فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙افزایش جمعیت، نیازمند تلاش همهی مسئولین
🔺رهبرانقلاباسلامی: افزایش فرزند باید به صورت یک #فرهنگ دربیاید. امروز در کشور ما مردم گوش میکنند، حرفی ندارند؛ آن کسانی که این حرف به آنها میرسد، حرفی ندارند و گوش میکنند، منتها مسئولینی که بایستی عملاً دنبال کنند و زمینهها را فراهم کنند، آن کار لازم را انجام نمیدهند. البتّه مسئولین [رده] بالا میگویند قبول داریم امّا مسئولین میانی درست عمل نمیکنند. شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در امریکا ــ خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند، امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] کمفرزندی و مانند اینها.
💡پینوشت: تصویر این پست، نمودار نرخباروریکل (میانگین تعداد فرزندان یک زن درطی دوران معمول باروری) در کشور ایران را نشان میدهد که هم اکنون زیرسطحجانشینی(۲.۱فرزند) قرار دارد. یعنی در آینده نهچندان دور، درصد رشد جمعیت، کاهش، سپس صفر و نهایتا منفی خواهد شد.
➡️ ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🗓 تدوین اسناد و معاهدههای بینالمللی و الزام دولتها به پیوستن و تعهددادن به اجرای این اسناد، روشیاست که غرب و آمریکا برای سلطهینرم بر جوامع، خصوصا کشورهای مسلمان در پیش گرفتهاند. در این یادداشت نگاهی به برخی از اسنادبینالمللی تعهدآور در حوزه زن و خانواده، که در تضاد و تعارض آشکار با مبانی دینی قراردارند داشتهایم. متن کامل این یادداشت را در سایت khamenei.ir بخوانید.
بخشی از این یادداشت:
🔺برخی تحقیقات انجام شده خبر از وجود بیش از چهل مورد مغایرت کنوانسیون «سیدا» با احکام شرعی و هفتاد مورد مغایرت با قوانین داخلی داشته است. بر اساس گزارش کمیسیون فرعی هیاتدولت، ماده ۱ این کنوانسیون به تنهایی با ۹۰ مورد از مواد قانون اساسی، قانون مدنی و سایر قوانین مغایرت دارد.
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48972
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ زنان، نیمی از نیرویانسانی کشور
🔺 رهبرانقلاباسلامی: یک کشور اگر میخواهد به معنای واقعی بازسازی کند، باید بیشترین تکیهاش و بیشترین نگاهش و توجّهش، به انسان، نیرویانسانی باشد و وقتی که صحبت از نیرویانسانی است، باید توجّه کنیم که نصف جمعیت کشور و نیمی از نیرویانسانی، بانوان کشورند. اگر بینش غلطی در مورد زن وجود داشته باشد، بازسازی به معنای حقیقی آن و در سطح وسیع آن، شدنی نیست.
🔺هم خودِ بانوان کشور باید نسبت به موضوع زن از نظر اسلام، دارای آگاهی کافی و لازم باشند، تا بتوانند با اتّکا به نظر والای دین مقدس اسلام، از حقوق خود به طور کامل دفاع کنند، هم همهی افراد جامعه و مردان در کشور اسلامی باید بدانند که نظر اسلام در مورد زن، حضور زن در عرصههای زندگی، فعّالیت زنان، تحصیل زنان، کار و تلاش اجتماعی و سیاسی زنان، نقش زن در فعالیتهای اقتصادی و علمی و فرهنگی چیست، نقش زن در خانواده، نقش زن در بیرون از خانواده چیست.
➡️ ۱۳۷۵/۱۲/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
مادران در دوران انقلاب و در جنگ تحمیلی، فرزندان خود را به سربازان جانباز و شجاع در راه اسلام و مسلمین تبدیل کردند، و همسران در دوران انقلاب و دوران جنگ تحمیلی، شوهران خود را به انسانهای مقاوم و مستحکم مبدل ساختند. این است نقش و تأثیر زن بر روی فرزند و شوهر.
#الگوی_سوم_زن
#سرانگشتان_تمدنساز
#الگوی_سوم_زن_نه_شرقی_نه_غربی
➡️ ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📷 #مرور_قابها
در دیدار با خانوادههای شهدای مدافع حرم.
➡️ ۱۳۹۴/۰۳/۰۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
✅ تفسیر رهبر انقلاب از حدیث #المراة_ریحانه :
تصور از زن در خانه، تصور یک موجود درجهی دویی است که موظف به خدمتگزاری به دیگران است. این تصور بین خیلیها هست؛ حالا بعضیها به زبان میآورند، بعضیها هم به رو نمیآورند، اما در دلشان این است. این درست نقطهی مقابل آن چیزی است که اسلام بیان کرده است. من مکرر عرض کردهام این حدیث معروف را که «المرأة ریحانة و لیست بقهرمانة» قهرمان، در تعبیرات رایج عربی، به کارگزار میگویند؛ در این حدیث میگوید خیال نکن زن کارگزار تو داخل خانه است که باید کارهای خانه را انجام دهد؛ اینجوری نیست.
خب ببینید، این خودش یک فصلی است که از آن چندین فصل گشوده میشود:
✅ مسئلهی احترام کار زن در خانه و عدم الزام او
✅ مجبور نبودن او
✅ قابل خریداری شدن این کار یعنی قابل مبادلهی با پول.
اینها چیزهایی است که در فقه اسلام هست؛ واقعاً فقه ما فقه مترقی و برجستهای است.
