📸 ببینید | گزارش تصویری
ارتباط تصویری رهبرانقلاب با مردم قم در سالروز قیام تاریخی مردم این شهر در ۱۹ دیماه ۱۳۵۶
🏴 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🔰غیرتدینی
🔺رهبرانقلاباسلامی: غیرت دینی پدران و مادران و همسران موجب شد که بروند جوانهای ما در جبهه و این جنگ در واقع بینالمللی را که آمریکا، شوروی، ناتو و ارتجاع منطقه در آن روز، همه با هم همدست شده بودند که ایران را شکست بدهند و امام را به زانو در بیاورند و نهضت را نابود بکنند، همه اینها را شکست داد و توانست پیروز بشود.
🏴 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰غیرتدینی، عامل پیروزی
🔺رهبرانقلاباسلامی: غیرت دینی پدران و مادران و همسران موجب شد که جوانهای ما بروند به جبهه و در این جنگِ در واقع بینالمللی، که آمریکای آن روز، شوروی آن روز، ناتوی آن روز، ارتجاع منطقه در آن روز، همه با هم همدست شده بودند که ایران را شکست بدهند و امام را به زانو در بیاورند و نهضت را نابود بکنند، همهی اینها را شکست داد و توانست پیروز بشود.
🗓 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🌱@Khamenei_Reyhaneh
🔰اسراف، زندگی را خراب میکند
🔺رهبرانقلاباسلامی: اسراف را در جامعه کم کنیم. مردهای ما، زنهای ما، جوانهای ما، پیرهای ما، اسراف را -اسراف در لباس، اسراف در خوراک، اسراف در تجمّلات زندگی، اسراف در زینتها و آویزههای گوناگون- [کنار بگذارند]. یا چشموهمچشمی که در این عروسی، در این مهمانی، این خانم اینجوری پوشیده، اینجوری زینت آویخته به خودش، از این نشانهی آرایش و مانند اینها استفاده کرده، من نباید عقب بمانم، اینها همان خطاها و خطرهای بسیار بزرگ است. همینها است که زندگی را خراب میکند، همینها است که در جامعه بیعدالتی به وجود میآورد.
🗓 ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار می نماید:
دوره تخصصی مبنا
باموضوع:
مادر و دختر الهی
در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدّظلّه العالی)
"ویژه بانوان دغدغه مند در حوزه مطالعات زن و خانواده "
استاد:
دکتر فریبا علاسوند
عضو محترم هیات علمی پژوهشکده زن و خانواده
با حضور:
سرکار خانم اشرف السادات منتظری
مادر معظم شهید محمدمعماریان
سرکار خانم اکرم اسلامی
نویسنده محترم کتاب تنها گریه کن
زمان:
دوشنبه ۲۷ دی راس ساعت ۹ صبح
مکان:مشهد مقدس/با ظرفیت محدود
ثبت نام و دریافت آدرس جهت حضور در برنامه:
ارسال عدد ۲۰ به سامانه ۱۰۰۰۴۰۰۲۰
دریافت لینک مجازی:
ارسال عدد ۲۵ به سامانه ۱۰۰۰۴۰۰۲۰
💢 دوره مجازی روایت مادری «ویژه بانوان محترم»
روایت مادری با تمرکز بر مسئلههای زنان در موضوع مادری از جمله: نقش و جایگاه زن در نظام خلقت، چرایی مسئولیت مادری برای زن، چگونگی موفقیت در این نقش، الگوی یک زن مسلمان و ... فرصتی را برای یافتن پاسخ این مسائل و آشنایی با مجموعهای از مفاهیم اساسی انقلاب اسلامی در موضوع زن و مادری، در نظام فکری آیتالله خامنهای ایجاد می کند.
🔹عناوین دورههایی که در این بسته آموزشی به آن پرداخته شده است:
۱- عظمت مادری
چرا من باید مادر باشم؟ مادری برای من چه رشدی خواهد داشت؟
۲- نقش مادری
نسبت میان مادری و نقش آفرینی اجتماعی چیست؟ مادری مهم تر است یا نقش آفرینی اجتماعی؟
۳- هنر مادری
با توجه به شرایط زمانه چگونه میتوانم فرزندی مومن و انقلابی تربیت کنم؟
👈 مطالعه جزئیات بیشتر و ثبتنام در دوره:
https://khl.ink/f/49371
⛔️سوغات غرب، به زور سر نیزه
🔺در طول سالیان استقرار دیکتاتوری پهلوی انواع و اقسام برنامهها و اقدامات برای زدودن فرهنگ «حیاء و عفاف» از ملت ایران پیاده شد. توطئهی «کشف حجاب» برنامهای استعماری بود که با همکاری روشنفکران غربزده و رضاخان، در جهت ترویج فرهنگ غربی در ایران اسلامی اجرا شد.
