#کنسرو_نخود_فرنگی
نخود فرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره)
میتونید نخود فرنگی ها رو به همراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید
برای کنسرو کردن نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید
ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن و بعد خارج کنید
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردترمیکنه
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤
برای #پنیر_قالبی باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم .
#کره_قالبی
کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره.
وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم.
هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب و جوجه
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده جدید و فوق العاده برای ژله هاتون. ابتدا ژله شیر یا بستنی رو درست کنید(ژله آلورا با شیر یا بستنی) در ته قالب به اندازه ای که می خواید بریزید و بذارید ببنده بعد با کاتر(قالب) قسمت هایی رو که می خوایم خالی می کنیم. ژله رنگی دلخواه رو در جاهای خالی می ریزیم و مجدد در یخچال نگه می داریم که ببنده، سپس در مرحله آخر روی اون ژله شیر (ژله آلورا و شیر یا بستنی) می ریزیم.
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#سوپ_تره_فرنگی و قارچ
مواد لازم
تره فرنگی 2 عدد
کره 50 گرم
آرد یه ق غ پر
آب مرغ یا گوشت دو لیوان
قارچ کوچک 10 عدد
نمک و فلفل سیاه
آب نصف لیموی تازه
زرده ی تخممرغ دو عدد
شیر نصف لیوان
خامه دو ق غ
جعفری ریز شده برای تزیین
تره فرنگی ها به حلقه های نازک خرد میکنیم ( قسمتهای سفید تره فرنگی) و با کره تفت میدیم و حین تفت دادن در قابلمه رو میذاریم تا بپزه. آرد و نمک و فلفل و اضافه میکنیم و تفت میدیم و آب مرغ یا گوشت رو به اضافه ی دو لیوان آب اضافه میکنیم تا سوپ بجوشه و کمی غلیظ بشه و در آخر قارچ های ورقه شده رو اضافه میکنیم و 3_4 دقیقه بعد سوپ حاضره ( دو یا سه تا از قارچ هارو برای تزیین کنار میذاریم) .. دو تا زرده ی تخممرغ و با آبلیمو میریزیم داخل ظرف گودی و با هم کمی در حد ترکیب شدن میزنیم و بعد سوپ داغ رو میریزیم روی زرده های تخممرغ داخل همان ظرف و سوپ و مخلوط میکنیم و شیر و خامه رو ترکیب میکنیم و داخل سوپ میریزیم و سوپ و داخل ظرف مورد دلخواهمون سرو میکنیم و روی سوپ رو با جعفری ریز شده و قارچ تزیین میکنی
من بعضی اوقات به جای قارچ مرغ ریش ریش شده به سوپ تره فرنگی اضافه میکنم
برای تزیین سوپ از نون تست خرد شده و برشته شده هم میشه استفاده کرد. نوش جان
@khane_ashpazzi
#خورشت_بوقلمون
طرز تهیه:🍲🍲
اول گوشت بوقلمون رو(هر قسمتى از بوقلمون كه دوست داشتين) رو به مدت یک ساعت با يدونه پياز خرد شده و مقدارى زعفرون قرا ميديم و ميزاريم داخل يخچال. بعد گوشت رو به يك عدد پیاز خرد شده و 3 قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم بزاريد و تفت بديد، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بزاريد به مدت 45 دقیقه بپزه تا گوشت نرم بشه.بعد يدونه سیب زمینی و دو قاشق تخم آفتابگردان و دو قاشق جعفرى خرد شده رو اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی اون بریزید.
@khane_ashpazzi
#پاستیل_زنجبیلی 😋
۲۰۰گرم زنجبیل تازه
۳قاشق غذا خوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک لیوان عسل
🔸زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم
پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه مثل فرنی غلیظ بشه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره
ویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه
پاستیل زنحبیلی ما امادس نوش جونتون
این پاستیل طعمش کمی تنده ولی با چایی عالی میشه وپر خاصیته
@khane_ashpazzi