➡️ ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
خانمها اگر گفته میشود که مسئولیتهای خانوادگى دارند، یعنى مسئولیت امور داخلى خانه، این به معناى این نیست که مسئولیت اجتماعى از دوش آنها برداشته شده است. بایستى این مسئولیت را هم حفظ کنند و هر مقدارى که با وجود حفظ این مسئولیت توانایى دارند، آن توانایى را به مسئولیتهای اجتماعى و سیاسى هم ضرب کنند.
#سرانگشتان_تمدنساز
➡️ ۱۳۶۳/۱۲/۰۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
باید جوری بشود که در سبد کالای مصرفی خانوادهها، #کتاب یک سهم قابل قبولی پیدا کند و برای خواندن کتاب را بخرند، نه برای تزیین اتاق کتابخانه و نشان دادن به این و آن.
➡️ ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📗 #کتاب را مثل نان و خوراکی به سبد اصلی خانوار وارد کنیم.
🔺 برگرفته از بیانات رهبرانقلاب در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب در تاریخ ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
✨بدرقه ستارهها
رهبرانقلاباسلامی: این دختر جوان تربیتشده دامان اهلبیت، با پاشیدن بذر معرفت در طول مسیر و بعد رسیدن به قم، موجب شد که قم به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت بدرخشد.
➡️ ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📷 #مرور_قابها
زیارت حرم حضرتمعصومه سلاماللهعلیها
🔺 مشاهده سایر تصاویر این گزارش از لینک زیر:
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=41176
➡️ ۱۳۸۹/۷/۲۷
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با تقدیر از نقش والای مادران شهدا ۳۰ آبان برگزار خواهد شد
🔺به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی، «یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «تنها گریه کن» از سوی مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🔺این مراسم روز یکشنبه ۳۰ آبانماه، با حضور جمعی از خانوادههای معظم شهدا، پیشکسوتان جهاد و مقاومت و فعالان حوزهی ادبیات و هنر دفاع مقدس، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار میشود. همزمان با این مراسم، آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتابهای مرتبط با دفاع مقدس در تمامی مراکز استانها برگزار خواهد شد.
📚 کتاب «تنها گریه کن»، روایت زندگی «سرکار خانم اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان»، در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن است که به قلم خانم اکرم اسلامی تدوین و توسط انتشارات حماسه یاران منتشر شده است.
👈🏻 این مراسم بصورت زنده از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و همچنین شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بانی عظمت قم
🔺رهبرانقلاباسلامی: بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلام الله علیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.
➡️ ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
#امروز
✅دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب
🔺جمعی از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی صبح امروز (چهارشنبه)، با حضور در حسینیهی امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
اخبار و تصاویر این دیدار را از لینک زیر مشاهده کنید:
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=49002
➡️ ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📷 گزارش تصویری
حضور بانوان و سخنرانی برخی از ایشان در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبرانقلاب.
🔺در این دیدار خانمها رزان چهاردولی، فعال و پژوهشگر در حوزه هوش مصنوعی و فائزه فداکار، معلم و دارنده مدال نقره المپیاد کشوری، درمحضر رهبرانقلاب به بیان نظرات خود پرداختند.
🔰 مشاهده تصاویر این دیدار از لینک زیر:
https://khl.ink/f/49003
➡️ ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
✅حل مسائل کشور با ارائه راهحل علمی
🔺رهبرانقلاباسلامی: کشور مسائل اساسی دارد. اینها بایستی با روش علمی حل بشوند. آسیبهای اجتماعی، مسئلهی اعتیاد، مسئلهی طلاق، مسئلهی حاشیهنشینی، مسئلهی هجرت از روستاها و تخریب روستاها، اینها همه راهحل دارد.
➡️ ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
«خانم صفارزاده بحمداللَّه رتبهی شعری بسیار والا و برجستهیی دارند؛ این خیلی جای خوشحالی است. خانم صفارزاده بحمداللَّه زبانشان، زبان بسیار خوبی است؛ یعنی سطح شعرشان واقعاً خیلی بالاست.» این عبارات بخشی از بیانات رهبرانقلاب در تمجید از جایگاه ادبی بانو طاهرهصفارزاده است. طاهرهصفارزاده شاعر، ادیب و مترجم قرآنمجید بود که از ایشان آثار متعددی در زمینه ترجمه و شعر به یادگار مانده است. «ریحانه» به بهانه ۲۷ آبان، زادروز این شاعره، مروری بر زندگی و فعالیتماندگار این بانوی ادیب دارد.
💡این یادداشت را از لینک زیر بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49026
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📚 هیچچیز جای کتاب را نمیگیرد
🔺رهبرانقلاباسلامی: بچهها را به کتابخوانی عادت دهید و کتابهای مفید مناسب سن آنها تهیه کنید. این که کسی تصور کند با پدید آمدن وسائل ارتباط جمعىِ جدید و نوظهور، کتاب منزوی خواهد شد، خطاست. کتاب روزبهروز در جامعهی بشری اهمیت بیشتری پیدا میکند.
➡️ ۱۳۷۷/۰۶/۰۷
➡️ ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سخنان سرکارخانم رزان چهاردولی، فعال و پژوهشگرِ حوزه هوشمصنوعی، در محضر رهبرانقلاب.
🔺موضوع سخنان ایشان لزوم توجه بیشتر به حوزه هوشمصنوعی و اهمیت آن در ساخت آینده کشور است.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📚رهبرانقلاباسلامی: آنچه که همیشه برای انسان میماند، #کتابخوانی در سنین پایین است. جوانانِ شما، کودکانِ شما هرچه میتوانند، #کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راههای مختلف، مطلبی یاد بگیرند. البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند.
➡️ ۱۳۹۱/۷/۲۰
🌱 @Khamenei_Reyhaneh