eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد). مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ). در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست لازم است ؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود ( ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ). اگر ماست را برای تهیه دوغ یا آش میخواهید آن را در دمای گرم تری تهیه كنید تا ترش شود. اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است. بهتر است از شیر پرچرب استفاده كنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت تری خواهید داشت.  برای تهیه ماست شیرین وانیلی برای تهیه دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر ، مقداری شکر و وانیل شكری نیز به شیر اضافه نمایید. نوش جان @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم طرز تهیه کیک رولت خامه ای تخم مرغ جدا شده 4 عدد  شکر دو سوم پیمانهٔ 200 میلی لیتری (دو قسمت شود)  آرد الک شده دو سوم پیمانه  بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  وانیل  نمک طرز تهیه طرز تهیه کیک رولت خامه ای 1. تخم مرغ را با یک سوم شکر بزنید تا سفید شود وانیل را هم اضافه می کنیم. 2. سفیده تخم مرغ را وقتی به اندازه کافی کف کرد یک سوم دیگر شکر را اضافه کرده آنقدر می زنیم تا سفت شود. 3. زرده و سفیده را به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم. 4. آرد و بیکینگ پودر را به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم. 5. مواد را روی سینی فری که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانیده شده می ریزیم 6. در فر 175 درجه بمدت 15 دقیقه بپزد. 7. کمی که سرد شد از کاغذ جدا کرده روی حوله یا پارچه آشپزخانه گذاشته رولت و حوله را با یکدیگر لوله کرده داخل یخچال می گذاریم. 8. بعد از اینکه کاملا سرد شد لای آن خامه زده شده با پودر قند پهن کرده و دوباره لوله می کنیم و در یخچال می گذاریم. 9. بعد از خامه مالی روی کیک، رولت را بریده هر برش را داخل آلومینیم می گذاریم. نکات تکمیلی در مورد کیک رولت کیک رولت جزو کیک و شیرینی - انواع کیکمیباشد  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه  و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقهمیباشد . کیک رولت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .  توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#دیزاین الویه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍘 سبزی ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) 500 گرم تخم مرغ 3 عدد شير 1 ق غ مخلوط زرشك و مغز گردو 1/2 لیوان بكينگ پودر 1/2 ق چ نمك و فلفل به مقدار لازم زعفران دمكرده 1 ق غ سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید ) داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند. سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، زعفران،شیر ، (زرشک ، مغز گردو در صورت نياز)نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل قالب حلقه اي ريخته و پخش کنید و در تابه را بگذارید. حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود. نکته ها : استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید. استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند. استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
😋 ✍موادلازم : شكر 1/5 پيمانه روغن مايع 1 پيمانه شير 1/5 پيمانه آرد 2 پيمانه تخم مرغ 3 عدد بكينگ پودر 2 ق چ پودر كاكائو 4 ق غ نمك ميوه 1/2 ق چ خامه ى آماده شيرين 1/2پيمانه طرز تهيه : آرد وبكينگ پودر و نمك ميوه را با هم مخلوط و سه بار الك كنيد. شكر و پودر كاكائو رو با روغن مايع و شير را هم زده تا كاملاً مخلوط شود. از اين مايع يك ليوان كنار ميزاريم براى سس روى كيك بعد تخم مرغها رو دونه ، دونه اضافه به همراه وانيل و كاملاً هم زده تا مخلوط شود بعد مخلوط آرد و بكينگ پودر و نمك ميوه رو به مواد قبلى در سه مرحله اضافه كرده ومخلوط مى كنيم اگر دوست داشتيد اسانس موز يا توت فرنگى بزنيد خوشمزه ميشه كف قالب رو چرب كرده و مايع را ريخته ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 30 تا 35 دقيقه مى پزيم. بعد كه پخت داغ برش مى زنيم ويك ليوان سسى كه كنار گذاشته بوديم رو ، روى كيك مى ريزيم و اجازه ميديم تا سس جذب كيك وسرد بشه بعد آروم تكه هاى برش خورده رو كمى پودر مى كنيم وخامه ى آماده و شيرين رو به كيك اضافه كرده و با مواد مخلوط مى كنيم تا له و چسبنده بشه وبه شكل گلوله هاى كوچك درست مى كنيم وداخل يخچال قرارداده تا كمى سفت بشه و فرمش رو از دست نده و براى تزئين از هر چيزى كه دوست داشتيد ميتونيد استفاده كنيد.من با شكلات ذوب شده رنگى روى توپك هايختم و ترافل قلب و ورق طلاى خوراكى تزئين كردم. يك نكته ى خوشمزه ❤️ من كمى قهوه يا نسكافه فورى رو با خيلى كم آب جوش مخلوط ميكنم كه غليظ باشه و با سس كيك مخلوط مى كنم كه خيلى عطر و بوى خوبى به كيك ميده. به همين راحتى ❤️ @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#نکات_خانه_داری لیموترش🍋 را #منجمد_شده استفاده کنید لیموترش سرشار از ویتامین ث است اما لیمو ترش یخ زده 10 برابر حاوی مواد معدنی ، روی ، پتاسیم،منیزیوم ،کلسیم و 3 برابر ویتامینهای ای، آ و بی دارد @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#ليموخشك 🔸ليمو ترش رو حلقه كنيد و هسته هاى اونا رو دربياريد،توى سينى چيده و زير نور افتاب خشك كنيد 🔸از اين ورقه هاى ليمو توى چاى يا دمنوش و.. ميتونيد استفاده كنيد @khane_ashpazzi باما همراه شوید
#ترفند_آشپزی تازه نگه داشتن نان برای نگهداری نان نباید آن را بقطعات کوچک برش دهیدهرقطعه را ب2نیمه تقسیم و برشهای آن را درون1 کیسه یا جعبه مخصوص نان نگه داری کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️