هفده دیماه سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب به دست رضاخان بود، از اینرو مروری داشتهایم بر بخشی از بیانات رهبرانقلاباسلامی در موضوع «چرایی تلاش نظامسلطه و دستنشاندههای آنان، برای ازمیان برداشتن حیا و حجاب.»
✅ این مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://khl.ink/YAJu4
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🔻روضه حضرت امالبنین سلاماللهعلیها از زبان رهبرانقلاب
🏴 قربان شهامت این زن
🔺حضرت آیتالله خامنهای: معروف است که مادر اباالفضل یعنی امّالبنین -مادرِ پسران؛ چهار برادرند، اباالفضل است و سه برادر کوچکتر از خودش- بعد از آنکه چهار پسر را یکجا از دست داد -قربان شهامت این زن! قربان بزرگواری این زن- خیال میکنید بنا کرد شیون و ناله کردن، بنا کرد دشمن را بر خود جری کردن، ابدا! گریه میکرد امّا گریهی او خون از در و دیوار میباراند. دست بچّهی کوچک اباالفضل را که عبیداللهبن العبّاس است میگرفت و میآورد در قبرستان بقیع -حالا قبرستان بقیع کجا، کربلا کجا؛ بچّههایش در کربلا افتادند و دفن شدند، امّا او دنبال یک شعار تبلیغاتی است، کاری ندارد که کجا افتادند- چهار صورت قبر درست میکرد، مینشست بالای سر اینها، بعد بنا میکرد حرف زدن؛ ببینید شعرهایی که میخواند چه بود: میگفت ای کسی که دیدی عبّاس مرا، اباالفضل مرا که در روز عاشورا در مقابل لشکریان دشمن و انبوه دشمنان شمشیر در دست داشت و حمله میکرد، یک خبری من شنیدهام، نمیدانم که آیا این خبر راست است یا نه -مادر دارد میگوید- نمیدانم این خبر درست است یا درست نیست؛ من شنیدم که در روز عاشورا بر سر فرزندم اباالفضل عمودی از آهن نواختند. تعجّب میکنم از شجاعت فرزندم که چطور ممکن است او اجازه بدهد به دشمنش که عمودی از آهن را بر سر او بزنند! پس احتمال دیگری میدهم: لو کان سیفک فی یدیک لما دنی منک احد؛ پسرم! یقیناً اگر شمشیر در دست داشتی، کسی جرئت نمیکرد به تو نزدیک بشود؛ پس این که بر سرت عمود آهن زدهاند، معلوم است قبلاً دستهای تو را قطع کردهاند. لا حول و لا قوّة الّا بالله العلیّ العظیم.
🗓 ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 مادر پسرها
🔺رهبرانقلاباسلامی: دربارهی مصیبت حضرت اباالفضل (علیه الصّلاة و السّلام) به نظرم میرسید که یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند این مصیبت را بیان کند، همان زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین» این یک عرصه است: مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست - البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد - بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.
🗓 ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سنگر دوم
🔺رهبرانقلاباسلامی: شهدا پیشرو و پیشگام بودند و سنگر دوم، خانوادههای شهیدان و دیگر ایثارگران. رفتند جلو، مانعها را از سر راه برداشتند و توانستند یک ملتی را که چند قرن او را به بیحالی و تسلیم در مقابل زورگویان عادت داده بودند، تبدیل کنند به این ملت بانشاط، سرافراز، پرافتخار و با عزم و ارادهی مستحکم و راسخ. این کار را شهدای ما کردند؛ این کار را رزمندگان ما کردند؛ این کار را جانبازان ما کردند؛ این کار را استقامت آزادگان ما در زندانهای دشمن کرد؛ این کار را شما خانوادههای شهدا کردید. حق شما بر گردن ایران و ایرانی تا ابد باقی است و تاریخ ایران باید نسبت به خانوادهی شهدا، حقگذاری کند.
