🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کتلت_بادمجان🍘🍆
موادلازم📝
گوشت چرخ کرده دویست گرم
بادمجان متوسط دو عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
مرزه و تلخون خشک هرکدام یک قاشق سوپخوری
نمک فلفل و زردچوبه و پودر زیره و پودر تخم گشنیز به مقدارلازم
آردسوخاری سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ دوعدد
طرزتهيه📝
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و خوب آبشونو میگیریم فلفل دلمه رو هم با رنده ی متوسط رنده و بادمجان هارو هم جداگانه با رنده ی متوسط رنده میکنیم و بعد اگه آب داشت آبشونو میگیریم همه ی موادو خوب باهم مخلوط میکنیم موادتون نباید آب داشته باشن قبل از اضافه کردن تخم مرغ اگه آب داشت تاکید میکنم آب اضافی موادو بگیرین ؛ بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد سوخاری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و نهایتا از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و بشکل کتلت داخل کمی روغن با حرارت ابتدا متوسط سپس ملایم دو طرفشو سرخ می کنیم ؛ حرارتو کم کنید تا کتلت خوب مغز پخت بشه .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از .
سلام
⭕️هر کس آنلاینه 1 دقیقه بره اینجا رو ببینه زوود موقته 🕛🕧
بخاطر این ک ممکنه پاک بشه نمیتونم چیزی بگم🙊🙈
http://eitaa.com/joinchat/1079509001Cae48e178cc
😉سوپرایزه😍
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کوفته_لپه
✍️مواد لازم:
لپه 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
گوشت چرخکرده 1 کیلو
تخم مرغ 2 عدد
سبزی معطر 1 پیمانه
پیاز رنده شده 2 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و پاپریکا به مقدار لازم
زرشک،پیاز داغ و گردو و آلو برای وسط کوفته
📝برای سس:
پیاز 1 عدد
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1/4 پیمانه
♨️طرز تهیه:
1- براى آماده كردن كوفته يك پيمانه لپه خيس خورده را بپزید و همراه با يك پيمانه برنج (که به صورت كته پخته شده) و با گوشت كوب بکوبید تا لپه نيم كوب شود.
2- گوشت چرخ شده، تخم مرغ و سبزى كوفته و دو عدد پياز رنده شده و آب گرفته ،دو قاشق آرد نخود و نمك، فلفل، زرد چوبه، دارچين و پاپريكا را اضافه کنید و كاملاً وَرز دهید و تا مواد به خورد هم بروند.
3- مواد را به صورت گلوله در بیاورید (به اندازه ى نارنگى يا پرتقال) و داخلش را ميتونيد با زرشك و پياز داغ و گردو یا آلو پر كنيد. بگذارید کوفته ها زمان كوتاهى داخل يخچال بمانند.
4- براى آماده كردن سس، پياز را خلالی و سرخ کنید و فلفل و زرد چوبه و پودر پاپريكا و دارچين و نمك و دو تا سه قاشق رب اضافه کنید و تفت بدهید. آب جوش و زعفران را اضافه کنید و حرارت را ملايم کنید.
5- كوفته ها را آرام داخل سس بگذارید (در تابه را نگذارید) و بعد از مدتی که سس کمی غلیظ شد حرارت را كم كنيد و در ظرف را نيمه باز بگذارید. در مدت پخت سس را روى كوفته ها بريزيد انتهاى پخت كمى زرشك و آلو داخل سس اضافه كنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️