🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#بلدرچین_شکم_پر ، از شب قبل بلدرچین ها رو خوب شستم ، مخصوصا داخل شکم شون رو . بعد پیاز های خلالی رو توی شکم شون کردم و دورشون ریختم ، در ظرف رو بستم ، توی یخچال گذاشتم .
امروز ، مواد رو آماده کردم و توی شکم شون ریختم .
موادم شامل ، آلو ، رب انار ، پیاز داغ ، سبزی های معطر خشک (بهتر هست تازه باشه اما من نداشتم ) ،گردوی خرد شده ، نمک و فلفل رو خوب مخلوط کردم و داخل بلدرچین ها رو با مواد پر کردم .
بلدرچین ها رو کنار هم توی ظرف خواباندم . اطراف اونها ، هویج ، سیب زمینی ، گوجه ، کدو و فلفل دلمه ریختم . روی ظرف فویل کشیدم و توی فر صد و هشتاد درجه به مدت یک و نیم ساعت گذاشتم .
بعد فویل رو برداشتم و و روی اون رو با برس رومال کردم و دوباره توی فر گذاشتم .
برای رومال ، کره رو کمی گرم کردم تا اب شد، یک قاشق مربا خوری سس فلفل ، زعفران و نمک هم به اون اضافه کردم .
نیم ساعت بعد دوباره بیرون آوردم و باز رومال کردم و دوباره توی فر گذاشتم و سه دقیقه گریل کردم تا کمی برشته بشن .
✅میشه از اول همه این مواد رو توی قابلمه یا ماهیتابه دو طرفه ریخت و با در بسته و شعله ملایم پخت .
✅نیازی به سس یا آب نداره چون مواد آب می ندازه و داخل این آب میپزه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_چیز_کیک_شلیل :
مواد لازم برای پایه چیز_کیک :
کیک پودر شده چهار لیوان
خامه صبحانه یه ق غ
پودر کاکائو یک ق غ سرپر
شیر یا آب میوه چهار ق غ
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰گرمی
خامه فرم گرفته قنادی ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین یک ق غ
پودر قند سه ق غ
وانیل نوک ق چ
مواد لازم لایه آخر
ژله زرد رنگ نصف بسته
آبجوش دوسوم لیوان
شلیل چهار تا
برای کیک پودر شده هم از کیکهای آماده می تونید استفاده کنید هم کیکایی که خودتون درست میکنید خامه و پودر کاکائو و شیر رو کیک اضافه کنید و مخلوط کنید بعد هم کمی ورز بدین تا حالت خمیر سفت پیدا کنه من برای چیز کیک از رینگ استیل استفاده کردم می تونید از قالب کمربندی استفاده کنید یا داخل هر قالبی میخواین درست کنید سلفون بندازید تا وقتی بست لبه هارو بگیرید و بالا بکشید...کیک رو داخل قالب بریزید صاف کنید و با گوشتکوب خوب فشار بدین تا منسجم و صاف بشه.برای لایه پنیری ابتدا خامه قنادی رو فرم بدین می تونید از خامه صبحانه هم میشه استفاده کنید اما بافت چیز کیک سنگین میشه پنیر و پودر قند و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید در آخر طعم کرم رو بچشید اگر کم شیرین بود کمی پودر قند بزنید.پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط و روی بخاری کتری در حال جوش بزارین تا شفاف و روون بشه بعد به پنیر و خامه اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید تا نبنده حالا مایعو روی کیک بریزید و با قاشق صاف کنید و بزارید داخل یخچال بمونه حدود یکساعت تا خودش رو بگیره ژله و آبجوش رو مخلوط میکنیم میزاریم کنار تا خوب سرد سرد بشه بعد شلیل رو روی کرم پنیری میچینیم و ژله رو روش میریزیم و چیز کیک رو مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم بعد این زمان با چاقوی داغ ابتدا کیکو رو از لبه قالب یا رینگ آزاد کنید و بعد رینگ یا کمربند قالب رو خارج کنید
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#بورک_بادمجان_کبابی
مواد لازم ✍🔰
بادمجان کبابى شده؛ سه عدد
گوشت چرخ کرده؛ ٢۵٠ گرم
جعفرى خرد شده؛ یک پیمانه
پیاز؛ یک عدد بزرگ
سیر له شده ؛ سه حبه
نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
زردچوبه و پودر گشنیز؛ از هر کدام یک قاشق چایخورى
روغن براى سرخ کردن
خمیر اماده یوفکا؛ یک بسته
✍طرز تهیه♨️♨️🔰
✍📝ابتدا بادمجانها را روى گاز و یا در فر کبابى کنید .سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آنرا جدا کنید و کاملا ساطورى کنید .