🗓 ۱۳۸۷/۰۲/۱۳
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📝 #پیشنهاد_مطالعه |خاکریز دوم
🔻 گزیده بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی مادران و همسران شهدا
👈🏻 رهبر انقلاب اسلامی نقش خانوادههای شهدا را در مجاهدتهای شهیدان، نقشی کلیدی میدانند. این نقش مهم که شامل مسائلی چون: تربیت خانوادگی، صبر مادران و همراهی همسران است را ایشان «خاکریز دوم» نامیدهاند.
🌷 بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، به مناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین سلام الله علیها و روز بزرگداشت مقام مادران و همسران شهدا در گزیده بیانات زیر این نقش اساسی را بازخوانی کرده است.
🌸 تنها شهید در حال مجاهدت نیست
وقتی یک جوان به جبهه می رود و در راه خدا مجاهدت می کند، پشتِ سر او، مادر و پدر و همسر و فرزندانش قرار دارند. پس، او یک نفر نیست که مشغول مجاهدت است. هنگامی که یک جوان، جانش را بر کف دست می گیرد و به میدان جنگ می رود، در واقع پدر و مادرِ او هم جهاد می کنند. وقتی ملتی در مقابل تحمیل زورگویان دنیا میایستد، وقتی جوانان این کشور اعلام می کنند که محتاج به بیگانگان نیستند و حاضرند خودشان کشورشان را بسازند و آباد کنند، معنایش این است که در این جهاد مقدّس و بزرگ، مرد و زن باهم شریکند. ۱۳۷۳/۰۳/۱۷
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46549
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰غیرتدینی، عامل پیروزی
🔺رهبرانقلاباسلامی: غیرت دینی پدران و مادران و همسران موجب شد که جوانهای ما بروند به جبهه و در این جنگِ در واقع بینالمللی، که آمریکای آن روز، شوروی آن روز، ناتوی آن روز، ارتجاع منطقه در آن روز، همه با هم همدست شده بودند که ایران را شکست بدهند و امام را به زانو در بیاورند و نهضت را نابود بکنند، همهی اینها را شکست داد و توانست پیروز بشود.
🗓 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📝 #پیشنهاد_مطالعه |یک رهبر به تمام معنا
🔻نگاهی به شخصیت، سبک زندگی و مجاهدتهای حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها)
👈🏻 شخصیت و مجاهدتهای حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) از زوایای گوناگون، پیامها و درسهای بینظیری برای انسانها بههمراه دارد؛ شخصیتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک «الگو» و «اسوه» است.
🌷 بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گزیده بیانات ذیل براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی ایشان را در ۳ محور: بُعد معنوی و معرفتی، بُعد زندگی خانوادگی و بُعد اجتماعی و سیاسی بازخوانی کرده است:
🌸 زنی، آن هم در سنین جوانی، از لحاظ مقام معنوی به جایی میرسد که بنابر آنچه که در بعضی از روایات است، فرشتگان با او سخن میگویند و حقایق را به او ارایه میدهند. محدّثه است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث میکنند و حرف میزنند. این مقام معنوی و میدان وسیع و قلّهی رفیع، در مقابل همهی زنهای آفرینش و عالم است. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44769
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰حضرت فاطمهی زهرا، سرور زنان بهشت
🔺رهبرانقلاباسلامی: در فضیلت حضرت صدّیقهیکبرا (سلاماللهعلیها) همهی مسلمین متّفقند، شیعه و سنّی ندارد. در کتب اهل سنّت و شیعه این حدیث آمده است: فَاطِمَةُ سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة؛ این بالاتر از «سَیِّدَةِ نِساءِ العالَمین» است.
🗓 ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰معلم دانشور بشر
🔺حضرت آیتالله خامنهای:«فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) سرور زنان اهل بهشت است. درس شجاعت، درس فداکاری، درس زهد در دنیا، درس معرفتآموزی، درس معرفت را انتقال دادن به اذهان دیگران، در مقام معلّم دانشور بشر قرار گرفتن، درسهای فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) است.»
