eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
@AshpazibaAsal آرد سفید یک و نیم لیوان هویچ نیم کیلو شکر دو لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان البته من از کره استفاده کردم تا خوشمزه تر بشه گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده غلیظ دو ق غذاخوری طرز تهیه: هویچ و میشوریم و پوست میگیریم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد اینکه پخت پوره میکنیم من با غذاساز پوره کردم ( لطفا رنده نکنید تو حلوا تیکه تیکه میشه ) ، آرد و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود یک ربع کافیه ( لازم نیست رنگش عوض بشه ) ، هویچ پوره شده و‌ شکر و گلاب و میزاریم رو حرارت هم میزنیم در حدی که شکر حل شه کافیه خامی آرد که گرفته شد الک کنید بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم به مدت پنج دقیقه بعد مخلوط هویچ و ‌شکر و گلاب و‌ به مخلوط آرد و روغن کم کم اضافه میکنیم در آخر زعفرون اضافه میکنیم هم میزنیم تا از ظرف جدا شه و یه جا جمع شه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅دسر دنت موزی😋 ✍مواد لازم دنت موزی دو عدد موز یک عدد شیر دولیوان بستنی وانیلی یک عدد از این قوطی کوچیکا پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری آب سرد برای بنماری کردن ژلاتین یک لیوان خامه صبحانه یکی از این قوطی کوچیکا من نداشتم خامه قنادی زدم شکر دوقاشق غذا خوری تست کنید شیرینیش رو من خیلی زیادشیرین دوست ندارم اگر کم بود اضافه کنید. 🍜طرز تهیه اول از همه پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنید ومیزارین رو بخار کتری آب تا کاملا حل شه وبیرنگ شه ( من داخل ماکروفر گذاشتم) بزارین کنار خنک شه شیر رو با موز ،شکر ،دنت ،بستنی وانیلی،خامه داخل مخلوط کن بریزین کامل حل شه بعد ژلاتینتون که خنک شده واز داغی افتاده رو مخلوط کنید اگر دسرتون رو صفت تر دوست دارین نصف قاشق پودر ژلاتین اضافه تر بریزین با این مقدار که من زدم لطیف وعالییی بود یکم هم بزنید بریزین داخل قالبتون ( من قالبم رو یک ربع تا ده دقیقه قبل داخلش رو آب چرخوندم خالی کردم گذاشتم فریزر اینجوری موقع برگردوندنی خیلی راحت دسرتون برمیگرده) شب تا صبح بزارین بمونه خودتون نگاه کنید کامل گرفت از لبه ها آزاد کنید برگردونین تو ظرف سرتون من با پودر بیسکوئیت روش رو تزیین کردم مثلا بافت مخملی بگیره وبا بریلو بیرنگ روش قطره های شبنم گذاشتم. 🍮🍌 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
✨ پنج گزینه گیاهی برای مقابله با خشکی پوست رزماری👈تقویت منافذ پوست آویشن👈ضد اگزمای پوستی بابونه👈پاک کننده نعناع👈 رفع التهاب ریحان👈رفع آکنه ولک بارداری @nokatezendegy باما همراه شوید 💞
هدایت شده از  آشپزی درخانه
برای جلو گیری از ته گرفتن آش ابتدا درکف قابلمه مورد نظر کمی نمک میریزیم وروی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. #ترفندهای زیرکانه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
  مواد لازم  پيمانه ي اش من (مشتمه😉✊️)😂 برنج دو مشت  بلغور دومشت  لوبيا چشم بلبلي دومشت از شب خيس كنيد و صبح بزاريد بپزه  اب گوشت مقداري  سبزي (تره و جعفري )جمعا نيم كيلو  كوجه فرنگي يك كيلو ميكس شده يا رنده شده  فلفل سبز تند يك عدد پياز بزرگ يك عدد زردچوبه مقداري  فلفل سياه مقداري  نمك مقداري  پودر نعناع خشك  رب در صورت نياز  طرزتهيه:  پياز رو تف داده زردچوبه وفلفل سياه رااضافه كرده بلغور و برنج را يك ساعت قبل شسته و خيس كرده بوديم به اش همراه اب كوشت اضافه كرده اب اش رو تنظيم كرده نمك رو هم اضافه ميكنيم ميزاريم تا بجوشد چند جوش كه زد سبزي خرد شده رو هم اضافه كرده همراه لوبيا چشم بلبلي كه قبلا پخته بوديم و اماده بود  حالا در قابلمه رو ميزاريم و اجازه ميديم تا سبزي اش بپزه نوبت كوجه فرنكي ميكس شده يا رنده شده را هم به اش اضافه كرده چند جوش كه زد .نعناع خشك را هم به اش افزوده مخلوط كرده با فلفل سبز تند خردشده ، فلفل بستگي به ذايقتون داره ميتونيد اضافه كنيد يا حذف كنيد.ما كمي اين اش رو تند دوست داريم كه من يه دونه خرد كردم بعد در قابلمه رو ميزاريم تا اش جا بيفته اين اش نه شل نه سفته لطفا دقت كنيد اخر سر هم ابغوره و رب دو قاشق غذاخوري اضافه كرده يك جوش كه زد خاموش ميكنيم (اينم دستور يك اش خوشمزه )از حال نوش جانتون @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
در سوپ هایی که خامه استفاده می کنید👇 وقتی که آبلیمو اضافه میکنید باید به سرعت از روی حرارت بردارید.زیرا جوشیدن خامه با آب لیمو باعث بریدگی سوپ می شود. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید
هدایت شده از  آشپزی درخانه