#ایده_شیرینی_ترباکیک_اسفناج
یه ایده و دستور پخت عالی برای شب یلدا 😍
🔸تخم مرغ چهار عدد
🔸شکر یک لیوان
🔸آرد دو لیوان
🔸بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
🔸وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸اسفناج خام پوره شده دو سوم لیوان
🔸روغن نصف لیوان
📝ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ابتدا سفیده را خوب بزنید تا پف کند بعد شکر را اضافه کرده به همزدن ادامه دهید تا شکر در سفیده حل شود .
زرده ها و وانیل را افزوده با همزن خوب بزنید. برای تهیه ی پوره اسفناج لطفا از اسفناجهای ریزتر مثل بیبی اسفناج استفاده کنید و ابتدا با چاقو خوب خردشون کنید و داخل میکسر یا با گوشت کوب برقی خوب پوره اشون کنید اگر خوب پوره نشدند یکمی شیر می تونید بهشون اضافه کنید اما مقدار نهایی به اضافه ی شیر باید همون دو سوم لیوان باشه که چون شیر اضافه کردید در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی آبی می تونید اضافه کنید .
و به مواد بالا پوره ی اسفناج خام و روغن رو افزوده همبزنید بعد همزن رو کنار گذاشته ، آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کرده آروم با قاشق همبزنید و داخل قالب بیست سانتی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه کیکتون آروم آروم بپزه .
بعد از خنک شدن یک لایه ی بالای کیکتون رو برش بزنید و بزارید کنار تا بافت داخل کیکتون که سبزِ خوشرنگیه نمایان بشه و بعد کیکتون رو به چهار قسمت مساوی برش بزنید و هر برش رو مثل عکس سوم مقداری کیک از وسطِ برش مثلثی خارج کنید و با خامه ی صورتی یا قرمز پر کنید و در صورت تمایل سه تا دونه شکلات چیپسی روش قرار بدید و کیکهاتون رو به حالت ایستاده داخل ظرف بچینید 🌀
@khane_ashpazzi
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم طرز تهیه یک مدل ناگت مرغ که بچه ها هم عاشقش میشن 😍😋
#ناگت_مرغ
🔸نان تست سفید ۴ تکه
🔸سینه مرغ نیم کیلو
🔸سیر له شده نصف ق غ
🔸زنجبیل له شده نصف ق غ
🔸سس سویا ۱ ق غ
🔸فلفل نصف ق چ
🔸پاپریکا نصف ق چ
🔸نمک ۱ ق چ
🔸روغن به میزان لازم
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸نمک ۱ ق چ
🔸فلفل نصف ق چ
🔸شیر ۱ ق غ
🔸پودر سوخاری به میزان لازم
@khane_ashpazzi
#_مرغ_بریان
موادلازم:
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ ق غ
آبلیمو ترش ۴ ق غ
آب پیاز ۴ ق غ
زعفران دم کرده ۴ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
زعفران دم کرده ، آبلیمو ترش،روغن زیتون،آب پیاز نمک و فلفل راداخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا کباب شوددر اواسط پخت مجدد روی مرغ ها را سس زعفرانی بریزید.
یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه #سرکه_سیب
m
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕 يک ليوان آب هويج بيش از ۸ برابر نياز روزانه افراد به ويتامين A را تامين می کند. 🍹
ويتامين A براي رشد اندامها و استخوانها لازم و برای حفظ قدرت بينایی نیز مهم است.
@khane_ashpazzi
#سالاد_انار 🥗
کلم برگ سفید نصف
انار ملس دو عدد.
سینه ی مرغ نصف یک عدد
مغز گردوی ریز شده نصف پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم و بعدش تمام مواد را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم
#سالاد_پاییزی🍃
@khane_ashpazzi
#آش_جو
لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید
@khane_ashpazzi
#دسر_کدو_حلوایی
اول هرجور که دوست دارید برش بدید داخل قابلمه بچینید و یکم شکر بپاشید و بزارید بپزه
مواظب باشید زیاد نپزن تا له نشن
حدود یک ربع، بیست دقیقه کافیه
بعد روی یه سینی فر یه کاغذ روغنی بندازید یکم روغن اسپری کنید و کدوهارو بچینید روش
روشون هم روغن کنجد اسپری کنید و دارچین بپاشید
و بذارید با دمای ۱۵۰ درجه همراه با گریل نیم ساعت بمونه
بعد درش بیارید روش یه اسکوپ بستنی بذارید و با کمی گردو و شیره : (انگور، افرا یا خرما یا شیره خود کدوها که ته ظرف جمع میشن) نوش جان کنید
@khane_ashpazzi