🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅شيريني رشته اي😋
✍مواد لازم براي كراست(خمير زير)
هفت عدد كره پنجاه گرمي
دويست گرم پودر شكر
شش عدد تخم مرغ
٧٠٠ گرم آرد شيريني
يك ق چ بكينگ پودر
✍مواد لازم براي لايه دوم
پودر پسته سه پيمانه با يك ق غ پودر هل مخلوط شود(براي هر قالب يك و نيم پيمانه)
دو عدد سفيده ي تخم مرغ با كمي وانيل(براي هر قالب يك عدد)
✍مواد لازم براي تاپينگ(مواد رويه)
يك بسته رشته ي كادايف
كره يك عدد
عسل شش ق غ
شير عسل شش ق غ
✍مواد لازم براي شيره
آب سه پيمانه
شكر يك پيمانه
زعفران به ميزان دلخواه:همه ي مواد را روي حرارت گذاشته تا شيره شود.
🍜طرز تهيه
ابتدا كره و پودر شكر را ميزنيم تا كرم رنگ شود و تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه ميكنيم،وقتي تمام مواد با هم مخلوط شدند آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه كرده و فولد ميكنيم تا خمير بدست بياد،كف دو قالب را كاغذ روغني پهن ميكنيم و خمير رو به دو قسمت تقسيم كرده و با وردنه دستي كوچك خمير را كف قالب پهن ميكنيم،و براي هر قالب يك عدد سفيده و وانيل رو خوب زده و با فرچه روي خمير مي ماليم و پودر پسته و هل را اضافه ميكنيم و همه جاي قالب به يك اندازه ميريزيم و با وردنه صاف ميكنيم،حالا ميريم سراغ مواد رويه:
يك عدد كره را روي حرارت گذاشته تا باز شود و سپس عسل و شير عسل را اضافه ميكنيم تا خوب مخلوط شوند و رشته ي كادايف را اضافه ميكنيم و چند دقيقه صبر ميكنيم تا نرم شوند و به مقدار مساوي روي دو قالب ريخته و صاف ميكنيم،توجه داشته باشيد كه تمام سطح شيريني به يك اندازه از مواد رويه بريزيد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت سي دقيقه بپزيد،نسبت به درجه حرارت فر ها بايد بعد از بيست دقيقه مدام شيريني رو با يك چاقو چك كنيد شايد براي شما زودتر يا ديرتر بپزه.
#شیرینی_رشته_ای🍪
@khane_ashpazzi
#ادویه_ترشی
#سیاه دانه را قبل از استفاده در تابه روي حرارت در مدت زمان کوتاه تفت دهید. و هنگامي كه بوي معطر سياه دانه به مشام رسيد از روي حرارت برداريد.
@khane_ashpazzi
✅ آش رشته😋
✍مواد لازم:
رشته آش زر ماکارون: 1بسته
سبزی آش رشته:1کیلو گرم
نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم
پیاز:4عدد(بزرگ)
نعنا خشک:1قاشق غذا خوری
نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد.
2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد.
آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم.
#آش_رشته
@khane_ashpazzi
✅ دسر سه رنگ اورئو 😋
✍مواد لازم:
👈برای پودینگ شکلاتی
2لیوان شیر
نصف لیوان کمی بیشتر خامه صبحانه
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2/5قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
100 گرم شکلات شیری و تلخ مخلوط
👈برای پودینگ انجیری
2 پاکت پودینگ اماده انجیر (یا هر پودینگ سفید یا کرم رنگ دلخواه تون میتونه باشه)
2 تا 3 بسته بیسکوییت اورئو (یاکرمدار شکلات تلخ یا هر بیسکوییت دیگری)
🍜طرز تهیه:
بیسکوییتها را در غذاساز بریزید و در کف جامها به اندازه دلخواه بریزید.1پاکت پودینگ انجیر را مطابق دستور روی ان آماده کنید و بپزید و روی بیسکوییتها یک لایه پودینگ انجیر بریزید و تقسیم کنید.
برای پودینگ شکلاتی به جز شکلات همه مواد را در یک قابلمه بریزید و روی گاز تا زمانی که قوام میگیرد(مانند
فرنی)بپزید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از اینکه
پودینگ قوام گرفت از روی گاز بردارید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس از این
پودینگ شکلاتی یک لایه هم روی پودینگ انجیر بریزید و روی پودینگ انجیر باز یک لایه بیسکوییت پودر شده و در اخر یک لایه پودینگ انجیر را بریزید. از دو بسته پودینگ انجیر یک بسته برای لایه کف و بسته دوم برای لایه رویی استفاده میشود و با پودینگ انجیر جامها را پر کنید و بدلخواه تزیین کنید.
