eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
رشته پلو با هر چی خوشمزه است. من با مرغ خیلی شده درست کنم. با گوشت و یا گوشت قلقلی ، با ماهی ، حتی هیچ نوع گوشتی هم نباشه. با خرما و پیاز داغ و کشمش هم ميشه درستش كرد کلا همه جوره عالی مواد لازم :👇 برای ۳ تا ۴ نفر برنج ۳ پیمانه رشته پلویی حدودا یه بشقاب (راستش همیشه چشمی می ریزم این بار توی یه بشقاب خورش خوری ریختم اندازه اون شد) گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم کشمش به میزان لازم . برنج رو خیس کردم. دستور تهيه :👇 برنج رو داخل آب جوش ریختم ، پنج دقیقه قبل آبکش رشته پلویی رو توش ریختم و بعد آبکش کردم ، من توی پلوم لا به لاش کمی ادویه پلویی میریزم خوشمزه میشه و گذاشتم دم بکشه . برای کوفته قلقلی هم یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و کمی نمک و زردچوبه ورز دادم و از گوشت کمی برداشتم و توی دستم قلقلی کردم و توی یخچال نیم ساعت گذاشتم تا خودش رو بگیره و بعد توی روغن سرخ کردم . کمی کشمش هم شستمو وقتی خشک شد توی کمی روغن تفت دادم . میتونین از خرما و یا پیاز داغ و ... توی رشته پلو استفاده کنین . ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
بیسکویت های بای خانگی 😍😍 ‌ دستور:👇👇👇‌ يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋 حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️ ‌ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم :👇 گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم👇 پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد دستور تهيه : 👇 اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری بشه ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
مواد لازم خرما نیم کیلو چرخ شده,موز ۵عدد,آرد برنج دو پیمانه,آرد سبوس دار گندم یک پیمانه,هل سابیده یک قاشق چای خوری,کنجد یا پودر نارگیل خرما چرخ شده را با آرد گندم و آرد برنج وهل سابیده مخلوط کرده خوب ورز داده تا خمیر سفتی بدست بیاد کمی از خمیر را برداشته وروی سلفون پهن کرده بقطر یک سانت یک عدد موز را روی خمیر گذاشته وبصورت رولت خمیر را دور موز پیچانده ورول را توی کنجد یا پودر نارگیل غلطانده بمدت دو ساعت توی یخچال گذاشته وبا چاقو برش میدهیم نوش جان💖 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه های خوشمزه و فوری با نان لواش مواد لازم _نان لواش ۲ الی ۳ عدد _خامه یا مایونز ۲ ق غ _فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد _پیازچه یا جعفری ۵۰ گرم _سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم _پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم _تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد در ابتدا سوسیس ، گوجه ، پیازچه ، پنیر و خامه را در یک ظرف مخلوط کرده . نان ها را برش زده و بر روی نان ها قرار داده و طبق ویدیو رول کرده . سپس و به تخم مرغ آغشته کنید و در ماهیتابه گریل طلایی کنید و نوش جان کنید می تونید میزان پنیر و خامه رو کم یا حذف کنید تا رژیمی بشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
بیسکویت های بای خانگی 😍😍 ‌ دستور:👇👇👇‌ يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋 حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️ ‌ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
😋 نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز نصف شیشه کوچک 🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌮ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن ،نجوشونيد كه باز ميشن،وقتي نرم شدن وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
مواد لازم آرد: یک و نیم پیمانه روغن: نصف پیمانه شکر: نصف پیمانه تخم مرغ: یک عدد (به دمای اتاق رسیده باشد) بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری یا پنج گرم وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه ظرف مناسبی را انتخاب کرده و تخم مرغ را در آن می‌شکنیم. شکر و وانیل را به همراه روغن، به تخم مرغ، اضافه کرده و با هم‌زن برقی به مدت دو دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم. با دست شروع به ورز دادن می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست، به وجود آید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم. خمیر را با وردنه پهن کرده و به شکل دلخواه، قالب می‌زنیم. خمیر‌های قالب زده شده را در سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، قرار می‌دهیم. به این نکته توجه داشته باشید که بین آنها، فاصله بگذارید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا رنگ بیسکویت‌ها طلایی شود. بیسکویت‌های آماده شده را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن، جلوگیری شود نوش جان 💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ ‌‏
مواد لازم زرده تخم مرغ ؛ یکعدد سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد کره نرم ؛ 75 گرم آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه پودر قند ؛ 50 گرم هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری گردو خورد شده ؛ 100 گرم طرز تهيه شیرینی عید خوشمزه , اسکار گردویی شیرینی عید شیک و لذیذ پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید. از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد. خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید. کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. نوش جان ❤ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️