eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا سیرابی را برای دو ساعت داخل آب جوش می پزیم بعد ریز کردن داخل کره تفت داده چیلی_سبز اضافه کرده تفت داده حال رب_گوجه و سیر و نمک و فلفل پاپریکا اضافه می کنیم بعد کمی پختن داخل تنور به همراه روغن_حیوانی برای ده دقیقه می پزیم @khane_ashpazzi
#سمبوسه_گياهى سیب زمینی آبپز و رنده شده، پیاز داغ، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده. مواد رو توى نون بپيچيد و سرخ كنيد تنها نکته‌اش اینه با هر موادی ساختین، روغن مواد میانیتون در کمترین حد ممکن باشه. چون هم سبکتر میشه و هم نون پاره نمیشه. @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواهید موقع آشپزی آشپزخانه همیشه مرتب و تمیز بمونه این کلیپ رو از دست ندید @khane_ashpazzi
#خورش خلال❤️ کرمانشاهیا دستا بالا برای تهیه خورش خلال که متعلق به استان کرمانشاه هست،پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 پ.ن-از گوشت گوسفندی استفاده کنین خورشت خیلی خوشمزه تر میشه پ.ن- خلال بادام رو قبل از پخت با یکی دو قاشق گلاب در آب خیس میکنیم. @khane_ashpazzi
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده آب ۲۵۰ ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه) کره ۴۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ( ریز نباشه) آرد 125 گرم ( یک پیمانه) وانیل 1ق.چ شکر یک ق مرباخوری نمک یک پنس( یک هشتم ق چ) @@khane_ashpazzi
#ليموخشك 🔸ليمو ترش رو حلقه كنيد و هسته هاى اونا رو دربياريد،توى سينى چيده و زير نور افتاب خشك كنيد 🔸از اين ورقه هاى ليمو توى چاى يا دمنوش و.. ميتونيد استفاده كنيد @khane_ashpazzi
#ترفند_آشپزی برای اینکه باقالی پلوی خوشرنگ و خوش عطری داشته باشید می توانید پس از پاشیدن شوید، لابه لای پلو، زعفران دم کرده بریزید. @khane_ashpazzi
طرز تهیه ژله سورپرایز تخم شربتی: * دو بسته ژله بلوبری را در دو لیوان آب جوش حل کنید. * داخل یخچال بگزارید تا به غلظت ماست برسد. ولی نبندد. * ۲ قاشق غذاخوری تخم شربتی را پاک کرده و در آب بگزارید ساعتی بماند. * حجم آب تخم شربتی را به یک لیوان برسانید و با ژله‌ای که نیمه سفت است کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید * داخل قالب فلزی دو سانتی‌متر از ژله بریزید و بگذارید در یخچال سفت شود. (ژله نیمه آماده را جای خنک نگه دارید) * حالا زیر یک قالب فلزی کوچک‌تر را به ژله آغشته کرده و وسط قالب روی ژله گرفته شده بگزارید. در یخچال بگذارید قالب به ژله بچسبد. * اطراف قالب کوچک را با ژله پرکنید و باز در یخچال بگزارید * یک بسته ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آبجوش حل کرده و بعد از خنک شدن با یک لیوان بستنی آب شده خوب مخلوط کنید. @khane_ashpazzi
#چيکن_استروگانوف 🔸مواد لازم:سينه مرغ يک عدد کامل,پياز متوسط يک عدد خلالى خورد شده,قارچ ورقه اى شده ده عدد,خامه سه قاشق غذاخورى, نمک و فلفل ♨️طرز تهيه:داخل تابه کمى کره,يا روغن بريزيد و پيازو تفت بديد تا سبک بشه (نيازى به طلايى شدن نيست)بعد مرغ خورد شده رو اضافه کنيد و با حرارت کم تفت بديد تا هم کمى سرخ بشه و هم بپزه بعد قارچ ورقه اى شده رو اضافه و کمى تفت بديد.مقدارى که آب قارچ کشيده شد, خامه را اضافه و مخلوط کنيد,نمک و فلفل بزنيد و در تابه رو بذارید تا حدود ده دقيقه مواد با حرارت کم بپزن و طعمشون باهم مخلوط بشه.و بعد آمادست. @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه ترفنـــــد آشپزی مخصوص 😋👌 ترفند دوم معضل خیلی از خانما رو با گوشت چرخ کرده حل میکنه 😃☝️ @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانومای گل الان فصل دلمه هستش، این کلیپ رو حتما ببینید👆 سه روش عالی برای بستن برگ دلمه👌😋 @khane_ashpazzi
🔻آش پیازچه در قابلمه متوسط یک عدد پیاز را رنده یا ریز خرد کنید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ داد۱/۵ ق غ خ رب بزنید و کمی تفت ، یک ق غ خ آرد و سپس (به ازای هر ۱/۵ پیمانه دال عدس نصف پیمانه برنج نیم دونه)بشویید و بریزید ۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده یا ریز خرد شده اضافه کنید حدود ۳/۵ لیوان آب و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه یا ۲ عدد عصاره گوشت + فلفل چیلی بریزید و بگذارید نیمساعت با شعله تقریباً زیاد بجوشد اواسط پخت یک لیوان پیازچه خرد شده اضافه کنید ،وقتی به قوام رسید با آبغوره یا لیموترش و نعناع داغ میل کنید . @khane_ashpazzi