#ژله_دسر 🍭 😋
🔸به سه لیوان شیر نصف لیوان شکر یه قاشق نشاسته ذرت یه قاشق آرد پنجاه گرم کره( مقداری وانیل در آخر پخت) همه رو مخلوط کرده رو اجاق مدام هم می زنیم تا قوام بیاد تا حدی که سفت تر از فرنی باشه والا وقت برگردون وا میره بعد سرد شدن میریزیم رو ژله میزاریم پنج ساعت تو یخچال تا ببنده بعد برمیگردونیم داخل ظرف مورد نظر ژله رو با یک ونیم لیوان آب گرم خوب مخلوط می کنیم ومیریزیم داخل کاسه های چرب شده هر کدوم یه ملاقه بعد نیم بند شدن برش کیوی رو میزاریم و محلبی رو که سرد شده روش می ریزیم میزاریم چند ساعت تو یخچال تا ببنده بعد برگردوندن با فندق وگردو بادام دونه های انار هرچی که داشتیم تزیین می کنیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه طرح بستنی😍😍😋😋
🔝🎥
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مرحله دو بار با استفاده از یک لیسک مواد را زیر و رو کنید تا شکر کاملا حل شود.😘
آب را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
فر را روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه
.
مواد خشک ( آرد. پودرکاکائو.بیکینگ پودر) را داخل مایع کیک الک میکنیم و هم میزنیم .🤩
بعد از آن سفیده را طی دو یا سه مرحله اضافه میکنیم و خیلی آرام هم میزنیم .😌
کف قالب هجده یا شانزده سانتی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش میریزیم .🥺🤔
قالب را در طبقه وسط فر میگذاریم .
بعد از چهل دقیقه کیک آماده است😋
نکته 🎈
دما فقط باید از پایین باشد
در فر را تا ۴۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید
ظرفی که میخواهید سفیده را فرم بدهید کاملا تمیز و بدون ذره ای آب باشد.
هنگام جدا کردن زرده و سفیده احتیاط کنید که حتی ی قطره از زرده، وارد سفیده نشود .
بعد از پخت به سرعت کیک از قالب خارج نکنید حداقل باید پانزده دقیقه خنک شود
مواد اولیه تازه باشد و دقیقا با ترازو وزن شود.
بدون ترازو نمیتونید این کیک رو تهیه کنید چون نیاز به اندازه گیری دقیق دارد
.╭─┅═ঊঈ☃ঊঈ═┅─╮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
╰─┅═ঊঈ❄️ঊঈ═┅─╯
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒تزيين #دورچین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای دوست داشتنی
🔝🎥
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅طرز تهیه :
۶لیوان آب+نمک میزاریم بجوشه وقتی جوشید خاموش و بزاریم ولرم بشه🌺
خیار و سبزی و فلفل ها رو شسته و میزاریم خشک بشن
خیارها رو با خلال دندون یا سوزن سوراخ میکنیمدر یک ظرف کاملا خشک و تمیز ابتدا سبزی+فلفل+حبه سیرسپس خیارها اضافه و روی خیارها سبزی+فلفل+سیر+
نخود🌺
به مخلوط آب نمک،سرکه اضافه و روی خیارها رو کاملا پرمیکنیم درشم محکم میبندیم که هوا نکشه وگرنه کپک نزنه برای نیم ساعت آماده شدن ظرف شیشه ای و درش حتما فلزی باشه🌺
توی آبجوش به مدت یه ربع گذاشته
بعد یک ربع حرارت خاموش و میزاریم یه ربع بمونه بعد بذارین داخل یخچال خنک بشه نوش جانتون🌺
🚫اگه نمیخواین فوری درست کنید تمام نکات بالارو
رعایت کنید و بذارین جای خنک بعد ۲ هفته خیارشورتون اماده میشه🚫
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من عاشق مزه و ترد بودنش شدم ☺
با این روش خیار شور درست کنید هم به صرفه هست و نیم ساعته هم آماده میشه 😍تو یخچال تا ۱ماه میمونه😍
✅مواد لازم:
یک کیلو خیار(خیارهاتون حتما قلمی باشه)
سیر(ی گل سیر)
نخود (۱۵دانه )
سبزی:مرزه،شوید،تلخون
(به میزان دلخواه )
سرکه نصف لیوان
آب ۶لیوان
نمک۳ ق غ
فلفل تند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل به مدت ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه 🍁
بعد شیر و روغن اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید🍁
ارد و بکینگ پودری که از قبل ۳ بار الک کردین طی دو مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید 🍁
موادتون رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید به ی قسمت رنگ خوراکی قرمز و به قسمتی دیگه رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا ی دست بشه🍁
فنجون یا ظرف مد نظرتون رو با روغن جدا کننده چرب کنید و اول مایع کیک سبز رنگ بزیزن بعد سفید و بعد قرمز تا نصف فنجونتون رو پر کنید 🍁
داخل ی قابلمه اب بریزیدو کاپ کیک هارو داخلش قرار بدین دمی بذارین به مدت ۴۵ دقیقه روی گاز با شعله ملایمبپزه 🍁
بعد ۴۰ دقیقه با ی سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی به سیخ نچسبیده بود کاپ کیکتون اماده است🍁
🚫بذارین کاپ کیک ها کمی خنک بشن بعد از فنجون جدا کنید🚫
🍁نوش جانتون 🍁
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