#دسر
@khane_ashpazzi
✅ تیتاپ خانگی(بدون.فر) 😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
ارد یک لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق سر پر غذا
🍜طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.
#تیتاپ #بدون_فر
@khane_ashpazzi
✅ دسر شامانو😋
✍مواد لازم:
پنیر خامه ای ؛200گرم
بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد
شیرعسلی؛نصف پیمانه
خامه صبحانه؛200گرم
پودر ژلاتین ؛2 ق غ
ژله انگور؛1بسته
رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره
🍜طرز تهیه؛
ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه
در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه
تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده
من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم
رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه
#دسر
@khane_ashpazzi
✅ کبابسیخی 😋
✍مواد لازم:
فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
پاپریکا:به مقدار لازم
کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم
.
🍜طرز تهیه:
فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.
نکته های لازم برای سیخ گرفتن: سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد. و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.
بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیاز دارید و کباب را داخل ماهیتابه بگذارید و چند قاشق از روغنی که با ان کباب را سرخ کرده اید روی آن بریزید و مجددا با دستمال انتها و نوک سیخ را تمیز کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر قرار دهید.(البته بسته به فر شما مدت زمان متغیر است و تا حدی داخل فر بگذارید که رنگ آن طلایی شود)
#کباب_سیخی
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅بیسکویت کره ای با رویه نارگیلی😋
🌟ابتدا مواد رویه رو درست کرده وکنار میذاریم تا خنک بشه وبعد درقیف با ماسوره ساده میریزیم.
✍مواد لازم رویه نارگیلی
پودر نارگیل 50 گرم
سفیده تخم مرغ 50 گرم
شکر 100 گرم
روغن مایع 1 ق غ
آبلیمو 1 ق چ
آرد برنج 2 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
پودر نارگیل 2 ق غ درصورت نیاز
🍜طرز تهیه
ابتدا پودر نارگیل وشکر رودر خرد کن ریخته چند پالس زده بعد در ظرف رویی ریخته وسفیده تخم مرغ رو اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرتب هم میزنیم تا کمی گرم بشه وشکر حل بشه (داغ زدن) وقت زیادی نمیبره ودقت داشته باشید موادتون نجوشه فقط تا حدی که انگشت بزنید گرمی مواد رواحساس کنید کافیه .
ظرف رواز روی حرارت بر میداریم وآبلیمو وانیل وروغن رواضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم ومیذاریم تا خنک بشه.بعد از خنک شدن کامل اگه حس کردیم موادمون خیلی رقیقه آرد برنج رواضافه میکنیم اگه باز هم حس کردین مواد شل هست کمی پودر نارگیل اضافه کنید.
من 2 ق ج ارد برنج و 1 ق غ پودر نارگیل اضافه کردم.
غلظت مواد نباید خیلی سفت یا خیلی رقیق باشه فقط باید راحت پایپ بشه .
خوب حالا مواد رو درقیف با ماسوره ساده ریخته وکنار گذاشته ومیریم سراغ بیسکویت ها.
✍مواد لازم بیسکویت
کره 150 گرم
پودر شکر 100 گرم
آرد 300 گرم
تخم مرغ 1عدد ویک زرده
وانیل 1/4 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
🍜طرز تهیه
کره به دمای محیط رسیده وپودر شکر رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ را اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم.
بعد ارد وبکینگ پودر روکه از قبل با هم الک کرده ایم کم کم به موادمون افزوده وبا لیسک هم میزنیم .خمیر لطیفی بدست میاد که چسبندگی نداشته باشد.
با توجه به نوع ارد واندازه تخم مرغ ممکنه یک تا دوقاشق ارد کمتر یا ببشتر مصرف بشه.
خمیر رو درکیسه نایلونی قرارداده ونیم ساعت دریخچال استراحت میدیم. بعد زیر وروی خمیر کیسه پلاستیکی پهن کرده وبا وردنه خمیررو به قطر 5 میل پهن میکنیم وکاترمیزنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با کمی فاصله قرار میدیم ومواد رویه روکه از قبل اماده کرده ایم روی بیسکویت ها پایپ میکنیم وپودر پسته ریخته ودر فرگرم با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه یا تا وقتی که شیرینی ها طلایی شود.
برای فر برقی دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه کافیه.
#بیسکوئیت_کره_ای_با_رویه_نارگیلی🍪
@khane_ashpazzi