eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 غذاي خيلي ساده وخيلي خوشمزه👌 پياز رنده شده+گوشت چرخ شده+نمك+فلفل+زردچوبه +آرد نخودچي يا آرد برنج (در حدي كه مخلوط منسجم بشه وبه دست نچسبه)+سبزي معطر(من نعنا خشك+ترخون خشك و كمي شويد ريختم) ولي بانعنا خشك تنها هم درست ميشه... مواد رو كاملاً ورز ميديم وبه اندازه هاي كوچكتر از گردو آماده ميكنيم...داخل سسي كه از پياز سرخ شده+زردچوبه +پوره گوجه ونمك تشكيل شده ودرحالِ جوش ريز هست ميندازيم واجازه ميديم بپزه.... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
؛ 💢حتما از روز ١٢ ساعت قبل مرغم رو با پياز و فلفل و نمك و زردچوبه و ادويه مخصوص مرغ مرينيت ميكنم .براي پخت هم يه پياز بزرگ رو نگيني خورد ميكنم همراه يه ساقه كرفس و هويج و فلفل دلمه اي دوتا هل و يك تكه خيلي خيلي كوچيك دارچين و نمك وزردچوبه وفلفل وادويه و يك قاشق رُب با مقداري آب كه سطح مرغها رو بپوشونه ميذارم روي شعله خيلي خيلي كم تا كاملا بپزه و بافت نرمي پيدا كنه. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥕 هویج رو ابتدا رنده کنین وبا روغن بزارین با حرارت ملایم هم بپزه و هم سرخ بشه در ظرفتونو بزارین حتما .... وقتی هویجا سرخ شدن کمی زعفرون آبکرده درصورت دلخواه همینطور کمی آبغوره هم بهش اضافه کنین ......سس گوشت رو هم آماده کنین رب گوجه فرنگی رو با روغن کمی تفت و بهش آبلیمو اضافه و همینطور زعفران آبکرده و کمی آبگوشت در حدی که کمی سس رقیق بشه البته نه خیلی زیاد..... گوشت خورشتی که از قبل پخته شده رو تو سس بزارین تا چند تا جوش بزنه تا سس به خورد گوشت بره بعد از آماده شدن در ظرف مورد دلخواه بکشین و نوش جان کنین. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ابتدا سینه مرغ رو به صورت قطعات کوچیک خرد میکنیم وبا نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم نیم ساعت استراحت کنه،بعد دو لیوان آرد با ۴ قاشق ماست و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر کمی پودر سیر و آویشن همه رو مخلوط کرده یه لیوان آب اضافه میکنیم و خوب هم زده تا حالت خمیری در بیاد در صورت نیاز باز میتونید کمی آب اضافه کنید،روغن رو داخل یه ظرف کوچیک داغ میکنیم تکه های مرغ رو اول تو آرد میزنیم وبعد داخل خمیر میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم اگه با حرارت پایین بذاریم سرخ بشه خمیر دورش حالت ترد چیپسی میشه. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
گوشت گوساله رو با پیاز فراوان تفت بدین نمک و زردچوبه و فلفل و چند حبه سیر هم اضافه کنید و تفت بدین بعدش مقداری آب بریزید روشو بذارین تاپخته بشه و آبش کم بشه،درآخر هم چند حبه سیر داخلش رو خوب له میکنم و با گوشتا قاطی میکنید.آب گوشتش رو فریزکنید واسه غذاهای گوشتی و گوشتارو دربیارید و ریش ریش کنید بعد با هرچی دوست داشتین مثل سس خیارشور کاهو گوجه و غیره سرو کنید. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ابتدا سینه مرغ رو به صورت قطعات کوچیک خرد میکنیم وبا نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم نیم ساعت استراحت کنه،بعد دو لیوان آرد با ۴ قاشق ماست و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر کمی پودر سیر و آویشن همه رو مخلوط کرده یه لیوان آب اضافه میکنیم و خوب هم زده تا حالت خمیری در بیاد در صورت نیاز باز میتونید کمی آب اضافه کنید،روغن رو داخل یه ظرف کوچیک داغ میکنیم تکه های مرغ رو اول تو آرد میزنیم وبعد داخل خمیر میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم اگه با حرارت پایین بذاریم سرخ بشه خمیر دورش حالت ترد چیپسی میشه. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
گوشت گوساله رو با پیاز فراوان تفت بدین نمک و زردچوبه و فلفل و چند حبه سیر هم اضافه کنید و تفت بدین بعدش مقداری آب بریزید روشو بذارین تاپخته بشه و آبش کم بشه،درآخر هم چند حبه سیر داخلش رو خوب له میکنم و با گوشتا قاطی میکنید.آب گوشتش رو فریزکنید واسه غذاهای گوشتی و گوشتارو دربیارید و ریش ریش کنید بعد با هرچی دوست داشتین مثل سس خیارشور کاهو گوجه و غیره سرو کنید. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😍 👈من سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد☺️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید ‌بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
اول مرغ ها رو کمی نمک زدم و سرخ کردم و توی ظرف ، کنار هم چیدیم ، یک لایه پیاز خلالی ، هویج و فلفل دلمه ریختم . دوباره لایه بعدی مرغ ها رو چیدم و باز پیاز و هویج و فلفل دلمه ریختم .بعد توی یه ظرف دیگه ، رب گوجه فرنگی رو سرخ کردم و زردچوبه زدم . با یک و نیم پارچ آب ، نمک ، فلفل و زعفران فراوان مخلوط کردم .بعد روی مرغ ها ریختم . در ظرف رو گذاشتم ، با شعله ملایم پختم . اواخر پخت ، کمی آب لیمو روی مرغ ها ریختم.تقریبا توی یک ساعت و نیم تا دو ساعت ، کاملا میپزه . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۲ ق.غ✌🏻 شیر ۱ لیوان🥛 پودر سیر ۱/۴ ق.چ🍚 فلفل سیاه ۱/۸ ق.چ👌🏻 پنیر چدار ۷۵ گرم🧀 پنیر موزارلا ۷۵ گرم😋 پنیر پارمسان ۳ ق.غ🥣 پودر پاپریکا(در صورت تمایل)۲ ق.چ🌶 آرد رو با ۲ قاشق شیر توی تابه کوچیک روی شعله ملایم هم میزنیم تا صاف و یکدست بشن و بعد بقیه شیر رو هم اضافه میکنیم.🥛بهتره شیر رو‌ کم‌کم اضافه کنیم و مداوم هم بزنیم تا آرد گلوله نشه.🥣بعد حرارت شعله رو بالا میبریم و مداوم هم میزنیم تا مخلوط کاملا یکدست و منسجم بشه.بعد حرارت رو کم میکنیم و پودر و سیر و فلفل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.بعد پنیر موزارلا و چدار رو اضافه میکنیم و حسابی هم میزینم و میذاریم با حرارت کم پنیر ذوب بشه.🧀اگر دوست دارید پنیر کش بیاد پنیر موزارلا رو بیشتر بریزید ولی اگر میزان پنیر‌ها به یه اندازه باشه طعم بهتری داره.🧀بعد پنیر پارمسان رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.من برای اینکه سس رنگ قشنگ‌تری داشته باشه پودر پاپریکا بهش میزنم. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 اول تو تخم مرغ بعد تو پودر سوخاری بغلتونید و تو روغن داغ همه طرفش رو سرخ کنید😋 🥔 🥔 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ❤️💚💙🩵🩷❤️💚💙🩵🩷❤️💚💙