🌶️آشپزی درخانہ🌶️
شربت آلوئه ورا
موادی که برای تهیه شربت آلوئه ورا نیاز دارید شامل دو قاشق غذا خوری ژل شفاف آلوئه ورا ، یک فنجان آب لیمو ،
سخت ترین قسمت تهیه این شربت ، جدا کردن ژل آن میباشد
همانطور که میدانید یک لایه ی زرد رنگ روی ژل آلوئه ورا قرار دارد که تلخ میباشد و حتما باید آنرا جدا کنید
برای این کار ابتدا برگ ها را از عرض برش دهید و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا راحت تر بتوانید ژل آنرا جدا کنید
بعد از آن با آب سرد بشویید تا مایع زرد رنگ جدا شود ، برای شستشو میتوانید از مخلوط سرکه سفید و آب نیز استفاده بفرمایید
ژل آلوئه ورا در همان ابتدا که از برگ جدا میشود ، در مجاورت هوا خواص خود را از دست میدهد به همین دلیل بهتر است به محض آماده شدن آنرا داخل میکسر بریزید و با آبلیمو میکس کنید
میزان آبلیمو به ذائقه ی شما بستگی دارد و اگر میخواهید که شربتتان ترش باشد از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده بفرمایید
مقداری شکر یا عسل این شربت را خوش مزه تر میکند
اگر میخواهید شربتتان کاملا مغذی و عاری از هر گونه مواد مصنوعی باشد بهتر است از عسل بجای شکر استفاده کنید و مقدار آن نیز کاملا سلیقه ای است
اگر میخواهید که نوشیدنی شما پالپ دار باشد کمی از ژله را خرد کرده و داخل نوشیدنی اضافه کنید میتوانید از میوه های دیگر نیز برای پالپ دار کردن استفاده بفرمایید
لازم است پس از میکس شدن کامل آلوئه ورا با آبلیمو و عسل در مرحله آخر میوه ی مورد نظرتان را اضافه کنید و چند ثانیه میکس کنید تا قطعات میوه داخل نوشیدنی به چشم آید
طعم شربت آلوئه ورا با خیلی از میوه ها و سبزیجات هم خوانی دارد یکی از میوه هایی که شربت آن با آلوئه ورا بسیار خوش طعم مییباشد سیب ترش است
شما میتوانید آب سیب ترش را گرفته و با شربت آلوئه ورا مخلوط بفرمایید با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آب سیب لازم است که مقدار آبلیمو و عسل مصرفی را کم و زیا کنید
طعم موافق و ترکیب عالی دیگر با شربت آلوئه ورا نعنا میباشد میتوانید برای خوش طعم تر کردن و زیبا تر کردن شکل ظاهری شربت آلوئه ورا از نعنا تازه استفاده کنید به این ترتیب که پس از پاک کردن و شستن خوب نعنای تازه در مرحله ی آخر آنرا به مخلوط کن اضافه کرده و کمی میکس کنید تا نعناها ریز شوند و بعد نوش جان کنید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون 🍆🍆
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
بعد بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.(هر محله ای نازخاتون رو یه مدل درست میکنه من دیدم گوجه هم میریزن اما ما نمیریزیم - میتوانید مخلوط را روی گاز هم بگذارید تا غلیظ بشه البته اما من نمیزارم )
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خانگی 🥣
آموزش با تمام نکات مهم 👌😍
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چندتا ترفند باحال آشپزخونه ای
جوون میده برای خانووومای شاغل و بچه دار 😍
حتما یاد بگیرین 🌟
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🍴
🔸سه دليل وا رفتن كوكو👇🏻
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه
دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه
و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷 #ترفند
#چند_توصیه_برای_خوشطعم کردن گوشت
👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را میخواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! .
2. بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. .
3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. .
4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. .
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#پاستیل_آبنباتی 🍭 😋
پودر ژله یک بسته
آب جوش ۳/۴ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق
گلوکز ۲ ق
قالب سیلیکونی
🔸پودر ژله و آب جوش روی بخار بگذارید تا حل بشه. بعد پودر ژلاتین رو ریخته خوب هم میزنیم تا حل بشه و گلوکز رو میریزیم و مخلوط میکنیم تا کامل حل بشه، در قالب سیلیکونی چرب شده میریزیم و و نیم ساعت در فریزر می گذاریم ؛ سپس آماده اس.نوش جان
♦️من اینبار داخل قالبی که مدل ابنباتی بود، درست کردم. اول چوب مخصوصش رو جاگذاری کردم و بعد داخل هرکدام کمی از مایه آماده شده ریختم و آروم گذاشتم فریزر.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷#جوجه_خامه_ايى
يك سينه كامل، يك پياز متوسط خلالي ،يك قاشق مايونز ،دوقاشق خامه ،نمك ،فلفل،اويشن ،سه قاشق جعفري خرد شده و اب ي دونه نارنج (ليمو هم ميشه زد )و دو تا سيررنده شده زدم كامل مخلوط كردم
درش رو بستم شب تا صبح تو يخچال گذاشتم
بعد تو تابه گريل چرب شده مرغ هاي به سيخ كشيده رو با شعله ملايم كبابي كردم تا مغزپخت بشه
مزه ش خيلييي خوبه حتما امتحان كنيد😋
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#ترفند_آشپزی🥘
مزه دار كردن #مرغ_زرشك_پلو 🍗🍗👇🏻
پودر پیاز ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
دارچین نصف ق چ
زعفرون ۱ ق س
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک ۱ ق چ
💢اين ادويه هارو با هم مخلوط كنيد و مرغ رو چند ساعت توش بزاريد بمونه
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سیب_زمینی درفر 🍗🍗
مرغ سیب زمینی سس مایونزنمک فلفل سیاه پاپریکا رب گوجه سبزی معطر همه را مخلوط میکنیم فویل روی ظرف میکشیم در فر 180 درجه 30 دقیقه میزاریم بپزه فویل را برمیداریم شعله بالاروشن میشه تاطلایی شن
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅ ژله شیک و ناز تقدیم نگاه شیک پسندتون😍
✍️مواد لازم:
ژله آلورا
ژله رنگی بستنی وانیلی لیوانی
🍜طرز تهیه:
ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه . و بعد از نیم بند شدن ژله بلوبری رو روش بریزید. ( ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف دربیاد و در صورت تمایل یک قطره رنگ خوراکی بریزید ) . وقتی که این لایه هم نیم بند شد. لایه بعدی رو بریزید .
✔️این مراحل رو می تونید چند بار تکرار کنید تا چند خط ابی توی ژله تون داشته باشید
✔️انداز ها به ازای هر بسته ژله هست. شما خودتون با توجه به قالبتون کم و زیاد کنید
✔️برای قسمت ابی کدر از ژله آبی و شیر یا بستنی استفاده کنید.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️