eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
#تاس_کباب ساده و بی دردسر و خیلی لذیذه😍 پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج و آلو خورشتي در قابلمه چيده و سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه @khane_ashpazzi
#کتلت_برنجی مواد لازم: ▫️برنج شفته شده یک پیمانه ▫️سیب زمینی خام یک عدد متوسط ▫️پیاز متوسط یک عدد ▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید ) ▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی ▫️سماق یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم این کتلت بینهایت روغن کم میبره @khane_ashpazzi
چطوری ذرت توی خونه درست کنیم که درشت بشن و پُف کنن؟😍😍 کافیه 10 دقیقه قبل از درست کردن توی آب بخیسانید تا موقع درست کردن هم بزرگ بشن و هم پُف کنن @khane_ashpazzi
#دنت_خانگی🍮 ۲پ شیر و ۳ق نشاسته ذرت رو با هم حل کنید و روی حرارت بزارید تا مواد غلیظ بشه.در این حین ۳ق شکر ،کمی وانیل ،۲ق زعفران حل شده،۱ق غ کره اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. @khane_ashpazzi
#ساندویج مرغ لقمه ای😋😋 پیاز رو خرد کرده،سرخ میکنیم. بعد سینه مرغ یا فیله مرغ رو شسته و خرد کرده،با پیاز تفت میدیم،گوجه خرد شده وقارچ رو اضافه کرده،همه رو با هم تفت میدیم همراه با ادویه ،نمک و فلفل و اویشن،اگه پودر پابريکا داشته باشید که عالیه ولی اگه نداشتید برای عطر خوراک پودر ترخان و مرزه بریزید،😋😋بزارید مواد کمی بپزه و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست،مایع ما نباید آبکی باشه،بزارید کاملا اب خوراک تبخیر بشه در اخر هم پنیر پیتزا داخل مواد مرغتون بریزید..داخل نون همبرگر (کوچیک)رو کمی خالی کرده،اولین لایه کمی پنیر پیتزا ریخته ،بعد مایع مرغ رو اضافه کرده چند برگ جعفری هم میزاریم و روی مواد رو باز پنیر پیتزا میریزیم،هم میتونید داخل فر بزارید هم تستر،زمان پخت در حدی که پنیر پیتزا آب بشه . @khane_ashpazzi
#ترفند ✅دو برگ کاغذ خشک کن را زیر سطل زباله قرار دهید. این کار باعث جذب ریزش مایعات درون سطل می شود و از منتشر شدن بوی بد زباله جلوگیری می کند. @khane_ashpazzi
#شامی_گوجه_فرنگی ۳ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم وابشو گرفتم ویک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم و۳۵۰ گرم گوشت چرخکرده و۲ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده (لازم نیست اب گوجه فرنگی رنده شده رو بگیریم )و۲ قاشق غذا خوری ارد و۲ قاشق غذا خوری ارد سوخاری ۱قاشق غذا خوری رب فلفل شیرین ویک عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وادویه کاری ویه کوچولو زیره همه رو مخلوط کردم وخوب ورز دادم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم انشالله شماهم درست کنید ولذت ببرید @khane_ashpazzi
‌ 👆کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. @khane_ashpazzi
#آش_آلو_اردبیلی 😋 اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،قیصی زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید @khane_ashpazzi
#شربت_زعفران_با_عسل🍯 چند پرزعفران رابا آب گرم مخلوط و پس از خنک شدن با عسل میل نمایید. این شربت نشاط آور،آرامبخش است وبرای سنگ کلیه سنگ صفرا،کبد،تسریع درزایمان طبیعی موثر @khane_ashpazzi