🗓 ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰راوی عصرهای کریسکان، آسمانی شد
🔺امیرسعیدزاده راوی کتاب «عصرهایکریسکان» صبح امروز پس از تحمل سالها رنج جانبازی به دوستان شهیدش پیوست. اسفندماه ۱۳۹۹ «ریحانه»، به مناسبت انتشار تقریظ رهبرانقلاب بر کتاب «عصرهای کریسکان» گفتوگویی با ایشان و خانم سُعدا حمزهای، همسرگرامیشان داشت، که به همین مناسبت این گفتوگو بازنشر میشود.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🔰راوی عصرهای کریسکان، آسمانی شد 🔺امیرسعیدزاده راوی کتاب «عصرهایکریسکان» صبح امروز پس از تحمل سالها
🌸 پا به پایِ همسرم بودم
🧕من در شهر بانه متولد شدم و در ۱۴ سالگی با آقای امیر سعیدزاده ازدواج کردم. بعد از یکسال از ازدواجمان، خدا به ما دختری داد که اسمش را لیلا گذاشتیم. لیلا تقریباً یک سالش تمام نشده بود که همسرم اسیر کوملهها شد.
💧 تقریباً یک هفته قبل از بمباران، کارتی پخش کردند که روی آن نوشته بود احتمالاً شیمیایی بزنند و آمادگیاش را داشته باشید. حالا نمیدانم این کارتها از کجا آمده بود. البته من در مورد همه چیز احتیاط میکردم. همهی بچهها را به حمام فرستادم و چند تشت و کوزهی آب هم آماده کردم که اگر شیمیایی زدند، بچهها را بشویم. وقتی بمب شیمیایی زده شد، همهی آبها را روی بچهها ریختم و یک نایلون روی سرشان کشیدم. آن موقع سه بچه داشتم و مصطفی را باردار بودم. آقای سعیدزاده هم نبودند؛ چون امدادگر بود و همان جای اصلی که بمب زده بودند، داشت به مردم کمک میکرد و اصلاً به فکر بچههای خودش نبود. بچهها را برداشتم و به سر بام بردم. پشت خانهمان یک کوه بلندی بود و آنجا نشستیم تا بمب را خنثی کنند و هوا عوض شود.
✅ بعد از اسارت {همسرم} خیلی سخت گذشت. به همین خاطر خودم مشغول بهکار شدم و با سواد کمی که داشتم، به بچهها در درسهایشان کمک میکردم. وضعیت برایم خیلی سخت بود، امّا چون برای وطن و کشورم بود و مرام و عقیدهی شوهرم را دوست داشتم، بیشتر علاقهمند شدم.
❌ در طول دوران اسارتِ شوهرم، هرگز آرایش نکردم. در هیچ جشن و مجلس شادی شرکت نکردم. حتی به عروسی برادرم هم نرفتم. دو دست لباس مشکی داشتم که چپ و راست میپوشیدم و عوض میکردم.
📌 اسارت سعید از چهار سال گذشت. خبر دادند قرار است اعدام شود. اطلاعات دلداریمان داد و گفت: «هرکاری لازم باشه برای آزادیاش انجام میدیم. هرکسی را بخوان میدیم تا مبادله انجام بگیره. چندین زندانی داریم که میتونیم با سعید مبادله کنیم. غصه نخورین، اینجوری میخوان روحیهی شما را بشکنن.» بعضیها هم به شایعات دامن میزدند و میگفتند: «امکان نداره دموکرات سعید را آزاد کنه.» افراد بانفوذ قول همکاری و سفارش به دموکرات را میدادند، ولی کاری از دستشان برنمیآمد.
👌 پروندهی ما در کمیتهی امداد بسته شد و حقوق و مزایامان به بنیاد شهید منتقل شد. مستمری اطلاعات قطع شد. کمیتهی امداد هم خدماتش را قطع کرد. همهی ارگانها پذیرفتند که سعید اعدام میشود. دیگر هیچکس امیدی به آزادیاش نداشت. برابر شواهد و قراین پذیرفتیم احتمال اعدام قوت گرفته و کاری هم از دست کسی بر نمیآید. معمولاً پروندهی شهدا را به بنیاد شهید انتقال میدادند. ما هم باورمان شد سعید به کاروان شهدا پیوسته است.
😔 {بعضی از مردم} خیلی اذیت می کردند. همسایهمان آمد و گفت تلفن با تو کار دارد. خانمی بود و با فحش و ناسزا گفت شوهرت مرده و تو در خانه راحت نشستی! بدون مقدمه گفت شوهرت را کشتند و من بیهوش شدم.
