربارهی واقعه عاشورا در همین حسینیه که کلی هم در زمانهی بلوتوث دست به دست شد. قبل از نماز و افطار که چند دقیقهای با هم گپ میزدیم، دلیل کمتر شعرخواندن چند سالهاش در این جلسه را فرصتی برای دیگر شاعران جوان دانست که بتوانند شعرخوانی داشته باشند. و دلیل این تصمیم را اتفاق خوشایندی میداند که برای خودش افتاده. اینکه اولین تجربه شعرخوانیاش در این مراسم، مسیر و راه و سرنوشت فضای شعری و ادبیاش را تغییر داده و او را در کانون و مرکز توجهات قرار داده. نگارندهی این سطور که در اواسط دهه ۸۰ دانشجویی بود در یکی از دانشکدههای فنی این مملکت برای اولین بار با نام و هنر برقعی در همین جلسه شعرخوانی رمضانی شعرا با رهبر انقلاب آشنا شد. حالا آقای شاعر میخواهد این تجربه شیرین برای دیگر شاعران جوانتر هم رقم بخورد. برای همین در چند سال گذشته ترجیح داده که این فرصت را در اختیار دیگران قرار دهد. برای خیلیها، شعرخوانی که بماند حتی حضور در این جلسهی به تعبیر برقعی ادبی هم یک رویاست.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/55860
🌷 رهبر انقلاب خطاب به شاعران
👈 پیام «ایستادگی شجاعانه ملّت ایران» را به مخاطبتان منتقل کنید
✏️ رهبر انقلاب: ما [در شعر خود]چه پیامی میخواهیم به مخاطبمان بدهیم؟ حالا مثلاً فرض کنید پیام بعضیها عبارت است از همین شکوهی از وضع که غالب شعرای طولانی در طول تاریخ، همینجور بودند... لکن آنچه مورد نظر است که میتواند پیام خوبی باشد، پیام دین است، پیام اخلاق است، پیام تمدّن است، [برای] ما ایرانیها پیام ایرانیگری ما... پیام ایستادگی شجاعانهی ملّت ایران، اینها همه چیزهایی است که قابل انتقال است... اینها را باید منتقل کرد؛ پیام ما اینها است: پیام ایستادگی است، پیام تمدّن است، پیام اسلام است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir