eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
#شامی_پوک یک پیاز رنده ریز کمی آب گرفته یک پیمانه گوشت پخته ریش ریش یک پیمانه لپه پخته شده با گوشت کوب برقی خوب پوره کنید یک حبه سیر رنده شده دو عدد تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری به دلخواه کمی پودر زیره سبز البته زعفرون تو یادم رفت بگم حتما اضافه کنید😍👌 اگرمواد شل بود یک قاشق مربا خوری پودر سوخاری خوب مخلوط کنید به اندازه گردو بردارید گرد کنید کمی در آرد سوخاری بزنید و پهن کنید و با انگشت یک سوراخ در وسط ایجاد کنید. بعد خوب سرخ کنید و نوش جان کنید. @khane_ashpazzi
#ترفند 🔸بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌‌‌@khane_ashpazzi
#خلاقانه @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
از بین بردن لکه روغن از فرش 👌 کافیست ابتدا تمام قسمت لک شده را با جوش شیرین بپوشانید، سپس محلول آب + سرکه (به نسبت مساوی) روی آن اسپری کنید و بعد از چند ساعت جارو برقی بکشید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
چطوری موقع خورد کردن پیاز اشک نریزیم ؟ کاری نداره که 😉 ✍ کافیه یه تیکه نان به آرامی بجویید یا قسمت کوچکی از نان را از دهان خود بیرون نگه دارید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
#ایده_مهمانی 🎀 ایده ای برای تزئین میز غذا در مهمانی ها 👌☺️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
براي بهتر گرفتن فلس هاي ماهي ، ماهي را در يک ظرف آب نمک به مدت 5 دقيقه بگذاريد و بعد در همان ظرف فلس ماهي را بگيريد. در اين صورت هيچ فلسي نخواهد پرید
#آشپزی سرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران ها👇 آب را جوش آورده و به آن نمک اضافه کنید.سیب زمینی های خلال شده را به مدت ۴دقیقه در آب بجوشانید و آبکش کرده و در روغن سرخ کنید @khane_ashpazzi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این خوراک خوشمزه وساده وکم هزینه احتیاج داریم به یه پیاز را ریز خرد ودر روغن تفت دهید سبک که شد پوره یه حبه سیر اضافه وتفت دهید من 200گرم گوشت چرخی اضافه کردم باز که شد فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخلوط وپودر لیمو عمانی ونمک زدم ومخلوط کردم وبعد فلفل دلمه سبز وقرمز که میتونید فقط سبز بریزید را ریز خرد کردم واضافه ویه تفت مختصری دادم واز روی حرارت برداشتم سیب زمینی سایز متوسط یا بزرگ را از وسط دونصف کنید وتوی اونو خالی کنبد طوریکه خیلی نازک نشه ظرف مناسب فر را چرب وسیب زمینی را توی ظرف بچینید وبا مواد گوشتی پر کنید وروی هر کدوم یه قاچ گوجه بگذارید سس.دوقاشق رب وزردچوبه وفلفل ودر صورت تمایل یه عصاره گوشت را اضافه وحدودیک ونیم تا دولیوان اب بریزید و مخلوط کنید وبه سینی سیب زمینی اضافه کنید اگر ظرفتون در دار است که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ کنید ودر طبقه وسط با دمای 180درجه بمدت حدوددوساعت تست کنید اگر پخته در اخر گریل را روشن تا کمی سطح خوراک طلایی بشه نذاریدکاملا ابش کشیده بشه کمی ابدار باشه خوشمزه تره @khane_ashpazzi
#پیتزا_در_نان_همبرگر🍕🍔 اینم عکس برش خورده پیتزای دیشب من تو نون همبرگر یا پیتزای خوشمزه و بدون دردسر خمیربازی داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت گذاشت @khane_ashpazzi
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید. @khane_ashpazzi