eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برای تهیه مرغ مجلسی اول یه عدد پیاز درشت رو خلالی کردم با کمی روغن داخل قابلمه کمی تفت دادم تا پیاز ها شیشه ای شد بعدمرغ رو داخل قابلمه همره پیازها تفت دادم و در قابلمه رو بستم حدود یک ساعت تا چهل دقیقه با شعله خیلی خیلی کم اینجوری پیازها کاراملی میشن و مرغ هم با پیاز تفت میخوره و اب میندازه کمی زرد چوبه و فلفل سیاه میزنم و با مقدار یک و نیم لیوان اب اجازه میدم تا مرغها با حرارت متوسط مغز پخت بشن . زعفران رو دم میکنم بعد روی سطح مرغها میدم.جداگونه مقداری رب رو توی کمی کره تفت میدم و حدود یک چهارم لیوان اب بهش میزنم .بعد این سس ربی رو روی مرغها میدم بطوری که سطح مرغها رو بپوشونه و شکیلتر بشه.وقتی اب مرغمون کمتر شد( به اندازه نصف لیوان )زیر شعله رو خاموش میکنم پخت مرغمون حدوددو ساعت طول میکشه البته بستگی به مقدار مرغ هم داره اگه درشت باشه یا حجمش زیاد تر باشه (واسه مهمونی )نیم تا یکساعت بیشتر زمان میبره . برای پخت مرغ مجلسی میتونید از هویج حلقه شده یا فلفل دلمه ای برای داخل خورش استفاده کنید .حتی مقداری ذرت دون شده هم داخل اب مرغ بریزید خوشمزه میشه.البته من ساده درستش کردم ایندفه. میتونید یه حبه سیر هم داخل اب مرغ بزارید با مرغها بپزه . اگه مرغ مجلسیتون رو ابدارتر دوست دارید قبل از اینکه تمام ابش تبخیر بشه زیر شعله رو خاموش کنید . دوستان اگر ادویه دیگه ای دلچسبتونه میتونید داخل خورش مرغتون بریزید من زیاد ادویه باز نیستم ولی میدونم بعضی هموطنان عزیزم ادویه جات محلی خوش عطر و بویی تو غذا هاشون استفاده میکنند که بنا به ذائقه و منطقه شون علاقمندن بهش.ما هم که فقط با زعفروون عشق میکنیم اونم با همون زعفرون ها که تازه چیدم و عطرش فوق العاده است.😋 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد تهیه خمیر: آب یا شیر گرم 1پیمانه(من از شیر استفاده کردم) بیکینگ پودر 1ق چ خمیر مایه 1ق چ روغن مایع نصف پیمانه آرد حدود سه پیمانه نمک 1ق چ سر پر بیکینگ پودر و خمیرمایه رو تو شیر ولرم یا آب ریخته و ربع ساعت وقت میدم تا عمل بیاد،اگر دو برابر نشد؛یامخمر خرابه،یا شیرسرد یازیاد گرم بوده،در حدی باید باشه که دستتون نسوزه وقتی مخمر آماده شد، روغن و نمک و بهش اضافه کرده و آرد و بتدریج میریزیم(روش الک کنید)تا دیگه به دست نچسبه برای من دقیقا سه لیوان آرد برد،زیادیم آرد بزنید خمیر خشک میشه،روشو بپوشونید و 2ساعت جای گرم استراحت بدیدتا کمی پف کنه،نیاز به دو برابر شدن نیست؛همین که کمی پف کرد بسه، خواستید خمیرو استفاده کنید یکی دو دقیقه ورز بدید تا پفش بخوابه فقط توجه داشته باشید زمانی که دارید پهنش میکنید؛ضخامتش بیشتراز1سانت نباشه حالا سس گوجه مخصوص که ی سس عالیه :(400گرم یا نیم کیلو گوجه رو پوست گرفتم دونه هاش رو در آوردم و فقط از گوشتش استفاده کردم و بعد دو یا چهار حبه سیر و نصف فلفل دولمه ای رو توغذا ساز ریختم خوب میکس که شد تو قابلمه ریختم و بهش 4قاشق غذا خوری روغن مایع،نمک و فلفل،کمی سرکه سفید (حدود 2ق غ )زدم وگذاشتم روحرارت وقتی جوش اومد زیرشو ملایم کردم و درش و گذاشتم تا غلیظ بشه( غلظتش از رب کمتر ) از این سس مخصوص رو خمیر زدم و بعد پنیر پیتزا ریختم سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای نگینی شده و پیاز نگینی شده و قارچ، با دست روشو فشار دادم تا قشنگ مواد به هم بچسبه بعد کمی پنیر پیتزا میره تو فر 200درجه 12الی15دقیقه البته به نظر من هر کسی قلق فرشو میدونه😉 برای سولاردم این بهترین زمانه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
خیارهارومیشوریم بعدخشک میکنیم بعدبارنده خلال کن خلالی شون میکنیم یا میتونید باچاقوخلال کنیدیامثل سالاد شیرازی مکعبی خوردکنیدولی خلال زیباتره.دوتاهویج هم برای زیبایی وترکیب رنگش ابتدانیم پزکردم بعدخلالی کردم.سیررنده شده.فلفل قلمی تندشویدونعنای وریحان خشک وپودر گلپرنمک وکمی شکرهم اضافه کردم.اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزیدوبهش آب اضافه کنید تامیزان ترشیش کم بشه بعدحدودده دقیقه بجوشونید و زیرشوخاموش کنیدوقتی ازداغی افتادروی خیارهابریزیدومخلوط کنیدبرای خوشرنگ شدنش رنگ زردخوراکی اضافه کنیدوداخل شیشه بریزیدبهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعدقابل استفاده است.بجای خیارازخیارچمبر هم میشه استفاده کردسبزی های خشک رومیتونیدحذف یاجایگزین کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
