فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیرابی
ابتدا سیرابی را برای دو ساعت داخل آب جوش می پزیم بعد ریز کردن داخل کره تفت داده چیلی_سبز اضافه کرده تفت داده حال رب_گوجه و سیر و نمک و فلفل پاپریکا اضافه می کنیم بعد کمی پختن داخل تنور به همراه روغن_حیوانی برای ده دقیقه می پزیم
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواهید موقع آشپزی آشپزخانه همیشه مرتب و تمیز بمونه این کلیپ رو از دست ندید
@khane_ashpazzi
#خورش خلال❤️
کرمانشاهیا دستا بالا
برای تهیه خورش خلال که متعلق به استان کرمانشاه هست،پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
پ.ن-از گوشت گوسفندی استفاده کنین خورشت خیلی خوشمزه تر میشه
پ.ن- خلال بادام رو قبل از پخت با یکی دو قاشق گلاب در آب خیس میکنیم.
@khane_ashpazzi
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خامه_ای
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی)
این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده
آب ۲۵۰ ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه)
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد ( ریز نباشه)
آرد 125 گرم ( یک پیمانه)
وانیل 1ق.چ
شکر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس( یک هشتم ق چ)
@@khane_ashpazzi
طرز تهیه ژله سورپرایز تخم شربتی:
* دو بسته ژله بلوبری را در دو لیوان آب جوش حل کنید.
* داخل یخچال بگزارید تا به غلظت ماست برسد. ولی نبندد.
* ۲ قاشق غذاخوری تخم شربتی را پاک کرده و در آب بگزارید ساعتی بماند.
* حجم آب تخم شربتی را به یک لیوان برسانید و با ژلهای که نیمه سفت است کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید
* داخل قالب فلزی دو سانتیمتر از ژله بریزید و بگذارید در یخچال سفت شود. (ژله نیمه آماده را جای خنک نگه دارید)
* حالا زیر یک قالب فلزی کوچکتر را به ژله آغشته کرده و وسط قالب روی ژله گرفته شده بگزارید. در یخچال بگذارید قالب به ژله بچسبد.
* اطراف قالب کوچک را با ژله پرکنید و باز در یخچال بگزارید
* یک بسته ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آبجوش حل کرده و بعد از خنک شدن با یک لیوان بستنی آب شده خوب مخلوط کنید.
@khane_ashpazzi
#چيکن_استروگانوف
🔸مواد لازم:سينه مرغ يک عدد کامل,پياز متوسط يک عدد خلالى خورد شده,قارچ ورقه اى شده ده عدد,خامه سه قاشق غذاخورى, نمک و فلفل
♨️طرز تهيه:داخل تابه کمى کره,يا روغن بريزيد و پيازو تفت بديد تا سبک بشه (نيازى به طلايى شدن نيست)بعد مرغ خورد شده رو اضافه کنيد و با حرارت کم تفت بديد تا هم کمى سرخ بشه و هم بپزه بعد قارچ ورقه اى شده رو اضافه و کمى تفت بديد.مقدارى که آب قارچ کشيده شد, خامه را اضافه و مخلوط کنيد,نمک و فلفل بزنيد و در تابه رو بذارید تا حدود ده دقيقه مواد با حرارت کم بپزن و طعمشون باهم مخلوط بشه.و بعد آمادست.
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه ترفنـــــد آشپزی مخصوص 😋👌
ترفند دوم معضل خیلی از خانما رو با گوشت چرخ کرده حل میکنه 😃☝️
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانومای گل الان فصل دلمه هستش، این کلیپ رو حتما ببینید👆
سه روش عالی برای بستن برگ دلمه👌😋
@khane_ashpazzi
🔻آش پیازچه
در قابلمه متوسط یک عدد پیاز را رنده یا ریز خرد کنید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ داد۱/۵ ق غ خ رب بزنید و کمی تفت ، یک ق غ خ آرد و سپس (به ازای هر ۱/۵ پیمانه دال عدس نصف پیمانه برنج نیم دونه)بشویید و بریزید ۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده یا ریز خرد شده اضافه کنید حدود ۳/۵ لیوان آب و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه یا ۲ عدد عصاره گوشت + فلفل چیلی بریزید و بگذارید نیمساعت با شعله تقریباً زیاد بجوشد اواسط پخت یک لیوان پیازچه خرد شده اضافه کنید ،وقتی به قوام رسید با آبغوره یا لیموترش و نعناع داغ میل کنید .
@khane_ashpazzi