❤️ یک ثانیه هم در خدمتکردن به شوهرم شک نکردم و پابهپایش بودم؛ چون برای مملکتم و ایشان بود. من واقعاً ایشان را تحسین میکنم که اینقدر به نظام و وطنش علاقهمند است. من اصلاً حرف و اعتراضی برای گفتن نداشتم. واقعاً با من مهرباناند و ثانیههایی که با هم زندگی کردیم، خیلی خوب بودند. من هرچه دارم، از ایشان دارم. چطور ممکن است که از ایشان گله کنم!؟
#عصرهای_کریسکان
❣️ @Reyhanehfans
🔰رهبرانقلاباسلامی: راهی که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهانسازی.
🗓 ۱۳۷۱/۰۹/۲۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📝 #پیشنهاد_مطالعه
🔰«گوشههایی از سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها»
🌷مجموعهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی سبک زندگی دخت گرامی پیامبر اسلام را در پنج سرفصلِ «رابطه با خدا؛ مدافع ولایت؛ همسر امیرالمؤمنین علیهالسلام؛ امابیها و الگوی زن مسلمان ایرانی» بخوانید.
🌸رهبرانقلاباسلامی: ما باید شایستگی خود را ثابت کنیم. مگر نمیگوییم که جهیزیهی آن بزرگوار چیزهایی بود که انسان با شنیدن آنها اشکش جاری میشود؟ مگر نمیگوییم که این زن والامقام، برای دنیا و زیور دنیا هیچ ارزشی قائل نبود؟ مگر میشود که روزبهروز تشریفات و تجملگرایی و زر و زیور و چیزهای پوچ زندگی را بیشتر کنیم و مهریهی دخترانمان را زیادتر نماییم؟ ۱۳۷۰/۱۰/۰۵
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/amp-content?id=29382
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 امابیها
🔺رهبرانقلاباسلامی: تاریخ زندگی این بزرگوار عیناً منطبق با تاریخ رسالت است؛ یعنی اندکی بعد از رسالتِ پیامبر این بزرگوار طلوع میکند، اندکی بعد از رحلتِ رسالت و پیغمبر اکرم غروب میکند؛ یعنی کاملاً زندگی [او] منطبق است با دوران رسالت. در دوران کودکی، محنت شعب ابیطالب را احساس میکند و درک میکند، از کودکی وارد میدانهای دشوار زندگی میشود، مادر را از دست میدهد که برای دختری در این سن بسیار دشوار است، امّا او در کنار تحمّل این دشواری کار بزرگی را انجام میدهد و آن غمگساریِ پیغمبر است. پیغمبر که هم خدیجه را، هم جناب ابیطالب را از دست داده، نیاز به غمگسار دارد و این دختر است که غمگسار پدر میشود. این غمگساری همین طور ادامه پیدا کرد تا دوران مدینه و در اُحُد و در خندق و در بسیاری جاهای دیگر که آن وقت پیغمبر فرمود: فاطِمَةَ اُمُّ اَبیها؛ مادری کرد برای پیغمبر. بعد، مسئلهی هجرت، آزمونهای بینظیر دوران مدینه، همسری با علیّبنابیطالب که یک پایش در خانه است، یک پایش در میدان جهاد -تحمّل این سختیها- و بعد تربیت این چهار فرزند بینظیر در دوران تاریخ، بعد هم دادن اوّلین قربانی بعد از رحلت پیغمبر، محسن، و در نهایت شهادت خود او چند ماه بعد از پیغمبر.
🗓 ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
⛔️ ظلم به زن
✅حضرت آیتالله خامنهای در اجتماع یکصد هزار نفری بانوان ایرانی -که در سالروز ولادت حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها ۱۳۷۶/۰۷/۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار شد- ضمن تبیین جایگاه حقیقی زن در اسلام به تشریح برخی از مصادیق ظلم به زنان پرداختند. «ریحانه» به مناسبت ایام ولادت حضرت صدیقهکبری سلاماللهعلیها، در این اطلاعنگاشت این سخنان را مرور میکند.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰صراط فاطمی...
🔺رهبرانقلاباسلامی: روز زن، روز مادر، روز فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است؛ معنای این چیست؟ این یک حرکت نمادین است؛ این کار، سمبلیک است. معنایش این است که زن باید در این صراط حرکت کند؛ عظمت و جلالت و علوّ مقام و مقدار برای زنان در این راه است.
🗓 ۱۳۹۱/۰۲/۲۳
🌱 @Khamenei_Reyhaneh