طرزتهیه: دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کنید بزارید روی حرارت هم بزنید تا مثل پودینگ بشه کامل تو ظرف جمع میشه بزارید کنار تا خنک بشه. دو پیمانه و نیم آرد رو با ۳ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید . حالا سه قاشق چایخوری خمیر مایه رو بهمراه یک قاشق شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم ( شیری که دست رو نسوزونه) مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید پنج دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد به مواد خشک اضافه کنیدمن همه رو میریزم داخل میکسر و با سری که مخصوص ورز دادن نون هست پنج دقیقه میزارم ورز بخوره اگه میکسر ندارید ده دقیقه با دست ورز بدین بعد یک قاشق غذاخوری کره نرم شده رو هم به خورد خمیر بدین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه . اگه نیاز به آرد بود اضافه کنید ولی اگه بیش از حد بزنید بعد پخت نون سفت میشه. خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه ، واسه رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر زدم. بازم بیست دقیقه بزارید استراحت کنه بعد داخل فر بزارید. مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه ، دمای فر ۱۸۰ درجه ، یک ظرف آب هم داخل فر بزارید همیشه واسه پخت نانها. فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم تخم مرغ . 4 عدد شکر......100 گرم آرد.........100 گرم وانیل....1/4ق چ بکین پودر....1/2ق چ اب جوش..... 4 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ سینی 30 × 40 طرز تهیه ابتدا سینی فر رو کمی با فرچه چرب کرده و کاغذ روغنی کف سینی انداخته وکنار میذاریم. آرد وبکینگ پودر رو با هم الک کرده ویک ق غ از آرد رو کنار میذاریم. زرده وسفیده تخم مرغ رو جدا کرده وسفیده تخم مرغ را با همزنی که کاملا تمیز وخشک وعاری ازهرگونه چربی باشه میزنیم تا فرم بگیره واگه ظرف رو وارونه کنیم نریزه.ودر یخچال میذاریم . زرده تخم مرغ روبا شکر ووانیل واب جوش حدود سه دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه. بعد زرده وسفیده را باهم به صورت دورانی بالیسک یادور کند همزن هم میزنیم وکم کم آرد وبکینگ پودر روکه ازقبل دوبار الک کرده ایم اضافه کرده و هم میزنیم . حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده به یک قسمت پودر کاکائو رو اضافه کرده وهم میزنیم و به قسمت بعدی یک قاشق ارد رو که قبلا جدا کرده بودیم اضافه میکنیم.وهر خمیر رو در یک قیف یکبار مصرف ریخته سر قیف رو یک سانت قیچی کرده وبطور مورب ویک در میان خمیر رولت رو در سینی پایپ میکنیم. سپس درفر گرم 200 درجه که ربع ساعت قبل ازشروع کار روشن کرده ایم به مدت ده دقیقه میپزیم... وقتی رولت رو از فر خارج کردیم تا دو دقیقه روی اون رو با سینی میپوشانیم تا ازگرما بیفته و خشک نشه. و بعد با کمک کاغذ روغنی نون رو رول کرده و با پارچه تمیزی رولت رو پوشانده وکنار میذاریم تا کاملا خنک بشه .بعد رولت روباز کرده خامه فرم گرفته میزنیم ودوباره در حالیکه کاغذ روغنی رو جدا میکنیم نان رو رول کرده وبرای چند ساعت دریخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه سپس به دلخواه تزیین کرده وبرش میزنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آب ولرم نصف پاکت شکلات تلخ (40 گرم ، آب شده به روش بنماری) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم و یا 5 قاشق چای خوری) 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم 3 لیوان شیر 6 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت ، گندم هم میشه) 1 قاشق غذاخوری آرد 2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، با 1 لیوان شیر سرد هم زده شود) 2 قاشق غذاخوری نسکافه (در 2 قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید) برای خیس کردن کیک 1.5 لیوان شیر 1.5 قاشق غذاخوری نسکافه 2 قاشق غذاخوری شکر طرز تهیه ابتدا برای کرم شیر ، شکر ، نشاسته ، آرد و نسکافه را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و کنار بذارید خنک شود. برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند. آب ولرم، روغن مایع و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. سپس از فر بیرون آورید و 15_10 دقیقه صبر کنید . شکر و نسکافه را در شیر ولرم ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود و روی کیک بریزید (اگر خیلی خیس دوست ندارید می توانید مقدار شیر کمتری بریزید). کرم شانتی را با 1 لیوان شیر هم بزنید(میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و به کرم خنک شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه کیک شربت شیری را جذب کرد و سرد شد کرم را روی کیک بریزید و صاف کنید و با پودر کاکائو و یا شکلات رنده شده تزیین کرده سرو کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️