KHAMENEI_IR
📣 ویژهنامه مکتوب بعثت خون؛ شب دوم
🗞 اولین شب مراسم عزاداری ایام محرم، دیشب بعد از نماز مغرب و عشاء با مداحی پیشمنبر سیدمجید بنیفاطمه، منبر حجتالاسلام صدیقی و مداحی حاج منصور ارضی در حسینیه امام خمینی برگزار شد.
☝️از نکات قابل توجه مراسم دیشب حضور پررنگ نوجوانان عزادار بود.
🎥 همچنین فیلم نوحهی معروف آذری بنیفاطمه با طلیعهی "جان آقا؛ سنه قربان آقا" که در حضور رهبر انقلاب خوانده شد، بلافاصله با استقبال گسترده کاربران شبکههای اجتماعی روبرو شد و مورد توجه و بازنشر قرار گرفت.
🏴
✊ امام حسین برای تجدید انقلاب اسلامی پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) قیام کرد
▫️ حسينبنعلى (علیهالسّلام) نه فقط براى حكومت آمد و نه فقط براى شهادت آمد؛ امام حسين (علیهالسّلام) حركت كرد براى انجام يك واجبى كه آن واجب تا آن ساعت در اسلام انجام نگرفته بود و حتّى شخص خود پيغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) هم نميتوانست آن واجب را انجام دهد.
◾ اين واجب جورى است كه حتّى شخص پيغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) هم كه بشير و نذير است - يعنى رهبر انقلاب است، پديدآورندهى انقلاب دينى است - نميتوانست آن را انجام دهد؛ يک نفر ديگرى بايد اين واجب را انجام ميداد كه ادامهى وجود پيغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) باشد و بر همان خط و روى همان ممشا و خطّمشى حركت كرده باشد و او حسينبنعلى (علیهالسّلام) است.
▫️ آن واجب عبارت بود از تجديد انقلاب اسلامى، بعد از پديد آمدن ارتجاع؛ به خط باز آوردن قطار منظّم جامعهى اسلامى، پس از خارج شدن اين قطار از خط.
◾ حسينبنعلى با عمل خود نشان داد كه هرگاه قطار منظّم جامعهى اسلامى از خط منحرف شد، ممشاى انقلابى اسلام هرگاه فراموش شد، بايد اينجور عمل كرد و اينجور بايد اين قطار را به خط باز آورد؛ و اين كارى بود كه طبعاً خود پيغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) نميتوانست بكند؛ چون در زمان رهبر يک انقلاب كه ارتجاع پيش نمیآيد؛ ارتجاع مربوط به بعد است.
▫️ پس مسئلهى حسينبنعلى (صلواتاللهعليه) اين نبود كه خاندان پيغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) درصدد باشند كه حقِّ ازدسترفتهى خود را و حكومت غصبشدهى خود را مجدّداً پس بگيرند؛ اين يک مسئوليّتى بود بر دوش ائمّهى اهلبيت (عليهمالسّلام)، از امام سجّاد (علیهالسّلام) به این طرف.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۱۹۲-۱۹۳ | سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @
KHAMENEI_IR
📢 دومین شب مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (رحمهالله) با حضور هزاران نفر از مردم عزادار، جمعی از مسئولان کشور و رهبر انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
◾ این مراسم هماکنون با مرثیهسرائی آقای حاج ماشاءالله عابدی آغاز شدهاست و در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی و آقای حسین سازور به سخنرانی و مداحی خواهند پرداخت. ۹۷/۶/۲۶
🏴
KHAMENEI_IR
📷 امشب؛ تصویری از رهبرانقلاب
◾ دومین شب مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (رحمهالله) با حضور هزاران نفر از مردم عزادار، جمعی از مسئولان کشور و رهبر انقلاب اسلامی در حال برگزاری است. ۹۷/۶/۲۶
🏴
فلسفه گریه برای کربلا، نشاندهنده حقیقت و لطیفکننده احساسات است
▫️ هركه انسان است، بر خاطره کربلا ميگريد؛ چون خاطره، خاطرهى بزرگداشت انسانیّت و فضيلت است؛ و هركه فضيلتدوستتر است، بيشتر در اين واقعه و حادثهى عظيم تاريخى متأثر ميشود. نميخواهم بگويم كه آنقدر گريه كنيم كه غش كنيم امّا نفهميم چرا گريه ميكنيم؛ نه، این كه بیارزش است.
◾ گريهاى كه با توجّه و با فهم واقعه باشد، گريهاى كه با فقه حقيقت همراه باشد، نشان انسانیّت و فضيلت است؛ و گريه عاملى بود كه در روزگار ائمّهى ما (عليهمالسّلام) از آن به سود اسلام و به سود حقيقت استفاده ميشد. کاری ندارم به اینکه امروز این مسئله تحريف شده باشد.
▫️ اصل فلسفهى گريه در اسلام و در شیعه یعنی براى حادثهى كربلا اين است؛ گریه برانگيزاننده و تحريکكننده است؛ حقايق را نشاندهنده است، احساسات را لطيفکننده و رقيقكننده است و خلاصه، انسان انقلابى را حسّاستر کننده است.