✍📝پیاز را نگینى خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کمى که سبک شد ادویه ها را اضافه کرده و کمى تفت مى دهیم، سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم دوباره تفت مى دهیم،
✍📝بعد از تفت دادن گوشت چرخکرده ،بادمجان کبابى ساطورى شده و جعفرى خرد شده و سیر له شده و نمک را اضافه کرده و در ماهى تابه را گذاشته تا مواد به روغن بیفتد .بعد از پخت و اماده شدن کنارى بگذارید تا کمى خنک شود .
✍📝ابتداخمیر اماده یوفکا را دو تا دوتا روى هم گذاشته و به اندازه هاى ٢٠ سانتى متر ى تقسیم کنید مقدارى از مواد خنک شده را در گوشه خمیر گذاشته و به شکل مثلثى بپیچید و در روغن که کمى گرم شده با حرارت متوسط سرخ کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#چیز_کیک_تنوری
مواد لازم
بیسکوییت کرم دار شکلاتی 220گرم
کره 60 گرم
شیر دو قاشق
پنیر خامه ای 350 گرم
خامه صبحانه پاکتی 100گرم تا 120
تخم مرغ 2 عدد
ارد 2 ق غذاخوری پر
نشاسه ذرت 1ق سوپخوری
شکر1/2پ دانه ریز
وانیل 1ق چ
طرز تهیه ♨️♨️🔰
♦️برای چیز کیک خوب باید تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه.
📝✍بیسکوییت پودر کنید در بلندر کره را گرم کنید در حد ذوب شدن کافیه به همراه شیر با هم مخلوط کنید..کف یه قالب 23 کمر بندی پهن کنید با دست فشرده کنید....من در قالب 20 ریختم کمربندی هم نبود.کف قالبمو کاغذ روغنیو به علاوه انداختم که بجای اهرم ازش بتونم استفاده کنم.قالبمو گذاشتم تو فریزر تا مواد اصلیو درست کنم.
📝✍پنیر خامه ای رو با شکر زدم اگر شکر دانه ریز نبود در بلندر چند پالس بزنید.حالا خامه صبحانه رو اضافه کنید و بزنید...از این به بعد باید همزن دور کند باشد..تخم مرغ و وانیل دانه دانه اضافه میکنید هر کدوم به اندازه فقط مخلوط شدن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی و کمی دیگر از وانیل را میزنید.ارد و نشاسه ذرتو با الک اضافه کنید بازم یک دور هم زن بزنید...اینجا دقت کنید زیاد زدن باعث میشه چیز کیک ترک بخوره...ارد و نشاسه ذرت کمک میکنه این مشکل کمتر پیش بیاد....
📝✍حالا موادو بریزد داخل قالبی که در فریزر بود....حالا اگر قالب کمر بندی دارید دورشو حسابی فویل بپیچید
♦️اگرم که قالب معمولیه که هیچی...یه ظرف بزرگتر از قالب کمی اب بریزد داخلش اندازه یک لیوان کافیه...بعد قالبو با ظرف زیرش که اب ریختید بزارید
📝✍در فر گرم شده 170 حدود 40الی50 دقیقه وقتی روی چیزکیکتون طلایی شد فرو خاموش کنید در فرو نیمه باز کنید تا یکساعت تا یکساعت و نیم.بعد همونجور بزارید یخچال حدود 8الی10 ساعت .حالا دیگه قابل سرو کردنه.....طعمش عالی بود خیالتون راحت....
📝✍برای سس توت فرنگی باید یک لیوان توت فرنگیو پوره کنید با یک قاشق چ نشاسه ذرت و دو قاشق شکر بزارید روی حرارت تا قوام مورد دلخواه بدست بیاد.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️