متولدین ماهای سال بر حسب غذا 😋
فروردین (قرمه سبزی🍛) : زرنگ و فعال و بچه خووب😍
اردیبهشت(پیتزا🍕) : شیک و تودل برو کمی با نمک😍
خرداد (فسنجون🍲) : میمیری واسش ولی خیلی خودشونو میگیرن😍
تیر(کباب ترش) : خوش رو با جذبه ولی زود رنج هستن😍
مرداد(کوبیده 🍡) : مهربون و شیک پوش، با اینا بحث نکنین کم میارین😍
شهریور(چلو کباب🍘) : همه عاشقشونن گرم و صمیمی، بی زبون ولی شجاع هستن😍
مهر(کباب برگ🍢) : باجذبه، دوستداشتنی، خوشگل و باکلاس😍
آبان(آش رشته🍜) : دوست نیمه راه ولی باحالو پایه، خیلی هم پر حرف😍
آذر(قیمه🍛) : همیشه در دسترس
همیشه تک و عالی😍
دی(مرغ پلو🍗) : پایه و دوس داشتنی
اما کمی دروغ گو😍
بهمن(لازانیا🍝) : خوشگل و مهربون
تو دل برو و خوش اخلاق😍
اسفند(کباب بره🍖) : همه دوسشون دارن، اینا خیلی خاصن😍
بفرستین واسه دوستاتون❤️
@khane_ashpazzi
#زرشک_پلو_با_مرغ
طرزتهيه:
برای درست کردن یه مرغ خوشمزه، اول تکه های مرغ(کهمن ران مرغ استفاده کردم) رو داخل روغنی که زعفران ریختیم تفت میدیم تا حسابی خوشرنگ بشه😋👌
حالا تو یه قابلمه دیگه یه پیاز بزرگ رو رنده ریز میکنیم و خوب که تغییر رنگ داد دو قاشق رب گوجه فرنگی و نمک، فلفل سیاه اضافه و یکم تفت میدیم تا رب گوجه قشنگسرخ شه و رنگش باز شه.
حالامرغ رو اضافه میکنیم یکم یا رب تفتش میدیم.به مقدار لازم آب داغ میریزیم (من دو لیوان ریختم) چند حلقه فلفل دلمه ای میریزیم چه عطر طعمی میده بهش😍اجازه میدیم مرغ بپزه و حسابی جا بیوفته.
کنارشم من زرشکتمیز پاک کردم شستم تو یه ماهی تابه یکم روغن ریختم یکقاشق شکر ویکقاشق گلابم اضافه کردم یه کوچولو تفت میدیم وبا برنج زعفرانی تزیین میکنیم به به 😋😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#نکات_خانه_داری
#تجربه
سلام.من ی تجربه کوچیک دارم در مورد گرم کردن نون ! اول اینکه ما مصرف نونمون زیاد هست و چون نونوایی بهمون دور هست و همسرم هم تا دیر وقت سرکار معمولا همیشه ی سری نون توی فریزر داریم..
من معمولا نونو چند دقیقه بعد از اینکه از فریززر گذاشتمش بیرون توی ماکروفر گرم می کنم.چون با این که با بیرون گذاشتن نرم میشه هنوز سرده و همسرم اصلا دوست نداره! ی مدت پیش ماکروفرمون خراب شده و رفت تعمیرگاه.عملا ما مونده بودیم با نون سرد. اما راه حل من استفاده از شعله پخش کن بودکه در دسترس همه هست تقریبا! شعله گازو روی کمترین حالت ممکن میزاریم. شعله پخش کنو میزاریم روش.نونی که از چند دقیقه قبل گذاشتیم بیرون میگذاریم روی شعله پخش کن .هر وقت احساس کردید ی کم گرم شد پشت و رو می کنیم تا اون طرفش هم گرم بشه.بیشتر از سه دقیقه در مورد نون بربری طول نمی کشه.نون لواش و نون سنگگ کمتر وقت میبرن.ولی نتیجه عالی هست.بوی نون تازه اول صبح عالیه.ی کوچولو از ماکروفر و تستر بیشتر وقت می گیره اما هم ارگانیک تر هست و هم خوشمزه تر میشه بنظرم.در مورد نون باگت توصیه نمی کنم چون خشک میشه!
@khane_ashpazzi
#اسنک
#لقمه
#ساندویچ
سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای رو کاملا ریز کنید،داخل ظرفی بریزید پنیر پیتزا و ذرت رو هم اضافه کنید،اویشن و نمک و فلفل هم اضافه کنید،هم بزنید..و از موادی که اماده کردید تا جایی میشه وسط نان تست بذارید و داخل دستگاه اسنک ساز قرار بدید و حدود ده دقیقه بذارید بپزه و با سس خردل و سس قرمز تزیین کنید،میتونید به جای اسنک پیتزا،اسنک گوشت چرکرده یا اسنک مرغ یا سبزیجات هم درست کنید👩🍳😋
نوش جان
@khane_ashpazzi