#ترفند_آشپزی🍛
🌀براى اينكه خورشت باميه مزه بهترى پيدا كنه و لذيذ تر بشه؛
يك تا دو بوته سير رو بعد از اينكه خوب شستيد با پوست به خورشتتون اضافه كنيد و اجازه بديد همراه با باقى اجزا خورشت خوب بپزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#اسنک
#اسنک_سیب_زمینی 🌮
💢سیب زمینی آبپز رو رنده کنید+پیاز داغ+زردچوبه+فلفل قرمز زیاد+کمی زیره+نمک و فلفل سیاه رومخلوط کنید،
بین نون تست بذارید و در ساندویچ ساز پِرِس کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#كيك_وانيلى
يك دستور جديد براى تهيه كيك وانيلى ساده🥰
💢طرز تهیه: چهارتا سفيده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا كاملا برفي بشه و از ظرف نريزه ، چهار تازرده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر و دو ق م وانيل مايع هم ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و پفكي بشه ، سپس سه چهارم پيمانه روغن مايع و بعدش سه چهارم پيمانه شير اضافه ميكنيم ، دو پيمانه آرد داريم ، ابتدا دو ق غ از آرد را كم ميكنيم و به همان اندازه نشاسته ذرت ميريزيم ، و دو ق چ بكينگ پودر ، سپس مواد خشك را دوبار الك ميكنيم ، حالا يك سوم از مواد خشك را اضافه و دوراني هم ميزنيم ، سپس نصف سفيده را و باز دوراني هم ميزنيم ، دوباره مقداري آرد و بعدش باقيمانده سفيده و درنهايت مابقي آرد ، و خيلي آرام فولد ميكنيم تا پف سفيده از بين نره ، مواد رو تو قالب چرب شده ريخته و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه.
روز خوبی داشته باشید.❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍖
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پودر_سوخاری_خانگی 😋
♦️یک پیمانه آرد
♦️۲پیمانه پودرنان خشک
♦️فلفل قرمز,پودرگشنیز,
♦️زردچوبه پودرسیر
♦️جوزهندی,پودرزنجبیل
🔸 ازهرکدام یک قاشق چایخوری
🌀همه راباهم مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال نگهداری کنید.
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_دستمال_سفره
#کدبانوگری
این کلیپ آموزشی زیبا رو از دست ندین👌
اگر موقع مهمانی فرصت ندارید تک تک دستمال سفره ها تون و تریین کنید یا اینکه مثل من یه کم تنبلیتون میاد! می تونید با این روش بسیار راحت و زیبا چند تا گل زیبا درست کنید و اطراف سفره یا میز غذاتون بذارید تا هر کس نیاز داشت یه گلبرگش و استفاده کنه☺️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شيك_ميزبانى_كنيد 🍝🍉
يكى از انتخاب هاى عالى براى سرو ژله در تابستون اينه كه؛
طالبى كوچيكى رو انتخاب كنيد،توش رو خالى كنيد و بعد با يك مايع ژله غليظ پر كنيد و بزاريد تا خودشو بگيره
بعد برش بزنيد و سرو كنيد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ترفند_آشپزی🍗
🔅انتهای پخت خورش زعفران دم شده را به آن اضافه نمایید ،
اگر مایل هستید خورش خیلی عطر داشته باشید 1 قاشق گلاب و کمی هل ساییده در آخر پخت به آن بیفزایید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه ریشه زایی گیاهان با استفاده از موز 🍌💚
💡ایده های خلاقانه
❣ترفند ناب خانه داری ❣
🌹😍 @Tarfande_nab 💯
😍 کانال دوم ما آشپزی در خانه 👇👇
🌺😍 @khane_ashpazzi
#ترفند_آشپزی🍴
🔰 براى تهیه سبزى پلو👇🏻
🔸قبل از افزودن باقلا به برنج آبکششده، آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