eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام عزیزان برای کار با ماسوره درخواست زیاد داشتید،تو این کلیپها کامل و واضح نحوه ماسوره زدن مشخصه و اسم ماسوره ها توی کلیپ نوشته شده، چند پست قبل تر عکس ماسوره های پرکاربرد رو براتون گذاشتم ،تو این کلیپها نحوه استفاده از همون ماسوره ها رو یاد میده. نگاه کنید و لذت ببرید💜💜💜 #تزئین_کیک#ماسوره_زدن ای# ادامه دارد ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
سلام عزیزان برای کار با ماسوره درخواست زیاد داشتید،تو این کلیپها کامل و واضح نحوه ماسوره زدن مشخصه و اسم ماسوره ها توی کلیپ نوشته شده، چند پست قبل تر عکس ماسوره های پرکاربرد رو براتون گذاشتم ،تو این کلیپها نحوه استفاده از همون ماسوره ها رو یاد میده. نگاه کنید و لذت ببرید💜💜💜 #تزئین_کیک#ماسوره_زدن ای# ادامه دارد ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان برای کار با ماسوره درخواست زیاد داشتید،تو این کلیپها کامل و واضح نحوه ماسوره زدن مشخصه و اسم ماسوره ها توی کلیپ نوشته شده، چند پست قبل تر عکس ماسوره های پرکاربرد رو براتون گذاشتم ،تو این کلیپها نحوه استفاده از همون ماسوره ها رو یاد میده. نگاه کنید و لذت ببرید💜💜💜 #تزئین_کیک#ماسوره_زدن ای# ادامه دارد ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
نکته:میزان آرد،شکر،و مخلوط آب و گلاب در این دستور یکسانه،پس نیاز نیست دنبال پیمانه خاصی باشید از هر پیمانه ای میتونید استفاده کنی مواد لازم: آرد ۲لیوان شکر ۲لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان مخلوط روغن جامد و مایع یک لیوان(یا مخلوط کره و روغن مایع) هل یک چهارم ق چ زعفران به مقدار لازم(قابل حذف) طرز تهیه: اول شربت رو آماده کنید،آب و شکر و گلاب و هل و زعفران را در ظرفی بریزید روی حرارت قرار بدید تا شکر آب بشه و یک دقیقه بجوشه(شربت اصلا نباید غلیظ بشه فقط در حدی که شکر حل بشه)شربت رو کنار بذارید. آرد روحتما الک کنید و روی حرارت ملایم تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و خامی آرد گرفته بشه ،هر چقدر بیشتر تفت بدید رنگ حلوا تیره تر میشه،حالا دوباره آردو الک کنید و روغنها رو بهش اضافه کنید و باز تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسید ،حالا شربت گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید (شعله حتما ملایم باشه که مواد به دستتون نپاشه)کاملا هم بزنید تا کم کم حلوا جمع بشه و از ظرف جدا شه،بعد تابه رو به حالت گهواره به چپ و راست تکون بدید تا حلوا یکجا جمع بشه،و تمام❤ این حلوا خیلی لطیفه و کاملا قابل ماسوره زدنه ،توی دهن نمیماسه،سفت نمیشه،خشک نیست،روغن اضافه پس نمیده و خلاصه باقلواییه برای خودش😊👌 نووووش جان❤ #زعفرونی#حلوا_گندم ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
،بازم یه نون خونگی خوشمزه ی دیگه،حتماااا امتحانش کنید ،با خمیر بازی و نانوایی میتونید یه کم استرس رو از خودتون دور کنید و تو قرنطینه کاملا سرگرم بشید😊😍 منتظر عکس نانهای خوشمزتون هستم❤  مواد لازم: آرد ۲۲۰ گرم معادل یک لیوان پر و یک لیوان سرخالی شیر ولرم ۱۶۵گرم معادل سه چهارم لیوان خمیر مایه ۱ ق چ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر شیر خشک قنادی یک ق غ کره ۱۵گرم معادل یک ق غذاخودی (آب کنید) انواع دانه های معطر و روغنی به دلخواه(کنجد سیاه و سفید،تخم آفتابگردان،دانه چیا،تخم ریحان،تخم خرفه،تخم گشنیز،زیره،تخم کتان و...) طرز تهیه:یک ق شکر و پودر خمیر مایه را داخل شیر ولرم بریزید و ده دقیقه زمان بدید تا عمل بیاد(دمای شیر باید ولرم باشه طوری که دست را نسوزاند فقط کمی گرم باشد تقریبا همدمای بدن،اگر داغ باشد مخمر میمیرد و عمل نمی آید) شیر خشک و آرد را مخلوط کنید ،در صورت در دسترس نبودن شیر خشک میتوانید حذف کنید،مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید،در ابتدا خمیر بسیار چسبنده است و وحشتناک به نظر میرسد،دستها و سطح کار را چرب کنید و کمی خمیر را ورز دهید بعد کم کم کره آب شده رو اضافه کنید و باز وزر بدید حدود ۱۵دقیقه،میبینید که کم کم چسبندگی از بین میرود و خمیر نرم و لطیف و یکدستی به دست می آید،خمیر را در ظرف چرب شده و سرپوشیده به مدت ۱/۵ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه،بعد از این مدت خمیر را روی سطح کار پهن کرده دانه مورد علاقه را روی خمیر میپاشیم(من زیره و تخم گشنیز به مقدار کم استفاده کردم چون خیلی معطر هستن)بعد خمیر را از یک طرف محکم رول میکنیم و در قالب چرب شده حدودا ۱۱×۲۰سانت قرار میدیم،روی خمیر رو دانه های مورد علاقه میپاشیم و باز روی خمیر را میپوشانیم،بعد از نیم ساعت با تیغ روی خمیر خط هایی به عمق نیم سانت میندازیم و باز تا دو برابر شدن‌حجم خمیر یک ساعت دیگر صبر میکنیم،بعد از این زمان قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵درجه به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه میپزیم. نوش جان❤❤❤ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌1 مرغ 📌1 هویج 1 پیاز 4 سیر 10 گرم ژلاتین 1 قاشق غذاخوری آب لبو 📌 نمک به مزه ، فلفل سیاه (0.5 قاشق چایخوری) ، پاپریکا (0.5 قاشق چای خوری) مرغ را گذاشتیم تا بپزد. کف ، را برداشته ، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کل هویج و پیاز را در آن قرار دهید. بپزید تا مرغ پخته شود. گوشت را از استخوان جدا کنید ، پوست را دور بیندازید. در 250 میلی لیتر آب مرغ سرد شده ، ژلاتین را مخلوط می کنیم . در مخلوط کن مرغ آب مرغ را با ژلاتین ، نمک و چاشنی ها ، سیر و آب لبو قرار می دهیم حالا دیگر باقی مانده است که همه چیز را کاملاً ضرب کرده و در یک بطری پلاستیکی قرار دهیم. ما آن را برای یک شب در یخچال قرار داده ایم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️