🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_پاکوره
✍️طرزتهیه:
پاكوره يه غذا هنديست كه معمولا توي شهرهاي جنوب ايران هم درست ميشه
من دو پيمانه آردنخودچي رو با يه پيمانه آرد ويك قاشق چايخوري بكينگ پودر ونمك فلفل قرمز ،تخم گشنيز وزردجوبه وادويه كاري و دوقاشق گشنيز ريزشده وسه تا ساقه پيازچه ريز شده رو در يك ظرف ريختم وآب به اندازه نياز اضافه كردم وهمه رو باهم مخلوط كردم وبعد با قاشق از مواد در روغن فراوان كه داغ شده بود ريختم وسرخ كردم وبا سس فلفل كه از تمر هندي وفلفل وكمي رب گوجه فرنگي ونمك كه باهم جوشونده بودم سرو كردمجاي دوستانم خالي
نکته:
حتمابا شعله متوسط سرخ بشه كه وسط مواد خام نمونه غلظت مواد بايد به حدي باشد كه از توي قاشق براحتي در روغن سرازيربشه مثل خمير كيك يعني سفت نبايد باشد وحتما تند باشه وبه جاي گشنيز از تره وبه جاي پيازچه از پياز هم ميشه استفاده كرد .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_رینگ_آجیلی
موادلازم📝
کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر شکر ۴۵ گرم
شیر خشک ۵ گرم
وانیل کمی
مواد رویه :
شیر عسل ۸۰ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
چیپس شکلات (نسوز) کمے کمی
مغز گردو ،خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴پیمانه
✍طرزتهیه:
آرد و شیر خشک رو الک کنید و با روغن صاف یاکره کہ کاملانرم شده (( مےتونین چند دقیقہ روی بخار آب بزارین )) ورز بدید تا نرم شود
_زرده تخم مرغ ,پودر شکر و وانیل را بہ مخلوط اضافہ کنید و کمے با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفے به دست بیاد
_اگر میخواین خمیرتون کاکائویے باشہ یک قاشق از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
_خمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و با کاتر گرد کاتر بزنید و وسطش رو هم با کاتر کوچکتر بزنید مثل دونات
_داخل فر با دماے ۱۸۰به مدت ۱۵دقیقه بزارید زمان بستہ به دماے فرتون هست
_کره رو روے حرارت باز کنید وشیر عسلے رو بهش اضافہ کنید از روے حرارت بردارید و مغزگردو پستہ و بادام را اضافہ کنید وخوب مخلوط کنید بزارید تا کمے خنک بشہ .
_بعد با قاشق کوچیک روے شیرینے هایے کہ از فر خارج کردید بزارید و روش شکلات چیپسی بہ دلخواه بزارید ومدت ۵دقیقہ ( اگر دماے فرتون زیاده کمتر بزارید ) داخل فر بزارید وبعد از فر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد شہ .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_مرغ_ژلاتينى_يا_بلورين
يك مرغ درشت رابا پوست ، با ادويه و سبزيجات معطر دلخواه مزه دار كرده و به مدت دو ساعت داخل فر با حرارت ٢٠٠ درجه ميپزيم، بعد از پخت پوست مرغ را گرفته و داخل يخچال ميگذاريم به مدت دو ساعت تا كاملاً سرد شود.
دو قاشق غذا خورى پودر ژلاتين رو به صورت بنمارى آماده ميكنيم و با پنج قاشق غذاخورى سس مايونز مخلوط ميكنيم، و روى مرغ سرد شده را با آن ميپوشانيم، اين كار را چند بار تكرار ميكنيم تا مرغ كاملاً سفيد شود.
به سليقه خود تزيين كرده و نوش جان كنيد.
يك غذاى سرد است.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️