◾ حالا يک آدم پرخوردهى نفهمى هم اشک بریزد؛ آن اشک که اصلاً براى امام حسين (عليهالسّلام) نيست؛ براى خاطر قرضهاى عقبافتاده و اجارهى خانه و گرسنگى و اينها است؛ آن را كار ندارم. من گريهى اهل معرفت را ميگويم و خودم طرفدار اين گريهام. خدا رحمت كند گريهكنندگان اهل معرفت را.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۲۹۱-۲۹۲ | سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴
🔰 در جدیدترین شماره نشریه خط حزبالله بخوانید:
♨️ روایت ویژه: همزمان با با برگزاری مراسم عزاداری سیدالشهداء، خط حزبالله برای اولین بار، جزئیاتی از حسینیه امام خمینی(ره) را منتشر میکند:
حسینیهها هر جا که باشند به مراسماتشان شناخته میشوند. رسم این است که حسینیهها در مراسم مذهبی تقویمی اعم از اعیاد و شهادتها برنامه دارند. حسینیهی امام خمینی هم از این قاعده مستثنی نیست و در ایام محرم و فاطمیه، برنامهی ثابت دارد. اما حسینیهی امام، چیزی فراتر از اینهاست.../ متن کامل این روایت را از اینجا بخوانید 👇 👇 👇
@khattehezbollah
KHAMENEI_IR
🗞 ویژهنامه مکتوب بعثت خون؛ شب سوم
◾ مراسم شب دوم عزاداری در حسینیهی امام خمینی (ره) همزمان بود با شب هشتم محرم؛ شبی که رسم است نوحهخوانان به یاد حضرت علیاکبر(ع) مرثیهسرایی میکنند.
▫️ مداح پیش از منبر دیشب حاج ماشاءالله عابدی بود و پس از وی، حجتالاسلام رفیعی سخنرانی کرد.
◾ یکی از موضوعات سخنان آقای رفیعی "نصرت اهل بیت علیهمالسلام برای خدا" بود.
▫️ نوحهسرایی آقای سازور نیز پایانبخش مراسم بود.
◾ حضور سردار سلیمانی در این مراسم و تصویر گفتگوی کوتاه رهبر انقلاب با وی از جمله نکات این مراسم بود که در فضای مجازی بازنشر یافت.
🏴
KHAMENEI_IR
📣 مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (رحمهالله) با حضور هزاران نفر از مردم عزادار، جمعی از مسئولان کشور و رهبر انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
◾ این مراسم هماکنون با مرثیهسرائی آقای علی انسانی آغاز شدهاست و در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی و آقای محمود کریمی به سخنرانی و مداحی خواهند پرداخت.
🏴
زیدبنعلی(علیهالسلام) از امامزادگان انقلابی و انگیزهاش انتقام خون شهدای کربلا بود
◾ برای شیعه در طول تاریخ - بعد از زمان ائمّه - همیشه این سؤال مطرح بوده که کار این امامزادهها و فرزندان امام حسن و امام حسین (علیهماالسّلام) که دست به شورش و انقلاب مسلّحانه میزدهاند، کار درستی بوده یا کار غلطی؟
▫️ این امامزادهها بهطورکلّی به دو گروه تقسیم میشوند:
◾ یک گروه آن امامزادههایی هستند که برای به دست آوردن یک مالومنال یا یک مقام دنیوی میخواستند از عنوان و از وجههی امامزادگی خود استفاده کنند. این دسته عاقبت هم با حکومت رفیق میشدند!
◾ دستهی دیگر از امامزادهها آن کسانی هستند که چون وضع اجتماع خود را برخلاف اسلام و قرآن میدیدند برطبقِ یک انگیزهی اسلامی و قرآنی درستی درصدد برمیآمدند که امربهمعروف و نهیازمنکر کنند.
▫️ یکی زیدبنعلیبنالحسین (علیهماالسّلام) است. او یکی از این بزرگوارها و از رجال عالیقدر عالم اسلام است. یکی از خُطَبی که زید بیان کرده، انگیزهی خودش را امربهمعروف و نهیازمنکر و انتقام خون شهدای کربلا معرّفی میکند.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۲۹۸-۳۲۱ | سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
◾ رهبر انقلاب: بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
▫️ در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
◾ نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند. میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است. ٧٩/١/٢۶
#تاسوعا
KHAMENEI_IR
📣 مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (رحمهالله) با حضور هزاران نفر از مردم عزادار، جمعی از مسئولان کشور و رهبر انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
◾ این مراسم هماکنون با مرثیهسرائی آقای مهدی غیاثی آغاز شدهاست و در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی و آقای میثم مطیعی به سخنرانی و مداحی خواهند پرداخت.
📹 نماهنگ| امام حسین علیهالسلام با یک دنیا مواجه بود
◾ حضرت آیتالله خامنهای: «همان طور که پیغمبر(ص) در بعثت، یک تنه با یک دنیا مواجه شد، امام حسین(ع) هم در ماجرای کربلا، یک تنه با یک دنیا مواجه بود.» ۱۳۷۵/۰۹/۲۴
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=40519