eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
چند نکته :👇 ترکیب سبزی مورد استفاده در آبدوغ خیار کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره...من همیشه با این ترکیب درست میکنم و بسیار خوش طعم میشه ترجیحا برای طعم بهتر از ماستهای غلیظ مثل ماست سون استفاده کنید و بعد با آب یا دوغ، ماست رو رقیق کنید. اگه قراره داخل آب دوغ خیار یخ بندازید بهتره زیاد آبدوغ خیار رو رقیق نکنید چون یخ وقتی ذوب میشه ماست رو رقیق میکنه. میتونید مقداری گردوی نگینی و کشمش هم به ترکیب اضافه و یا فقط برای تزئین استفاده کنید. بهتره آبدوغ خیار چند ساعت در یخچال بمونه تا هم کامل خنک بشه و هم مزه سبزیجات و ماست به خورد هم بروند. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 طرز تهیه ساندویچ مرغ @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🔺آیا می‌دانید خوردن آبگوشت باعث چاقی یا افزایش چربی خون نمی‌شود؟ @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  آشپزی درخانه
هدایت شده از  آشپزی درخانه
شكر١پيمانه نون ميكادو (نون بستني)مقداري خامه قنادي ٢قاشق غذاخوري كره ٢٥گرم كرمفيل مقداري گردو خردشده مقداري و اب ١/٤پيمانه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
ابتدا شكررو توي ماهيتابه نسوز بزاريد كاراملي بشه شكر رو فقط بريزيد وتا زمانيكه رنگش قهوه اي روشن بشه با دسته ماهيتابه تكان بديد وجاي شكرزير رو بشه تا به شكل كاراملي بشه بعد خامه و كره رو اضافه كنيد ومقدار اب ذكر شده دايم باليسك بهم بزنيد تا مواد يكدست بشه و غلظت بگيره اما روان باشه مايع سفت نباشه لازم هست تمام اين مدت شعله بايد بسيار ملايم باشه تا كارامل شما طعم سوخته و تلخي نداشته باشه . حالا نونها رو ازقسمت چهارخونه درشت با كاردك يا ابزار نازك كرمفيل بماليد و دولايه رو بهم بچسبانيد . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
حالا به اين شكل داخل مواد بزنيد و كاملا سس رو به خورد نونها بديد وبا چنگال نگه داريد تا كاملا سس اضافي خارج بشه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‌ ✅ خاگینه بادام😋 ✍مواد لازم: پودر بادام 6 قاشق سوپخوری آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ 100 گرم پکینگ پودر نصف قاشق چایخوری اسانس بادام یک قطره یا مقداری وانیل خامه 1 قاشق سوپخوری برای شربت: شکر 1/5 پیمانه آب سه چهارم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه 🍜 طرز تهیه: ابتدا سفیده و بادام را با همزن بزنید تا یکدست شود، اسانس بادام و خامه را اضافه و هم بزنید و بعد آرد برنج و بکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کرده و باز هم بزنید تا مواد یکدست شوند. داخل قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید. 🍜برای تهیه شربت: شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید وقتی به جوش آمد گلاب را هم اضافه کنید و بگذارید تا قوام آید. در آخر خاگینه های خنک شده را داخل شربت داغ بندازید تا شربت به خورد آنها برود. نکته: این خاگینه را میتوان با انواع مغزها تهیه کرد. سفیده ی یک عدد تخم مرغ حدودا 30 گرم است. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️