🌶️آشپزی درخانہ🌶️
کباب بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
500 گرم گوشت چرخ کرده
3_2 قاشق آرد سوخاری
2 حبه سیر
فلفل سیاه ، نمک
مواد لازم برای سس:
1.5 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب
برای روی بادمجان ها:
فلفل سبز ، گوجه فرنگی
طرز تهیه:
بادمجان ها را یک در میان پوست بکنید و مثل فیلم برش بزنید. سپس سرخ کنید (بدون سرخ کردن هم میشه . چون اینجوری خوشمزه تر میشه من سرخ میکنم) در زمان سرخ کردن با دقت برگردانید که از هم جدا نشود و بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید روغن اضافی گرفته شود. مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و ورز بدید. از مواد گوشتی تکه هایی بردارید و در قسمت برش زده بادمجان بذارید. شکل آکاردئون می گیرد. داخل سینی بذارید و روی بادمجان ها فلفل و گوجه فرنگی بذارید. رب را در آب حل کنید و روی بادمجان ها بریزید. کاغذ روغنی را کمی خیس کنید و روی ظرف را بپوشانید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با روی پوشیده بپزید. سپس کاغذ روغنی را بردارید و کمی داخل فر بذارید سرخ شود (شعله بالا را روشن کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
نوش جان😋😋
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#دسر_پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم:
شیر پر چرب دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
شکر سه چهارم پ ( یعنی سه تا یک چهارم پیمانه)
وانیل. نوک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو و شکر برای لایه ی شکلاتی از هر کدام یک قاشق غ
پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری سر پر
آب با دمای معمولی اتاق. نصف استکان
اول ژلاتین رو با آب مخلوط و کنار بگذارید تا ژلاتین آب رو به خودش جذب کنه
شیر و شکرو مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتینو اضافه و هم بزنید تا کاملا در شیر حل بشه،در این مرحله میشه دو قاشق غذاخوری خامه باهاش مخلوط کنید ولی من چون شیرم پر چرب بود خامه نزدم،حالا وانیل رو اضافه و از رو حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشه ،
پودر کاکائو و شکرو باهم مخلوط کنید و نصف کمتر مواد شیری روکم کم باهاش مخلوط کنید تا گلوله نشه
قالبو با روغن مایع چرب کنید و اونو به کمک یک ظرف دیگه به صورت کج قرار بدین، مطابق فیلم ،برای اینکه قالب داخل ظرف سُر نخوره و کج بمونه زیرش یک تکه پارچه یا دستمال کاغذی مرطوب شده بذارید
حالامواد شکلاتی و سفید رو به صورت لایه لایه در قالب بریزید ،هرلایه رو حدود یک ربع در یخچال بذارین تا کمی خودشو بگیره اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن لایه جدید رو از قسمت کناره ها بریزید چونکه خنکتر و سفت تره
در آخر شش ساعت یا یک شب داخل یخچال بذارید تا خوب خودشو بگیره٬ یک شب بمونه خیلی راحتتر از قالب خارج میشه
سپس بیرون قالبو حدود شش ثانیه در آب گرم بذارید ،بعد با سر انگشت لبه های ژله رو از قالب جدا کنید و راحت داخل ظرف سرو
برگردونید،قبلش داخل ظرف سرو رو کمی آب بزنید تا اگر ژله در جای مناسبی نیافتاد (مثل برا من) راحت سر بخوره و بیاد وسط ظرف، تزیین روش هم که با شکلات تخته ای هستش که به وسیله پوست کن به شکل شاخه های خشک درست شده و مراحشو در انتهای ویدئومیتونید ببینید ،از این تزیین شکلاتی برای هر دسر و شیرینی و کیکی میتونید استفاده کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
دیر بجنبیم فصل البالوتموم میشه،پس سریع دست بکاربشیدبچه ها وازاین میوه خوشمزه حسابی لذت ببرید
#البلوپلو🍒🍒🍛🍛
ابتدا نیم کیلوالبالو روهسته گرفته با۳۰۰تا۴۰۰گرم شکر میزاریم روی اجاق تابجوشه بعدشهدش وجداکرده والبالوها روبرای غذامون استفاده میکنیم.
برنج هم میتونید بصورت کته یاپلواماده کنیم.من چون البالو رو هنگام سرو غذا لابلای برنج میریزم ازکته استفاده کردم ولی میتونید پلودرست کنید وبعدازابکش لابلای پلوبریزید(دراین صورت البالوها تیره میشه)
میتونید ازگوشت قلقلی یامرغ استفاده کنید(که من بخاطرسلیقه های مختلف درمنزل ازهردواستفاده کردم☺️)
گوشت که باکمی نمک وفلفل وزعفرون وپیازمخلوط ورز داده وقلقلی کردم ودرکمی روغن سرخ کردم.
مرغ هم درموادگذاشته وبعدبصورت رول کرده وپخته وسرخ کردم
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️