🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#توری_نباتی
#تزیین_دسرها_و_کیکها
درست کردن این توری ها خیلی راحته فقط احتیاج دارید به:
صفحه نسوز
رنگ ژله ای
گلوکز
طرزتهیه :
گلوکز رو کمی بن ماری کنید تا روان تر بشه بعد به وسیله پالت روی صفحه نسوز به صورت دایره بکشید ضخامت گلوکز نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم بعد یک قطره رنگ روش بریزید و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه زمان بدید تا توری ها آماده بشه
نکته:
طی این مدت زمان در فر رو باز نکنید چون حبابها خراب میشند
فر من چون برقی هست به نظرم بهتر بود که دما رو کمتر مثلا ۱۴۰ میذاشتم با مدت ۵۰ دقیقه تا حبابها بزرگتر می شدند.
می تونید گلوکز رو همون اول یکدست رنگ کنید تا رنگ توری ها یکنواخت بشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#باقلوا_لقمه_ای
برای 30 عدد باقلوا
برای شربت :
آب : 1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر
شکر : 1/3 پیمانه ویا 70 گرم
عسل : 1/4 پیمانه ویا 80 گرم
آب لیمو ترش : 1ونیم قاشق چایخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
برای داخل باقلوا ها:
گردو : 3/4 پیمانه ویا 86 گرم
پسته : 3/4 پیمانه ویا 96 گرم
شکر : 3 قاشق غذاخوری ویا 38 گرم
پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری
پودر میخک : 2 پنس
نمک : نوک قاشق چایخوری
پوست پرتقال یا لیموی رنده شده : 1/4 قاشق چایخوری
کره آب شده : 3 قاشق غذاخوری ویا 42 گرم
خمیر فیلو یا یوفکا : مقداری
شکلات آب شده و خامه فرم گرفته برای تزیین
طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، عسل، آب لیمو و نمک رو مخلوط کنین و بجوشانید روی شعله متوسط به بالا، بعد شعله رو کم کنین و 8-10 دقیقه دیگه بجوشونین تا کمی غلیظ شه.داخل یک سینی فر 33 در 46 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.داخل مخلوط کن، گردو، پسته، شکر، دارچین، میخک، نمک، پوست پرتقال یا لیمو و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین چند سری طوریکه نه خیلی درشت شن نه خیلی ریز.سپس خمیر فیلو یا یوفکا رو روی میز بزارین و روش کره بمالین بعد یک لایه دیگه روش بزارین و کره بمالین و یک لایه دیگر بزارین روش و دایروی ببرین (30 تا دایره) و دایره هارو داخل قالب مافین بزارین و داخل هرکدوم 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو بریزین و در فر گرم شده 180 درجه 9-10 دقیقه بپزید.سپس داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری از شربت بریزین.بعد از سرد شدن، با شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید...
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#بقچه_بادمجون
🍇
طرز تهیه
۱. بادمجون رو توی اب نمک خیسوندم. حداقل یک ساعت بمونه
۲. مواد میانی که من درست کردم شامل پیازداغ و گوشت چرخکرده و قارچ خیلی ریز خردشده است و بک قاشق رب گوجه. میتونید فقط گوشت چرخکرده
و پیازرنده شده و ادویه رو مخلوط و قلقلی و سرخ کنید و بذارید وسط بادمجونا
هر جور باب ذائقه تون هست درست کنید.
۳. سس قرمز رنگی که بقچه ها رو توش چیدم تا بپزه ترکیب
دو قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و اب هست. میتونید سرکه هم بزنید تند و تیزتر بشه
سس رو گذاشتم بجوشه بعد بادمجونا رو توش چیدم. و درشو گذاشتم.
حدود یک ربع که توی سس بپزه کافیه کمی از سس هم روی بادمجونا میریختم تا همه اش مزه دار بشه. .
۴. من بادمجونا رو پوست نگرفتم بنطرم شکیلتر بود
سلیقه ایه شما میتونید پوستشو بگیرید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچیدن_خمیر_یوفکابه_شکل_گل
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️