eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 🌀براى اينكه خورشت باميه مزه بهترى پيدا كنه و لذيذ تر بشه؛ يك تا دو بوته سير رو بعد از اينكه خوب شستيد با پوست به خورشتتون اضافه كنيد و اجازه بديد همراه با باقى اجزا خورشت خوب بپزه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🌮 💢سیب زمینی آبپز رو رنده کنید+پیاز داغ+زردچوبه+فلفل قرمز زیاد+کمی زیره+نمک و فلفل سیاه رومخلوط کنید، بین نون تست بذارید و در ساندویچ ساز پِرِس کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
يك دستور جديد براى تهيه كيك وانيلى ساده🥰 💢طرز تهیه: چهارتا سفيده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا كاملا برفي بشه و از ظرف نريزه ، چهار تازرده تخم مرغ را با نصف پيمانه شكر و دو ق م وانيل مايع هم ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و پفكي بشه ، سپس سه چهارم پيمانه روغن مايع و بعدش سه چهارم پيمانه شير اضافه ميكنيم ، دو پيمانه آرد داريم ، ابتدا دو ق غ از آرد را كم ميكنيم و به همان اندازه نشاسته ذرت ميريزيم ، و دو ق چ بكينگ پودر ، سپس مواد خشك را دوبار الك ميكنيم ، حالا يك سوم از مواد خشك را اضافه و دوراني هم ميزنيم ، سپس نصف سفيده را و باز دوراني هم ميزنيم ، دوباره مقداري آرد و بعدش باقيمانده سفيده و درنهايت مابقي آرد ، و خيلي آرام فولد ميكنيم تا پف سفيده از بين نره ، مواد رو تو قالب چرب شده ريخته و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه. روز خوبی داشته باشید.❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍖 یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ♦️یک پیمانه آرد ♦️۲پیمانه پودرنان خشک ♦️فلفل قرمز,پودرگشنیز, ♦️زردچوبه پودرسیر ♦️جوزهندی,پودرزنجبیل 🔸 ازهرکدام یک قاشق چایخوری 🌀همه راباهم مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال نگهداری کنید. ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ آموزشی زیبا رو از دست ندین👌 اگر موقع مهمانی فرصت ندارید تک تک دستمال سفره ها تون و تریین کنید یا اینکه مثل من یه کم تنبلیتون میاد! می تونید با این روش بسیار راحت و زیبا چند تا گل زیبا درست کنید و اطراف سفره یا میز غذاتون بذارید تا هر کس نیاز داشت یه گلبرگش و استفاده کنه☺️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍝🍉 يكى از انتخاب هاى عالى براى سرو ژله در تابستون اينه كه؛ طالبى كوچيكى رو انتخاب كنيد،توش رو خالى كنيد و بعد با يك مايع ژله غليظ پر كنيد و بزاريد تا خودشو بگيره بعد برش بزنيد و سرو كنيد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗 🔅انتهای پخت خورش زعفران دم شده را به آن اضافه نمایید ، اگر مایل هستید خورش خیلی عطر داشته باشید 1 قاشق گلاب و کمی هل ساییده در آخر پخت به آن بیفزایید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه ریشه زایی گیاهان با استفاده از موز 🍌💚‌‌ 💡ایده های خلاقانه ❣ترفند ناب خانه داری ❣ 🌹😍 @Tarfande_nab 💯 😍 کانال دوم ما آشپزی در خانه 👇👇 🌺😍 @khane_ashpazzi
🍴 🔰 براى تهیه سبزى پلو👇🏻 🔸قبل از افزودن باقلا به برنج آبکش‌شده، آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلا‌ها نیز مغزپخت خواهندشد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺 🍃 🌺 خدایا🙏 دلهامان را آرام کن🙏 وکمکمان کن درهجوم مشکلات زندگی هرگزتو را از یادنبریم🙏 خدایا🙏 گرفتاریهای همه را برطرف بفرما🙏 ونورایمانت ✨ را درقلب ما روشن فرما 🙏 آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏 ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