🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_رولت_خرما
موادلازم :
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید
هدایت شده از 💕ترفندهای خلاقانه زندگی💕
دنت خونگى
٣قاشق آرد ٣قاشق كاكائو٤قاشق شكر٢٥گرم كره يه تخم مرغ و نيم ليتر شير با هم مخلوط ميكنيد
بعد ميزارين رو حرارت ومدام هم ميزنيد تاخودشو بگيره داخلش مي تونين فندق در آخر بريزيد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍔🍟🌭🍖🍗
ساندویچ فریتاتای اسپاگتی
🌭مناسب برای ظرف غذای
دانش اموزی
مواد لازم برای۸ نفر:
اسپاگتی ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز کوچک خردشده ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز کوچک ریزخردشده ۱ عدد
کدو سبز رنده شده آب گرفته ۱ عدد
تخم مرغ ۱۰ عدد
شیر (کم چرب) ۳/۴ پیمانه
پنیر پارمیسان رنده شده ۱/۳ پیمانه
پنیر کم چرب رنده شده ۱ پیمانه
جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه
برگ کاهو ۸ عدد
گوجه فرنگی نازک ورقه شده ۲ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف و دیوارههای یک قالب کیک مستطیل یا مربع شکل تقریبا 22 سانتیمتری را با روغن مایع کمی چرب کنید. پاستا یا اسپاگتی را به روش معمول در قابلمهای با آب جوش و کمی نمک بریزید و بعد از 10 دقیقه که مغزپخت شدند از روی حرارت بردارید و در آبکش بریزید. از روی آن آب سرد رد کنید و کنار بگذارید. سپس با قیچی رشتههای اسپاگتی را کوچک کنید
حالا یک تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز، کدو و فلفل دلمهای را در تابه بریزید و حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. تابه را از روی حرارت بردارید. سبزیجات را در کاسهای بریزید و صبر کنید تا خنک شوند. در این فاصله تخممرغها را در کاسهای جدا بشکنید، شیر را هم اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط شیر و تخممرغ را به اضافه پاستا، پنیر پارمسان، جعفری و نیمی از پنیر کمچرب به کاسه حاوی سبزیجات اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. مایه فریتاتا را در قالب چرب شده ریخته و بقیه پنیر کمچرب را روی آنها بریزید.
قالب را در فر به مدت 55 دقیقه حرارت دهید. وقتی از پخت کامل آن و سفت شدن همه سطحش مطمئن شدید، قالب را از فر بیرون بیاورید. صبر کنید تا کوکو در قالب خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
فریتاتا را نصف کنید. هر نیمه را به چهار تکه تقسیم کنید. برای آماده کردن یک ساندویچ هر تکه فریتاتا را روی نان ساندویچی، پیتا یا لواش بگذارید. روی آن را با کاهو و گوجه فرنگی بپوشانید و لوله کنید. این ساندویچ را در کیسه فریزر یا ظرف غذای کودک بگذارید
نکات👇
به ظرف غذای دانشآموز برای وعده ناهار، انگور سیاه یا سفید بیدانه، نخودسبز بخارپز و چیپس ذرت اضافه کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
💕💕
آموزش لقمه های ژامبون و پنیر سوخاری😋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا