eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
بادمجان 1كيلو سير 4 بوته هويچ 1 عدد نمك،فلفل زردچوبه بميزان لازم نعنا خشك 1 ق غ سركه بميزان لازم ابتدا سر بادمجونهارو جدا كرده ميشوريم داخل قابلمه مقداري اب ريخته ميزاريم روي حرارت تا بجوش بياد وقتي بجوش امد بادمجانهارو داخل اب جوش ريخته ميزاريم تا وقتي ك با دست چك ميكنيم نرم باشن بعد با كفكيرر بادمجونارو در اورده و روي توري ميزاريم تا آب اضافيشون گرفته بشه سير و هويچ رو پوست گرفته رنده يا نگيني خرد ميكنيم نمك و فلفل،زردچوبه و نعنا خشك رو اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم حالا بادمجونهارو از وسط ميشكافيمم از مواد داخل بادمجونها قرار داده و توي ظرف مورد نظر روي هم ميچينيم در اخر سركه رو روي بادمجونا ريخته و درشو بسته جاي خنك قرار ميدهيم . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
بستنی مواد لازم: شیر ۳ پیمانه شکر ۱۱ ق غ نشاسته ذرت ۶ ق غ بستنی کیلویی کاکائویی ۲۰۰ گرم پودر کاکائو به مقدار لازم وانیل نوک ق چ خامه صبحانه یک بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی طرز تهیه : ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو و بستنی و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ و یکدست بشه . وقتی مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه . وقتی خنک شد بهش خامه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید داخل یخچال حدود ۵ الی ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه . تزیین دسر: برای تزیین دسر ژله بستنی آلوورا درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوارونسبتاداغ باپالت روی نون بستنی ب قطرنیم سانت میکشیم وتمام سطح ویکسان میکنیم. طبق فیلم ب راحتی رول میشه بعدازرول کردن دااخل فریزرب مدت ۲ ساعت قرار میدیم وباچاقوی تیز برش میزنیم
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
یا مشهدی پودر قند .............. 100 گرم روغن جامد ......... 300 گرم شربت بار یا عسل گرم ..... 60 گرم شير .............. 60 گرم وانيل ............. مقداری تخم مرغ ...... 1 عدد آرد ............. 600 گرم مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدار لازم دمای فر:150 درجه سانتیگراد زمان : 20 دقیقه * روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم) * به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن) * بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر. * خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه. * خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت) * بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم ) * در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد. * بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد. *با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد. دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد. نکته های مهم : 1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود. 2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد. 3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است. 4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود. 5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد. 6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود. 7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود . برای لایه میانی هم من از حلوای زعفرانی استفاده کردم از انواع حلواهامثل حلواشیر و....هم میشه استفاده کرد @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
😋آبگوشت،آش رشته وکلی غذای دیگر که بانخود درست می‌کنند 👌سرشاراز پروتئین است.نیم پیمانه نخود حاوی 7/3 گرم پروتئین و کالری کم و فیبر بالا است @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
ساندویچ های همبرگر را حتما با کاهو و گوجه بخورید زیرا مصرف کاهو و گوجه همراه با آنها علاوه بر کمک به هضم غذا و کاهش ابتلا به کبد چرب از جذب چربی های اضافه آن پیشگیری می کند 👇👇 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
💥کم‌ خون‌ها میل کنند : ✨ جگر، قلوه، گوشت قرمز،ماهی، زرده تخم مرغ ✨ سبزیهای با برگ سبز تیره مانند جعفری و اسفناج ✨حبوبات مانند عدس و گندم ✨برگه زرد آلو و دانه های روغنی @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🐟روش تشخصی ماهی تازه ✅👈ماهی تازه: بوی طبیعی و ظاهری درخشنده، آبشش آن قرمز روشن و بدون ماده لزج است وزمانی که انگشت خود را درآن فرو میبرید به مقدار کم فرو میرود وسریع به حالت اول برمیگردد. 🔴👈ماهی فاسد :پوست کدر و تیره، چشمانی کاملاً گود رفته، عضلات آن شل است وزمانی که انگشت خودرا در آن فرو میبرید فرو رفتگی سریع به حالت اول برنمی گردد. @khane_ashpazzi فوررر جیگرا 😘 کپی ممنوع ،حرام😕
هدایت شده از m sh
صبر كنين✋️ همينطوري رد نشين💃 ❣️كانالش معركه ست ❣️ پر از ایدهای شیک چیدمان ودکوراسیون با ساده ترین وسایل🎁 http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59 آموزش هاش #رایگان ❌دیدنش ضرر نداره❌